Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Partizzanka wrote:zlato ima istu cijenu svuda ... na carsiji u svakoj zlatari cca ti je ista cijena
ali srebro ako nemas preko kg ne mozes mijenjati jer neces dobiti NISTA nauzvrat (cijena srebra je mizerna!)
ja sam imala jedan prstencic potezak pravo ... odnijela u srebrenaru i cura mi rekla kaze isto sto i svima drugima ... neces dobiti ni 10km za njega ... bolje da ti ga ja za 5km ocistim i imas jedan prstencic kao nov
I ja sam mislila da neću dobiti ništa, a odavno imam nekakvih krhotina srebra, prekinuta narukvica, neki bezze prsten i tako... I sve skupa 18g- cijene oko 80 km, ja se iznenadila
Ne bih ništa da mi pravi, ja svakako ne volim nakit od srebra i zlata, a opet imam hrpu nekakvu Ovo sam baš odvojila te krhotine i neke bezze lančiće i prsten, i još neka dva prastara zlatna privjeska, tj pločice sa slovom, pa sad kontam gdje mogu najviše dobiti
A hoće oni tako malo da daju, ja sam jedne godine mijenjala ogroman prsten od bijelog zlata i jedan manji žuto-bijelo zlato, mislim da su mi samo oko 100 i neku marku dali
187 wrote:A gdje uraditi kvalitetno majicu sa nekom svojom slikom po izboru da se ta slika ne guli da ne blijedi ?
Bilo ko ?
Jeste ima u Skenderiji u onoj kopirnici..ima i duplo jeftinije gore na Carsiji, preko puta Begove, oko 4 KM, kvalitetno fino rade .. A ima i na Pofalicima, prije Bagatele kod Dandija, kod Interexa ona zgrada pored..Ne znam kakvo je tu ..
187 wrote:A gdje uraditi kvalitetno majicu sa nekom svojom slikom po izboru da se ta slika ne guli da ne blijedi ?
Bilo ko ?
Jeste ima u Skenderiji u onoj kopirnici..ima i duplo jeftinije gore na Carsiji, preko puta Begove, oko 4 KM, kvalitetno fino rade .. A ima i na Pofalicima, prije Bagatele kod Dandija, kod Interexa ona zgrada pored..Ne znam kakvo je tu ..
ima sjednu finu srebrenarnicu blizu Begove dzamije ... (mislim da kada ides od slatkog coseta ona je prije dzamije) ... tu sam ja jednom kupila nesto slicno za poprilicno male pare (ne mogu se sjetiti koliko ali mislim da ne vise od jedno 30KM)
Da li neko zna u kojoj knjižari u Sarajevu bi se mogla kupiti knjiga "Šta bi Google napravio?"
Preko internet knjizara Knjiga.ba i interliber.com ne može, jer ih još nemaju
(Mi inače kasnimo za tim svjetskim tokovima, nažalost)
Zna li neko neku drugu online knjižaru u BiH ? Ako je neko pročitao knjigu, može dojam i komentar?
manager2011 wrote:Da li neko zna u kojoj knjižari u Sarajevu bi se mogla kupiti knjiga "Šta bi Google napravio?"
Preko internet knjizara Knjiga.ba i interliber.com ne može, jer ih još nemaju
(Mi inače kasnimo za tim svjetskim tokovima, nažalost)
Zna li neko neku drugu online knjižaru u BiH ? Ako je neko pročitao knjigu, može dojam i komentar?