Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Doticnu energetsku "TV stanicu" nemam memorisanu na svom TV prijemniku iz razloga mentalne higijene, a citajuci komentare na forumima vidi se da je 100% Ubleha krenula putem 100%-tne propasti.
luckylaka wrote:Svaka cast Senadu i TV1.Otvoreno i do kraja dok se ne sruse crveni.TV1
Ti ocito podrzavas ustase i kriminalce u vidu Covica, Ljubica, kao i cetnike i kriminalce u vidu Milorada Dodika i da ne zaboravim njegovog vjernog psa Harisa Silajdzica, covjeka koji je 2006. godine zaustavio sve reforme rusenjem aprilskog paketa i koji je uz pomoc vjernog saradnika Jate placao desetine hiljada maraka svakom onom ko glasa protiv aprilskog paketa. Mogu da te razumijem, jer i sama pripadas toj ideologiji.
Last edited by Better Man on 22/01/2011 20:48, edited 2 times in total.
don vito wrote:Jel se to Senad iz Slobodne (Herceg)Bosne pomirio sa Senadom kojem je tepao "vreca govana"?
hehehehe
Sta je sve u stanju taj Lagumdzija napraviti
I onda se kolege forumasi pitaju gdje su te najavljivane promjene. Pa evo ih. Kud ces vece promjene od ujedinjenja sve desnice i zaracenih strana u BiH pod zajednicku zastavu.
Nemojte zezati da je Dragan Covic opet bio na elektroenergetskoj TV?
Pa, u ponedjeljak sam vidio da je gostovao kod onog Behrama.
Posto se Hrvati zale da nemaju svoj TV kanal, a logistika (ljudska i tehnicka) ove smijesne antibosanske televizuje potice iz njihovog "stolnog grada", red bio da TV1 promijeni ime.
Uuppsss HTV1 vec postoji. Jedino da budu elektronsko izdanje Avdiceve Slobodne (Herceg)Bosne
pa u ovih zadnjih 7 dana sam na tv1 vidio i cuo vise dragana covica nego sve ukupno na nasim tv stanicama (ne racunam hrt).
da se razumijemo, zlaja mi nimalo nije drag i slazem se sa stjepanom kljujicem koji je otpisao tu njegovu socijaldemokratiju cim se on upleo sa zelenim nacionalistima, ali na onaj nacin kao veceras ispoljavati tu mrznju prema zlaji davajuci mjesta za pljuvanje po bih secesionistima, pobunjenicima, francuskim spijunima, e moj hadzifejsu slabo se ti udade i prodade. fuj, ti mi rat spominjes iz emisije u emisiju, samo za samopromociju. fuj.
hehehe...super su mi ovi zaštitnici lika i djela Zlatka Lagumdžije. Jeste se raspojasali danas.
Čitav dan aktuelne teme na forumu Slobodna Bosna, TV1, "senadi", FTV...
Ne daj Bože da ko šta protiv šefa kaže, odmah biva virzuelno spaljen. Nekada sam se ismijavao na podforumu o Fahrinom ulasku u politiku, svakim danom mi ovi "zlajini" postaju sve zanimljiviji. Jadno, smiješno i žalosno.
Nije mi jasno kako lični animozitet prema Lagumdžiji može biti razlog da se u ovakvim trenucima ide tako grubo kontra interesa države. Tv1, Avaz, S.Bosna...Neku noć sam, nažalost, imao priliku gledati Pećaninovu emisiju na TV1, doveo Pećanca iz SDU i onog malog šovinistu Milovića. I eto sad se ko' oni slažu, ''tako je kolega, u pravu ste kolege, moš mislit onog Lagumdžije i SDP-a'' :povrać:
ma marš ba
dek wrote:Nije mi jasno kako lični animozitet prema Lagumdžiji može biti razlog da se u ovakvim trenucima ide tako grubo kontra interesa države. Tv1, Avaz, S.Bosna...Neku noć sam, nažalost, imao priliku gledati Pećaninovu emisiju na TV1, doveo Pećanca iz SDU i onog malog šovinistu Milovića. I eto sad se ko' oni slažu, ''tako je kolega, u pravu ste kolege, moš mislit onog Lagumdžije i SDP-a'' :povrać:
ma marš ba
Pa Pećanac i ekipa iz SDU su godinama imali rezervisano mjesto na 3. i 4. strani Avaza za hrakanje po Lagumdžiji A od FahrA do Dodika i Čovića je samo mali koračić...
