FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
KPNCTNJAH

#401 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by KPNCTNJAH »

Kemal Malovčić wrote:
Djorkaeff wrote:sve je ovo jadno
reci samo čiji si, ako si naš, dozvoljavamo pesimizam, ako nisi... :D
Mojne ga Moke, znam ga ja... igr'o u Interu ... zar bi se navijac drugog kluba registrovao samo da pise protiv nas :mrgreen:

@bordo_fan I jos mi je rek'o, prije neg' je nesto...

nije prva tekma da je zapad zatvoren, a ja se iskreno nadam da ce biti guzve protiv Bugara, to bi znacilo da smo donijeli dobar rezultat iz Sofije... s porazom od 2 i vise golova razlike taj ce gospodin moci sjesti na kojem god dijelu istoka pozeli...
Pitarrr82

#402 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Pa kako im izgleda onaj tender za stolice potrajace to...
johnny_blazze

#403 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by johnny_blazze »

zlo87 wrote:
leškarenje wrote:Gdje nestade onaj sto rece iz pouzdanog izvora da Said nece igrati sinoc ?
Takvi su meni najjači. :lol: :lol: Sve fol provjerene informacije a sve što kažu bude netačno. Ne znam kako im je dosadi. :D Očekujem da opet počnu raju trovati sa svojim informacijama pred utakmice sa Levskim, a ako ispadnemo tek će onda početi laprdati.
huso brate huso nece igrati tako je rekao :D ii jeli sinoc igrao neki huso :oops:
NeZatvaramPastu

#404 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by NeZatvaramPastu »

Prvo kolo odigramo i vec sada treba cuvati igrace zbog kartona.

Nismo se smjeli dovesti u situaciju da moramo dobiti karton protiv ovih Maltezana.

Svi koji imaju karton na klupu u revansu .
Smail Aga

#405 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Smail Aga »

NeZatvaramPastu wrote:Prvo kolo odigramo i vec sada treba cuvati igrace zbog kartona.

Nismo se smjeli dovesti u situaciju da moramo dobiti karton protiv ovih Maltezana.

Svi koji imaju karton na klupu u revansu .
Osim Comora :D :D
to sam ja!

#406 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by to sam ja! »

Pitarrr82 wrote:Pa kako im izgleda onaj tender za stolice potrajace to...
smijesno je kako ovolika drzava/federacija/kanton/grad,ovoliko nas koji zelimo te stolice a nikad da ihzamijenimo,pa bar pola da ih zamijenimo,jer tesko ce ikad doc ovdje vise manchester pa da i zapad bude pun,a eno svijetlog primjeera u BanjaLuci,citava tribina iza gola sagradjena za nekoliko mjeseci po UEFA standardima,manji grad,manji entitet,manji klub,manje navijaca,pa mogu sebi to priustit,a "mi smo divovi",a nemozemo zamijenit stolice pisane samo pa ni u saradnji sa strumfovima,jer i njima te stolice trebaju koliko i nama u Evropi,sve je ovo jadno sto neko rece
amoninan

#407 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

amoninan

#408 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Opet ovaj Marcinho, miša mu al' me sekira :D
Moraće on dobiti flastera, mislim trebao bi, ali ko bi mogao biti taj "flaster"?
Muhamed Đakmić

#409 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

amoninan wrote:Opet ovaj Marcinho, miša mu al' me sekira :D
Moraće on dobiti flastera, mislim trebao bi, ali ko bi mogao biti taj "flaster"?
Xomor!
amoninan

#410 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Sarajevo1946 wrote:
amoninan wrote:Opet ovaj Marcinho, miša mu al' me sekira :D
Xomor!
Daj Bože, onom Cohenu nije mogao pera odbiti. Da je sad onaj Marciano 2007 edition, odnosno igrač njegovog profila, on bi bio taj čovjek.
Zaboravih spomenuti i onog ćelu, Cristovao (tako nešto), on je asistirao za oba gola.

Sredina im je, sudeći prema ove dviej utakmice, najbolji dio ekipe. Stoperi su im ko i naši, ne previše brzi. Bekovi također. Mogu naša krila to probiti koji put.
Muhamed Đakmić

#411 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Ma zezam se ja za Xomora :D
amoninan

#412 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Sarajevo1946 wrote:Ma zezam se ja za Xomora :D
Uozbilji se, ovo su ozbiljne analize :D
Cossack

#413 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Cossack »

Sarajevo1946 wrote:Ma zezam se ja za Xomora :D
Nemoj se zezati sa Xomorom! :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#414 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Za sada Iliev vješto izbjegava govoriti o Sarajevu, a jučer je bio veoma kratak po ovom pitanju.

„Nisam želio tim iz te škole, ali sada ćemo morati igrati sa njima. Morat ćemo biti veoma oprezni protiv njih“, istakao je Iliev.(trener Levskog)
cico x

#415 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by cico x »

koje crne skole,ovi nasi su popadali u svim razredima :)
Mračajski proto

#416 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Ma pušimo ga protiv Levskog 100 %. Sve manje vjerujem u Jovića, mislio sam da je bolji u svom poslu. Niti ima neko znanje, autoritet pogotovo. I odgovorno tvrdim da nama nema nikakvog rezultata sa Čomorom u timu, pa makar bio samo na klupi. :wink:
Muhamed Đakmić

#417 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

-LIBERO- wrote:
Za sada Iliev vješto izbjegava govoriti o Sarajevu, a jučer je bio veoma kratak po ovom pitanju.

