The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
nellington

#401 Re: The Walking Dead - serija

Post by nellington »

15 izdanja po 6 epizoda (TPB), na to je mislio :)
wickerman

#402 Re: The Walking Dead - serija

Post by wickerman »

Koliko ima jos do kraja sezone?
zamzija

#403 Re: The Walking Dead - serija

Post by zamzija »

još jedna epizoda. :D
dale cooper

#404 Re: The Walking Dead - serija

Post by dale cooper »

Je li neko primjetio one čudne fleševe prije nego se Shane pretvorio u zombija?
Je li to ono što se dešava ljudima u momentima između smrti i "reanimacije"?

I otkud onolika horda zombija na samoj ivici šume, a da ih niko nije do sada
primjetio. Malo mi je to bilo nelogično.
Alive

#405 Re: The Walking Dead - serija

Post by Alive »

Primjetio sam ja fleseve... Bas me zanima sta je ono... prvo sam mislio da je neka reklama ili nesto...

A ovo ne mogu odoliti a da ne stavim :D :D :D

Image
ChataDodajStaHoces

#406 Re: The Walking Dead - serija

Post by ChataDodajStaHoces »

dale cooper wrote:I otkud onolika horda zombija na samoj ivici šume, a da ih niko nije do sada
Ona scena je meni bas apsurdna odjednom se stvori horda zombija... i npr to da je mrak pao, oni se nahodali a ispade da su par stotina metara od kuce. I kao ubice ga bas tamo, mali je bas dosao u tom trenutku... bas propusti :roll: ali et, dobra epizoda sve u svemu :D
vee-jay

#407 Re: The Walking Dead - serija

Post by vee-jay »

Alive wrote:Primjetio sam ja fleseve... Bas me zanima sta je ono... prvo sam mislio da je neka reklama ili nesto...

A ovo ne mogu odoliti a da ne stavim :D :D :D

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BHCluster

#408 Re: The Walking Dead - serija

Post by BHCluster »

Evo i igricca ce biti na Facebooku uskoro...
Image
Image
Image
zamzija

#409 Re: The Walking Dead - serija

Post by zamzija »

dale cooper wrote: I otkud onolika horda zombija na samoj ivici šume, a da ih niko nije do sada
polako...biće to objašnjeno u slijedećoj epizodi, sad da ne stavljam spoilere :)
BadBoy

#410 Re: The Walking Dead - serija

Post by BadBoy »

dale cooper wrote:Je li neko primjetio one čudne fleševe prije nego se Shane pretvorio u zombija?

Isti fleševi su bili i onom liku ako se sjećaš što je kopao grobove iz prve sezone. Pa kada su ga ostavili pored puta, pucali ga isti ovi fleševi :D Valjda neki stilski, umjetnički prikaz transformacije. Negdje sam pročitao - na nekom forumu, ne mogu se sjetiti da me ubijete - kao walkeri samo stoje ne radeći ništa dok jedan od njih nečuje nešto što ga "zainteresuje". Onda on krene prema tom zvuku i kako prolazi pored ostalih walkera tako oni kreću za njim i na taj način se stvara ono krdo. Plus što je Hershel upozorio da su močvara i rijeke okolo isušeni te da postoji opasnost od navali istih. No, vjerovatno će to biti razrješeno u slijedećoj epizodi.
gilbert

#411 Re: The Walking Dead - serija

Post by gilbert »

Image
dale cooper

#412 Re: The Walking Dead - serija

Post by dale cooper »

zamzija wrote:
dale cooper wrote: I otkud onolika horda zombija na samoj ivici šume, a da ih niko nije do sada
polako...biće to objašnjeno u slijedećoj epizodi, sad da ne stavljam spoilere :)
Opa, čitaju se spoileri. :skoljka:
Jack Be Nimble

#413 Re: The Walking Dead - serija

Post by Jack Be Nimble »

Ja zadnje dvije noci sanjao o zadnjoj epizodi i kako ih ganaju zombiji. U prvom snu kucu su nekako uspjeli zapaliti i zbog vatre jos vise zombija se pojavilo.

Sinoc i ja bio medju njima, nismo imali nikakve municije i ja uzeo sebi racve. Na gornjem spratu Rikova zena se nasla pred prozorom, ali je safatali neki zombiji kroz prozor sa vana i nisu je pustali. One mene zvala u pomoc, a ja uze one racve i nabode nju racvama i tako je cuvao pribijenu uz prozorz dok su je zombiji jeli sa vana. Onda se probudio, nadam se da cu veceras i njenog sina dokrajciti :D.
Dasi

#414 Re: The Walking Dead - serija

Post by Dasi »

Jack Be Nimble wrote:Ja zadnje dvije noci sanjao o zadnjoj epizodi i kako ih ganaju zombiji. U prvom snu kucu su nekako uspjeli zapaliti i zbog vatre jos vise zombija se pojavilo.

