3.entitet - prednosti - mane

Locked
upaljac01

#401 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by upaljac01 »

kredenac wrote:
upaljac01 wrote:
hoce i 4 i 5 i tako dokle god znas brojat ali naravno ko sto si i sam reko u vasim glavama :mrgreen:

Znam da to Vama smeta ali je to jedini put i jedina istina za Hrvate.

:dance: BIĆE TREĆI :dance:

BIĆE TREĆI
jedini put za hrvate metkovici luka ploce i pravac u lipu nasu :mrgreen:
bingov buraz

#402 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by bingov buraz »

Jel se to nas Ibraga kloniro :?:

Bice treci :thumbup:

al u kurcu :mrgreen:
Komrad

#403 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by Komrad »

kredenac wrote:
Komrad wrote:
vecinu cega?

Molim te da mi to objasnis kako to Hrvati finansiraju vecinu Federacije?
Hercegovina i Posavina toliko proizvode da im je budzet zajedno nesto oko 200 KM
Dok ostatak Federacije zajedno ima 2 milijarde ... govorim o kantonima

Jos jednom molim za objasnjenje kako to Hrvati finasiraju Bosnjake?
Mozda tako sto su Bosnjaci najveci kupci Hrvatske robe u BiH
Price ce biti da Bosnjaci finansiraju Hrvate...

nego daj ti meni cinjenice iznesi
Izvoz kantona sa hrvatskom vecinom uporedi sa izvozom kantona sa bosnjackom vecinom
broj zaposlenih
Prikupljeni porezi

itd...
Kada nesto tvrdis potkrijepi cinjenicama
Ne moraš galamit, nije nitko slijep!!!

Obavi jedan manji znanstveno-istraživački rad i pogledaj odakle se najviše puni budžet Federacije, a tko najviše troši, e onda mi postavljaj pitanja.

BIĆE TREĆI

de ti meni ... u brojakama po kantonima...
da vidim na cemu baziras takvu izjavu
Kenan-sa

#404 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by Kenan-sa »

kredenac wrote:
Kenan-sa wrote: isto kao sto vehabije u dusi zive serijat,tako i vi Hrvati u dusi zivite taj treci sto ce vam ga nekad Mile dati,al u k....!:) samo ga vi zivite,i sve dok ne ugrozavate druge Bosnjaci ce vas podrzavati u tome da u sebi nosite treci,cetvrti,peti...pedeseti,stoti...nikakav problem! i kad kazes da Bosnjaci nisu miroljubiv narod,pa stvarno..
Sto se tice Markala i logora,zelim da ti bude onako kako ti zele porodice stradalih na preuvelicanim Markalama i prenapuhanim hrvatskim logorima!
Usput pozdravi svoje ,posebno babu Joku i dedu Praljka!

NEMOJ ME USPOREĐIVAT SA VEHABIJAMA, ne želiš Hrvate sa takvim stavom!

Kakav Dodik, to je sam foluška.

Stvarno mi nije jasno, ti zaista zvućiš kao da misliš da su muslimani u BiH miroljubivi??? Nevjerojatno, pa gdje živiš i gdje si živio ti zadnjih, pa oduvijek???

Ti samo nastavljaš tradiciju Bosanskih muslimana s tim spominjanjem žrtava rata, jadnici svi su samo Vas ubijali, a vi niste nikoga, niste imali logore, klali, protjerivali, ubijali civile, ništa vi niste! Opet ti kažem čitaj i nešto drugo osim Havaza, iziđi iz mahale nekad, ima života i izvan grbavice!

Znam ja da je tebi krivo što se Hrvati paze sa Srbima i "vice versa", ali spoznali smo kakvi su muslimani, čak šta više, spoznao je to i cijeli svijet, a polako spoznaju i šta je bilo u Bosni tijekom rata.

Meni nije Praljak deda, mada bih bio pravo ponosan da jeste!