„Nisam želio tim iz te škole, ali sada ćemo morati igrati sa njima. Morat ćemo biti veoma oprezni protiv njih“, istakao je Iliev.(trener Levskog)

Ne bih da pljujem po nama, ali stvarno su mi očekivanja minimalna. Samo da se ne obrukamo. Mislim da i ovaj Iliev daje ovakve izjave iz kurtoazije, kao što su ih davali i oni iz Sparte pred meč prošlo ljeto.
Mračajski proto

#418 Re: FK Sarajevo - Europa League

Tako je. Da bar hoće izjaviti nešto kao onaj Genkov trener prije utakmice u Belgiji, kad je rekao da će nas uništiti sa 4:0. Ovako nas samo ''ohlađuju'', tako da.. Teško ćemo proći, šanse 20 % da ćemo proći, a 100 % da nećemo.

@ Kemal Malovčić, ohrabri nas svojim postovima, unesi sreću prije tekme sa Levskim, čir mi proradi.
amoninan

#419 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

hehe, njih smo prokleli one godine. Ljudi se naložili pred početak sezone, bacili 25 miliona na pojačanja, najavili grupnu fazu LP, odbranu titule. na kraju mislim ni EL nisu izborili :lol:
Kemal Malovčić

#420 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

Sarajevo_Grad wrote:Tako je. Da bar hoće izjaviti nešto kao onaj Genkov trener prije utakmice u Belgiji, kad je rekao da će nas uništiti sa 4:0. Ovako nas samo ''ohlađuju'', tako da.. Teško ćemo proći, šanse 20 % da ćemo proći, a 100 % da nećemo.

@ Kemal Malovčić, ohrabri nas svojim postovima, unesi sreću prije tekme sa Levskim, čir mi proradi.
Ma ja sam veliki optimist. U četvrtak učvrstiti ekipu (prvenstveno odbranu) protiv Hodže & Co., a onda put Sofije. Sofija drhti pred nama, to je očigledno. Najbolji su primjer oni mučenici što dolaze na Info, i tjeraju se da pišu da su jači od nas, da bi nas k'o biva preplašili. A šta nam mogu? Ništa. Koliko loše odigramo protiv loših, proporcionalno tome dobro odigramo protiv dobrih.

Ako su oni nama poslali prazne DVD-jeve, ja sam za to da mi njima pošaljemo moje CD-ove, i snimke mojih nastupa, (recimo http://www.youtube.com/watch?v=AuV9R3sJps0). A može i Suljić zapjevati.

A kad dođu na Koševo, sami će sebi zabijati golove.
Mračajski proto

#421 Re: FK Sarajevo - Europa League

Aaaaj, volim te. :mrgreen:
north

#422 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Žiku Kemice što pari i žali po "ameriki" :D , dobra ova crnka sa početka :dance: ....samo deri Kemo, šalji ove snimke u Bugarsku što prije, ne bi li se se bugari olešili uz ove vrhunske nastupe i hitove :lol: ......najjači si :D
Pitari-CHWIILA

#423 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitari-CHWIILA »

Kao i vecini i meni su ocekivanja minimalna cak sta vise bojim se trpanja od 6-7..uh da ne spominjem dalje. Ovo tim vise jer mi nasa odbrana ne ulijeva ni 2% sigurnosti.Opet , sa druge strane nadam se nekom nasem napadu ili kontri (Boze jesmo li sposobni za brzu kontru) iz kojeg cemo zabiti taj jedan go. Ako bi bilo tako AkoBogda , Hase ima da gori...
amoninan

#424 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Zabiće ga Xomor u Sofiji s 25m ko Gerard :dance: :D
Jel tako Moke?
rookfash

#425 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by rookfash »

Kemal Malovčić wrote:
Sarajevo_Grad wrote:Tako je. Da bar hoće izjaviti nešto kao onaj Genkov trener prije utakmice u Belgiji, kad je rekao da će nas uništiti sa 4:0. Ovako nas samo ''ohlađuju'', tako da.. Teško ćemo proći, šanse 20 % da ćemo proći, a 100 % da nećemo.

Ma ja sam veliki optimist. U četvrtak učvrstiti ekipu (prvenstveno odbranu) protiv Hodže & Co., a onda put Sofije. Sofija drhti pred nama, to je očigledno. Najbolji su primjer oni mučenici što dolaze na Info, i tjeraju se da pišu da su jači od nas, da bi nas k'o biva preplašili. A šta nam mogu? Ništa. Koliko loše odigramo protiv loših, proporcionalno tome dobro odigramo protiv dobrih.

Ako su oni nama poslali prazne DVD-jeve, ja sam za to da mi njima pošaljemo moje CD-ove, i snimke mojih nastupa, (recimo http://www.youtube.com/watch?v=AuV9R3sJps0). A može i Suljić zapjevati.

A kad dođu na Koševo, sami će sebi zabijati golove.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Moke kraljuu! :)))
Post Reply