Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!

Post Reply
memlija

#401 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by memlija »

Ma nema ništa od ovoga, samo nam razvlače pamet...izlazi general ubrzo.. GENERALE ne daj se i ostani uspravan....vole te tvoji Bosanci i Hercegovci... :) :thumbup: :bih:
shibonja

#402 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by shibonja »

Imao sam tu cast da ratne 1995 licno upoznam naseg Generala Jovana Divjaka ,to je jedna ljudska gromada kakva se rijetko u zivotu srece !
Puno srece i sto skorije pustanje na slobodu Generale ,a nasoj vlasti bih da porucio :da Bog da i vas vako hapsili !!
muha_sa

#403 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by muha_sa »

SKAFISKAFNJAK wrote:najzalosnije sto je ovo samo manjina bosanaca i hercegovaca kojima je stalo. ostale boli ..rac za sve ovo i to je nasa realnost. isto k´o za hapsenje berke zecevica. zato nam se i desavaju ovakve stvari. nego kada bude opet film jednom braca, vlado divac navalite svi da pravdate vladu a koga briga za nase heroje. kada udjete u radnje kupujte cokolade i bombone pionir, jufke semberke, medela strudle, nektar sokove, marbo chips, cecine cd-ove i sta ja znam sta jos sve. navijajte za teodosica kojeg su turci ganjali 500 godina, gotivite kezmana koji dize 3 prsta iz dobro znanih razloga nakon postignutog gola bih . 1992.-1995, utakmica Srbija - BiH , Ejup Ganic, Jovan Divjak i mnogo mnogo svacega. zaboravite sve sto je ucinjeno, pa to je bilo nekad, danas je drugacije. . alo bre pa ko nas zavadi. znam ja nas hebo ti nas. ima tu svega sto mi se ne da pisati.
p.s. nemojte pustiti da vas mrznja nosi, nisu svi srbi cetnici ali ih ima mnogo. budite ljudi :bih:
ne zaboravite, pamtite i opominjite
:thumbup:
homar

#404 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by homar »

muha_sa wrote:
SKAFISKAFNJAK wrote:najzalosnije sto je ovo samo manjina bosanaca i hercegovaca kojima je stalo. ostale boli ..rac za sve ovo i to je nasa realnost. isto k´o za hapsenje berke zecevica. zato nam se i desavaju ovakve stvari. nego kada bude opet film jednom braca, vlado divac navalite svi da pravdate vladu a koga briga za nase heroje. kada udjete u radnje kupujte cokolade i bombone pionir, jufke semberke, medela strudle, nektar sokove, marbo chips, cecine cd-ove i sta ja znam sta jos sve. navijajte za teodosica kojeg su turci ganjali 500 godina, gotivite kezmana koji dize 3 prsta iz dobro znanih razloga nakon postignutog gola bih . 1992.-1995, utakmica Srbija - BiH , Ejup Ganic, Jovan Divjak i mnogo mnogo svacega. zaboravite sve sto je ucinjeno, pa to je bilo nekad, danas je drugacije. . alo bre pa ko nas zavadi. znam ja nas hebo ti nas. ima tu svega sto mi se ne da pisati.
p.s. nemojte pustiti da vas mrznja nosi, nisu svi srbi cetnici ali ih ima mnogo. budite ljudi :bih:
:thumbup: :bih:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#405 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by PipiDugaDevetka »

iPod wrote:FTV Dnevnik 3 - Komentar Ejupa Ganica povodom hapsenja penzionisanog generala ARBiH Jovana Divjaka :

http://www.youtube.com/watch?v=5ld9X4qNNDE

Dobro je Ejup rekao, mladi ljudi ne zele da rade i da se pokrenu po pitanju ovih hapsenja :(
Pa, šta znači ovo što Ganić reče?

