BiH-Albanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Pobjeda BiH
153
64%
Remi
39
16%
Pobjeda Albanije
46
19%

Total votes: 238

Pitarrr82

#401 Re: BiH-Albanija

Post by Pitarrr82 »

Simply_Red wrote:
ragib wrote:Image
dobre kopačke kod misimovica
:x :x :x :x gdje vam je Emir Spahić???

Slika :D
denimb

#402 Re: BiH-Albanija

Post by denimb »

1pajdo wrote:Kad je utakmica i tko prenosi?
Sutra, 20:15h na BHT1.
nosara

#403 Re: BiH-Albanija

Post by nosara »

arzuhal wrote:Usvojiše se amandmani FS RS i ostalih, založio se Osim na sve načine, prođe nekako i taj Statut, radost kod raje, želja da se pobjede Rumuni, koji su bili radosni zbog naših problema i suspenzije NS već upisali sebi 3 boda, a nama sve poništili...svi očekuju pobjedu, bila realna ili ne, i dobijemo što dobijemo. Zaista mi je žao, a ne mogu se staviti u kožu, onih navijača koji raspališe do Bukurešta, sa nekom nadom...
Ako bismo i izgubili od Albanije, ne bi me ni sekunde iznenadilo, zaista. I nijednu više emociju ne bi moglo iscijediti iz mene, ni radost da ih pobjedimo, ni bijes ili tugu ako zijanimo. Fakat mi je svejedno. Eto, nek' igraju...
Dijelim taj osjecaj, odnosno nedostatak istog, glede ove reprezentacije... Zao mi je Svabe i Papeta... :roll:
sinuhe

#404 Re: BiH-Albanija

Post by sinuhe »

Ko je Mahir i ko je Spahicev rodjak?

A igraci, pa vidi se da ne uzivaju igrajuci fudbal.
baklava2

#405 Re: BiH-Albanija

Post by baklava2 »

ma treba od prve minute čuvat loptu i rezultat :lol:
dovoljno nam je neriješeneo ili kakav minimalan poraz. i sa tim ostajemo u igri :lol:
jyqan

#406 Re: BiH-Albanija

Post by jyqan »

napad: dzeko i muslimovic

odbrana: 4 igrača, nije bitno ko, svi su podjednako loši

i napast ranije, ne dati im da dođu do odbrane
veella

#407 Re: BiH-Albanija

Post by veella »

Zna li neko gdje ce biti na satelitu prenos ili na internetu jer sam u inostranstvu???
Hvala u naprijed...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#408 Re: BiH-Albanija

Post by JoseMujica »

uh kako fali sada igrač tipa Muratovića ili Jahića da dupla sa Rahimićem defanzivu....sjetite se samo kako su nas Francuzi razbili sa 2 DMC-a...jebemu niti jedna lopta ili igrač nisu ni došli do francuske zadnje linije bilo je Diarra vs. BiH :!:

Utakmicu će odlučiti fizika, a i sreća...Albanci će sigurno igrati bunker i kontre.....ako nam onaj Moravac bude opet u odbrani jebali smo ježa u leđa.

Džeko je nakon Bukurešta zreo za klupice da malo ohladi jaja, a početi sa duom Muslimović-Ibišević....Ibišević je peh za profulit ali zato trči ko lud, bori se i ima sjajnu tehniku.

Misimović nije igrač za previše gurnuti prema naprijed, on je play, sporać al s extra pasom u prostor i čudi me da selektor to ne koristi. Zato u sredini uz Misimovića moraju igrati tri vezna buldoga, nesalomljiva trkača. Sve ostale kombinacije su kritične, što se jasno vidi dok na kakvu kompaktniju ekipu naletimo (ne mora čak ni bolja biti).

što se odbrane tiče, nek nam je bog na pomoći...jer sve zavisi jel Spahić raspoložen, a realno nemre čovjek sam, a realno odbrane i nemamo i ako su igrali raštimano prije 10 godina, tako je i danas...čudi me da ih niti jedan selektor nije učio da bar igraju u liniji, sinhronizirano i dupliraju jedan drugog :?:

Čuperka koji glumi golmana ne treba ni komentarisati i čudi me otkud on uopće na golu :?: :!: jebemu to je pravi očaj
bosnovizija

#409 Re: BiH-Albanija

Post by bosnovizija »

Ivica Osim nakon blamaže u Bukureštu
"Previše su se digli naši igrači"
Piše: A. Beganović
Ponedjeljak, 06.06.11. 08:21.

