Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madner wrote:Pa da znamo da nece neko drugi uletiti tako da mozemo mirno spavati i baviti se svojim hobbijima.
Veća je mogućnost da "uleti" drugi kad imaš kraj sebe osobu sa 2 ili manje sexualna partnera prije tebe. Skviči sad šta god hoćeš, ja malo bolje znam kako mi razmišljamo....
To je jedna pravo glupa pretpostavka koja je glavni argument jedne strane u ovoj raspravi...
madner wrote:Pa mozes biti ili jedna ili druga kategorija, ne mozes mi reci kako razmisljas za obje. Dakle ti bi bila vjerna ili bi varala?
nema potrebe da koristiš buduće vrijeme
ja sam vjerna, ali to ne znači da sam imala samo jednog partnera, također nisam radoznala po prirodi tako da se nikad nisam upitala dok sam bila s jednim kako bi mi bilo s nekim drugim. Ali isto tako znam kako današnje "djevojčice" razmišljaju... Ostala sam blago iznenađena komentarima tipa "Ne planiram da mi ostane jedini".
Aha znaci druga kategorija 5+, inace bi ti komentar ne bi imao smisla (jer kako bi bila vjerna ako kazes da takve ne mogu biti).
To se zove kvarenje reputacije konkurenciji. Takve djevocice ce naravno uskoro uci u drugu grupu 5+, sto pobija teoriju.
plain vanilla wrote:
sumnjam da postoji forumas koji je imao i s 30 godina 30 partnerica a kamoli s 24
a ako mijenjas partnericu svako pola godine..sta to moze znaciti? da nemas srece u ljubavi? da hoces vise? ..mislim, generalisanja ne pomazhu..svako ima svoju pricu
Nema ljudi na svijetu koliko su forumaši(ce) imali(e) partnera i partnerica
Da mijenjam partnericu svakih pola godine (i tako godinama), imao bih problem. Sam sa sobom.
U pravoj vezi, pitanje broja prethodnih partnera i ne dolazi na dnevni red.
plain vanilla wrote:
sumnjam da postoji forumas koji je imao i s 30 godina 30 partnerica a kamoli s 24
a ako mijenjas partnericu svako pola godine..sta to moze znaciti? da nemas srece u ljubavi? da hoces vise? ..mislim, generalisanja ne pomazhu..svako ima svoju pricu
Da mijenjam partnericu svakih pola godine (i tako godinama), imao bih problem. Sam sa sobom.
Da je ovo ozbiljna rasprava, imala bih stosta reci..
Ovako, bolje da sutim
plain vanilla wrote:
Da je ovo ozbiljna rasprava, imala bih stosta reci..
Ovako, bolje da sutim
Klodovik wrote:
Čitam i čitam i čitam......i poneki postovi me prosto natjeraše da pitam: koliko godina imate i koliko partnera ste promijenili do sada?
Zini da ti kažem
Zezam se
Reći ću samo sljedeće: očekujem samo onoliko koliko mogu ponuditi i tačka.
Previše je parametara o kojima možemo raspravljati: okolnosti , jel bila/bio u vezi, jel bilo iz ljubavi ili '' 'nako'' itd,itb...
Ja, ako sam pojebao pola Sarajeva ,nemam pravo zamjeriti curi koja je isto to uradila ( iz bilo kojih motiva-u to ne ulazim) ,ali isto tako ako pazim koga,kad, gdje ,kako, ako ''držim do sebe'' ,onda i od buduće supruge očekujem isto.
Znači : ista pravila važe za oboje!
Raspored wrote:1. Problem je u našoj maloj sredini. U USA ili Londonu upoznam djevojku, malo se muvamo i nikada je više i ne sretnem. Sarajevo je kao pušnica malo...koga kod upoznaš sresti ćeš ga u dvije sedmice negdje u gradu. Zato je broj problem. Problem je jer ti se lako može desiti da ti je kolega, rođak ili brat spavao sa djevojkom koju bi ti da ženiš. U svakom slučaju svi ti njeni bivši su uvijek tu negdje okolo i uzrokuju brigu. Što ih je više...briga je veća.
2. U svakom slučaju pravi broj nikada, ali baš nikada, nećeš saznati. Žene kod nas svakako masovno spavaju sa oženjenima, stranicima i naročito kada odu na more . Realno djevojka oko 25 godina je vjerovatno spavala sa 4-8 muškaraca a ljubila se i malo mazila sa 20ak. To su realne brojke.
A ako je od njih 5-10 samo jedan bio u gradu kao (npr. Sarajevo, Tuzla, Mostar, Banja luka), 3-4 tamo gdje je studirala (npr. Zagreb, Bec, Beograd), 1-2 na nekom od putovanja s prijateljicama po Evropi, 1-2 na drugom kontinentu, 1-2 na ljetovanjima itd.
jel imamo poentu... jel kljucno to da nitko ne moze proci kroz npr. Sarajevo i reci "ti je zenis, mi smo je jebali"??
izvini, prema mojim shvatanjima je to KURVA i shodno tome meni ne bi mogla biti zena - ali cijenim da nekome moze biti. to sto bih ga ja sazalijevao, je druga stvar. je l imamo poentu?
Kad se vi muškarci budete čuvali za nas žene, e onda ćemo imati poentu,
krompir i riza wrote:
Zini da ti kažem
Zezam se
Previše je parametara o kojima možemo raspravljati: okolnosti , jel bila/bio u vezi, jel bilo iz ljubavi ili '' 'nako'' itd,itb...
Ja, ako sam pojebao pola Sarajeva ,nemam pravo zamjeriti curi koja je isto to uradila ( iz bilo kojih motiva-u to ne ulazim) ,ali isto tako ako pazim koga,kad, gdje ,kako, ako ''držim do sebe'' ,onda i od buduće supruge očekujem isto.
krompir i riza wrote:
Zini da ti kažem
Zezam se
Sjeba ti nama koncepciju, levatu...
e jbg sad
levat, ne-levat , koncepcije nam se svima pojedinačno razlikuju
sad ću ispast još veći levat kad kažem da nisam imao 3957868606 partnerica, nisam spavao sa svakom curom s kojom sam ikad izašao, nijedna mi se nije onesvijestila od zadovoljstva itd.. te stoga imam pravo tražiti curu koja nije spavala sa svakim momkom s kojim je izašla.. jebiga,kad ja mogu imati kriterije- nek ih ima i ona
No ,da je kojim slučajem drugačije situacija,da sam lafo neki jebač (ko što nisam ) ne bih joj imao pravo zamjerati išta-kad smo isti ..
Tražim samo onoliko koliko i ja mogu ponuditi, na manje ne pristajem..mislim da je to fer.
ladyblue18 wrote:
Ko si ti da procjenjujes kakav je ko i kakav ce biti...
Hajd ti lagano prvo pometi pred svojim vratima, znas kako kazu...
upravo, nisam tu da bi procjenjivala kakav je ko i kakav ce biti, pogotovo ne da bi generalisala... ali bas iz tog razloga, ko je onda bilo ko ko ima pravo reci ona sto ih je imala preko 5 je kurva, a da nepricam o onoj preko 10... jer ko je taj neko da procjeni kakva je ona i kakva ce biti