The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- nellington
#401 Re: The Walking Dead - serija
15 izdanja po 6 epizoda (TPB), na to je mislio 
- wickerman
#402 Re: The Walking Dead - serija
Koliko ima jos do kraja sezone?
-
zamzija
#403 Re: The Walking Dead - serija
još jedna epizoda. 
- dale cooper
#404 Re: The Walking Dead - serija
Je li neko primjetio one čudne fleševe prije nego se Shane pretvorio u zombija?
Je li to ono što se dešava ljudima u momentima između smrti i "reanimacije"?
I otkud onolika horda zombija na samoj ivici šume, a da ih niko nije do sada
primjetio. Malo mi je to bilo nelogično.
-
Alive
#405 Re: The Walking Dead - serija
Primjetio sam ja fleseve... Bas me zanima sta je ono... prvo sam mislio da je neka reklama ili nesto...
A ovo ne mogu odoliti a da ne stavim

A ovo ne mogu odoliti a da ne stavim

- ChataDodajStaHoces
#406 Re: The Walking Dead - serija
Ona scena je meni bas apsurdna odjednom se stvori horda zombija... i npr to da je mrak pao, oni se nahodali a ispade da su par stotina metara od kuce. I kao ubice ga bas tamo, mali je bas dosao u tom trenutku... bas propustidale cooper wrote:I otkud onolika horda zombija na samoj ivici šume, a da ih niko nije do sada
- vee-jay
#407 Re: The Walking Dead - serija
Alive wrote:Primjetio sam ja fleseve... Bas me zanima sta je ono... prvo sam mislio da je neka reklama ili nesto...
A ovo ne mogu odoliti a da ne stavim![]()
![]()
![]()
- BHCluster
#408 Re: The Walking Dead - serija
Evo i igricca ce biti na Facebooku uskoro...

