Popismanili se.Jovano Drum wrote:Zar je moguće da još uvijek nema vijesti iz Dohe? Ko je na razgovorima, pregovorima...
''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Moderator: anex
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#401 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
-
sarajevsko_pivo
#402 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
Jeli 100% ja ovo krece u januaru 2011?
- Better Man
#403 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
Mislim da krece negdje u februaru ili martu.sarajevsko_pivo wrote:Jeli 100% ja ovo krece u januaru 2011?
-
StupskaBitanga
-
debela
-
StupskaBitanga
-
skojotovski
#407 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
hahahaha, ma bice to jedna gigantska kuca! domace lopine na celnim pozicijama. pa, Milic ce biti lud ako se upusti u bilo kakve relacije sa ovom bagrom. nevjerovatno!
-
StupskaBitanga
#408 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
samo ćemo se obrkuati i ukaljati i malo ugleda što nam je ostaloskojotovski wrote:hahahaha, ma bice to jedna gigantska kuca! domace lopine na celnim pozicijama. pa, Milic ce biti lud ako se upusti u bilo kakve relacije sa ovom bagrom. nevjerovatno!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#409 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
Goran Milić, moralna vertikalaskojotovski wrote:hahahaha, ma bice to jedna gigantska kuca! domace lopine na celnim pozicijama. pa, Milic ce biti lud ako se upusti u bilo kakve relacije sa ovom bagrom. nevjerovatno!
-
Richard Peti
#410 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
a da promjenimo ime teme u: "Al Jazeera Balkan - All About"
-
klixober
#411 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
Na osnovu cega "domace lopine" i "bagra"?skojotovski wrote:hahahaha, ma bice to jedna gigantska kuca! domace lopine na celnim pozicijama. pa, Milic ce biti lud ako se upusti u bilo kakve relacije sa ovom bagrom. nevjerovatno!
-
GOLFER
#412 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
nepase m kako se cesljajukomeba wrote:Na osnovu cega "domace lopine" i "bagra"?skojotovski wrote:hahahaha, ma bice to jedna gigantska kuca! domace lopine na celnim pozicijama. pa, Milic ce biti lud ako se upusti u bilo kakve relacije sa ovom bagrom. nevjerovatno!
-
skojotovski
#413 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
glavu i cesljanje ostavljam tebi. malo se raspitaj o pomenutom dvojcu, pa ce ti biti jasnije...
@Chmoljo, Goran Milic je gigantska vertikala u svojoj profesiji. nema dalje.
- Chmoljo
#414 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
jašta je...skojotovski wrote:glavu i cesljanje ostavljam tebi. malo se raspitaj o pomenutom dvojcu, pa ce ti biti jasnije...
- xsk
#415 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
i jel' igdje objavljeno ko ce ustvari biti ovaj cuveni direktor? sve neka nagadjanja - bice ovaj, pa nece, pa mozda ce ovaj...
bas me zanima!
bas me zanima!
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#416 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
turiraju da igra meckaxsk wrote:i jel' igdje objavljeno ko ce ustvari biti ovaj cuveni direktor? sve neka nagadjanja - bice ovaj, pa nece, pa mozda ce ovaj...
bas me zanima!
-
pommegranat
#417 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
A zna li se kolike ce biti plate? Pise na netu da ce novinari imati oko 2000 km, za jednu svjetsku agenciju, da nije malo? 
Odabrase li tog direktora?
Odabrase li tog direktora?
-
kenijada
#418 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
....sve mi se nešto čini kao da polako povlače ručnu....skontali ljudi...u BiH je teško napraviti informativni program da te istog trena na napadnu kako si nečiji...kako bi tek bilo to isto napraviti na nivou regije?? Stvar je još komlikovanija, hajde što moraš pomiriti stavove ( Srbija, Hrvatska, BiH iz dva dijela.....) nego još i zastupljenost ijekavice i ekavice, latinice i ćirilice
, novinara ovakvih i onakvih, zastupljenost u programu političara ovih i onih......teška i vrlo komlikovana situacija....mislim da su to tek sad skontali....vjerujem da ce na kraju Sarajevo biti samo regionalno dopisništvo Al Jazeere sa desetak-dvadeset uposlenih....
- karanana
#419 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
a odabrase li direktora i kljucne uposlenike?
- Chmoljo
#420 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
kenijada wrote:....sve mi se nešto čini kao da polako povlače ručnu....skontali ljudi...u BiH je teško napraviti informativni program da te istog trena na napadnu kako si nečiji...kako bi tek bilo to isto napraviti na nivou regije?? Stvar je još komlikovanija, hajde što moraš pomiriti stavove ( Srbija, Hrvatska, BiH iz dva dijela.....) nego još i zastupljenost ijekavice i ekavice, latinice i ćirilice, novinara ovakvih i onakvih, zastupljenost u programu političara ovih i onih......teška i vrlo komlikovana situacija....mislim da su to tek sad skontali....vjerujem da ce na kraju Sarajevo biti samo regionalno dopisništvo Al Jazeere sa desetak-dvadeset uposlenih....
