Office food

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Zanaaa

#401 Re: Office food

Post by Zanaaa »

sary wrote:Ma ja, najbolje je odmah sve popljuvati, "ima i u Londonu isto, ali je ponooo bolje" :x :x :x .
E neka je vala svugdje bolje nego ovdje. Dosadni ste više, ko voli nek izvoli, ko ne, ne mora ici, fertik!!!!
:thumbup: :zoka:
Bodkin

#402 Re: Office food

Post by Bodkin »

dobro je ali brate ne vrijedi 9 km nikako, plafon mozda 6-7.dalje, izbor hrane, tj nedostatak istog je uzas :) pa imaju samo pastu picu dvije vrste mesa i dva priloga.nista na kasiku i nista slatko.i da, mogli su napraviti neki deal sa domacim proizvodjacem sokova pa da ubace i negazirani jebemu :)
Eborg

#403 Re: Office food

Post by Eborg »

Danas sam čuo priču da studenti koji dobiju 10 i donesu index na uvid imaju taj dan besplatan ulaz. Je li to istina ili šuplja? :lol:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#404 Re: Office food

Post by Entropio »

Eborg wrote:Danas sam čuo priču da studenti koji dobiju 10 i donesu index na uvid imaju taj dan besplatan ulaz. Je li to istina ili šuplja? :lol:
Istina.
Eborg

#405 Re: Office food

Post by Eborg »

Fin potez. :thumbup:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#406 Re: Office food

Post by Entropio »

Eborg wrote:Fin potez. :thumbup:
Jest, al' hajd' ubodi desetku... :lol:
Eborg

#407 Re: Office food

Post by Eborg »

Ja mislim da garant ima neki dogovor i zavjera, sad će profesori još više zakidati na ocjeni. :D
vanjki

#408 Re: Office food

Post by vanjki »

juce dobi sedmicu..reko profa nemoj molim te,gladan sam..daj mi desetku..kaze ne kontam :D :D :D
Troll_Happens

#409 Re: Office food

Post by Troll_Happens »

vjesticanametli wrote:
Jedan001 wrote:
Abu FEED el-Castro wrote:Da prijavim koga interesuje, danas sam ih kontaktirao vizavi djece, vele djeca do 7 godina jedu sa roditeljima i nista ne placaju. Tako sto se racunice tice znaci za 7 maraka ne da moze jesti dvoje nego i cetvero, moguce i vise. Ako nemate svoje povedite komsijino sevap zaradite :D

tipican primjer jednog bijednog razmisljanja.... oguli taman da sve propadne. Iz toga se vidi koliko smo primitivna bjedna i siromasna zemlja.... za nas nista nije... :run:
ovo je zezancija bila :D a sta fali povesti i komsijinog ĐŽetica :)
nije problem u zezanciji dobro se zezati, problem je u tome sto mi nismo daleko od ovoga i sto je to kod nas stvarnost... nasi ljudi su takvi da se moze prezderali bi se koliko mogu i onda bi napunili plasticne zdjele hranom za ponijeti jel boze moj pise "all you can eat" sto ne mozes ti ponesi... :oops:
mayab

#410 Re: Office food

Post by mayab »

Konacno danas potrosili kupon - sve u svemu sumnjam da cu opet doci i platiti 9 KM - glavne zamjerke, nema nista "na kasiku", a niti slatko, ako izuzmem onu neku kremu koja je odvratna, ako je uspijes uhvatiti uopce.Piletina bila preslana...Danas od pića nije radila kola, kvar neki, a ostalo je narandzada, biter i voda- jadno!Takodjer, nema kafe , itd, itd...
Uglavnom, mislim da se 9KM moze bolje investirati kada se hoce dobro pojesti i nesto popiti.Eventualno dodati koju markicu i onda jesti i piti nesto daleko ukusnije i po volji, i u boljem ambijentu
Last edited by mayab on 07/05/2011 07:13, edited 1 time in total.
karanana

#411 Re: Office food

Post by karanana »

koja je ono marka kole? fakat nije losa. ja pomijeso colu i naradzadu i dobio super ukus.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#412 Re: Office food

Post by Pera Trta »

mayab wrote:Konacno danas potrosili kupon-sve u svemu sumnjam da cu opet doci i platiti 9 KM-glavne zamjerke, nema nista "na kasiku", a niti slatko, ako izuzmem onu neku kremu koja je odvratna, ako je uspijes uhvatiti uopce.Dnas od pica nije radila kola, kvar neki, a ostalo je narandzada, biter i voda- jadno!Takodjer, nema kafe , itd, itd...
Uglavnom, mislim da se 9KM moze bolje investirati kada se hoce dobro pojesti i nesto popiti
Ma ja sam probao im dati još dvije šanse, ali džaba, ne ide, ona piletina suha, isječe nepca, skameni se u želucu, džaba koliko god one kole da popiješ (ista je zadnji put bila užasno razvodnjena). Pica isto ni blizu nekadašnjoj VF-ovoj, debelog tijesta, suha...a nekako je i onaj ambijent, sa onim "smiješnim" slikama i kancelarijskim "ugođajem" destimulirajući za apetit, barem meni.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#413 Re: Office food

Post by bordo gandalf »

