Kup BiH 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#401 Re: Kup BiH 2010/2011
Ma Kaplan je u nedjelju, realno, napravio more gluposti i to na obje strane. Prvo je napravio glupost kad je odmah pri prvom startu Kerle, dao mu žuti, a onda i Ledetu minut-dvije kasnije, čime je sebe doveo u nezgodnu situaciju, jer je dao kartone dvojici odbrambenih koji su trbeali čuvati najopasnije protivničke igrače (Kerla jedinog isturenog Avdića, a Lede Bešliju).
Pa je onda napravio grešku što je oprostio Ledetu onaj drugi klizeći na Bešliji, gdje mu je morao dati drugi žuti, da bi kasnije napravio lakrdiju i dao mu drugi žuti na startu u kojem uopšte nije bilo kontakta, nego je igrač Željezničara preskočio Ledeta. A čak ni to nije uradio sam, nego na asistenciju pomoćnika, pa je i direktni krivac za onu frku koja je nastala.
Dalje, iz te frke dao je dva crvena poptuno bespotrebno i to da stvar bude gora jednom igraču pogrešno. Prvo, Popović je trebao dobiti žuti, a ne crveni, a drugo Gutić nije trebao dobiti ni žuti, ni crveni, jer je Lede taj koji se pokoškao sa Popovićem, a Gutić ih je samo rastavljao.
A lakrdiju je nastavio i u drugom poluvremenu, prvo kad je svirao faul za ono igranje rukom. Ono uopšte nije trebao svirati, jer je i budali jasno da je Džakmić htio izbiti loptu, promašio je, ona ga pogodila u ruku koja mu je bila iza leđa, a uz to nijedan igrač Željezničara nije bio ni blizu lopte, tako da ni tim nenamjernim igranjem rukom nije spriječio gol ili šansu za Željezničar. Nije ni mislio svirati, ali na asistenciju pomoćnika svira, a onda izvlači iz šesnaesterca iako se vidjelo da je bilo u šesnaest. Dakle nije uopšte trebao svirati faul, ali ako već jeste, onda je trebao pokazati na bijelu tačku.
I na kraju šlag na tortu, Hamzagić prolazi Radovanovića, kreće prema golu, ovaj legao na njega, on svira faul i umjesto da mu pokaže žuti, što bi bio automatski drugi žuti i put u svlačionicu, on ne pokazuje karton uopšte.
Dakle frajer je napravio 5-6 krupnih grešaka na obje strane i ako ne dobije lošu ocjenu, onda treba suspendovati i njega i delegata i kontrolora utakmice na godinu dana.
Pa je onda napravio grešku što je oprostio Ledetu onaj drugi klizeći na Bešliji, gdje mu je morao dati drugi žuti, da bi kasnije napravio lakrdiju i dao mu drugi žuti na startu u kojem uopšte nije bilo kontakta, nego je igrač Željezničara preskočio Ledeta. A čak ni to nije uradio sam, nego na asistenciju pomoćnika, pa je i direktni krivac za onu frku koja je nastala.
Dalje, iz te frke dao je dva crvena poptuno bespotrebno i to da stvar bude gora jednom igraču pogrešno. Prvo, Popović je trebao dobiti žuti, a ne crveni, a drugo Gutić nije trebao dobiti ni žuti, ni crveni, jer je Lede taj koji se pokoškao sa Popovićem, a Gutić ih je samo rastavljao.
A lakrdiju je nastavio i u drugom poluvremenu, prvo kad je svirao faul za ono igranje rukom. Ono uopšte nije trebao svirati, jer je i budali jasno da je Džakmić htio izbiti loptu, promašio je, ona ga pogodila u ruku koja mu je bila iza leđa, a uz to nijedan igrač Željezničara nije bio ni blizu lopte, tako da ni tim nenamjernim igranjem rukom nije spriječio gol ili šansu za Željezničar. Nije ni mislio svirati, ali na asistenciju pomoćnika svira, a onda izvlači iz šesnaesterca iako se vidjelo da je bilo u šesnaest. Dakle nije uopšte trebao svirati faul, ali ako već jeste, onda je trebao pokazati na bijelu tačku.