Sinoc i ja bio medju njima, nismo imali nikakve municije i ja uzeo sebi racve. Na gornjem spratu Rikova zena se nasla pred prozorom, ali je safatali neki zombiji kroz prozor sa vana i nisu je pustali. One mene zvala u pomoc, a ja uze one racve i nabode nju racvama i tako je cuvao pribijenu uz prozorz dok su je zombiji jeli sa vana. Onda se probudio, nadam se da cu veceras i njenog sina dokrajciti :D.
Pa, jadan ne bio, sto je nisi nabo na nesto drugo dok su je zombiji cuvali :D Taman si mogao Shejna zamjeniti, mozda bas tebe ceka upraznjeno mjesto :D
vee-jay

#415 Re: The Walking Dead - serija

Post by vee-jay »

Jack Be Nimble wrote:Ja zadnje dvije noci sanjao o zadnjoj epizodi i kako ih ganaju zombiji. U prvom snu kucu su nekako uspjeli zapaliti i zbog vatre jos vise zombija se pojavilo.

:shock:

ubicooooooooo

:mrgreen:
AfromMann

#416 Re: The Walking Dead - serija

Post by AfromMann »

trebo si i malog nabost!
hAruNN990

#417 Re: The Walking Dead - serija

Post by hAruNN990 »

Idi kod hodze da ti stravu salije :D :D :D
Jack Be Nimble

#418 Re: The Walking Dead - serija

Post by Jack Be Nimble »

Dasi wrote:
Pa, jadan ne bio, sto je nisi nabo na nesto drugo dok su je zombiji cuvali :D Taman si mogao Shejna zamjeniti, mozda bas tebe ceka upraznjeno mjesto :D
Poslije Shejna ja ni na tresnju.

Al' da hoce neki zombi maloga pjesti bio bi presretan.
zamzija

#419 Re: The Walking Dead - serija

Post by zamzija »

BadBoy wrote:
dale cooper wrote:Je li neko primjetio one čudne fleševe prije nego se Shane pretvorio u zombija?

Isti fleševi su bili i onom liku ako se sjećaš što je kopao grobove iz prve sezone. Pa kada su ga ostavili pored puta, pucali ga isti ovi fleševi :D Valjda neki stilski, umjetnički prikaz transformacije. Negdje sam pročitao - na nekom forumu, ne mogu se sjetiti da me ubijete - kao walkeri samo stoje ne radeći ništa dok jedan od njih nečuje nešto što ga "zainteresuje". Onda on krene prema tom zvuku i kako prolazi pored ostalih walkera tako oni kreću za njim i na taj način se stvara ono krdo. Plus što je Hershel upozorio da su močvara i rijeke okolo isušeni te da postoji opasnost od navali istih. No, vjerovatno će to biti razrješeno u slijedećoj epizodi.
Možda će se tako i serija završit. Rick The šerif će ostat zadnji i tako će počet da ga pucaju fleševi. Jedan, pa drugi, pa treći. The End :D :lol:
dječak sa šibicama

#420 Re: The Walking Dead - serija

Post by dječak sa šibicama »

Ja se sad sve pokusavam sjetiti koji od zivih ljudi je umro, upucan, poginuo bilo kako, a da nije dobio metak u glavu.

Jel bilo takvih?

S obzirom da bi svaki takav, trebao ustati kao zombi.
Havarija!

#421 Re: The Walking Dead - serija

Post by Havarija! »

dječak sa šibicama wrote:Ja se sad sve pokusavam sjetiti koji od zivih ljudi je umro, upucan, poginuo bilo kako, a da nije dobio metak u glavu.

Jel bilo takvih?

Darylov zajebani burazer. :D
Bitte_Halt_ja_ja

#422 Re: The Walking Dead - serija

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

Jack Be Nimble wrote:
Dasi wrote:
Poslije Shejna ja ni na tresnju.

Al' da hoce neki zombi maloga pjesti bio bi presretan.

bolje da pogine normalnim putem, pa se zombificira i onda ga utuku golim rukama a mogu ga i kao kera vodati s njima
Jack Be Nimble

#423 Re: The Walking Dead - serija

Post by Jack Be Nimble »

Ako su oni svi zarazeni, je li to znaci kada se rodi beba da ce i beba biti zombi?
Bitte_Halt_ja_ja

#424 Re: The Walking Dead - serija

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

Jack Be Nimble wrote:Ako su oni svi zarazeni, je li to znaci kada se rodi beba da ce i beba biti zombi?
dobro pitanje
irac300

#425 Re: The Walking Dead - serija

Post by irac300 »

Havarija! wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ja se sad sve pokusavam sjetiti koji od zivih ljudi je umro, upucan, poginuo bilo kako, a da nije dobio metak u glavu.

Jel bilo takvih?

Darylov zajebani burazer. :D
Koliko me sjećanje služi, on nije umro, našli su na krovu njegovu ruku, koju je otkinuo pri bijegu od zombija.
Post Reply