Predsjednik Komiteta za normalizaciju, Ivica Osim, potop Zmajeva u Bukureštu gledao je iz Sarajeva, a nakon utakmice čovjek čije se rečenice "upijaju" i van granica naše države rekao je da je selektor za sramotno izdanje najmanje kriv.
"Nije selektor igrao. Promijenili smo toliko selektora, pa ništa nije bilo bolje. Previše je sporih igrača u našoj postavi. Kako ćeš sa takvim profilom igrača napraviti pritisak, ući u borbu. Rumuni nisu ništa specijalno odigrali. Bolje su se postavili, bili discipliniraniji, više željelji igru. Kada imate sporije igrače u sredini, onda pati i odbrana i napad. Možeš imati jednog sporijeg, ali ne četvoricu, petoricu, što je previše", prenose dnevene novine San izjavu Ivice Osima.
"Igrači su se malo digli. Malo previše. Nisam siguran da su oni baš tolike zvijezde kako ih se ovdje predstavlja. Raja ih više poznaje po tome kakve automobile voze, gdje imaju stanove, koliko zarađuju, gdje ljetuju.., nego po igri. Vidiš da većina nema kontinuitet igara ni u svojim klubovima. Nisu baš takve zvijezde kako ih vi novinari tretirate", dodao je Osim novinaru Sana.
Proslavljeni bh. stručnjak svjestan je da se atmosfera narušila, ali smatra da još uvijek ništa nije izgubljeno.

"Znate kako je bilo prije koji dan. Raja se s pravom nadala da igrači neće uprskati stvar. Eto, nemamo suspenziju, ali smo sabi sebi napravili belaj. Treba ostati hladne glave, sutra je nova utakmica. Pobjeda će barem malo ublažiti rane iz Bukurešta. Ništa još nije izgubljeno, još uvjek ima dosta bodova u igri", istakao je popularni Švabo i dodao:
"Ne treba nam loša atmosfera. Puno toga se u ovoj zemlji lošeg desilo u skorijoj prošlosti. I vi novinari možete pomoći. Situacija u Savezu nije dobra, ali takva nije od jučer niti je loša zbog poraza u Bukureštu, godinama se to taložilo. Safet bi bio najsretniji da smo pobjedili. Sutra je utakmica sa Albanijom, trebamo svi zajedno doprinijeti da protekne u finoj atmosferi, da ostvarimo pobjedu, a do meča sa Bjelorusijom imamo tri mjeseca. Bit će vremena za analize. Sad nije vrijeme sa skidanje glava."

Izvor:SportSport.ba
quasar

#410 Re: BiH-Albanija

Post by quasar »

:thumbup: :bih: Može li kako Švabo da bude predsjednik države, kralj, reis... bilo šta? Kako mu je uvijek svaka na mjestu.
Baltazar_khan

#411 Re: BiH-Albanija

Post by Baltazar_khan »

JoseMujica wrote:uh kako fali sada igrač tipa Muratovića ili Jahića da dupla sa Rahimićem defanzivu....sjetite se samo kako su nas Francuzi razbili sa 2 DMC-a...
na ovom forumu je muratović "otjeran" iz reprezentacije naglavačke od strane velikih "stručnjaka". te star te spor, te vakav te nakav a čovjek nedostaje mnogo ovoj reprezentaciji :roll:
smoki_choko

#412 Re: BiH-Albanija

Post by smoki_choko »

zar je toliko jak forumski lobi da moze da otjera jednog reprezentativca iz repke :lol:
treba probati nekog ubaciti :D
Topla voda

#413 Re: BiH-Albanija

Post by Topla voda »

eki meme slikara,pa i on na rostilju :roll: :D
Lakat Jebić

#414 Re: BiH-Albanija

Post by Lakat Jebić »

Topla voda wrote:eki meme slikara,pa i on na rostilju :roll: :D
jel memo kapica? :D
Hodidid

#415 Re: BiH-Albanija

Post by Hodidid »

Prije svega treba mijenjati mentalni sklop kod igraca koji igraju za BiH. Jasno staviti do znanja ako si dosao samo da otaljas posao i libo te cuna kako ce tekma zavrsiti odmah kofer u ruke i pichi na aerodrom. To bi mu/im bila zadnja utakmica u drzavnom dresu. Nije sramota izgubiti sa 3-0 od renomiranog protivnika ali sramota je izgubiti utakmicu ne sastavsi se s loptom posteno i odigravsi utakmicu ko karakterna nula.

