You have to fight,bijela wrote:oj, da mi je živjeti u toj vašoj džamahiriji gdje svaki drugi službenik klanja džumu...
već ja, 'vamo, haman ko u darul-harbu.
for your right
to paaarty
You have to fight,bijela wrote:oj, da mi je živjeti u toj vašoj džamahiriji gdje svaki drugi službenik klanja džumu...
Nije ni daru-l-harb, nego daru-l-džuhd! Sve sami radoholičari, k'o da smo u Japanu,..em mu mišabijela wrote:oj, da mi je živjeti u toj vašoj džamahiriji gdje svaki drugi službenik klanja džumu...
naravno, ali samo poslije džume .. da ne rizikujem abdestmadner wrote:Neformalne razgovore ograniciti na kolegice, i to samo ako imaju pozitivne atributeultima_palabra wrote:Naravno da smije... ako imaš pečat od @madneraPitar s Kariba wrote:
pa i ja sam se zadržao na stepenicama 10-min u neformalnom razgovoru sa kolegom (koji ne ide na džumu).. ne znam smije li se to?
i mene!nista novo wrote:Zanima me sad jel ti koji odu iz firme moraju to vrijeme nadoknaditi ili im se jednostavno pise kao da su radili??
Meni se pise duplo, jer se moralno i duhovno izgradjujem. Sef konta da sam moralno superiorna osobanista novo wrote:Zanima me sad jel ti koji odu iz firme moraju to vrijeme nadoknaditi ili im se jednostavno pise kao da su radili??
hahahahahamadner wrote:Meni se pise duplo, jer se moralno i duhovno izgradjujem. Sef konta da sam moralno superiorna osobanista novo wrote:Zanima me sad jel ti koji odu iz firme moraju to vrijeme nadoknaditi ili im se jednostavno pise kao da su radili??
Ja, al' su zato dobri u dušililla wrote:U nas nit' ko ide nit' ko pita da ide na džumubijela wrote:oj, da mi je živjeti u toj vašoj džamahiriji gdje svaki drugi službenik klanja džumu...
Altsa wrote:nije mi se jednom desilo da ne mogu zavrsiti posao jer je gospoda otisla na dzumu![]()
i normalno ne vrate se na posao
Pa ti svoje vrijeme naradis, i treba da te puste...Nele9 wrote:Ja sam jedini u firmi od 120 ljudi pitao da idem na džumu i dozvolili su mi. Naravno da sam ih ja doveo ˝pred svršen čin˝ jer sam im rekao da mi mogu odbiti ono što nekad dodjem subotom.
Naravno, rekli su mi da to nikome ne govorim.
Nele9 wrote:Ja sam jedini u firmi od 120 ljudi pitao da idem na džumu i dozvolili su mi. Naravno da sam ih ja doveo ˝pred svršen čin˝ jer sam im rekao da mi mogu odbiti ono što nekad dodjem subotom.
Seko, da oni samo znaju da bih ja radio i jedan dan za dzabe samo za onaj jedan sat dzume...strongwoman wrote:Pa ti svoje vrijeme naradis, i treba da te puste...Nele9 wrote:Ja sam jedini u firmi od 120 ljudi pitao da idem na džumu i dozvolili su mi. Naravno da sam ih ja doveo ˝pred svršen čin˝ jer sam im rekao da mi mogu odbiti ono što nekad dodjem subotom.
Izlanucu se ja...slucajno. Mada ne vjerujem da ce doci do migracije radnih ljudi i gradjana.theTruePath wrote:Nele9 wrote:Ja sam jedini u firmi od 120 ljudi pitao da idem na džumu i dozvolili su mi. Naravno da sam ih ja doveo ˝pred svršen čin˝ jer sam im rekao da mi mogu odbiti ono što nekad dodjem subotom.
ti se izborio za sebe i usutio se,sevap ti je ba da se izboris i za druge![]()
Bjezi ba, po ovoj hladnoci da fasujem upalu mog ogromnog i mocnog aparata.arzuhal wrote:Nisi zaboravio kupaće, druže?
madner wrote:Meni se pise duplo, jer se moralno i duhovno izgradjujem. Sef konta da sam moralno superiorna osobanista novo wrote:Zanima me sad jel ti koji odu iz firme moraju to vrijeme nadoknaditi ili im se jednostavno pise kao da su radili??
U cemu je fol ako imas manji izbor cipela?spreca wrote:madner wrote:Meni se pise duplo, jer se moralno i duhovno izgradjujem. Sef konta da sam moralno superiorna osobanista novo wrote:Zanima me sad jel ti koji odu iz firme moraju to vrijeme nadoknaditi ili im se jednostavno pise kao da su radili??
@madner haj ti samnom ,ja idem subotommanje je guzve
![]()
![]()
to bi vec bio naucni fenomenmadner wrote:Bjezi ba, po ovoj hladnoci da fasujem upalu mog ogromnog i mocnog aparata.arzuhal wrote:Nisi zaboravio kupaće, druže?
madner wrote:Bjezi ba, po ovoj hladnoci da fasujem upalu mog ogromnog i mocnog aparata.arzuhal wrote:Nisi zaboravio kupaće, druže?
pa za hodza je uvijek u prvom safumadner wrote:Pa necete moc u prve safove ako ne krenete, kako vi mislite izganjat te stele ako vas niko ne vidi?