I na kraju šlag na tortu, Hamzagić prolazi Radovanovića, kreće prema golu, ovaj legao na njega, on svira faul i umjesto da mu pokaže žuti, što bi bio automatski drugi žuti i put u svlačionicu, on ne pokazuje karton uopšte.
Dakle frajer je napravio 5-6 krupnih grešaka na obje strane i ako ne dobije lošu ocjenu, onda treba suspendovati i njega i delegata i kontrolora utakmice na godinu dana.
- Charuga
- Globalni moderator
#402 Re: Kup BiH 2010/2011
I sve to na temi o kupu BiH .. 
- Obuca9
#403 Re: Kup BiH 2010/2011
Jedina koja je najmanji zajednički sadržilac oba sarajevska klubaPlavih_11 wrote:I sve to na temi o kupu BiH ..
- van Basten
#404 Re: Kup BiH 2010/2011
ja ne znam po čemu se željezničar ističe kao nekakav izraziti favorit protiv Branitelja? Kojim igrama su oni zaslušili taj status? Bravurom u prošlom kolu lige? 
- kurty
#405 Re: Kup BiH 2010/2011
van Basten wrote:ja ne znam po čemu se željezničar ističe kao nekakav izraziti favorit protiv Branitelja? Kojim igrama su oni zaslušili taj status? Bravurom u prošlom kolu lige?
nemoj pocinjati djaba svadju...
sad se moze kontra pitanje postaviti i na kraju ce se zavrsiti na belaju
- van Basten
#406 Re: Kup BiH 2010/2011
pa nas niko i ne proglašava izrazitim favoritima... mi navijači kažemo da smo favoriti i da trebamo proći i tako to, ali rijetko gdje stoji 80/20 odnos i sl kao kod vas. 
- kurty
#407 Re: Kup BiH 2010/2011
a gdje to stoji????????van Basten wrote:pa nas niko i ne proglašava izrazitim favoritima... mi navijači kažemo da smo favoriti i da trebamo proći i tako to, ali rijetko gdje stoji 80/20 odnos i sl kao kod vas.
- veljaca
#408 Re: Kup BiH 2010/2011
hz__semir wrote:Ma Kaplan je u nedjelju, realno, napravio more gluposti i to na obje strane. Prvo je napravio glupost kad je odmah pri prvom startu Kerle, dao mu žuti, a onda i Ledetu minut-dvije kasnije, čime je sebe doveo u nezgodnu situaciju, jer je dao kartone dvojici odbrambenih koji su trbeali čuvati najopasnije protivničke igrače (Kerla jedinog isturenog Avdića, a Lede Bešliju).
Samo bih te potsjetio da je u prvom poluvremenu u slicnoj situaciji - lopta igraca Zelje pogodila u ruku i sudija je svirao slobodni udarac - negdje na 18 metara ( gdje se to i desilo ) - koji je Hamzagic profulio ..... Znaci po tome ranijem sviranju - morao je svirati penal za Zelji i time je ostetio Plave na derbiju ..... ( da se zna ).
A vezano za temu:
Sigurno ispadaju 3 premijerligasa a mozda i cetiri
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#409 Re: Kup BiH 2010/2011
Kakvih bolan 18 metara
Minimalno 22-23 metra je bilo, ako ne i vishe
- Obuca9
#410 Re: Kup BiH 2010/2011
A namjerno si zanemario činjenicu, da nije uopšte trebao ni svirati faul, a ne penal. Jer ono samo budali može biti namjerno igranje rukom, koje se kažnjava penalom.veljaca wrote:hz__semir wrote:Ma Kaplan je u nedjelju, realno, napravio more gluposti i to na obje strane. Prvo je napravio glupost kad je odmah pri prvom startu Kerle, dao mu žuti, a onda i Ledetu minut-dvije kasnije, čime je sebe doveo u nezgodnu situaciju, jer je dao kartone dvojici odbrambenih koji su trbeali čuvati najopasnije protivničke igrače (Kerla jedinog isturenog Avdića, a Lede Bešliju).