-
zamzija
#409 Re: The Walking Dead - serija
polako...biće to objašnjeno u slijedećoj epizodi, sad da ne stavljam spoileredale cooper wrote: I otkud onolika horda zombija na samoj ivici šume, a da ih niko nije do sada
-
BadBoy
#410 Re: The Walking Dead - serija
Isti fleševi su bili i onom liku ako se sjećaš što je kopao grobove iz prve sezone. Pa kada su ga ostavili pored puta, pucali ga isti ovi fleševidale cooper wrote:Je li neko primjetio one čudne fleševe prije nego se Shane pretvorio u zombija?
- dale cooper
#412 Re: The Walking Dead - serija
Opa, čitaju se spoileri.zamzija wrote:polako...biće to objašnjeno u slijedećoj epizodi, sad da ne stavljam spoileredale cooper wrote: I otkud onolika horda zombija na samoj ivici šume, a da ih niko nije do sada
- Jack Be Nimble
#413 Re: The Walking Dead - serija
Ja zadnje dvije noci sanjao o zadnjoj epizodi i kako ih ganaju zombiji. U prvom snu kucu su nekako uspjeli zapaliti i zbog vatre jos vise zombija se pojavilo.
Sinoc i ja bio medju njima, nismo imali nikakve municije i ja uzeo sebi racve. Na gornjem spratu Rikova zena se nasla pred prozorom, ali je safatali neki zombiji kroz prozor sa vana i nisu je pustali. One mene zvala u pomoc, a ja uze one racve i nabode nju racvama i tako je cuvao pribijenu uz prozorz dok su je zombiji jeli sa vana. Onda se probudio, nadam se da cu veceras i njenog sina dokrajciti
.
Sinoc i ja bio medju njima, nismo imali nikakve municije i ja uzeo sebi racve. Na gornjem spratu Rikova zena se nasla pred prozorom, ali je safatali neki zombiji kroz prozor sa vana i nisu je pustali. One mene zvala u pomoc, a ja uze one racve i nabode nju racvama i tako je cuvao pribijenu uz prozorz dok su je zombiji jeli sa vana. Onda se probudio, nadam se da cu veceras i njenog sina dokrajciti
- Dasi
#414 Re: The Walking Dead - serija
Pa, jadan ne bio, sto je nisi nabo na nesto drugo dok su je zombiji cuvaliJack Be Nimble wrote:Ja zadnje dvije noci sanjao o zadnjoj epizodi i kako ih ganaju zombiji. U prvom snu kucu su nekako uspjeli zapaliti i zbog vatre jos vise zombija se pojavilo.
Sinoc i ja bio medju njima, nismo imali nikakve municije i ja uzeo sebi racve. Na gornjem spratu Rikova zena se nasla pred prozorom, ali je safatali neki zombiji kroz prozor sa vana i nisu je pustali. One mene zvala u pomoc, a ja uze one racve i nabode nju racvama i tako je cuvao pribijenu uz prozorz dok su je zombiji jeli sa vana. Onda se probudio, nadam se da cu veceras i njenog sina dokrajciti.
- vee-jay
#415 Re: The Walking Dead - serija
Jack Be Nimble wrote:Ja zadnje dvije noci sanjao o zadnjoj epizodi i kako ih ganaju zombiji. U prvom snu kucu su nekako uspjeli zapaliti i zbog vatre jos vise zombija se pojavilo.
Sinoc i ja bio medju njima, nismo imali nikakve municije i ja uzeo sebi racve. Na gornjem spratu Rikova zena se nasla pred prozorom, ali je safatali neki zombiji kroz prozor sa vana i nisu je pustali. One mene zvala u pomoc, a ja uze one racve i nabode nju racvama i tako je cuvao pribijenu uz prozorz dok su je zombiji jeli sa vana. Onda se probudio, nadam se da cu veceras i njenog sina dokrajciti.
ubicooooooooo
- AfromMann
#416 Re: The Walking Dead - serija
trebo si i malog nabost!
- hAruNN990
#417 Re: The Walking Dead - serija
Idi kod hodze da ti stravu salijeJack Be Nimble wrote:Ja zadnje dvije noci sanjao o zadnjoj epizodi i kako ih ganaju zombiji. U prvom snu kucu su nekako uspjeli zapaliti i zbog vatre jos vise zombija se pojavilo.
- Jack Be Nimble
#418 Re: The Walking Dead - serija
Poslije Shejna ja ni na tresnju.Dasi wrote:
Pa, jadan ne bio, sto je nisi nabo na nesto drugo dok su je zombiji cuvaliTaman si mogao Shejna zamjeniti, mozda bas tebe ceka upraznjeno mjesto
Al' da hoce neki zombi maloga pjesti bio bi presretan.
-
zamzija
#419 Re: The Walking Dead - serija
Možda će se tako i serija završit. Rick The šerif će ostat zadnji i tako će počet da ga pucaju fleševi. Jedan, pa drugi, pa treći. The EndBadBoy wrote:Isti fleševi su bili i onom liku ako se sjećaš što je kopao grobove iz prve sezone. Pa kada su ga ostavili pored puta, pucali ga isti ovi fleševidale cooper wrote:Je li neko primjetio one čudne fleševe prije nego se Shane pretvorio u zombija?
primjetio. Malo mi je to bilo nelogično.Valjda neki stilski, umjetnički prikaz transformacije. Negdje sam pročitao - na nekom forumu, ne mogu se sjetiti da me ubijete - kao walkeri samo stoje ne radeći ništa dok jedan od njih nečuje nešto što ga "zainteresuje". Onda on krene prema tom zvuku i kako prolazi pored ostalih walkera tako oni kreću za njim i na taj način se stvara ono krdo. Plus što je Hershel upozorio da su močvara i rijeke okolo isušeni te da postoji opasnost od navali istih. No, vjerovatno će to biti razrješeno u slijedećoj epizodi.
- dječak sa šibicama
#420 Re: The Walking Dead - serija
Ja se sad sve pokusavam sjetiti koji od zivih ljudi je umro, upucan, poginuo bilo kako, a da nije dobio metak u glavu.
Jel bilo takvih?
S obzirom da bi svaki takav, trebao ustati kao zombi.
Jel bilo takvih?
-
Havarija!
#421 Re: The Walking Dead - serija
Darylov zajebani burazer.dječak sa šibicama wrote:Ja se sad sve pokusavam sjetiti koji od zivih ljudi je umro, upucan, poginuo bilo kako, a da nije dobio metak u glavu.
Jel bilo takvih?
-
Bitte_Halt_ja_ja
#422 Re: The Walking Dead - serija
Jack Be Nimble wrote:Poslije Shejna ja ni na tresnju.Dasi wrote:
Pa, jadan ne bio, sto je nisi nabo na nesto drugo dok su je zombiji cuvaliTaman si mogao Shejna zamjeniti, mozda bas tebe ceka upraznjeno mjesto
Al' da hoce neki zombi maloga pjesti bio bi presretan.
bolje da pogine normalnim putem, pa se zombificira i onda ga utuku golim rukama a mogu ga i kao kera vodati s njima
- Jack Be Nimble
#423 Re: The Walking Dead - serija
Ako su oni svi zarazeni, je li to znaci kada se rodi beba da ce i beba biti zombi?
-
Bitte_Halt_ja_ja
#424 Re: The Walking Dead - serija
dobro pitanjeJack Be Nimble wrote:Ako su oni svi zarazeni, je li to znaci kada se rodi beba da ce i beba biti zombi?
- irac300
#425 Re: The Walking Dead - serija
Koliko me sjećanje služi, on nije umro, našli su na krovu njegovu ruku, koju je otkinuo pri bijegu od zombija.Havarija! wrote:Darylov zajebani burazer.dječak sa šibicama wrote:Ja se sad sve pokusavam sjetiti koji od zivih ljudi je umro, upucan, poginuo bilo kako, a da nije dobio metak u glavu.
Jel bilo takvih?