Simply_Red wrote:ragib wrote:
dobre kopačke kod misimovica![]()
![]()
![]()
gdje vam je Emir Spahić???
Slika
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Simply_Red wrote:ragib wrote:
dobre kopačke kod misimovica![]()
![]()
![]()
gdje vam je Emir Spahić???
Sutra, 20:15h na BHT1.1pajdo wrote:Kad je utakmica i tko prenosi?
Dijelim taj osjecaj, odnosno nedostatak istog, glede ove reprezentacije... Zao mi je Svabe i Papeta...arzuhal wrote:Usvojiše se amandmani FS RS i ostalih, založio se Osim na sve načine, prođe nekako i taj Statut, radost kod raje, želja da se pobjede Rumuni, koji su bili radosni zbog naših problema i suspenzije NS već upisali sebi 3 boda, a nama sve poništili...svi očekuju pobjedu, bila realna ili ne, i dobijemo što dobijemo. Zaista mi je žao, a ne mogu se staviti u kožu, onih navijača koji raspališe do Bukurešta, sa nekom nadom...
Ako bismo i izgubili od Albanije, ne bi me ni sekunde iznenadilo, zaista. I nijednu više emociju ne bi moglo iscijediti iz mene, ni radost da ih pobjedimo, ni bijes ili tugu ako zijanimo. Fakat mi je svejedno. Eto, nek' igraju...
na ovom forumu je muratović "otjeran" iz reprezentacije naglavačke od strane velikih "stručnjaka". te star te spor, te vakav te nakav a čovjek nedostaje mnogo ovoj reprezentacijiJoseMujica wrote:uh kako fali sada igrač tipa Muratovića ili Jahića da dupla sa Rahimićem defanzivu....sjetite se samo kako su nas Francuzi razbili sa 2 DMC-a...
jel memo kapica?Topla voda wrote:eki meme slikara,pa i on na rostilju![]()
Topla voda wrote:eki meme slikara,pa i on na rostilju![]()
jok,kapica je jukic,reziser "lud zbunjen normalan"i ove nove serije,pozoriste i te feleLakat Jebić wrote:jel memo kapica?Topla voda wrote:eki meme slikara,pa i on na rostilju![]()
on ti je k'o macija guza...ekipa iz snovaLakat Jebić wrote:ama ko je mahir jbt da mu se ide pred pojatu na rostiljs memom
![]()
![]()
Code: Select all
http://--- NO LINKS ---/clanak/649856256696/sport/Spahi%C4%87:%20Spreman%20sam%20umrijeti%20za%20selektora%20i%20reprezentaciju/?ref=tikerPotpis .. od riječi do riječi burazHodidid wrote:Prije svega treba mijenjati mentalni sklop kod igraca koji igraju za BiH. Jasno staviti do znanja ako si dosao samo da otaljas posao i libo te cuna kako ce tekma zavrsiti odmah kofer u ruke i pichi na aerodrom. To bi mu/im bila zadnja utakmica u drzavnom dresu. Nije sramota izgubiti sa 3-0 od renomiranog protivnika ali sramota je izgubiti utakmicu ne sastavsi se s loptom posteno i odigravsi utakmicu ko karakterna nula.
Ako ne dobijemo Albance poceti praviti novu ekipu sa igracima kojima je drzavni dres na prvom mjestu.
Imamo šanse protiv Bjelorusa, imamo igrače koji mogu držati loptu kad hoće..KAD HOĆE.. Mislim da nam je ovaj bolni poraz otrežnjenje, možemo ih dobiti sa većim posjedom lopte.lulica wrote:ma dobiti cemo albance, ne znam kako kvalitetom , silom ili necim 3. ali dobiti cemo.
a sto se tice bjelorusa tu su nam sanse veoma male, jer ne odgovaraju nam ikipe kao sto je bjelorusija. fizicki su puno spremniji a igraju kao rusi i ukrajinci ( ostro , jako do zadnje minute )