Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Locked

FTV na osnovu dosadasnjeg rada zasluzuje 6KM

Da
101
37%
Ne
172
63%

Total votes: 273

drndalo

#401 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by drndalo »

Ona vjeruje, tacka, gotovo, gasi pilu...
Aaaaaaaa, upalis motoooorku ???? :shock:

Pa sto ne rece ranije...? :mrgreen:
Alfons Kauders

#402 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfons Kauders »

drndalo wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ali, ja duboko vjerujem u korumpiranost SDP-a.
A vjerujes li duboko u korumpiranost ostalih, ovih koji su jos uvijek na vlasti, i bili su na njoj vec 9/10 vremena proteklog iza rata ? Pa jos citav rat, pa par godina pred rat ???

Cak i da je SDP apsolutno isti kao ovi koji su se ukorijenili na vlasti od 1990, ukrali su "samo" 1/11 dio svega ukradenog... Po meni bi bilo posteno da prema tome za sve do sada pokradeno na sudovima bude 10x vise optuznica i presuda u "korist" sadasnje vlasti, protiv sadasnje opozicije...
svi su politicari korumpirani... dobro, barem oni koji su u poziciji da budu, tj koji se dokopaju barem mrvice vlasti... isto kao i sto bi svi muskarci varali svoje zene, samo sto neki mogu pokupiti nesto mladje, a neki ne...

svako ko vjeruje da predsjednik i direktor ine lezerno pisu izvjestaje o tome kako su pocinili krivicno djelo je glup i tacka...

naravno da sdp ima aferima, ali ovo je u najmanju ruku smijesno...
dimitrix

#403 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by dimitrix »

drndalo wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ali, ja duboko vjerujem u korumpiranost SDP-a.
A vjerujes li duboko u korumpiranost ostalih, ovih koji su jos uvijek na vlasti, i bili su na njoj vec 9/10 vremena proteklog iza rata ? Pa jos citav rat, pa par godina pred rat ???

Cak i da je SDP apsolutno isti kao ovi koji su se ukorijenili na vlasti od 1990, ukrali su "samo" 1/11 dio svega ukradenog... Po meni bi bilo posteno da prema tome za sve do sada pokradeno na sudovima bude 10x vise optuznica i presuda u "korist" sadasnje vlasti, protiv sadasnje opozicije...
Ma ne prica se o tome.Problem je sto SDP-ovic HARD CORE kunu se u Zlatka i Ostalu ekipu kao da su hodajuci sveci.Ja samo zelim realnost oni su cak i gori od nekih jer to sto si ti vidila 90% vremena ti je sto si gledaja na SDP televiziji khm mislim FTV i SDPovih 60 minuta :lol: .Krali su jesu lopatom su krali ali i SDP sta je mogo ukrao je da su i oni bili na pozicijama mozda bi oni i puno vise krali :dance:
skojotovski

#404 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by skojotovski »

nosara wrote:
Ženski Dr.Med wrote:
skojotovski wrote:@muha_sa, vjerujes li ti da su bakir i haveri mu u 60 minuta od tv plate uspjeli vratiti visoke stambene kredite prije rokova :?:
dokaz??
Valjda mu vjerujes na rijec...? :-? Nas covjek, dobricina... :-)

:lol:
dokaz, jasan ko dan. doticni odavno imaju otplacene dugorocne stambene kredite. za razliku od njihovih kolega, koji takoder rade u FTV-u. polomise se radeci i u tv i izvan nje, a krediti jos nisu skinuti.

@Nosaro, kako bi na brifingu kod sefa? jel te potapsao?
Alfons Kauders

#405 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfons Kauders »

skojotovski wrote: dokaz, jasan ko dan. doticni odavno imaju otplacene dugorocne stambene kredite. za razliku od njihovih kolega, koji takoder rade u FTV-u. polomise se radeci i u tv i izvan nje, a krediti jos nisu skinuti.

hm, ja nisam ni dizao kredit da rijesim stambeno pitanje... sta sam onda ja? ratni zlocinac u najmanju ruku? :D
skojotovski

#406 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by skojotovski »

ne. ali oni jesu dizali kredit i to duuuuuuuuugorocni, jer sa tv platom ne moze kratkorocni :wink:
nosara

#407 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

skojotovski wrote:
nosara wrote:
Ženski Dr.Med wrote: dokaz??
Valjda mu vjerujes na rijec...? :-? Nas covjek, dobricina... :-)

:lol:
dokaz, jasan ko dan. doticni odavno imaju otplacene dugorocne stambene kredite. za razliku od njihovih kolega, koji takoder rade u FTV-u. polomise se radeci i u tv i izvan nje, a krediti jos nisu skinuti.