Ako ne dobijemo Albance poceti praviti novu ekipu sa igracima kojima je drzavni dres na prvom mjestu.
madFlava

#416 Re: BiH-Albanija

Post by madFlava »

memo salabajzer :D
Topla voda

#417 Re: BiH-Albanija

Post by Topla voda »

Lakat Jebić wrote:
jel memo kapica? :D
jok,kapica je jukic,reziser "lud zbunjen normalan"i ove nove serije,pozoriste i te fele :)

memo gore hrani muslimovica,onaj odron na hajatu s bjelasnice,onaj realiti,ako nije i pobjedio tad :D
Lakat Jebić

#418 Re: BiH-Albanija

Post by Lakat Jebić »

ama ko je mahir jbt da mu se ide pred pojatu na rostilj :D s memom :lol: :lol: :lol:
madtv

#419 Re: BiH-Albanija

Post by madtv »

Lakat Jebić wrote:ama ko je mahir jbt da mu se ide pred pojatu na rostilj :D s memom :lol: :lol: :lol:
on ti je k'o macija guza...ekipa iz snova :lol:
mire - ložač

#420 Re: BiH-Albanija

Post by mire - ložač »

Ma ne mogu više da se skoncentrišem na bilo šta, ali sam slučajno gledao skor Albanije u dosadašnjem toku. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Pa ljudi moji oni su samo jednu zijanili i to od Bjelorusa u gostima ( a dobili ih kod kuće).... a mi nešto pametujemo, pa ljudi su sa Rumunima ('ta će oni? pa 3-0) igrali neriješeno u gostima....

Mi moramo skontat da je 11 njihovih 11 naših i lopta - to su skontali Rumuni pa nam naderali guzove k'o seljak napolitanku....
lulica

#421 Re: BiH-Albanija

Post by lulica »

ma dobiti cemo albance, ne znam kako kvalitetom , silom ili necim 3. ali dobiti cemo.
a sto se tice bjelorusa tu su nam sanse veoma male, jer ne odgovaraju nam ikipe kao sto je bjelorusija. fizicki su puno spremniji a igraju kao rusi i ukrajinci ( ostro , jako do zadnje minute )
Charuga
Globalni moderator

#422 Re: BiH-Albanija

Post by Charuga »

Spahić: Spreman sam umrijeti za selektora i reprezentaciju

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/649856256696/sport/Spahi%C4%87:%20Spreman%20sam%20umrijeti%20za%20selektora%20i%20reprezentaciju/?ref=tiker
ramiral

#423 Re: BiH-Albanija

Post by ramiral »

Hodidid wrote:Prije svega treba mijenjati mentalni sklop kod igraca koji igraju za BiH. Jasno staviti do znanja ako si dosao samo da otaljas posao i libo te cuna kako ce tekma zavrsiti odmah kofer u ruke i pichi na aerodrom. To bi mu/im bila zadnja utakmica u drzavnom dresu. Nije sramota izgubiti sa 3-0 od renomiranog protivnika ali sramota je izgubiti utakmicu ne sastavsi se s loptom posteno i odigravsi utakmicu ko karakterna nula.

Ako ne dobijemo Albance poceti praviti novu ekipu sa igracima kojima je drzavni dres na prvom mjestu.
Potpis .. od riječi do riječi buraz :bih:
ramiral

#424 Re: BiH-Albanija

Post by ramiral »

lulica wrote:ma dobiti cemo albance, ne znam kako kvalitetom , silom ili necim 3. ali dobiti cemo.
a sto se tice bjelorusa tu su nam sanse veoma male, jer ne odgovaraju nam ikipe kao sto je bjelorusija. fizicki su puno spremniji a igraju kao rusi i ukrajinci ( ostro , jako do zadnje minute )
Imamo šanse protiv Bjelorusa, imamo igrače koji mogu držati loptu kad hoće..KAD HOĆE.. Mislim da nam je ovaj bolni poraz otrežnjenje, možemo ih dobiti sa većim posjedom lopte.
neruda

#425 Re: BiH-Albanija

Post by neruda »

nije mundijal, ali me podsjeti...

Locked