Pa tim bi bio heroj i da je zaplakao. Bilo bi : "Vidi ga, srpsko li ga sunce ogrejalo, kako je osjećajan i nježan naš đeneral". Da mu je tužitelj opalio ćušku po onoj glavunturi bilo bi : "Kuku nam izgenocidisanim, kako li biju našeg sokola srpskog junačkog". Dakle, u svakom ishodu on je egzemplar ortodoksnog srpskoh para-junaka.plain vanilla wrote:ma izigrava budalumadFlava wrote:lik uopste nije lud nit je sizofrenicar,svjestan je svega,reaguje normalno i prica normalno.Mozda malo djeluje psihicki zapusteno,ali to ce se popravit do presude
vjerujem da su oni kojima je heroj sad ponosni na njega dok ga gledaju![]()
junachina se usra'
Ratko Mladić u Haagu!
- Sasvim_Obican
#401 Re: Ratko Mladić u Haagu!
- opa22
#402 Re: Ratko Mladić u Haagu!
ovo su slucajevi (Mladic, Karadzic and co.) kada zalim sto serijatsko pravo nije prisutno na ovim prostorima
-
Bosanac21
#403 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Prenos ide na PTPC za ostale koliko vidim da su iskljucili se...
- Šef
#404 Re: Ratko Mladić u Haagu!
"Ja ne ubijam sada ni u Libiji ni u Africi..."

- opa22
#405 Re: Ratko Mladić u Haagu!
"Ja želim da živim i da doživim slobodu"
- Baltazar_khan
#406 Re: Ratko Mladić u Haagu!
"ja sam general ratko mladić, u čitavom svetu poznat"
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#407 Re: Ratko Mladić u Haagu!
mi danima nemamo PTCPBosanac21 wrote:Prenos ide na PTPC za ostale koliko vidim da su iskljucili se...
-
glockov kolac
#408 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Koje je ovo govno od čovjeka! General Patko 
- memlija
#409 Re: Ratko Mladić u Haagu!
- muha_sa
#410 Re: Ratko Mladić u Haagu!
njihova dika i ponos-Eroj nema staplain vanilla wrote:ma izigrava budalumadFlava wrote:lik uopste nije lud nit je sizofrenicar,svjestan je svega,reaguje normalno i prica normalno.Mozda malo djeluje psihicki zapusteno,ali to ce se popravit do presude
junachina se usra'
-
fikro
#411 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Šef wrote:"Ja ne ubijam sada ni u Libiji ni u Africi..."![]()
Kako to da FTV a ni BHTV ne prenose ovo iz Haga
- Sasvim_Obican
#412 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Vjerovatno po svom humanizmu i zaljubljenosti u klasičnu umjetnost ?Baltazar_khan wrote:"ja sam general ratko mladić, u čitavom svetu poznat"
Bože, koji debil !
-
Bosanac21
#413 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Koji ste vi sretnici...plain vanilla wrote:mi danima nemamo PTCPBosanac21 wrote:Prenos ide na PTPC za ostale koliko vidim da su iskljucili se...
- Pasiflora
#414 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Đubre smrdljivo, fuj 
- Šef
#415 Re: Ratko Mladić u Haagu!
"Ja sam branio svoj narod i svoju zemlju a sada branim Ratka Mladica".
2 minute nakon toga...
"Ja ne branim Ratka Mladica ja branim svoj narod i svoju zemlju".
2 minute nakon toga...
- plain vanilla
#416 Re: Ratko Mladić u Haagu!
bio bi on hrabar, ali se usra'muha_sa wrote:njihova dika i ponos-Eroj nema staplain vanilla wrote:
ma izigrava budalu
junachina se usra'glumi budaletinu-eto hrabrog generala--PIH.
sto sad ne kaze da se svetio Turcima
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#417 Re: Ratko Mladić u Haagu!
a šta bi ti memlija? našem narodu rekao i predložio nešto da radi?memlija wrote:sa ovim suđenjem samo srpskadobija i ponovo jača, zaboravlja se Dodik i razne afere i ponovo se težište prebacuje na zaštiti srpstva
...mi euforično kličemo vizavi suđenja i šta dobijamo...????...ništa, a možda ni to.....RS ostaje do Sudnjeg dana...mi tu pored da se medjusobno izjedamo i ibretimo...a ne znamo ništa, ama baš ništa osim palamuditi....prvi ja pa svi ostali....