Ne znam... Ja tebe upravo tapsem... Osjetis li...? :D
skojotovski

#408 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by skojotovski »

imas prstice za 10, samo nastavi... :D
Alfons Kauders

#409 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfons Kauders »

skojotovski wrote:ne. ali oni jesu dizali kredit i to duuuuuuuuugorocni, jer sa tv platom ne moze kratkorocni :wink:
i sad su automatski kriminalci jer su negdje 'ta trane' zaradili par desetina hiljada maraka?

onda sam i ja kriminalac... i svi moji prijatelji koji rade vani... i svi koji imaju dva posla... i svi koji su dogurali do afganistana kako bi zaradili za stan ili kucu...

usput, za dvije-tri godine cu uzet jos jedan stan... ima se, moze se... pa cu biti jos veci kriminalac :D
skojotovski

#410 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by skojotovski »

bojim se da lupas loncice, svjesno, a?
oni ne rade nista osim 60 minuta, nema ta tlane kod njih. stoga, nemoj laprdati bez veze.
a, dedera cire raji gdje se to tako lako, ta tlane, moze zaraditi par desetina hiljada maraka, onako lagano...lajuci ponedjeljkom sa tv ekrana...ne racunajuci ove INA-ine desetke...i honorarcice iz Starta...
nosara

#411 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

skojotovski wrote:bojim se da lupas loncice, svjesno, a?
oni ne rade nista osim 60 minuta, nema ta tlane kod njih. stoga, nemoj laprdati bez veze.
a, dedera cire raji gdje se to tako lako, ta tlane, moze zaraditi par desetina hiljada maraka, onako lagano...lajuci ponedjeljkom sa tv ekrana...ne racunajuci ove INA-ine desetke...i honorarcice iz Starta...
Podnesi tuzbu... Proslavi se... :lol:
skojotovski

#412 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by skojotovski »

nit' sam sudija, nit' kadija, nit' bezistance... drago mi te vidjeti ovdje...lijepo je ne imati zivot, a? hebeno svaki dan po forumu visiti... :P
Alfons Kauders

#413 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfons Kauders »

kako ti znas sta oni rade? ja pojma nemam... ne poznajem ih licno, ne znam cime se bave mimo tog posla ni cime im se bave zene...

ko zna i hoce radit moze... :D ko ne zna, barem moze srati po forumima kako su svi koji kupe stan ili auto bez stogodisnjeg kredita kriminalci... :D

ja na honorarima zaradim dvije i kusur redovne plate druze... :D bujrum i ti, ko ti brani? :D fino kad odradis dnevni posao, sjedi i radi honorarni.... :D
nosara

#414 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

skojotovski wrote:nit' sam sudija, nit' kadija, nit' bezistance... drago mi te vidjeti ovdje...lijepo je ne imati zivot, a? hebeno svaki dan po forumu visiti... :P
Da nisi bolestan...?

Ne zalim se... Sve u dure... :wink:
nosara

#415 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

Alfons Kauders wrote:
kako ti znas sta oni rade? ja pojma nemam... ne poznajem ih licno, ne znam cime se bave mimo tog posla ni cime im se bave zene...

ko zna i hoce radit moze... :D ko ne zna, barem moze srati po forumima kako su svi koji kupe stan ili auto bez stogodisnjeg kredita kriminalci... :D

ja na honorarima zaradim dvije i kusur redovne plate druze... :D bujrum i ti, ko ti brani? :D fino kad odradis dnevni posao, sjedi i radi honorarni.... :D
Gdje ce nac honorarno laprdanja, svega ti... :lol:
Gospoda Ministarka

#416 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Gospoda Ministarka »

avantime wrote:Image
:lol: :lol: :lol: Nemrem vjerovat da postoje ljudi koji ovo smatraju vjerodostojnim dokumentom.
Jos, samo fali broj protokola.
Ovakve stvari se ne stavljaju na papir.
Alfons Kauders

#417 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfons Kauders »

nosara wrote:
Alfons Kauders wrote:

ako ti je dobar engleski, ima kod nas u firmi mjesta... :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#418 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by KatarinaKosaca »

nosara wrote:To ti je kao vjera u boga... Mnogi vjeruju, ali niko nije vidio... :D
A koga si ti vidio iz SDA. HDZ. SNSD ili SBIH? Koga si ti vidio? KO je u zatvoru sem Sanadera? Dakle, i tvoje je vjerovanje. Dopusti, da još netko ima vjeru, da ne bude samo privilegija podobnih :lol:
nosara

#419 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

KatarinaKosaca wrote:
nosara wrote:To ti je kao vjera u boga... Mnogi vjeruju, ali niko nije vidio... :D
A koga si ti vidio iz SDA. HDZ. SNSD ili SBIH? Koga si ti vidio? KO je u zatvoru sem Sanadera? Dakle, i tvoje je vjerovanje. Dopusti, da još netko ima vjeru, da ne bude samo privilegija podobnih :lol:
Vjera je za dokone... Nemam ja sta vjerovat i ne vjerovat... Eno bilo na parlamentu 7 milijardi pokradenih donacija, papiri, dokazi, sve... Sefer radio posao...