Pećanin je preuzeo osnovne Avazove metode obračunavanja sa neistomišljenicima.
Nekad je Avaz davao priliku političkim marginalcima,šovinistima,tipa Mirnes Ajanović i Fatmir Alispahić,da među prvim stranama pljuju na neistomišljenike(obično SDP), dok Pećanin sada u emisiju dovodi predsjednika stranke koja nije prešla izborni prag ni na federalnom, ni na državnom nivou i šovinistu sa poskoka, koji uzgred rečeno negira bošnjačku naciju, zagovara podjelu BiH i šta još ne....i to samo zato što će obojica pljuvati po SDP-u.
Naravno, to je dloboda medija i govora da dovodi u emisiju koga hoće, kao što je i sloboda običnih ljudi da ga provale, kao što je Avaz davno provaljen svakom normalnom čovjeku.
dek wrote:Nije mi jasno kako lični animozitet prema Lagumdžiji može biti razlog da se u ovakvim trenucima ide tako grubo kontra interesa države. Tv1, Avaz, S.Bosna...Neku noć sam, nažalost, imao priliku gledati Pećaninovu emisiju na TV1, doveo Pećanca iz SDU i onog malog šovinistu Milovića. I eto sad se ko' oni slažu, ''tako je kolega, u pravu ste kolege, moš mislit onog Lagumdžije i SDP-a'' :povrać:
ma marš ba
Pa Pećanac i ekipa iz SDU su godinama imali rezervisano mjesto na 3. i 4. strani Avaza za hrakanje po Lagumdžiji A od FahrA do Dodika i Čovića je samo mali koračić...
to je samo znak da je SDP na pravome putu. Lagumdzija mora biti samo istrajan - PLATFORMA ili OPOZICIJA
u svakoj drugoj varijanti, matematicka koalicija = socijalni neredi, sto bi uz pomoc ovih dusmana prouzrokovalo brzo vanredne parlamentarne izbore.
To i jeste ono na cemu radi TV1
plain vanilla wrote:e stvarno bi bilo zanimljivo kad bi se SDP sad povukao u opoziciju i na federalnom i na drzavnom nivou..
sta bi radila TV1, Avaz i 3Senada..
ma ne na nivou Federacije, nego DRZAVNI NIVO. SDP ima vec recept za FEDERACIJU
Tihic - Radoncic - Silajdzic, imaju dovoljno ruku za Drzavni nivo - pa neka koaliraju za SNSD - SDS - HDZ - HDZ90
Ali zato Zlaja dobije ekskluzivno sijelo u centralnom dnevniku subotom u 19:30 da bi odrzavao svoje monologe punih 20 minuta.
To što avaz radi me ne zanima, jer je privatan medij, ovdje je u pitanju javni rtv servis.
Ali zato Zlaja dobije ekskluzivno sijelo u centralnom dnevniku subotom u 19:30 da bi odrzavao svoje monologe punih 20 minuta.
To što avaz radi me ne zanima, jer je privatan medij, ovdje je u pitanju javni rtv servis.
luckylaka wrote:Svaka cast Senadu i TV1.Otvoreno i do kraja dok se ne sruse crveni.TV1
Ti ocito podrzavas ustase i kriminalce u vidu Covica, Ljubica, kao i cetnike i kriminalce u vidu Milorada Dodika i da ne zaboravim njegovog vjernog psa Harisa Silajdzica, covjeka koji je 2006. godine zaustavio sve reforme rusenjem aprilskog paketa i koji je uz pomoc vjernog saradnika Jate placao desetine hiljada maraka svakom onom ko glasa protiv aprilskog paketa. Mogu da te razumijem, jer i sama pripadas toj ideologiji.
dobro jutro Kolumbo.Inace valjda ovaj tvoj post dovoljno govori o samom tebi.Jednom je crveni vodza pokusao borce ABiH izjednaciti sa cetnicima a sada ti jednom borcu ABiH naruras igeologiju ustastva i cetnistva.Naravno tebi na obraz i to samo zato sto se ne slazem sa tvojim misljenjem.I dalje tvrdim S.Hadzihafiz. je no1 u BiH.Poz.