glede zadnjih dvadeset godina, kapu skidam jedino momcima iz rovova, a i to bogami do određenog čina. a i to do period '95. ostalo...
za našu nevolju ćemo po milioniti put optužiti političare, a naš narod, jadan i pošten... ispašta
- memlija
#418 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Chmoljo wrote:a šta bi ti memlija? našem narodu rekao i predložio nešto da radi?memlija wrote:sa ovim suđenjem samo srpskadobija i ponovo jača, zaboravlja se Dodik i razne afere i ponovo se težište prebacuje na zaštiti srpstva
...mi euforično kličemo vizavi suđenja i šta dobijamo...????...ništa, a možda ni to.....RS ostaje do Sudnjeg dana...mi tu pored da se medjusobno izjedamo i ibretimo...a ne znamo ništa, ama baš ništa osim palamuditi....prvi ja pa svi ostali....
![]()
znaš li kako prolaze takvi?
![]()
glede zadnjih dvadeset godina, kapu skidam jedino momcima iz rovova, a i to bogami do određenog čina. a i to do period '95. ostalo...![]()
za našu nevolju ćemo po milioniti put optužiti političare, a naš narod, jadan i pošten... ispašta![]()
ne bih ništa....šta ću kad su mi servirali ovako kako je...ja, ja,...mi u rovovima dok ostali pohapaše sve i prodaše sve a mi iz rovova u neku stvar zajedno....gotovo je sijelo...kako je tako je....i koliko god se bunili tako je....e to me rovi u dnu stomaka i neda mi mira i neće do groba...a opet ne mogu ništa... zato što smo jadovi jadni svi redom....i ovi iz rovova i ovi što hapaju...zajedno smo zajebali sve do groba....i sada nam ostalo da možemo gledati ovo sranje na teveu i palamuditi...al' poglabali smo ga i gotovo je...
-
popajic
#419 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Ma, jasta je...nek' vidi svijet kako BIH brine za svog vrlog gradjanina, demokratski i 100% po zakonumuha_sa wrote:jel ambasadorka BiH tamoda bude pri ruci ako kukavici sta zatreba--nedo bog ostavit ga samog bRezpomocnog.
( a o Divjaku ni traga ni glasa )
- Boom71
#420 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Gledam PTC.
Sve komentari oko tehnike odvodjenja-dovodjenja,kako ce i ko suditi,kako je Mladic reagovao i kako ce tek reagovati,koliko i gdje ima podrske...
Ni rijec o zrtvama.
Sve komentari oko tehnike odvodjenja-dovodjenja,kako ce i ko suditi,kako je Mladic reagovao i kako ce tek reagovati,koliko i gdje ima podrske...
Ni rijec o zrtvama.
- plain vanilla
#421 Re: Ratko Mladić u Haagu!
zrtve ce finansirati odbranuBoom71 wrote:Gledam PTC.
Ni rijec o zrtvama.
-
popajic
#422 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Valjda ce ga pitati prije nego sto rikne ko je napao njegovu zemlju i njegov narodŠef wrote:"Ja sam branio svoj narod i svoju zemlju a sada branim Ratka Mladica".
2 minute nakon toga...
- muha_sa
#423 Re: Ratko Mladić u Haagu!
imas dobar zeludac cim mozes te kanale gledat i njihove monstruozne lazi slusat.Boom71 wrote:Gledam PTC.
Ni rijec o zrtvama.
- Boom71
#424 Re: Ratko Mladić u Haagu!
Ma imam racku,nego se nadam,a nada umire zadnja.muha_sa wrote:imas dobar zeludac cim mozes te kanale gledat i njihove monstruozne lazi slusat.Boom71 wrote:Gledam PTC.
Ni rijec o zrtvama.
Mene vise nervira nesto drugo.
-
popajic
#425 Re: Ratko Mladić u Haagu!
pa, zar nije tako lakse i rahatnijeChmoljo wrote: ....
za našu nevolju ćemo po milioniti put optužiti političare, a naš narod, jadan i pošten... ispašta![]()