Za konkretan slučaj, Srbija nit' luk jela, nit' mirisala. Generalno jeste srbijanska država kriva, ali konkretno, naše vlasti nisu uradile potreban posao da obavijeste neke države i Interpol da se difuzne i crvene potjernice brišu?
zonbirile

#406 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by zonbirile »

ko je bio u ratu u Sarajevu,samo je par njih mogao vidjeti,kako pješke hodaju gradom,pozdravljaju se sa građanima,pitaju,savjetuju...Jovo i Talijan.Njegovo "Obrazovanje gradi BiH" je za orden,hu,kada se sjetim kakvi sve šupci biše nagrađeni i slavljeni,a čova iškolovao 100 djece,naše bosanske djece,djece stradalnika rata.Francuzi prepoznali heroja i dodjelili mu orden Legije časti,naši ga ni ne zovnu na mnoge manifestacije gdje se krka i slave izgubljene pobjede i veličaju nepostojeći heroji.
law2

#407 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by law2 »

PipiDugaDevetka wrote:
iPod wrote:FTV Dnevnik 3 - Komentar Ejupa Ganica povodom hapsenja penzionisanog generala ARBiH Jovana Divjaka :

Dobro je Ejup rekao, mladi ljudi ne zele da rade i da se pokrenu po pitanju ovih hapsenja :(

Za konkretan slučaj, Srbija nit' luk jela, nit' mirisala. Generalno jeste srbijanska država kriva, ali konkretno, naše vlasti nisu uradile potreban posao da obavijeste neke države i Interpol da se difuzne i crvene potjernice brišu?
Nema se drug vremena, vidis da se satrase evo 6 mjeseci da vlast konstituisu.....jbg treba razumjet
law2

#408 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by law2 »

zonbirile wrote:ko je bio u ratu u Sarajevu,samo je par njih mogao vidjeti,kako pješke hodaju gradom,pozdravljaju se sa građanima,pitaju,savjetuju...Jovo i Talijan.Njegovo "Obrazovanje gradi BiH" je za orden,hu,kada se sjetim kakvi sve šupci biše nagrađeni i slavljeni,a čova iškolovao 100 djece,naše bosanske djece,djece stradalnika rata.Francuzi prepoznali heroja i dodjelili mu orden Legije časti,naši ga ni ne zovnu na mnoge manifestacije gdje se krka i slave izgubljene pobjede i veličaju nepostojeći heroji.
Ma pametnije mu je da i ne ide sa nasim pokemonima po tim manifestacijama...nisu oni na njegovom nivou
kanton_1990

#409 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by kanton_1990 »

Ne miješajte prezimena Ganić i Divjak u istim rečenicama. Čak ni u postovim...
Divjak je pošten i dobar čovjek.
Gat'Gor

#410 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Gat'Gor »

NE SAMO PROTESTOVATI HAPSENJE, NEGO POSLATI PORUKU NASIM LIDERIMA U BIH DA HOCEMO OPTUZNICE PROTIV SRBIJANSKIH RATNIH LIDERA.
Gat'Gor

#411 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Gat'Gor »

kanton_1990 wrote:Ne miješajte prezimena Ganić i Divjak u istim rečenicama. Čak ni u postovim...
A eto Ganic je kao neko veliko govno jel? Plzzzzzz. Kao prvo nije to upste ni vazno, oni su gradjani BiH i branili drzavu. Nije vazno ko ti je "favorit".
zonbirile

#412 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by zonbirile »

Gat'Gor wrote:
kanton_1990 wrote:Ne miješajte prezimena Ganić i Divjak u istim rečenicama. Čak ni u postovim...
A eto Ganic je kao neko veliko govno jel? Plzzzzzz. Kao prvo nije to upste ni vazno, oni su gradjani BiH i branili drzavu. Nije vazno ko ti je "favorit".
---------------------------------------------
važno je itekako i nisu ni branili državu isto,niti došli isto.Sada se naravno sve mixa,ali ljudi znaju ko je ko.Ko je favorit i čiji vidi se u slučaju Jurišić i Zečević,samo slijepci ne vide.
leo karan

#413 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by leo karan »

muha_sa wrote:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#414 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

law2 wrote:
PipiDugaDevetka wrote:

Nema se drug vremena, vidis da se satrase evo 6 mjeseci da vlast konstituisu.....jbg treba razumjet
Ali primaju plate za nešto što nisu ''odradili'', pa sada čovjek, heroj odbrane BiH, ČAMI !
**** ** pas, mater, uhljebljenu preko štele!
al_akhisari

#415 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by al_akhisari »

...podrska generalu :bih:
Marija Magdalena

#416 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Marija Magdalena »

homar wrote:
muha_sa wrote:
:thumbup: :bih:

:thumbup: :thumbup:
Ne da mi se sve citati, moze li mi neko reci kada su zakazani protesti? :bih:
seldzuk