Dakle frajer je napravio 5-6 krupnih grešaka na obje strane i ako ne dobije lošu ocjenu, onda treba suspendovati i njega i delegata i kontrolora utakmice na godinu dana.![]()
Samo bih te potsjetio da je u prvom poluvremenu u slicnoj situaciji - lopta igraca Zelje pogodila u ruku i sudija je svirao slobodni udarac - negdje na 18 metara ( gdje se to i desilo ) - koji je Hamzagic profulio ..... Znaci po tome ranijem sviranju - morao je svirati penal za Zelji i time je ostetio Plave na derbiju ..... ( da se zna ).
A vezano za temu:
Sigurno ispadaju 3 premijerligasa a mozda i cetiri
I ujedno, ovo je POSLJEDNJI put da ti odgovaram na bilo koji post. Nisu ni trollovi što su nekad bili. Dobri stari ciki.
- Joey Tribbiani
#412 Re: Kup BiH 2010/2011
Pošto nema teme premijer liga ili nešto slično gdje inače nešto jedni drugima dokazujemo, pljujemo i koljemo se medjusobno, ovdje cu paste nešto sa športšport.ba foruma.
"Dok predsjednik sarajeva izigrava halida sa mikrofonom, delegacija iz Zelje je posjetila povrijedjenog golmana sarajeva.Samo ovako se pokazuje velicina jednog kluba a ne huskanjem i seljackim metodama.
Cestitke svima jos jednom na dokazivanju velicne naseg kluba!!!"
"Dok predsjednik sarajeva izigrava halida sa mikrofonom, delegacija iz Zelje je posjetila povrijedjenog golmana sarajeva.Samo ovako se pokazuje velicina jednog kluba a ne huskanjem i seljackim metodama.
- armin071
#413 Re: Kup BiH 2010/2011
Koji humanistiJoey Tribbiani wrote:Pošto nema teme premijer liga ili nešto slično gdje inače nešto jedni drugima dokazujemo, pljujemo i koljemo se medjusobno, ovdje cu paste nešto sa športšport.ba foruma.
- Joey Tribbiani
#414 Re: Kup BiH 2010/2011
e tebe sam čekao 
- armin071
#415 Re: Kup BiH 2010/2011
Nemas ti mene sta cekati prijatelju. Tuzno je kako vi zatvarate oci pred pravim problemima. Posto ti i tvoj prijatelj elsaik sigurno pratite nase forume na istim mozete procitati uglavnom osude nekulture naseg predsjednika, kao i spominjanja velikog IVICE OSIMA u negativnom kontekstu. Ali to su sve verbalna vrijedjanja. Hajde i ovo oko mjesta na Grbavici moze se smatrati "nedostatkom sluha" kako vaseg tako i naseg predsjednika. Ali ovo sto se desilo malom Amoru je pokusaj ubistva samo zato valjda sto je isti navijac Sarajeva. I nije vam ovo prvi put i sam znas. Jedno su tuce kojih je uvijek bilo i bice, ali vi ovim prelazite granice svih granica. Bodu se djeca a vi kao grupa to aminujete svojom sutnjom. Kada je bio derbi na Hasetu gdje Manijaci nisu bili prisutni vecina navijaca je rekla je.o derbi ako nema i Manijaka i Hordi Zla, ali poslije ovog derbija necuh nesto Manijake da rekose isto cak sta vise... A vi sad nastavite sa posjecivanjem igraca Sarajeva. Probajte sa Avdicem, strasno je utucen nakon skandiranja na Grbavici.... A Amora, ma ko njega sljivi. Ko mu je kriv sto navija za SarajevoJoey Tribbiani wrote:e tebe sam čekao
- svakako_lud
#416 Re: Kup BiH 2010/2011
Bezveze potežete temu koja će dovesti samo do vaših banova jer su opet zaprijetili da se čakijanje ne smije pominjati više...
To što se ne zna kad će Amor izaći iz intenzivne a kamoli iz bolnice i hoće li mu uopšte moći ovde raditi operaciju ili će morati u Njemačku je za neke nebitno....
