nisi nikadA ni bio....na zalost ...,probaj nije tesko...Murat Sabanovic wrote:1:1 tamo, 1:1 vamo ...kada nasi igraju - nisam optimista...
..dobijamo i tamo i vamo....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nisi nikadA ni bio....na zalost ...,probaj nije tesko...Murat Sabanovic wrote:1:1 tamo, 1:1 vamo ...kada nasi igraju - nisam optimista...
Znaš kako to bude, kad tri put baciš raju po ćevape i lažeš da si u belaju, onda kad četvrti put stvarno zapadneš u belaj, niko ti više ne vjerujeLSD wrote:A šta ako se sad fakat razboli ili neku povredu zaraditrcicu trceci wrote:ako se ne odazove begovic, ja ga vise nikada ne bi zvao![]()
![]()
Ima i za to lijek...hz__semir wrote:Znaš kako to bude, kad tri put baciš raju po ćevape i lažeš da si u belaju, onda kad četvrti put stvarno zapadneš u belaj, niko ti više ne vjerujeLSD wrote:A šta ako se sad fakat razboli ili neku povredu zaraditrcicu trceci wrote:ako se ne odazove begovic, ja ga vise nikada ne bi zvao![]()
![]()
realnost mi govori da ne budem optimista - nazalost !USAblues wrote:nisi nikadA ni bio....na zalost ...,probaj nije tesko...Murat Sabanovic wrote:1:1 tamo, 1:1 vamo ...kada nasi igraju - nisam optimista...
..dobijamo i tamo i vamo....
Dobro, Hare i djeluje onako, pomalo trom, ali je ipak rutiner...čisti! Govori se da će Papac na bok, a sve mi se čini da će ga Pape gurnuti uz rame Spahiću.trcicu trceci wrote:smio bi se kladiti da medunjanin nece igrati prvu postavu...u 100 KM
Ja ne znam jel se ovo ikad desilo, možda nekad '96zecko_kupuz wrote:Dobro, Hare i djeluje onako, pomalo trom, ali je ipak rutiner...čisti! Govori se da će Papac na bok, a sve mi se čini da će ga Pape gurnuti uz rame Spahiću.trcicu trceci wrote:smio bi se kladiti da medunjanin nece igrati prvu postavu...u 100 KMKad svi igrači sa spiska živi i zdravi proguraju pripreme do samih mečeva, onda možemo početi kalkulisati ko je za prve postave a ko za klupe.
Zašto bi nas potcjenili? Direktni smo im konkurenti, imamo bolje igrače, bolje kotiramo... ne viidim nijedan razlog zašto bi nas potcjenili... Ja se samo nadam da nećemo ni mi njih. Valjda smo napokon naučili lekciju...Sasvim_Obican wrote:Bjelorusi će nas potcijeniti nenormalno.
Kako su mi ovi postovi o Medunjaninu odnekud poznati al nisam siguran u ono sto citam.Medu naravno u prvih 11trcicu trceci wrote:smio bi se kladiti da medunjanin nece igrati prvu postavu...u 100 KM
Pa po pisanju njihovih medija izgleda da su nas malo podcjenili,ali to i nije toliko vazno.Vazno je da mi ne podcjenimo njih i da im priredimo shok u Minsku da se ne oporave do uzvratne utakmice(citaj kao sa Belgijom).E to je pitanje da li mi mozemo i ko sto @ciprus kaze samo bez euforije.cyprus wrote:Zašto bi nas potcjenili? Direktni smo im konkurenti, imamo bolje igrače, bolje kotiramo... ne viidim nijedan razlog zašto bi nas potcjenili... Ja se samo nadam da nećemo ni mi njih. Valjda smo napokon naučili lekciju...Sasvim_Obican wrote:Bjelorusi će nas potcijeniti nenormalno.
juventus wrote:Ako ih s ovom postavom ne bi pojeli, ja bi prestao pratiti fudbal:
----------Begović
-Mujdža Spahić Papac Lulić
----Rahimić Medunjanin
-Pjanić Misimović Salihović
----------Džeko
Frankyee wrote:juventus wrote:Ako ih s ovom postavom ne bi pojeli, ja bi prestao pratiti fudbal:
----------Begović
----Rahimić Medunjanin
----------Džeko
Papac treba igrati lijevog beka a Lulic treba ili na klupu ili u sredinu terena. Problem je onda sto stopera mora igrati ili Mravac ili Pandza
ako Lulic ide u sredinu, pored Salihovica on jedino onda moze ici na desno krilo , tu gdje si stavio Pjanica. Znaci pitanje tad je da li treba igrati Lulic ili Pjanic.
