taj zna da je sex partijski neprijatelj br. jedan.ultima_palabra
Sad sam u Budvi upoznao jednog CG nacionalistu sa Cetinja... konobar u kafiću gdje smo dolazili. Kolegica u smjeni mu iz Aranđelovca, gori zemlja pod njom, a on neće ni da je pogleda ni da prozbori sa njom ako ne mora Umjesto toga sjedi sa nama povazdan i priča kako gotivi Bosance
Dogadaji u Crnoj Gori
-
radostan dan
#401 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
- Skijaš
#402 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
nije on crnogorski nacionalista no gejultima_palabra wrote:Sad sam u Budvi upoznao jednog CG nacionalistu sa Cetinja... konobar u kafiću gdje smo dolazili. Kolegica u smjeni mu iz Aranđelovca, gori zemlja pod njom, a on neće ni da je pogleda ni da prozbori sa njom ako ne moraUmjesto toga sjedi sa nama povazdan i priča kako gotivi Bosance
- Skijaš
#403 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Šteta. Ja se baš bio naložio da te ugnjavim k'o gnjilu kruškuFrankSlade wrote:Rekao bih ti, ali vjerujem da si dosadio svima svojim politickim korektnim lekcijama o suzivotu i nacionalizmu i velikoi malosrpstvu pa ipak necuSkijaš wrote:Čemu palac gore ?FrankSlade wrote:
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#404 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
treba dopuniti tekst, da su mu poslije demolirali restoran
- plain vanilla
#405 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Demolirana kafana iz koje su izbačene Srpkinje
Kafana iz koje je vlasnik Milo Kadija izbacio Veselinku Radojković i njeno petoro dece, kao i monahinju iz Mitropolije crnogorsko-primorske samo zato što su se izjasnili kao Srbi demolirali su Beranci.
Vlasnik etno sela Kadmi u Njegušima crnogorskim medijima je naglasio da je "crnogorski nacionalista" i zabranio je "Srbima da uđu i jedu u njegovoj kafani", a grupa revoltiranih stanovnika Berana, piše Srbin.com, uništila je kompletan inventar, besna zbog postupka Kadije, budući da nije štedeo ni decu, ni njihovu majku, kao i monahinju.
Policija je privela neke od počinioca, a objekat će morati da se renovira.
- Čitalac
#406 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Kadija uzvraća udarac.
CETINJE – Vlasnik Etno sela „Kadmi” na Njegušima Milo Kadija tvrdi da nije u subotu veče izbacio iz svog restorana Veselinku Rajković, njeno petoro maloljetne djece i monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske kako je to javio tabloid Vijesti, a prenijeli brojni mediji iz Srbije.
- Nije tačno da ih je bilo ko izbacio, to može da posvjedoči i konobarica, koja je inače iz Srbije, i koja je razgovarala sa njima – kazao je Kadija Pobjedi naglasivši da on u restoranu zapošljava čak osam radnika iz Srbije.
- One su došle i tražile srpsku cicvaru, na šta sam im odgovorio da kod nas ima samo crnogorskog kačamaka, ali da moraju sačekati bar sat i po do dva sata, da se skuva kako treba – kazao nam je Kadija.
Prema njegovim riječima monahinja je nakon toga kazala da je „ovdje sve pola srpsko –pola crnogorsko“, na šta je Kadija reagovao riječima „ovo Boga mi nije nego moje, i samo crnogorsko.“
- Nudili smo im pršute, sira, priganica, meda, onoga što ima na Njegušima.Kod mene u restoranu nema pljeskavica, ćevapa i „srpskih mućkalica“- kazao je Kadija naglašavajući da gošće same izašle iz restorana.
CETINJE – Vlasnik Etno sela „Kadmi” na Njegušima Milo Kadija tvrdi da nije u subotu veče izbacio iz svog restorana Veselinku Rajković, njeno petoro maloljetne djece i monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske kako je to javio tabloid Vijesti, a prenijeli brojni mediji iz Srbije.
- Nije tačno da ih je bilo ko izbacio, to može da posvjedoči i konobarica, koja je inače iz Srbije, i koja je razgovarala sa njima – kazao je Kadija Pobjedi naglasivši da on u restoranu zapošljava čak osam radnika iz Srbije.
- One su došle i tražile srpsku cicvaru, na šta sam im odgovorio da kod nas ima samo crnogorskog kačamaka, ali da moraju sačekati bar sat i po do dva sata, da se skuva kako treba – kazao nam je Kadija.
Prema njegovim riječima monahinja je nakon toga kazala da je „ovdje sve pola srpsko –pola crnogorsko“, na šta je Kadija reagovao riječima „ovo Boga mi nije nego moje, i samo crnogorsko.“
- Nudili smo im pršute, sira, priganica, meda, onoga što ima na Njegušima.Kod mene u restoranu nema pljeskavica, ćevapa i „srpskih mućkalica“- kazao je Kadija naglašavajući da gošće same izašle iz restorana.