Al - Jazeera se prepala tri bosanska torića
-
kenijada
#421 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
Chmoljo wrote:kenijada wrote:....sve mi se nešto čini kao da polako povlače ručnu....skontali ljudi...u BiH je teško napraviti informativni program da te istog trena na napadnu kako si nečiji...kako bi tek bilo to isto napraviti na nivou regije?? Stvar je još komlikovanija, hajde što moraš pomiriti stavove ( Srbija, Hrvatska, BiH iz dva dijela.....) nego još i zastupljenost ijekavice i ekavice, latinice i ćirilice, novinara ovakvih i onakvih, zastupljenost u programu političara ovih i onih......teška i vrlo komlikovana situacija....mislim da su to tek sad skontali....vjerujem da ce na kraju Sarajevo biti samo regionalno dopisništvo Al Jazeere sa desetak-dvadeset uposlenih....
![]()
Al - Jazeera se prepala tri bosanska torića![]()
![]()
Cmoljo, čitaj šta piše.... ne govorim o bosanskim torićima nego o BALKANSKOM toru ... Al - Jazeera Balkan, majstore, ne BiH ...i valja spojiti iste one što su se na nišanu držali prije 15-ak godina.... Misliš da će u Hrvatskoj biti oduševljeni ćirilićnim i ekavicom - ili u Srbiji forsiranjem latinice i ijekavice...pa vaganje koliko je čiji političar dobio minuta....jel' voditelj vuce na ovu ili onu stranu....pa obilježavanje godišnjica tipa Srebrenica i Vukovar...pa malo tema o Kosovu.......
- Chmoljo
#422 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
za tvoju informaciju, toj istoj Al - Jazeeri su se dešavale "slučajne" nesreće u Iraku... kada su njihove prostorije uništile američke rakete...kenijada wrote:
Cmoljo, čitaj šta piše.... ne govorim o bosanskim torićima nego o BALKANSKOM toru ... Al - Jazeera Balkan, majstore, ne BiH ...i valja spojiti iste one što su se na nišanu držali prije 15-ak godina.... Misliš da će u Hrvatskoj biti oduševljeni ćirilićnim i ekavicom - ili u Srbiji forsiranjem latinice i ijekavice...pa vaganje koliko je čiji političar dobio minuta....jel' voditelj vuce na ovu ili onu stranu....pa obilježavanje godišnjica tipa Srebrenica i Vukovar...pa malo tema o Kosovu.......
Al - Jazeera, tv stanica zbog koje imamo drugačiju sliku iz Iraka i Afganistana odone koje su nam nudili mediji za vrijeme "Pustinjske oluje". Al - Jazeera, ona ista koja ide u Pakistanske vukojebine da objave priču i sa "druge strane"... i to vrlo opasne druge strane...
daj čovječe, uozbilji se. ljudi rade na najgorim mogućim mjestima na svijetu i upravo zbog toga i imaju takav kredibilitet...
-
kenijada
#423 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
ti i ja se opet ne razumijemo...ne sporim ja njihov profesionalizam...nego govorim o tvrdim balkanskim glavama kojih 90 posto hoce da cuje samo ono što im se sviđa...ko kaže drugačije - državni je neprijatelj...Chmoljo wrote:za tvoju informaciju, toj istoj Al - Jazeeri su se dešavale "slučajne" nesreće u Iraku... kada su njihove prostorije uništile američke rakete...kenijada wrote:
Al - Jazeera, tv stanica zbog koje imamo drugačiju sliku iz Iraka i Afganistana odone koje su nam nudili mediji za vrijeme "Pustinjske oluje". Al - Jazeera, ona ista koja ide u Pakistanske vukojebine da objave priču i sa "druge strane"... i to vrlo opasne druge strane...
daj čovječe, uozbilji se. ljudi rade na najgorim mogućim mjestima na svijetu i upravo zbog toga i imaju takav kredibilitet...
-
GOLFER
#424 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
I dok svi budu vagali i mjerili koliko se prica na Ekavici ili koliko je teksta na latinici/cirilici ili koliko je ciji novinar/politicar i ostalo dobio minuta u programu svi cemo u to vrijeme gledati tu TV stanicu... neki iz mrznje, neki radi mjerenja, neki radi fola, neki radi potrebe, neki radi profesionalnosti, neki radi prepucavanja, i to ti dodje da ce mnogi gledati, e sad radi cega to rade nije ni bitno... gledaju....kenijada wrote:ti i ja se opet ne razumijemo...ne sporim ja njihov profesionalizam...nego govorim o tvrdim balkanskim glavama kojih 90 posto hoce da cuje samo ono što im se sviđa...ko kaže drugačije - državni je neprijatelj...Chmoljo wrote:za tvoju informaciju, toj istoj Al - Jazeeri su se dešavale "slučajne" nesreće u Iraku... kada su njihove prostorije uništile američke rakete...kenijada wrote:
- kokuz_sa
#425 Re: Najbolja lokacija za sjediste ''Al-Jazeera Balkan''
imal ko kakvu stelu da moze posao dat u ovom cudu od TV-a