To što se ne zna kad će Amor izaći iz intenzivne a kamoli iz bolnice i hoće li mu uopšte moći ovde raditi operaciju ili će morati u Njemačku je za neke nebitno....
- Joey Tribbiani
#417 Re: Kup BiH 2010/2011
Vjerovatno te iznervirao dio citata koji govori o nama kao o velikom klubu. Kakav je koji klub i koliki je svako doživljava na svoj način, posebno ako je navijač nekog drugo kluba u BiH... Tako da taj dio mozes zanemarit, suština je da je delegacija otišla u posjetu povrijedjenom momku i da si time bar malo pokušava stat na loptu. Sukobi izmedju dvije navijačke grupe su počeli davno, sad ih nastavljaju i uprave. To je sranje koje za sobom može ne daj Bože povući još veće gluposti. Kad se pogleda onakav derbi, mlitava igra, sudija koji iskasapi ekipe sa 2 izmišljena crvena kartona, čovjek se zapita koliko smo to mi budale pa se uopšte nerviramo oko svega. Mislim, shvatam ja sve, sarajevski derbi nije od juče, to je više od igre... da smo jači 9 puta, mene će pući trema na tribinama, pjevat ću ali ću biti nervozan istovremeno i to do kraja tekme... ali sve to nije vrijedno ni nekog smotanog koškanja izmedju dva malca, a o bodenju, pucanju i sličnim stvarima ne trebam govoriti. To što kazes da Manijaci ne rokoše ništa jer hordi nije bilo ti je budalaština. Iako je (ne trazim tvoje subjektivno mišljenje) koreografija, bakljada... bila za 10 + pjevalo se od 1 do 90 minute bez ubacivanja kovanica, letvi, kamenčina, baterija do telefona ili kišobrana u teren, derbi nije bio derbi. Lijepo je dat podršku svom klubu i kad igra protiv Drine, ali gdje je draž kad dodje 50 simpatizera koji nisu dio nikakvog koševskog sjevera, već jednostavno nisu mogli da predju preko ljubavi prema klubu. Gdje je to neko nadmetanje (opet ćer reći da bi vi bili glasniji 100 puta, da ste bili bolji prošli derbi na Grbavici...tvoje mišljenje) i podbadanje? Svi su rekli da je bezveze i bojkot i prepirke, slovo O, mali prostor, neodlazak na istok, ismijavanje Grbavice u koju je svake godine ulagano po nekoliko feninga od države i savez... Jedino mi je drago bilo što niste došli kad sam čuo šta se pjevali na koševu. Znam da niste svi, ali nemoje mi drzat neka predavanja o nekim kodeksima i fgr-stvu dok to ne očistite.armin071 wrote:Nemas ti mene sta cekati prijatelju. Tuzno je kako vi zatvarate oci pred pravim problemima. Posto ti i tvoj prijatelj elsaik sigurno pratite nase forume na istim mozete procitati uglavnom osude nekulture naseg predsjednika, kao i spominjanja velikog IVICE OSIMA u negativnom kontekstu. Ali to su sve verbalna vrijedjanja. Hajde i ovo oko mjesta na Grbavici moze se smatrati "nedostatkom sluha" kako vaseg tako i naseg predsjednika. Ali ovo sto se desilo malom Amoru je pokusaj ubistva samo zato valjda sto je isti navijac Sarajeva. I nije vam ovo prvi put i sam znas. Jedno su tuce kojih je uvijek bilo i bice, ali vi ovim prelazite granice svih granica. Bodu se djeca a vi kao grupa to aminujete svojom sutnjom. Kada je bio derbi na Hasetu gdje Manijaci nisu bili prisutni vecina navijaca je rekla je.o derbi ako nema i Manijaka i Hordi Zla, ali poslije ovog derbija necuh nesto Manijake da rekose isto cak sta vise... A vi sad nastavite sa posjecivanjem igraca Sarajeva. Probajte sa Avdicem, strasno je utucen nakon skandiranja na Grbavici.... A Amora, ma ko njega sljivi. Ko mu je kriv sto navija za SarajevoJoey Tribbiani wrote:e tebe sam čekao
Druga stvar, da se neko ponosi i da odobrava ubod u vrat, znalo bi se i pričalo po Jugu za vrijeme tekme. Niko riječi o tome nije progovorio jer većina nije znala.