- plain vanilla
#407 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
e sad si nas zbunio 
-
radostan dan
#408 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
vazda li žuriš...jesi li ti ikad zaksnila gdje...plain vanilla wrote:treba dopuniti tekst, da su mu poslije demolirali restoran
- plain vanilla
#409 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
ne zurim, ta vijest je bila jos popodneradostan dan wrote:vazda li žuriš...jesi li ti ikad zaksnila gdje...plain vanilla wrote:treba dopuniti tekst, da su mu poslije demolirali restoran
kad vec okacis vijest, moras je azurirati
- Skijaš
#410 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Jedina šteta tu je to što je moguće renovirati objekatplain vanilla wrote:Demolirana kafana iz koje su izbačene Srpkinje
Kafana iz koje je vlasnik Milo Kadija izbacio Veselinku Radojković i njeno petoro dece, kao i monahinju iz Mitropolije crnogorsko-primorske samo zato što su se izjasnili kao Srbi demolirali su Beranci.
Vlasnik etno sela Kadmi u Njegušima crnogorskim medijima je naglasio da je "crnogorski nacionalista" i zabranio je "Srbima da uđu i jedu u njegovoj kafani", a grupa revoltiranih stanovnika Berana, piše Srbin.com, uništila je kompletan inventar, besna zbog postupka Kadije, budući da nije štedeo ni decu, ni njihovu majku, kao i monahinju.
- Čitalac
#411 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Ama, kažu da to nije tačno. Kadija je, valjda, dobio preteće poruke, ali nikakvog demoliranja nije bilo.
- plain vanilla
#412 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
ne znam, ako laze kurir (gdje bi on to), lazem i jaČitalac wrote:Ama, kažu da to nije tačno. Kadija je, valjda, dobio preteće poruke, ali nikakvog demoliranja nije bilo.
-
laneni10
#413 Re: CG Drzavna Bezbjednost planirala napade na Beograd '98-'
I tebi je tu nesto smjesno...pa se sutra cudite sto srbi nece savama da zive,uglavnom vam doodik kriv a vidi sta piseteMarilyn wrote:jeste vidjeli rezultate popisa stanovništva u cg ? srba je sve manje i manje
- Čitalac
#414 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
E, onda u redu, ne bi Kurir nikad preterao...plain vanilla wrote:ne znam, ako laze kurir (gdje bi on to), lazem i jaČitalac wrote:Ama, kažu da to nije tačno. Kadija je, valjda, dobio preteće poruke, ali nikakvog demoliranja nije bilo.
- Skijaš
#415 Re: CG Drzavna Bezbjednost planirala napade na Beograd '98-'
Srbi u BiH nemaju izbor s kim će da žive. Mogu živjeti zajedno s ostalim narodima ili se širiti po Srbiji ili Novom Sadu.laneni10 wrote:I tebi je tu nesto smjesno...pa se sutra cudite sto srbi nece savama da zive,uglavnom vam doodik kriv a vidi sta piseteMarilyn wrote:jeste vidjeli rezultate popisa stanovništva u cg ? srba je sve manje i manje
- plain vanilla
#416 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
razumijemo seČitalac wrote:E, onda u redu, ne bi Kurir nikad preterao...plain vanilla wrote:ne znam, ako laze kurir (gdje bi on to), lazem i jaČitalac wrote:Ama, kažu da to nije tačno. Kadija je, valjda, dobio preteće poruke, ali nikakvog demoliranja nije bilo.
-
radostan dan
#417 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
ko bi rekao da ti rabiš onu vrstu meni omiljenog humoraSkijaš wrote:
Jedina šteta tu je to što je moguće renovirati objekat
-
radostan dan
#418 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
kurir ne laže.
znaš šta znači slagati - zaobići istinu, iskriviti istinu i sl...
kurir izvorno izmišlja, to je već neka kategorija i nivo jbg.
-
radostan dan
#419 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
da se ne zezamo dalje i dovedemo u zabunu nekog ko čita ovo, evo šta kažu podgoričke vijesti -
NAKON INCIDENTA
Kadija prijavio policiji da je dobio prijeteće poruke

Uvecaj! Restoran "Kadmi" (Foto: Vesko Belojević)
Vlasnik Etno sela “Kadmi” Milo Kadija oko 19 časova došao je u područnu jedinicu policije na Cetinju i prijavio da je tokom dana dobio prijeteće sms poruke, saznaju “Vijesti” od izvora iz cetinjske policije.
Policija je saslušavala Kadiju više od pola sata, a mobilni telefon i kartica su izuzeti kako bi policija pokušala da utvrdi s kojih adresa su stizale prijeteće poruke.
Tokom dana su neki mediji objavili da je demoliran restoran “Kadmi”, međutim prema saznanjima "Vijesti", takav slučaj nije prijavljen policiji.
