KANAL1 Sarajevo

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

So What!

#401 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by So What! »

Evo na Facebooku su najavili da će početi sa emitovanjem britanskih serija Top Gear, The Deep i Old Dogs. :thumbup:
Dj_Doboj

#402 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by Dj_Doboj »

Kada ce u Telemach????
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#403 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by -LIBERO- »

So What! wrote:Evo na Facebooku su najavili da će početi sa emitovanjem britanskih serija Top Gear, The Deep i Old Dogs. :thumbup:

Meni se jucer ucinilo, kada sam prebacivao kanale, da sam na K1 vidio neku najavu ..kao snima se nesto u studiju, neki gosti, kamere..itd itd.

Da li to znaci da ce pored ove tri navedene serije, poceti i neki program iz studija??
chakany

#404 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by chakany »

Prije par sedmica sam vidio na fb stranici da bi trebali biti i neki dokumentarni, kratki animirani i igrani filmovi.
Drago mi je zbog Kanal 1, konacno krecu sa dobrim programom, muzika im je super, mislim da ce ovo biti dobar urbani kanal.
Samo jos da bude dobrih filmova.
pianist

#405 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by pianist »

Nadam se da cemo imati priliku gledat ovaj kanal i u ponudi Telemacha ubrzo :)
So What!

#406 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by So What! »

pianist wrote:Nadam se da cemo imati priliku gledat ovaj kanal i u ponudi Telemacha ubrzo :)
Ja mislim da bi se oni mogli nazvati i prvom internet televizijom u BiH jer na zvaničnoj stranici ovog kanala može se neometano pratiti u odlično rezoluciji, a korisnici BH Telecoma ga mogu pratiti i preko MojaWebTV. Tako da, dok Telemach ga uvede u svoju ponudu, sasvim besplatno se može pratiti preko interneta.
KANAL1

#407 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by KANAL1 »

Pozdrav svima Vama koji ste gledali ili koji ćete gledati Kanal1 :)

Nismo se dugo javljali jer je bilo nekih smjena i promjena pozicija unutar ekipe, pa smo pogubili konce, ali vratili smo se.

Naša programska shema će uskoro postati još bogatija zabavnim sadržajem, čisto ignorisanje političkih sadržaja je još uvijek name of the game, a više informacija imat ćete u ponedjeljak.

Ono što tražimo od Vas je:

1. Opalite lajk na www.facebook.com/Kanal1.Sarajevo i www.facebook.com/k1sudo kako bi ostali u kontaktu i na toj socijalnoj mreži;
2. Recite nam odakle ste i kako nas pratite. A evo i zašto: važno nam je da znamo kojim kablovskim operaterima u ponudi nedostaje naš i Vaš Kanal1.

Da ne dužimo previše jer nije ni vrijeme ni mjesto, u konstantnim smo pregovorima sa Telemachom, ali i ostalim operaterima kako bi došli i u Vaše domove. Stvar je u tome da sve te stvari idu veoma spoooooro i nas to iritira i Više nego Vas, vjerujte nam!

Cilj nam je da saznamo koji kablovski operateri su u Vašim domovima, a nemaju naš kanal kako bi ih pritisli, ali bi i uveliko pomoglo kada bi se vi lično kao korisnici i platiše obratili Vašim kablovskim operaterima i zahtjevali uvrštavanje Kanala1 u Vašu shemu. Kada bi postigli pritisak sa potrošačke strane i pritisak sa naše jer smo voljni da distribuiramo naš signal, vjerujem da bi sve išlo puno brže.

Zasad nas pratite na kablovskim sistemima Logosofta, HS Kablovske televizije i MOJATV BH Telecoma, a ostali na www.kanal1.ba - u ponedjeljak nove informacije i rad na boljoj televizijskoj zabavi!
chakany

#408 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by chakany »

Pozdrav,
cesto gledam vas program i zadovoljan sam muzikom koju pustate.Svaka cast na novoj programskoj shemi, koji iskreno jedva cekam.Ali prije toga imam mali problem oko prijema signala Kanal 1 na kablovskoj.U pitanju je kablovska HS (analogna) jer cesto signal nije sinhronizovan, dok je na digitalnoj sve u redu.
Volio bih da se ovaj problem rijesi do pocetka emitovanja nove programske sheme, kako bih mogao gledati interesantne sadrzaje koje ste pripremili.
Unaprijed zahvalan.
KANAL1

#409 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by KANAL1 »

chakany wrote:Pozdrav,
cesto gledam vas program i zadovoljan sam muzikom koju pustate.Svaka cast na novoj programskoj shemi, koji iskreno jedva cekam.Ali prije toga imam mali problem oko prijema signala Kanal 1 na kablovskoj.U pitanju je kablovska HS (analogna) jer cesto signal nije sinhronizovan, dok je na digitalnoj sve u redu.
Volio bih da se ovaj problem rijesi do pocetka emitovanja nove programske sheme, kako bih mogao gledati interesantne sadrzaje koje ste pripremili.
Unaprijed zahvalan.
Pozdrav, chakany!