Na drugoj temi kad napišem kako se policija i grad trebaju uključit u rješavanje debilnih sukoba po gradu, uleti neki indijanac i kaže mi da ne serem uz dodatak "da Bog da vam se svima sjeme zatrolo".
Davno je ta netrpeljivost otišla u qrac. Ne odobravam nikakvo divljanje, pogotovo s naše strane jer prvo treba u svojoj avliji očistit. Niste ni vi zlatni, i ti to znaš. Ne učestvuje jedna strana u sukobima, i to znaš. Tuča i napada je bilo i sa vaše strane (mali miliona), pa ste prešutili. Fino i te stvari, zajedno sa ovom posljednjom ispitat i krivce smjestit gdje treba.
PS: web fks i hz zaobilazim odavno... oduvijek rekao bih
PPS: svakako_lud mislim da diskusija ide u nekom normalno smijeru i sa normalnim tonom. Amor nije nebitan i čitav grad strepi i osluškuje na šta će sve to izaći. Da Bog da se oporavio i vratio normalno životu što prije.
- Šibicar
#418 Re: Kup BiH 2010/2011
Ako si čitao moje postove u vezi derbija vidjećeš da sam ja medju prvima rekao jebo derbi bez Pitara,i stvarno je izgledalo k'o da se igra neka jača obična utakmica.Ali ti npr. nisi realan,prvo kažeš "ni krivog ni dužnog",pa onda "samo zato što je navijač Sarajeva",a namjerno prešućuješ da je on pokušao nekom skinuti duks,halo ba,ko si ti da nekom skidaš duks,šal,dres ili bilo šta?Da se razumijemo,niko ovdje nije cvjećka,naprotiv,svi dijele dobar dio krivice i ja sam apsolutno protiv svih obračuna po gradu,ali kreni od sebe prvog,kako bi ti reagovao u takvoj situaciji?armin071 wrote:Nemas ti mene sta cekati prijatelju. Tuzno je kako vi zatvarate oci pred pravim problemima. Posto ti i tvoj prijatelj elsaik sigurno pratite nase forume na istim mozete procitati uglavnom osude nekulture naseg predsjednika, kao i spominjanja velikog IVICE OSIMA u negativnom kontekstu. Ali to su sve verbalna vrijedjanja. Hajde i ovo oko mjesta na Grbavici moze se smatrati "nedostatkom sluha" kako vaseg tako i naseg predsjednika. Ali ovo sto se desilo malom Amoru je pokusaj ubistva samo zato valjda sto je isti navijac Sarajeva. I nije vam ovo prvi put i sam znas. Jedno su tuce kojih je uvijek bilo i bice, ali vi ovim prelazite granice svih granica. Bodu se djeca a vi kao grupa to aminujete svojom sutnjom. Kada je bio derbi na Hasetu gdje Manijaci nisu bili prisutni vecina navijaca je rekla je.o derbi ako nema i Manijaka i Hordi Zla, ali poslije ovog derbija necuh nesto Manijake da rekose isto cak sta vise... A vi sad nastavite sa posjecivanjem igraca Sarajeva. Probajte sa Avdicem, strasno je utucen nakon skandiranja na Grbavici.... A Amora, ma ko njega sljivi. Ko mu je kriv sto navija za SarajevoJoey Tribbiani wrote:e tebe sam čekao
- svakako_lud
#419 Re: Kup BiH 2010/2011
Bojim se da si me pogrešno shvatio, nije upućeno ni tebi n idrugom diskutantu, nego čisto radi prevencije da ne odete u Banoviće, jer je na svakoj temi gdje se to do sad spominjalo otišlo sve u klinac i na prijetnje banovima, od crne hronike, pa preko svih tema na fudbalu...Joey Tribbiani wrote: PPS: svakako_lud mislim da diskusija ide u nekom normalno smijeru i sa normalnim tonom. Amor nije nebitan i čitav grad strepi i osluškuje na šta će sve to izaći. Da Bog da se oporavio i vratio normalno životu što prije.