Ako Lulic igra desno krilo onda play treba biti Miske / Pjana
Ja mislim da ce Pape se odluciti da igra i Pjanica i Misketa ali da ce Pjanic igrati klasicnog play igraca a Miske poluspica, ako to uradi to bi bila velika greska jer Miske nije vec odavno pokazao brzinu da igra poluspica a Pjanic previse cesto gubi lopte u duelu.
Ja bi volio vidjeti da lijevo imamo liniju Papac - Salihovic a desno Mujdza - Lulic - to znaci da igra Mravac / Pandza
Stavio si dva zadnja vezna - to je mozda dobro da se igra u Parizu protiv Francuza ako budemo trazili bod - ali protiv bjelorusa treba ici sa jednim zadnjim veznim recimo Rahimic
to bi znaci bilo ovako
-----------Begovic
Mujdza - Pandza - Spahic - Papac
-------------Rahimic
Lulic - Miske - Medo - Salihovic
-------------Dzeko
Pitanje bi bilo koliko Lulic moze precizno da centrira i kako on drzi desno krilo, ali posto trci vise od Pjanica cini mi se da je bolja opcija za ovu utakmicu.
Ovde je problem i sto smo zavisni od Dzeke koji je igrao dobro protiv Grka ali nije bas efikasan u zadnje vrijeme. Veoma ozbiljna druga opcija treba biti da se igra sa dva spica - ali problem je sto Ibisevic i Muslimovic nisu u formi a Zec nije kvalitet za prvi tim.
Ovaj put Susic ce biti na velikim mukama kako sastaviti tim.
Ako misliš na utakmice repke onda ok ali ako gledaš u globalu mislim da ovo baš i nije tačna interpretacijaFrankyee wrote:juventus wrote:Ako ih s ovom postavom ne bi pojeli, ja bi prestao pratiti fudbal:
----------Begović
----Rahimić Medunjanin
----------Džeko
Papac treba igrati lijevog beka a Lulic treba ili na klupu ili u sredinu terena. Problem je onda sto stopera mora igrati ili Mravac ili Pandza
ako Lulic ide u sredinu, pored Salihovica on jedino onda moze ici na desno krilo , tu gdje si stavio Pjanica. Znaci pitanje tad je da li treba igrati Lulic ili Pjanic.
Ako Lulic igra desno krilo onda play treba biti Miske / Pjana
Ja mislim da ce Pape se odluciti da igra i Pjanica i Misketa ali da ce Pjanic igrati klasicnog play igraca a Miske poluspica, ako to uradi to bi bila velika greska jer Miske nije vec odavno pokazao brzinu da igra poluspica a Pjanic previse cesto gubi lopte u duelu.
Ja bi volio vidjeti da lijevo imamo liniju Papac - Salihovic a desno Mujdza - Lulic - to znaci da igra Mravac / Pandza
Stavio si dva zadnja vezna - to je mozda dobro da se igra u Parizu protiv Francuza ako budemo trazili bod - ali protiv bjelorusa treba ici sa jednim zadnjim veznim recimo Rahimic
to bi znaci bilo ovako
-----------Begovic
Mujdza - Pandza - Spahic - Papac
-------------Rahimic
Lulic - Miske - Medo - Salihovic
-------------Dzeko
Pitanje bi bilo koliko Lulic moze precizno da centrira i kako on drzi desno krilo, ali posto trci vise od Pjanica cini mi se da je bolja opcija za ovu utakmicu.
Ovde je problem i sto smo zavisni od Dzeke koji je igrao dobro protiv Grka ali nije bas efikasan u zadnje vrijeme. Veoma ozbiljna druga opcija treba biti da se igra sa dva spica - ali problem je sto Ibisevic i Muslimovic nisu u formi a Zec nije kvalitet za prvi tim.
Ovaj put Susic ce biti na velikim mukama kako sastaviti tim.
Zato što su bolje igrali Francuzima, zato što su drugi na tabeli i misle da već imaju baraž... Pa i mi smo puno puta bili u takvoj situaciji, pa smo potcijenivši protivnike sve prokockali.cyprus wrote:Zašto bi nas potcjenili? Direktni smo im konkurenti, imamo bolje igrače, bolje kotiramo... ne viidim nijedan razlog zašto bi nas potcjenili... Ja se samo nadam da nećemo ni mi njih. Valjda smo napokon naučili lekciju...Sasvim_Obican wrote:Bjelorusi će nas potcijeniti nenormalno.