1. Mul-T-Lock
2. Blaupunkt Key Card
3. Vampire car Alarm

još mu fali naljepnica "MRUD inside"

Moderators: _BataZiv_0809, anex

smak wrote:
Harlequin Editionfedor wrote:
POKORI SEcorolla02 wrote:![]()
ma ovi su najbolji![]()
...be dead or be MetalHead!
Jedan je bio u Tuzli krajem '90-tih. Cesto sam ga susreto' na putu. Konto' sam vidi hajvana sklopio golfaca sa otpada. Kasnije vidim da je to "Special Edition"sodom wrote:Harlequin Editionfedor wrote:
Volkswagen originally created the Design series to tour at International Auto shows. Due to the huge public response of the original four Design series, 60 more were produced. Eventually, 264 were made and offered in 1996, exclusively in the North American market.
A felunge su čini mi se fotošop-
Envy wrote:
P.S.Da li bi mi mogao objasniti sta je papanluk?
Hvala

A taj Safet neki znalac?johntra wrote:Safet prosvjetljuje ljude...
Šarene.udwarach wrote:
Interesuje me sta u saobracajnoj pise kakve je boje ovaj auto ?
Unutar "nule" mu se nalazi dugme za otvaranje haube, trebo ga je ofarbati u narandzasto, da upotpuni efekat...Neelix wrote:lik je sklonio, ili mu je otpala 4-ka sa znaka "407", nulu pomjerio na mjesto cetvorke, a ostala mu je "oslikana" na mjestu gdje je bila, tako da izgleda kao da vozi Bondovog peugeota 007
rotor wrote:Unutar "nule" mu se nalazi dugme za otvaranje haube, trebo ga je ofarbati u narandzasto, da upotpuni efekat...Neelix wrote:lik je sklonio, ili mu je otpala 4-ka sa znaka "407", nulu pomjerio na mjesto cetvorke, a ostala mu je "oslikana" na mjestu gdje je bila, tako da izgleda kao da vozi Bondovog peugeota 007
Da, hvala na ispravci...ili tacnije receno: "poklopcu prtljaznog prostora"...Bullet Tooth Tony wrote:, zar nije gepeka
![]()
![]()
Envy wrote:![]()
![]()
![]()
![]()