#417 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by seldzuk »

zonbirile wrote:
Gat'Gor wrote:
---------------------------------------------
važno je itekako i nisu ni branili državu isto,niti došli isto.Sada se naravno sve mixa,ali ljudi znaju ko je ko.Ko je favorit i čiji vidi se u slučaju Jurišić i Zečević,samo slijepci ne vide.
Ljudi, je li sad vrijeme vaditi Divjaka ili se natezati ko je bolji, a ko lošiji.
baby24

#418 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by baby24 »

Ne da mi se sve citati, moze li mi neko reci kada su zakazani protesti?

zakazani su za 05.03. u 13h..... nadam se da ce trajati dugo pa da svi s posla dodjemo.....
Marija Magdalena

#419 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by Marija Magdalena »

baby24 wrote:Ne da mi se sve citati, moze li mi neko reci kada su zakazani protesti?

zakazani su za 05.03. u 13h..... nadam se da ce trajati dugo pa da svi s posla dodjemo.....
Hvala ti! Neka dodje ko god moze! :x
PipiDugaDevetka

#420 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Marija Magdalena wrote:
baby24 wrote:Ne da mi se sve citati, moze li mi neko reci kada su zakazani protesti?

Hvala ti! Neka dodje ko god moze! :x
Protiv koga su protesti i gdje će se održati?
zateznistub

#421 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by zateznistub »

Portesti su bili sinoc, ali nas je bilo pravo puno. JBG lakse je davati podrsku i protestvovati sa tastaturom i ispod deke, ko ce ba na onu zimu...nismo ludi, jel de???? :x :x :x

BAGRO NAPOLJE, A NE ZA TASTATURU
PipiDugaDevetka

#423 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Nije Austrija ništa kriva, pa da se pred njihovom ambasadom protestvuje!
muha_sa

#424 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

Post by muha_sa »

PipiDugaDevetka wrote: Ali primaju plate za nešto što nisu ''odradili'', pa sada čovjek, heroj odbrane BiH, ČAMI !
Pipi lave :-) ne zivis na sjevernom polu vec u istom gradu i drzavi kao i ja--ne mogu da vjerujem da ocekujes nesto od ovih uhljupa koji nas handre vec 15.godina :-)
znas li ti da je clan predsjednistva cestito dan genocidne tvorevine :oops: znas li da je ministar sigurnosti iso u BG. na proslavu 100.godisnjice Mupa Srbije :oops: onog istog mupa ciji su pripadnici "skorpioni" i raznorazne Legije :-)

-ovi medjunarodni hostapleri hoce nazor da izjednace strane al evo im rinaka--ima nas koji cemo s koljena na koljeno prenosit sta smo dozivjeli od agresorskih susjeda i njihovih petokolonasa a nasih komsija.

nek je dragi bog na pomoci generalu-ljudskoj i moralnoj velicini i velikom gospodinu Jovanu Divjaku.
PipiDugaDevetka

#425 Re: Jovan Divjak uhapsen u Becu-ima li kraja agresiji na BiH!?

muha_sa wrote:
PipiDugaDevetka wrote: Ali primaju plate za nešto što nisu ''odradili'', pa sada čovjek, heroj odbrane BiH, ČAMI !
Pipi lave :-) ne zivis na sjevernom polu vec u istom gradu i drzavi kao i ja--ne mogu da vjerujem da ocekujes nesto od ovih uhljupa koji nas handre vec 15.godina :-)
znas li ti da je clan predsjednistva cestito dan genocidne tvorevine :oops: znas li da je ministar sigurnosti iso u BG. na proslavu 100.godisnjice Mupa Srbije :oops: onog istog mupa ciji su pripadnici "skorpioni" i raznorazne Legije :-)

-ovi medjunarodni hostapleri hoce nazor da izjednace strane al evo im rinaka--ima nas koji cemo s koljena na koljeno prenosit sta smo dozivjeli od agresorskih susjeda i njihovih petokolonasa a nasih komsija.

nek je dragi bog na pomoci generalu-ljudskoj i moralnoj velicini i velikom gospodinu Jovanu Divjaku.
Jeste, čak je i neke grobove posjetio, prisustvovao polaganju cvijeća,...A on je trebao preko Ministarstva vanjskih poslova da obriše potjernice uz pomoć dokumenata koje je dostavio Ganić.
Post Reply