Osim toga tema je kup, čisto sumnjam da će pustiti da se ovde vodi ta polemika... U stvari sumnjam da će je pustiti bilo gdje... Dok opet neko u bolnici ne završi ili ne dao bog pod zemljom...
Sorry na off-u...
- svakako_lud
#420 Re: Kup BiH 2010/2011
Šibicaru ne laži, nemaš pojma šta se desilo a širiš dezinformacije ovde...Šibicar wrote:Ako si čitao moje postove u vezi derbija vidjećeš da sam ja medju prvima rekao jebo derbi bez Pitara,i stvarno je izgledalo k'o da se igra neka jača obična utakmica.Ali ti npr. nisi realan,prvo kažeš "ni krivog ni dužnog",pa onda "samo zato što je navijač Sarajeva",a namjerno prešućuješ da je on pokušao nekom skinuti duks,halo ba,ko si ti da nekom skidaš duks,šal,dres ili bilo šta?Da se razumijemo,niko ovdje nije cvjećka,naprotiv,svi dijele dobar dio krivice i ja sam apsolutno protiv svih obračuna po gradu,ali kreni od sebe prvog,kako bi ti reagovao u takvoj situaciji?armin071 wrote:Nemas ti mene sta cekati prijatelju. Tuzno je kako vi zatvarate oci pred pravim problemima. Posto ti i tvoj prijatelj elsaik sigurno pratite nase forume na istim mozete procitati uglavnom osude nekulture naseg predsjednika, kao i spominjanja velikog IVICE OSIMA u negativnom kontekstu. Ali to su sve verbalna vrijedjanja. Hajde i ovo oko mjesta na Grbavici moze se smatrati "nedostatkom sluha" kako vaseg tako i naseg predsjednika. Ali ovo sto se desilo malom Amoru je pokusaj ubistva samo zato valjda sto je isti navijac Sarajeva. I nije vam ovo prvi put i sam znas. Jedno su tuce kojih je uvijek bilo i bice, ali vi ovim prelazite granice svih granica. Bodu se djeca a vi kao grupa to aminujete svojom sutnjom. Kada je bio derbi na Hasetu gdje Manijaci nisu bili prisutni vecina navijaca je rekla je.o derbi ako nema i Manijaka i Hordi Zla, ali poslije ovog derbija necuh nesto Manijake da rekose isto cak sta vise... A vi sad nastavite sa posjecivanjem igraca Sarajeva. Probajte sa Avdicem, strasno je utucen nakon skandiranja na Grbavici.... A Amora, ma ko njega sljivi. Ko mu je kriv sto navija za SarajevoJoey Tribbiani wrote:e tebe sam čekao
Zamolio bih admine da pobrišu zadnjih par postova jer će opet sve u helać otići...
- Šibicar
#421 Re: Kup BiH 2010/2011
Dobro,istina nisam bio tu kad se to desilo,ali kažu da je tako bilo,a jesi li ti bio tu?Ako jesi,ili ako znaš pouzdane informacije,volio bih da mi to saopštiš,može i na pp.svakako_lud wrote: Šibicaru ne laži, nemaš pojma šta se desilo a širiš dezinformacije ovde...