BIĆE TREĆI
Glupo se s tobom raspravljati,ne djelujes ozbiljan.. sve mi licis na neizivljenog adolescenta i treba da odrastes!..
Cega se pametan stidi,budala se ponosi! ž
usput,cuvaj dusu da ti ne ispadne treci :D
kredenac

#405 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by kredenac »

Bosnolog wrote: Hoce izgleda da ce tata i kum biti Dodik,...... :mrgreen:

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4443_n.jpg

Tuđman je učinio više za muslimane nego Alija, a ti sad malo razmisli!

Laku noć. :zzzz:

BIĆE TREĆI
Komrad

#406 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by Komrad »

upaljac01 wrote:
kredenac wrote:
upaljac01 wrote:
hoce i 4 i 5 i tako dokle god znas brojat ali naravno ko sto si i sam reko u vasim glavama :mrgreen:

Znam da to Vama smeta ali je to jedini put i jedina istina za Hrvate.

:dance: BIĆE TREĆI :dance:

BIĆE TREĆI
jedini put za hrvate metkovici luka ploce i pravac u lipu nasu :mrgreen:

Sad za sad...

Za nekoliko godina to ce biti u sastavu BiH :)
panorama

#407 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by panorama »

kredenac wrote:

BIĆE TREĆI
Zbog toga sad Lagumdžija vraća dug.On je učinio za Hrvate više nego Vatikan.Bit će TREĆI!
bingov buraz

#408 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by bingov buraz »

kredenac wrote:

BIĆE TREĆI
Ovako iz tvog ugla,kako gledas na pitanja koja pokrecu neke hrvatske stranke i nevladine organizacije sa hrvatskim predznakom a ticu se prekompozicije ustrojstva BiH :?:
kredenac

#409 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by kredenac »

Kenan-sa wrote: Glupo se s tobom raspravljati,ne djelujes ozbiljan.. sve mi licis na neizivljenog adolescenta i treba da odrastes!..
Iskreno, ja sam svojim ušima čuo poklik ALAH UEKBER i svojim očima vidio likove sa sabljama kako jurišaju prema nama, a tada sam bio adolescent, točnije 17 godina sam imao! Sada mi je malo više i kada god čujem bilo gdje da neko kaže Alah uekber, naježim se i razmišljam pa ja bih opet sve ponovo!

Moj ponos ti ne možeš da shvatiš, ti koji možeš da pratiš svoje korijene zadnje 3-4 generacije!! Ja svoje korijene mogu puno dalje da pratim, a znam da su i moji pretci slušali iste poklike i nisu otišli, nisu nestali, samo su ojačali!

Zato nikada neću odrasti u vašim očima. Vi ste pametni i stidite se sebe, a mi smo budale koje nisu poklekle i PONOSIMO SE TIME!

Moja duša neće nigdje, spokojan sam i čiste savjesti jer braniti se nije zločin, a branimo se TREĆIM!!!

P.S.
Morao sam ovu replikicu napisat
laku noć stvarno
:zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:

BIĆE TREĆI
bingov buraz

#410 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by bingov buraz »

Neka te bolan,sad ce treci :D
heckler

#411 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by heckler »

kredenac wrote:
Kenan-sa wrote: Glupo se s tobom raspravljati,ne djelujes ozbiljan.. sve mi licis na neizivljenog adolescenta i treba da odrastes!..
Iskreno, ja sam svojim ušima čuo poklik ALAH UEKBER i svojim očima vidio likove sa sabljama kako jurišaju prema nama, a tada sam bio adolescent, točnije 17 godina sam imao! Sada mi je malo više i kada god čujem bilo gdje da neko kaže Alah uekber, naježim se i razmišljam pa ja bih opet sve ponovo!

Moj ponos ti ne možeš da shvatiš, ti koji možeš da pratiš svoje korijene zadnje 3-4 generacije!! Ja svoje korijene mogu puno dalje da pratim, a znam da su i moji pretci slušali iste poklike i nisu otišli, nisu nestali, samo su ojačali!

Zato nikada neću odrasti u vašim očima. Vi ste pametni i stidite se sebe, a mi smo budale koje nisu poklekle i PONOSIMO SE TIME!

