U poslednje vrijeme deficit prijateljica,zbog monetarnog kolapsakomi wrote:iii uspijeva li
Muško ženska prijateljstva
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- spreca
#401 Re: Muško ženska prijateljstva
- kmirsad
#402 Re: Muško ženska prijateljstva
Ja sa ženskom , naročito ako mi je privlačna, ne mogu biti prijatelj... mislim mogu , ako mora... ali samo dok ne ispadne prilika... da časno zaiščem...

- suncokret_1984
#403 Re: Muško ženska prijateljstva
kmirsad wrote:Ja sa ženskom , naročito ako mi je privlačna, ne mogu biti prijatelj... mislim mogu , ako mora... ali samo dok ne ispadne prilika... da časno zaiščem...![]()
![]()
posteno
-
zelenashica
#404 Re: Muško ženska prijateljstva
Pa dobro ti si starog kovakmirsad wrote:Ja sa ženskom , naročito ako mi je privlačna, ne mogu biti prijatelj... mislim mogu , ako mora... ali samo dok ne ispadne prilika... da časno zaiščem...![]()
![]()
- kmirsad
#405 Re: Muško ženska prijateljstva
Prastarog...zelenashica wrote:Pa dobro ti si starog kovakmirsad wrote:Ja sa ženskom , naročito ako mi je privlačna, ne mogu biti prijatelj... mislim mogu , ako mora... ali samo dok ne ispadne prilika... da časno zaiščem...![]()
![]()
![]()
![]()
- prilagodjena
#406 Re: Muško ženska prijateljstva
nemoj tako kmirsokmirsad wrote:Ja sa ženskom , naročito ako mi je privlačna, ne mogu biti prijatelj... mislim mogu , ako mora... ali samo dok ne ispadne prilika... da časno zaiščem...![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#407 Re: Muško ženska prijateljstva
pokate li se na FB 
- kmirsad
#408 Re: Muško ženska prijateljstva
dobro... neču...prilagodjena wrote:nemoj tako kmirsokmirsad wrote:Ja sa ženskom , naročito ako mi je privlačna, ne mogu biti prijatelj... mislim mogu , ako mora... ali samo dok ne ispadne prilika... da časno zaiščem...![]()
![]()
![]()
- kmirsad
#409 Re: Muško ženska prijateljstva
šta je pokanje...komi wrote:pokate li se na FB
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#410 Re: Muško ženska prijateljstva
sramota da ne isce, moze se drugarica naljutitiprilagodjena wrote:nemoj tako kmirsokmirsad wrote:Ja sa ženskom , naročito ako mi je privlačna, ne mogu biti prijatelj... mislim mogu , ako mora... ali samo dok ne ispadne prilika... da časno zaiščem...![]()
![]()
![]()
- prilagodjena
#411 Re: Muško ženska prijateljstva
ma da.....do prve zgodne prilikekmirsad wrote:dobro... neču...prilagodjena wrote:nemoj tako kmirsokmirsad wrote:Ja sa ženskom , naročito ako mi je privlačna, ne mogu biti prijatelj... mislim mogu , ako mora... ali samo dok ne ispadne prilika... da časno zaiščem...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- hana_montana
#412 Re: Muško ženska prijateljstva
kmirsad wrote:šta je pokanje...komi wrote:pokate li se na FB
to ti je bockanje s prijateljima
- kmirsad
#413 Re: Muško ženska prijateljstva
Aaaaaaa... što onda ćirilica na prvom slovu... rokanje brate, kako pokanje...
da se đaba ne zbunjujemo...

