sary wrote:Ma ja, najbolje je odmah sve popljuvati, "ima i u Londonu isto, ali je ponooo bolje"![]()
![]()
.
E neka je vala svugdje bolje nego ovdje. Dosadni ste više, ko voli nek izvoli, ko ne, ne mora ici, fertik!!!!
Office food
- Zanaaa
#401 Re: Office food
-
Bodkin
#402 Re: Office food
dobro je ali brate ne vrijedi 9 km nikako, plafon mozda 6-7.dalje, izbor hrane, tj nedostatak istog je uzas
pa imaju samo pastu picu dvije vrste mesa i dva priloga.nista na kasiku i nista slatko.i da, mogli su napraviti neki deal sa domacim proizvodjacem sokova pa da ubace i negazirani jebemu 
-
Eborg
#403 Re: Office food
Danas sam čuo priču da studenti koji dobiju 10 i donesu index na uvid imaju taj dan besplatan ulaz. Je li to istina ili šuplja? 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#404 Re: Office food
Istina.Eborg wrote:Danas sam čuo priču da studenti koji dobiju 10 i donesu index na uvid imaju taj dan besplatan ulaz. Je li to istina ili šuplja?
-
Eborg
#405 Re: Office food
Fin potez. 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#406 Re: Office food
Jest, al' hajd' ubodi desetku...Eborg wrote:Fin potez.
-
Eborg
#407 Re: Office food
Ja mislim da garant ima neki dogovor i zavjera, sad će profesori još više zakidati na ocjeni. 
-
vanjki
#408 Re: Office food
juce dobi sedmicu..reko profa nemoj molim te,gladan sam..daj mi desetku..kaze ne kontam

- Troll_Happens
#409 Re: Office food
nije problem u zezanciji dobro se zezati, problem je u tome sto mi nismo daleko od ovoga i sto je to kod nas stvarnost... nasi ljudi su takvi da se moze prezderali bi se koliko mogu i onda bi napunili plasticne zdjele hranom za ponijeti jel boze moj pise "all you can eat" sto ne mozes ti ponesi...vjesticanametli wrote:ovo je zezancija bilaJedan001 wrote:Abu FEED el-Castro wrote:Da prijavim koga interesuje, danas sam ih kontaktirao vizavi djece, vele djeca do 7 godina jedu sa roditeljima i nista ne placaju. Tako sto se racunice tice znaci za 7 maraka ne da moze jesti dvoje nego i cetvero, moguce i vise. Ako nemate svoje povedite komsijino sevap zaradite
tipican primjer jednog bijednog razmisljanja.... oguli taman da sve propadne. Iz toga se vidi koliko smo primitivna bjedna i siromasna zemlja.... za nas nista nije...a sta fali povesti i komsijinog ĐŽetica
- mayab
#410 Re: Office food
Konacno danas potrosili kupon - sve u svemu sumnjam da cu opet doci i platiti 9 KM - glavne zamjerke, nema nista "na kasiku", a niti slatko, ako izuzmem onu neku kremu koja je odvratna, ako je uspijes uhvatiti uopce.Piletina bila preslana...Danas od pića nije radila kola, kvar neki, a ostalo je narandzada, biter i voda- jadno!Takodjer, nema kafe , itd, itd...
Uglavnom, mislim da se 9KM moze bolje investirati kada se hoce dobro pojesti i nesto popiti.Eventualno dodati koju markicu i onda jesti i piti nesto daleko ukusnije i po volji, i u boljem ambijentu
Uglavnom, mislim da se 9KM moze bolje investirati kada se hoce dobro pojesti i nesto popiti.Eventualno dodati koju markicu i onda jesti i piti nesto daleko ukusnije i po volji, i u boljem ambijentu
Last edited by mayab on 07/05/2011 07:13, edited 1 time in total.
- karanana
#411 Re: Office food
koja je ono marka kole? fakat nije losa. ja pomijeso colu i naradzadu i dobio super ukus.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#412 Re: Office food
Ma ja sam probao im dati još dvije šanse, ali džaba, ne ide, ona piletina suha, isječe nepca, skameni se u želucu, džaba koliko god one kole da popiješ (ista je zadnji put bila užasno razvodnjena). Pica isto ni blizu nekadašnjoj VF-ovoj, debelog tijesta, suha...a nekako je i onaj ambijent, sa onim "smiješnim" slikama i kancelarijskim "ugođajem" destimulirajući za apetit, barem meni.mayab wrote:Konacno danas potrosili kupon-sve u svemu sumnjam da cu opet doci i platiti 9 KM-glavne zamjerke, nema nista "na kasiku", a niti slatko, ako izuzmem onu neku kremu koja je odvratna, ako je uspijes uhvatiti uopce.Dnas od pica nije radila kola, kvar neki, a ostalo je narandzada, biter i voda- jadno!Takodjer, nema kafe , itd, itd...