A sto nisu u zatvoru...? Pa nije ni mladic... Bice, polako, bona... Tek nam je svanulo... Sabura...
iceman2010

#420 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by iceman2010 »

Alfons Kauders wrote:
iceman2010 wrote: A neki ne mogu da povjeruju Damiru Kaletovicu da je u Gornjoj Maoci pravljeno oruzje za masovno unistavanje. Stvarno i ovi klero-fasito-nacionalisti! Gdje ba Damiru Kaletovicu zvani tri mokra cvora neces vjerovati. Ako je damir rekao da se pravi oruzje za masovno unistenje onda se i pravi.
hajd ba ne brabonjaj... :D dezurni apologeta za vehabije :D

isto se pricalo da je onaj konj iz bugojna cije ime necu ni da pomenem samo lokalna budala... pa se onda govorilo kako je sam sve odradio... i na kraju optuzeno 6 ljudi...

kamo srece da su prije napada i njemu na vrata pokucali... i malo ga propucali...

uostalom ne vidim kakve veze vehabije i kaletovic imaju sa bilo cim o cemu sam pricao, ali eto, ti vazda volis pricati o braci...
Znas li bolan sta je oruzje za masovno unistenje? Koji kreten moras biti da to izjavis pred kamerama, kakav idiot od urednika da to pustis u program i kakva budala da u to povjerujes? Mozda su pravili i avione F-16? Stvarno treba velika doza mrznje, predrasude i zelje za pakovanjem pa da izjavis ovu univerzalnu glupost.
skojotovski

#421 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by skojotovski »

nosara wrote:
Alfons Kauders wrote:

pa, ti si zivi primjer :dance:
Alfons Kauders

#422 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfons Kauders »

iceman2010 wrote:
Alfons Kauders wrote:
iceman2010 wrote: A neki ne mogu da povjeruju Damiru Kaletovicu da je u Gornjoj Maoci pravljeno oruzje za masovno unistavanje. Stvarno i ovi klero-fasito-nacionalisti! Gdje ba Damiru Kaletovicu zvani tri mokra cvora neces vjerovati. Ako je damir rekao da se pravi oruzje za masovno unistenje onda se i pravi.
hajd ba ne brabonjaj... :D dezurni apologeta za vehabije :D

isto se pricalo da je onaj konj iz bugojna cije ime necu ni da pomenem samo lokalna budala... pa se onda govorilo kako je sam sve odradio... i na kraju optuzeno 6 ljudi...

kamo srece da su prije napada i njemu na vrata pokucali... i malo ga propucali...

uostalom ne vidim kakve veze vehabije i kaletovic imaju sa bilo cim o cemu sam pricao, ali eto, ti vazda volis pricati o braci...
Znas li bolan sta je oruzje za masovno unistenje? Koji kreten moras biti da to izjavis pred kamerama, kakav idiot od urednika da to pustis u program i kakva budala da u to povjerujes? Mozda su pravili i avione F-16? Stvarno treba velika doza mrznje, predrasude i zelje za pakovanjem pa da izjavis ovu univerzalnu glupost.
daj tacno citiraj sta je rekao... pa ces skontati da je citirao odredbu krivicnog zakona... gdje se pod isti clan podvodi metar aktivnosti...
skojotovski

#423 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by skojotovski »

Alfons Kauders wrote:

svaka cast! zar sam negdje rekao da se ne moze dodatno zaraditi? imam i ja metar raje koja krv svoju pisa po afganistanu, iraku... ali oni svaki taj dinar, dolar, euro...krvavo zarade i s glavom u torbi.

pitas me kako znam sta oni rade. znam. radio prije 3 godine u njihovom okruzenju. razgulio kad sam nasao posao u struci. nije sve kako Masic, pardon, Nosara kaze. niti kako Bakir kaze, lave moj :wink:
nosara

#424 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

skojotovski wrote:
nosara wrote:
Alfons Kauders wrote:

pa, ti si zivi primjer :dance:
Ja sam drugo... Kvalifikovan, etabliran, s jakim ledjima, na pravoj strani... :wink:
Alfons Kauders

#425 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfons Kauders »

skojotovski wrote:
Alfons Kauders wrote:

svaka cast! zar sam negdje rekao da se ne moze dodatno zaraditi? imam i ja metar raje koja krv svoju pisa po afganistanu, iraku... ali oni svaki taj dinar, dolar, euro...krvavo zarade i s glavom u torbi.

pitas me kako znam sta oni rade. znam. radio prije 3 godine u njihovom okruzenju. razgulio kad sam nasao posao u struci. nije sve kako Masic, pardon, Nosara kaze. niti kako Bakir kaze, lave moj :wink:
pa fino reci da ih licno poznajes i navedi sta tacno rade... ja pojma nemam, ali necu da govorim kako je neko kriminalac ako je zatvorio kredit prije vremena... jer to je uradila masa ljudi, ukljucujuci moje starce kad su isli u penziju
Locked