-
oridjidji
#414 Re: Muško ženska prijateljstva
valjda misli na bocanje hahahakmirsad wrote:šta je pokanje...komi wrote:pokate li se na FB
-
Katy
#415 Re: Muško ženska prijateljstva
Poker?Pokerate?Pokate?oridjidji wrote:valjda misli na bocanje hahahakmirsad wrote:šta je pokanje...komi wrote:pokate li se na FB
- Cholina_Lokica
#416 Re: Muško ženska prijateljstva
nije ni najmanjexMaryJanex wrote:sebicnoSa_dy wrote:Ja mogu da imam,al on ne meRe.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Cholina_Lokica
-
oridjidji
#418 Re: Muško ženska prijateljstva
Ne kao poker vec kao POKEKaty wrote:Poker?Pokerate?Pokate?oridjidji wrote:valjda misli na bocanje hahahakmirsad wrote:pokate li se na FB![]()
Pokaš li se ti preko FB-a hhhhh
- mavcs
#419 Re: Muško ženska prijateljstva
za nju do 3 prijatelja tolerišem, do 5 prijateljica sebi takodjer tolerišemKarolina_ina wrote:I šta mislite o ljudima koji ih imaju? dakle, dečku koji ima puno ženskih prijateljica i curi koja ima muške prijatelje...nije li to malo bolesno? Da li bi tako što tolerirali partneru/ ici?
-
oridjidji
#420 Re: Muško ženska prijateljstva
hahahamavcs wrote:za nju do 3 prijatelja tolerišem, do 5 prijateljica sebi takodjer tolerišemKarolina_ina wrote:I šta mislite o ljudima koji ih imaju? dakle, dečku koji ima puno ženskih prijateljica i curi koja ima muške prijatelje...nije li to malo bolesno? Da li bi tako što tolerirali partneru/ ici?![]()
sve preko je previše
- zmaj56
#421 Re: Muško ženska prijateljstva
Ako nisi dobar prijatelj, ne mozes vala ni dobit.
-
extraordinary
#422 Re: Muško ženska prijateljstva
Prestao sam nalaziti ženske prijateljice. Dva puta se desilo da se ja zaljubim, pa sam morao praviti distancu neku, nisam htio ništa pokušavati jer mi je bilo malo glupo, i taman kad sam nekako naučio kako se treba ponašati, upoznam super prijateljicu, ali ja se njoj svidim. I sad sam u kontaktu sa sve tri, ali popijemo kafu jednom u šest mjeseci. Ne kažem da je muško - žensko prijateljstvo nemoguće, ali je nemoguće u mom slučaju. Ja sam fakat u to ulazio nekako spontano, škola, folovi - golovi, nisam nikad imao neke posebne pretenzije prema te dvije prijateljice, ali jednostavno osjetiš u jednom momentu dok ti objašnjava kako joj je propala zadnja šema da više to nije to i da si prešao onu granicu kad to možeš normalno slušati, bez da u tebi izaziva neku ljubomoru. Bude ti pravo krivo što nisi ti bio na mjestu te šeme, sigurno bi drugačije postupio
Interesantno mi je bilo što je uvijek u opisu savršenog momka prijateljica baš dobro mene opisivala, ne sluteći ništa, a meni to naravno nije pomagalo.
Zato, ko može bujrum, ali i kad ulaziš bez ikakvih pretenzija i iz čisto prijateljskih pobuda, trebaš paziti jer ne znaš šta može na kraju biti. Možemo puno toga, ali ne možemo kontrolisati emocije.
Zato, ko može bujrum, ali i kad ulaziš bez ikakvih pretenzija i iz čisto prijateljskih pobuda, trebaš paziti jer ne znaš šta može na kraju biti. Možemo puno toga, ali ne možemo kontrolisati emocije.
- spreca
#423 Re: Muško ženska prijateljstva
fala bogu da nije drukcijebabyline wrote:volim muško-ženska romatična prijateljstva
- Maya_071
#424 Re: Muško ženska prijateljstva
Čula sam da postoje, moja iskustva s tim su vrlo loša, tako da sam odavno prestala vjerovati da postoje i da su iskrena.
Mislim da su moguća samo u izuzetnim slučajevima, da je jedno od njih homo orijentacije 100%, pa da prijatelja ili prijateljicu ne gleda očima žene ili muškarca... da nema šanse da pomisli bilo šta što prevazilazi okvire prijateljstva.
Čak ni takvog prijatelja nisam imala

Mislim da su moguća samo u izuzetnim slučajevima, da je jedno od njih homo orijentacije 100%, pa da prijatelja ili prijateljicu ne gleda očima žene ili muškarca... da nema šanse da pomisli bilo šta što prevazilazi okvire prijateljstva.
Čak ni takvog prijatelja nisam imala
- tajna77
#425 Re: Muško ženska prijateljstva
a ja mislim da osobe koje se privlace ne mogu biti prijatelji i nece ni graditi taj odnos prijateljski...mobsterc wrote:Aha, moguce je samo ako ih fizicki ne privlacis.Le_La wrote:Ja znam da moja dva najbolja muska prijatelja nikada nista ne bi pokusali kao ni ja sto ne bihSvi koji tvrde suprotnost nikada nisu dozivjeli tu vrstu prijateljstva.
Osami se sa bilo kojim na jedno mjesec dana pa se vrati sa novim iskustvom...(pod uslovom da ovo gore nije tacno)