Kadija je u subotu veče oko 19.30 časova izbacio iz svog restorana Veselinku Rajković, njeno petoro maloljetne djece i monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske, eparhije Srpske pravoslavne crkve, sa porukom: "Za vas ođe nema hrane, ođe je sve crnogorsko”.
“Vijesti” su juče kontaktirale Kadiju koji je potvrdio da je izbacio iz svog restorana monahinju i majku sa petoro djece.
Prilikom prvog telefonskog poziva novinara “Vijesti”, Kadija je kazao: “To se desilo zato što mi je bilo milo”. Razgovor je kratko trajao i uz psovku, Kadija je spustio slušalicu.
Nakon nekih pet minuta nazvao je novinara “Vijesti” i rekao: “Napiši da sam crnogorski nacionalista”, i da “Srbi ne mogu da jedu kod mene”.
Uputio je i niz pogrdnih naziva za kaluđere i monahinje Srpske pravoslavne crkve.
NAKON INCIDENTA
Kadija prijavio policiji da je dobio prijeteće poruke

Uvecaj! Restoran "Kadmi" (Foto: Vesko Belojević)
Vlasnik Etno sela “Kadmi” Milo Kadija oko 19 časova došao je u područnu jedinicu policije na Cetinju i prijavio da je tokom dana dobio prijeteće sms poruke, saznaju “Vijesti” od izvora iz cetinjske policije.
Policija je saslušavala Kadiju više od pola sata, a mobilni telefon i kartica su izuzeti kako bi policija pokušala da utvrdi s kojih adresa su stizale prijeteće poruke.
Tokom dana su neki mediji objavili da je demoliran restoran “Kadmi”, međutim prema saznanjima "Vijesti", takav slučaj nije prijavljen policiji.
Kadija je u subotu veče oko 19.30 časova izbacio iz svog restorana Veselinku Rajković, njeno petoro maloljetne djece i monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske, eparhije Srpske pravoslavne crkve, sa porukom: "Za vas ođe nema hrane, ođe je sve crnogorsko”.
“Vijesti” su juče kontaktirale Kadiju koji je potvrdio da je izbacio iz svog restorana monahinju i majku sa petoro djece.
Prilikom prvog telefonskog poziva novinara “Vijesti”, Kadija je kazao: “To se desilo zato što mi je bilo milo”. Razgovor je kratko trajao i uz psovku, Kadija je spustio slušalicu.
Nakon nekih pet minuta nazvao je novinara “Vijesti” i rekao: “Napiši da sam crnogorski nacionalista”, i da “Srbi ne mogu da jedu kod mene”.
Uputio je i niz pogrdnih naziva za kaluđere i monahinje Srpske pravoslavne crkve.
- denideni
#420 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Kadija ,Kadija...Al frajer zakuha cijela "Yuga" bruji o tome...Kod nas i cicvare i kacamak zakuhaju
Lijepi moj Herceg Novi
Lijepi moj Herceg Novi
-
laneni10
#421 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
Poznajem tog covjeka, radio sam kod njega oko restorana neke fizikalije,ja i jedan albanac iz skadra, covjek nam je sve uredno platio.plain vanilla wrote:Demolirana kafana iz koje su izbačene Srpkinje
On je onako onizak covjek pomalo prijek, zivi sa sinom nema zenu tada je nije imao koliko ja znam.
Djeluje onako pomalo cudno bicu iskren ali ponavljam meni je v uredno platio , nemam pojma dali je znao da sam srbin ili je mislio da sam bosanac?
Mislim da mu ovo nije trebalo, jebala ga politika imao je super restoran izvrsnu hranu iza restorana je imao desetak kamp kucica mogao je zivjeti ko kralj, ali eto glupost napravi.
I ako sam srbin ipak mi ga je zao!
Inace ti cetinjani su pomalo nezgodni ljudi jako nadmeni nema ssa njima puno price, ponekad su mi govorili da smo mi srbi najgori narod na svijetu, ja sma pokusavo da ih uvierim u drugo ali nije islo, a morao sma ih slusati jer mi ke trebala lova,inace u tim njegusima ima jako finih ljudi ima i njegoseva kuca muzej u kojoj sam bio.
- Skijaš
#423 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
gidora wrote:

- plain vanilla
#424 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
i srna je prenijela tu vijestradostan dan wrote:kurir ne laže.
ho's reci da i srna laze
-
Guido_Špišić
#425 Re: Dogadaji u Crnoj Gori
pa ovi se samo nisu dobro razumjeli jer govore različitim jezicima. kadija crnogorskim a srpkinje srpskim 
Popis stanovništva: Crnogoraca 44,9 odsto, Srba 28,77 procenata. Srpskim jezikom govori 43,88 odsto građana, a crnogorskim 36,97 odsto
Popis stanovništva: Crnogoraca 44,9 odsto, Srba 28,77 procenata. Srpskim jezikom govori 43,88 odsto građana, a crnogorskim 36,97 odsto