- armin071
#422 Re: Kup BiH 2010/2011
E vidis Tribbiani zbog ovakvih misljenja se u.ere sve pozitivno sto ti napisa i mislis kao i sto vasa uprava pokusava da napravi. Zbog nedostatka svijesti kod pojedinih "navijaca" dijalog na ovu temu nije moguc te se ja iskljucujem iz istog, a sve u cilju smirivanja strasti kod pojedinaca. Ljudski zivot je izgleda za pojedince najmanje vrijedan..... Izvinjenje moderaciji......Šibicar wrote:Ako si čitao moje postove u vezi derbija vidjećeš da sam ja medju prvima rekao jebo derbi bez Pitara,i stvarno je izgledalo k'o da se igra neka jača obična utakmica.Ali ti npr. nisi realan,prvo kažeš "ni krivog ni dužnog",pa onda "samo zato što je navijač Sarajeva",a namjerno prešućuješ da je on pokušao nekom skinuti duks,halo ba,ko si ti da nekom skidaš duks,šal,dres ili bilo šta?Da se razumijemo,niko ovdje nije cvjećka,naprotiv,svi dijele dobar dio krivice i ja sam apsolutno protiv svih obračuna po gradu,ali kreni od sebe prvog,kako bi ti reagovao u takvoj situaciji?armin071 wrote:Nemas ti mene sta cekati prijatelju. Tuzno je kako vi zatvarate oci pred pravim problemima. Posto ti i tvoj prijatelj elsaik sigurno pratite nase forume na istim mozete procitati uglavnom osude nekulture naseg predsjednika, kao i spominjanja velikog IVICE OSIMA u negativnom kontekstu. Ali to su sve verbalna vrijedjanja. Hajde i ovo oko mjesta na Grbavici moze se smatrati "nedostatkom sluha" kako vaseg tako i naseg predsjednika. Ali ovo sto se desilo malom Amoru je pokusaj ubistva samo zato valjda sto je isti navijac Sarajeva. I nije vam ovo prvi put i sam znas. Jedno su tuce kojih je uvijek bilo i bice, ali vi ovim prelazite granice svih granica. Bodu se djeca a vi kao grupa to aminujete svojom sutnjom. Kada je bio derbi na Hasetu gdje Manijaci nisu bili prisutni vecina navijaca je rekla je.o derbi ako nema i Manijaka i Hordi Zla, ali poslije ovog derbija necuh nesto Manijake da rekose isto cak sta vise... A vi sad nastavite sa posjecivanjem igraca Sarajeva. Probajte sa Avdicem, strasno je utucen nakon skandiranja na Grbavici.... A Amora, ma ko njega sljivi. Ko mu je kriv sto navija za SarajevoJoey Tribbiani wrote:e tebe sam čekao
- Joey Tribbiani
#423 Re: Kup BiH 2010/2011
da ne trunim više ni ja, zbog toga što bi želio znati šta se tačno desilo, napisao sam da bih volio da sve detaljno ispita i objavi da ne bi nagadjali. Siguran sam da bi i @šibicar isto to htio i zato je ovo napisao. Pa yebo te, niko nije idiot pa da mu je svejedno kad čuje da je neko zboden.
- svakako_lud
#424 Re: Kup BiH 2010/2011
Imaš pp, da ne začatavamo temu više...Joey Tribbiani wrote:da ne trunim više ni ja, zbog toga što bi želio znati šta se tačno desilo, napisao sam da bih volio da sve detaljno ispita i objavi da ne bi nagadjali. Siguran sam da bi i @šibicar isto to htio i zato je ovo napisao. Pa yebo te, niko nije idiot pa da mu je svejedno kad čuje da je neko zboden.
-
Ocultis_787
#425 Re: Kup BiH 2010/2011
boze sacuvaj... koja god tema postoji,zaseru je ovi djecjim raspravama o zelji i sarajevu. kao da su to manchester utd i manchester city...
bacio sam oko na onaj jad i cemer od utakmice koja se jos i naziva "vjeciti derbi," iako sam Ultras! ja bi ono prije nazvao "vjecita patnja!"
nekako sam izdrzao pogledati jedno 15 minuta i smorio sam dusu i tijelo gledajuci,a ljudi se jos tamo bodu nozevima zbog ovakvih igraca...
bacio sam oko na onaj jad i cemer od utakmice koja se jos i naziva "vjeciti derbi," iako sam Ultras! ja bi ono prije nazvao "vjecita patnja!"
nekako sam izdrzao pogledati jedno 15 minuta i smorio sam dusu i tijelo gledajuci,a ljudi se jos tamo bodu nozevima zbog ovakvih igraca...