Zahvaljujemo se na lijepim riječima podrške.

Što se tiče i više nego evidentnog problema, moramo te u jednu ruku razočarati i reći da je naš signal zdrav i prav, te se takav i šalje HS-u. Međutim, oni vrše neku konverziju i tu dolazi do nesinhroniziranosti audio i video segmenata. Bukvalno svaki dan zovemo HS i molimo da se to riješi, najbolje bi bilo da nam i vi pomognete tako što ćete ih nazvati i naružiti :)
So What!

#410 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by So What! »

Vidim da su krenuli sa programskom šemom, ali de napišite negdje kada idu ove emisije i serije.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#411 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Evo vidim da su krenuli i neki intervijui, sasvim dobro ovo izgleda za pocetak.

Moj prijedlog je da ubacite i neke dijaloske emisije..ili nesto gdje bi gledaoci imali mogucnost ucesca.

Ono sto je velika kritika, sinhronizacija zvuka i slike u ovim intervijuima je skandalozna. Slika brza od zvuka. Vise nego ocigledno da ono sto uspijemo procitati sa usana, a i sama gestikulacije i govor tijela, ni priblizno ne odgovara onome sto cujemo.

Ovo MORATE popraviti!!!!

u svakom slucaju, moja podrska...ubacite jos 3-4 emisijice ili neka slicna sadrzaja, uz dosadasnji koncept i :thumbup:
Logovan

#412 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by Logovan »

Šta je sa nama koji imamo telemach, hoćemo li mi ovo dobiti? :D
holowey

#413 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by holowey »

zlo87 wrote:Šta je sa nama koji imamo telemach, hoćemo li mi ovo dobiti? :D
vi imate sportklub, zar nije dosta? sta ce vam ovo? :D
Logovan

#414 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by Logovan »

holowey wrote:
zlo87 wrote:Šta je sa nama koji imamo telemach, hoćemo li mi ovo dobiti? :D
vi imate sportklub, zar nije dosta? sta ce vam ovo? :D
Nikad dosta programa, što više to bolje. 8-) :D
-LIBERO-
Čiča Gliša

#415 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by -LIBERO- »

HS vas je ukinuo. izgleda da sve manje operatera preuzima vas program, tako da ako nastavite ovim tmpom, kao sto je HS sada uradio sa ukidanjem..predpostavljam da ce doci i do gasenja ove TV kuce.
The Realist

#416 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by The Realist »

-LIBERO- wrote:HS vas je ukinuo. izgleda da sve manje operatera preuzima vas program, tako da ako nastavite ovim tmpom, kao sto je HS sada uradio sa ukidanjem..predpostavljam da ce doci i do gasenja ove TV kuce.
Ostali su na digitalnoj.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#417 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ja ih nemam na digitali..hajde morat cu ponovo pretraziti. Ali kako god, opet im je to limitirana varijanta prisustva na HS-u.
cancel

#418 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by cancel »

šta je sa ovim kanalom? jel to još radi? :lol:
suncica35

#419 Re: K1 - novi TV kanal

Post by suncica35 »

StupskaBitanga wrote:au i ovi krenuli opasno
a ovaj sportsport.ba je radio sportske vijesti TV alfa
ma nema, opasni su skroz :lol:
StupskaBitanga

#420 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by StupskaBitanga »

cancel wrote:šta je sa ovim kanalom? jel to još radi? :lol:
koliko znam da ovo više ne postoji
AdrianMole

#421 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by AdrianMole »

StupskaBitanga wrote:
Postoji.Program ide u digitalnoj ponudi HS-a.Isključivo muzički.
navedeni

#422 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by navedeni »

AdrianMole wrote:
StupskaBitanga wrote:
Postoji.Program ide u digitalnoj ponudi HS-a.Isključivo muzički.
Znaci ne postoji hahah :lol:
escobar__

#423 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by escobar__ »

StupskaBitanga wrote:
Postoji, ima ga i na IPTV platformi BIHnet-a.

Imaju i Webstranicu.
navedeni

#424 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by navedeni »

escobar__ wrote:
StupskaBitanga wrote:
Postoji, ima ga i na IPTV platformi BIHnet-a.

Imaju i Webstranicu.
Kanal 1 i Face TV 2 najmodernija muzicka kanala u kablu :lol:
Tesla Edison

#425 Re: KANAL1 Sarajevo

Post by Tesla Edison »

Šta bi sa ovim kanalom? Jel se fakat ugasio?
Post Reply