Uglavnom, mislim da se 9KM moze bolje investirati kada se hoce dobro pojesti i nesto popiti
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#413 Re: Office food
Potrosio i ja svoj kupon neki dan...nisam nesto iznenađen ali nisam ni razocaran valjda sto nisam puno ocekivao
osoblje je usluzno hrana nije losa...otici cu ponovo
imaju super salate 
- karanana
#414 Re: Office food
otprilike i ja ovako razmisljam.rashtiman wrote:Potrosio i ja svoj kupon neki dan...nisam nesto iznenađen ali nisam ni razocaran valjda sto nisam puno ocekivaoosoblje je usluzno hrana nije losa...otici cu ponovo
imaju super salate
da jedino je piletina, ali je piletina na 3-4 nacina i meni je svaki bio dobar i nije bio suh kad se kombinuje sa pastom i sosom i uz salatu.
ako negdje ima da se ruca uz supu, salatu, sok, kafu i "pravi" dezert za 9 KM ili manje, neka mi odmah javi.
- ultima_palabra
#415 Re: Office food
Meni je ono što imaju odlično, problem je što je u onome što nemaju...
- dadoka84
#416 Re: Office food
Ja danas bio i taj aparat za sok opet ne radi. Jedino sta je bilo je vode...
- xsk
#417 Re: Office food
meni su isto super salate, i super mi je pasta u sosu od lososa, i ona grilovana piletina je bas dobro pecena - mnogo mi se svidja! kljukusa je bila dobra, grilovano povrce super, peceni krompir dobar, a ni margarita mi nije losa!
ionako pijem samo vodu kad jedem, tako da sam ja skroz zadovoljna i ici cu opet!
svi su ljubazni, to mi se bas svidjelo!
od zamjerki - steta jeste sto nema nekog drugo mesa, ali je sve sto sam jela bilo dobro. i da, bilo bi dobro da imaju nesto negazirano, al' zbog mene i ne mora. i bilo bi dobro da bude neki slatkis!
ionako pijem samo vodu kad jedem, tako da sam ja skroz zadovoljna i ici cu opet!
od zamjerki - steta jeste sto nema nekog drugo mesa, ali je sve sto sam jela bilo dobro. i da, bilo bi dobro da imaju nesto negazirano, al' zbog mene i ne mora. i bilo bi dobro da bude neki slatkis!
- Not My Idea
#418 Re: Office food
xsk wrote:meni su isto super salate, i super mi je pasta u sosu od lososa, i ona grilovana piletina je bas dobro pecena - mnogo mi se svidja! kljukusa je bila dobra, grilovano povrce super, peceni krompir dobar, a ni margarita mi nije losa!
kad stize sve ovo probat, jadna mi majka
- braca
#419 Re: Office food
Nije ni probala, nego je po zadatku ovdje. 
- hana_montana
#421 Re: Office food
ja vidjeh danas pise 8km...ne znam jel to samo danas,nisam klopala, samo virnuh u prolazu 
- Troll_Happens
#422 Re: Office food
garant je ko balonNot My Idea wrote:xsk wrote:meni su isto super salate, i super mi je pasta u sosu od lososa, i ona grilovana piletina je bas dobro pecena - mnogo mi se svidja! kljukusa je bila dobra, grilovano povrce super, peceni krompir dobar, a ni margarita mi nije losa!
kad stize sve ovo probat, jadna mi majka
-
Pacificgirl
#423 Re: Office food
Pise ispod malim slovima da je to za clanove kluba ili nesto tako, ne znam kako se uclani.hana_montana wrote:ja vidjeh danas pise 8km...ne znam jel to samo danas,nisam klopala, samo virnuh u prolazu
- xsk
#424 Re: Office food
jaoooooo, nema me nekoliko dana i svi dodjete i spustite mi!Jedan001 wrote:garant je ko balonNot My Idea wrote:kad stize sve ovo probat, jadna mi majkaxsk wrote:meni su isto super salate, i super mi je pasta u sosu od lososa, i ona grilovana piletina je bas dobro pecena - mnogo mi se svidja! kljukusa je bila dobra, grilovano povrce super, peceni krompir dobar, a ni margarita mi nije losa!
od zamjerki - steta jeste sto nema nekog drugo mesa, ali je sve sto sam jela bilo dobro. i da, bilo bi dobro da imaju nesto negazirano, al' zbog mene i ne mora. i bilo bi dobro da bude neki slatkis!puca od tezine pa joj se moze i prima hahahha
![]()
probala sam to sve iz dva navrata - nisam uopste balon (
-
Eborg
#425 Re: Office food
Može li mi neko objasniti ono oko kartica pošto mi nije baš najjasnije? Moram platiti 3 obroka odjednom i onda ubuduće imam popust od 1 KM, tj. plaćam 8 KM umjesto 9 KM. Je li to to, ništa više?