Miladojka Youneed - Bloodylon (1990) ...ukratko receno - albumcina...pa ljudi pjevaju na esperantu

Quod Massacre – Quod Massacre (1991)....kad su konacno skupili para za pravog studija i produkcije
Moderator: _BataZiv_0809

http://www.youtube.com/watch?v=_MmLPkto ... re=relatedTurn on the Bright Lights album je prvijenac američkog indie rock sastava Interpol iz New Yorka, koji je objavljen 2002. godine od izdavača Matador. Album je objavljen uz veoma dobre kritike i otvorenu podršku glazbenog časopisa "New Musical Expressa" koji je zaslužan i za uspjeh singla "Obstacle" s istog albuma. Album je prema očekivanjima bio na tragu melankolije i klaustrofobične atmosfere Joy Divisiona.

Mada ti je preopruka solidna, ali ovo ne voliti,Obskurni wrote:Ja ne mogu smisliti Dream Theater nikako![]()
Blockhead - The Music Scene
Malo noviji album ikone Blockheada.
Lagani beatovi, dosta sampleova gitare i klasicnih instrumenata. Bez vokala. Taman za mamurno buđenje nakon subote

Nit je zadnji fula, nit je ovaj uzas. Preslusaj pa sam odluci, jbg.Obskurni wrote:@ Freaky, cuo sam da su novi Arctic Monkeysi užas a i nešto nemam želje za njima nakon fule od zadnjeg albuma.

Sweet Smoke - Just A Pokeerik2 wrote:

RazumioSo What! wrote:Sweet Smoke - Just A Pokeerik2 wrote:
Ubudeće imena, molim.