Moja duša neće nigdje, spokojan sam i čiste savjesti jer braniti se nije zločin, a branimo se TREĆIM!!!

P.S.
laku noć stvarno

BIĆE TREĆI

Imal dje patetike jeftino :lol: :lol: :lol:
upaljac01

#412 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by upaljac01 »

:mrgreen:
pemanapemani

#413 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by pemanapemani »

"...Kredenci su pali,
kreveti su mali.

Jako mali prostor,
skočit ću kroz prozor.

Ne postoji razgovor,
ne postoji dogovor.
Ako imaš prigovor,
ti pronađi odgovor.

To što narod voli,
može da zaboli.
Zašto narod voli
uvjek to što boli?.."

Jebi ga, danas su kredenci u k.rcu. Nema punog drveta, samo iverica, smeće nastalo od otpadaka kvalitetnog materijala. Kredenac vrlo brzo povuče vlagu i počne se raspadati.
Kažem, bit će treći na kraju trke. Samo, historija kao učiteljica života pamti samo one koji su prvi.
Kenan-sa

#414 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by Kenan-sa »

kredenac wrote:

P.S.
laku noć stvarno

BIĆE TREĆI
Meni je stvarno zao ako je bilo ko prema tebi,bilo kada,ucinio neko nasilje..Ja imam prijatelja koji idu u crkvu,uvazavam ih kao ljude prije svega,a ti mi sve licis na nekog nacionalistu koji ima fasisticko razmisljanje,to je bolan bolest,samo ces sebi stetiti! siri ljubav i postuj druge ako zelis da te iko shvati ozbiljno i da ti na koncu pomogne,da vidi kako ti se moze pomoci..moj interes nije da ti budes nesretan u ovoj drzavi,naprotiv...ali prvo moras nauciti postovati komsiju,razumjeti kakvo je nasilje prezivio upravo od ljudi koji razmisljaju nesto slicno kao ti,nazalost...zao mi te,ali vjeruj volio bi ti pomoci i volio bi te vidjeti sretnog,jer svi ljudi su od krvi i mesa i zasluzuju postovanje i razumjevanje! pozz
zemo_online

#415 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by zemo_online »

ama zemo ,ko ga hebe.
limeni

#416 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by limeni »

prije ce izbiti treci svijetski rat nego treci entitet u BiH..
Vjerujte mi!

#417 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by Vjerujte mi! »

limeni wrote:prije ce izbiti treci svijetski rat nego treci entitet u BiH..
Čak ćeš se prije i ti opismeniti.
Komrad

#418 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by Komrad »

kredenac wrote:

P.S.
laku noć stvarno

BIĆE TREĆI
Gdje ??
Na TVu?
Komrad

#419 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by Komrad »

kredenac wrote:

P.S.
laku noć stvarno

BIĆE TREĆI

Previse si frustriran.. hajde malo se smiri ... popij casu vode i secera pa pocni da normalno diskutujes
Berber

#420 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by Berber »

''Moj ponos ti ne možeš da shvatiš, ti koji možeš da pratiš svoje korijene zadnje 3-4 generacije!! Ja svoje korijene mogu puno dalje da pratim, a znam da su i moji pretci slušali iste poklike i nisu otišli, nisu nestali, samo su ojačali!''

Kredenac, kad budes slijedio svoje korijenje onda ces negdje pocetkom 19 vijeka naci da su Bosanski katolici ,pod uticajem nacionalnog pokreta iz Hrvatske, poceli postajati Bosanski Hrvati. Isto se desavalo sa Bosanskim pravoslavcima koji su poceli postajati Bosanski Srbi. E sad jarane, sta je gore promijeniti religiju ili promijeniti nacionalnost?
star(i)mo

#421 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by star(i)mo »

Gori su ovi sto se raspravljaju s trolom... don't feed the troll!
Berber

#422 Re: 3.entitet - prednosti - mane

Post by Berber »

star(i)mo wrote:Gori su ovi sto se raspravljaju s trolom... don't feed the troll!
Ma, bas je tako. Imas pravo!
Locked