Potrosio i ja svoj kupon neki dan...nisam nesto iznenađen ali nisam ni razocaran valjda sto nisam puno ocekivao :) osoblje je usluzno hrana nije losa...otici cu ponovo :) imaju super salate :D
karanana

#414 Re: Office food

Post by karanana »

rashtiman wrote:Potrosio i ja svoj kupon neki dan...nisam nesto iznenađen ali nisam ni razocaran valjda sto nisam puno ocekivao :) osoblje je usluzno hrana nije losa...otici cu ponovo :) imaju super salate :D
otprilike i ja ovako razmisljam.
da jedino je piletina, ali je piletina na 3-4 nacina i meni je svaki bio dobar i nije bio suh kad se kombinuje sa pastom i sosom i uz salatu.
ako negdje ima da se ruca uz supu, salatu, sok, kafu i "pravi" dezert za 9 KM ili manje, neka mi odmah javi.
ultima_palabra

#415 Re: Office food

Post by ultima_palabra »

Meni je ono što imaju odlično, problem je što je u onome što nemaju...
dadoka84

#416 Re: Office food

Post by dadoka84 »

Ja danas bio i taj aparat za sok opet ne radi. Jedino sta je bilo je vode...
xsk

#417 Re: Office food

Post by xsk »

meni su isto super salate, i super mi je pasta u sosu od lososa, i ona grilovana piletina je bas dobro pecena - mnogo mi se svidja! kljukusa je bila dobra, grilovano povrce super, peceni krompir dobar, a ni margarita mi nije losa!
ionako pijem samo vodu kad jedem, tako da sam ja skroz zadovoljna i ici cu opet!
svi su ljubazni, to mi se bas svidjelo!
od zamjerki - steta jeste sto nema nekog drugo mesa, ali je sve sto sam jela bilo dobro. i da, bilo bi dobro da imaju nesto negazirano, al' zbog mene i ne mora. i bilo bi dobro da bude neki slatkis! :-D
Not My Idea

#418 Re: Office food

Post by Not My Idea »

xsk wrote:meni su isto super salate, i super mi je pasta u sosu od lososa, i ona grilovana piletina je bas dobro pecena - mnogo mi se svidja! kljukusa je bila dobra, grilovano povrce super, peceni krompir dobar, a ni margarita mi nije losa!
ionako pijem samo vodu kad jedem, tako da sam ja skroz zadovoljna i ici cu opet!
od zamjerki - steta jeste sto nema nekog drugo mesa, ali je sve sto sam jela bilo dobro. i da, bilo bi dobro da imaju nesto negazirano, al' zbog mene i ne mora. i bilo bi dobro da bude neki slatkis! :-D

kad stize sve ovo probat, jadna mi majka :-)
braca

#419 Re: Office food

Post by braca »

Nije ni probala, nego je po zadatku ovdje. :lol:
Not My Idea

#420 Re: Office food

Post by Not My Idea »

that explains it :lol:
hana_montana

#421 Re: Office food

Post by hana_montana »

ja vidjeh danas pise 8km...ne znam jel to samo danas,nisam klopala, samo virnuh u prolazu :D
Troll_Happens

#422 Re: Office food

Post by Troll_Happens »

Not My Idea wrote:
xsk wrote:meni su isto super salate, i super mi je pasta u sosu od lososa, i ona grilovana piletina je bas dobro pecena - mnogo mi se svidja! kljukusa je bila dobra, grilovano povrce super, peceni krompir dobar, a ni margarita mi nije losa!

garant je ko balon :) puca od tezine pa joj se moze i prima hahahha :lol: :lol:
Pacificgirl

#423 Re: Office food

Post by Pacificgirl »

hana_montana wrote:ja vidjeh danas pise 8km...ne znam jel to samo danas,nisam klopala, samo virnuh u prolazu :D
Pise ispod malim slovima da je to za clanove kluba ili nesto tako, ne znam kako se uclani.
xsk

#424 Re: Office food

Post by xsk »

Jedan001 wrote:
Not My Idea wrote:
garant je ko balon :) puca od tezine pa joj se moze i prima hahahha :lol: :lol:
jaoooooo, nema me nekoliko dana i svi dodjete i spustite mi! :-D a i zasluzila sam, nije da nisam! :lol: :lol: :lol:

probala sam to sve iz dva navrata - nisam uopste balon ( :evil: ), al' volim jesti! i isla sam oba puta s drugovima dvometrasima koji su kod sebe dopunjavali i dopunjavali pa sam se grebala malo kod njih, posto sam morala sve da probam! :P a po zadatku bih da ganjam da idem u Torte i to, ha ha ha - otud ne moram nikad ni izaci! ako dodjete nekad i vidite nekog s tacnom i sve jednim kolacem na tacni, plus ide jos okolo s viljuskom i probava po malo kod svih gostiju - mahnite, to sam ja! ;-)
Eborg

#425 Re: Office food

Post by Eborg »

Može li mi neko objasniti ono oko kartica pošto mi nije baš najjasnije? Moram platiti 3 obroka odjednom i onda ubuduće imam popust od 1 KM, tj. plaćam 8 KM umjesto 9 KM. Je li to to, ništa više? :?
Post Reply