Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja se radujem, prođoh na Barcelonu Kad ono pogledam na listić, nema para, nije mi ga ova u kladionici otkucala Ili sam ja iz nekog razloga mislio da sam ga igrao, a nisam.
Joj koji je minus danas ja debil igram tenis i celik na veliki ulog jebo me celik Inter ako prodje bit ce kolko tolko dobro ...Vidjet cemo sta ce se desit od svega
jebem ti panatu i grcke kvazitimove koji veze nemaju. ja mislim da bi svaki nas tim dobio ovog fc kopenhagena.
a sinoc odigram leedsa 1. nakon 30 minuta 4-1, i ja ga fino zaokruzim i izadjem sat-sat i po. upalim teletext 4-6, provjerim svugdje 4-6. pu shugonje. nikad ne zaokruzujte prije nego zavrsi.
karanana wrote:jebem ti panatu i grcke kvazitimove koji veze nemaju. ja mislim da bi svaki nas tim dobio ovog fc kopenhagena.
a sinoc odigram leedsa 1. nakon 30 minuta 4-1, i ja ga fino zaokruzim i izadjem sat-sat i po. upalim teletext 4-6, provjerim svugdje 4-6. pu shugonje. nikad ne zaokruzujte prije nego zavrsi.
Na istom padamo. Danas padoh samo na Panathinaikosu. Kad mi već nije jedan par otkucala, mogla je promašiti ovo, al' jok, ono promaši pogođenu Barcelonu.
I za Leeds, već se počeo živcirati za druge utakmice, kad ono 4:6, izbi mi 25 KM iz ruke.
Admir_1984 wrote:Ja pogodio real, chelzi i romu, sutra cekam mancester oba go i panationaikos 1. Slobodno igrajte kontra, jer ja dva dana nema sanse da pogodim. Prvo kolo igram real, chelzi i sahtar., prodjem i ostane mi u cetvrtak juventus, dinamo kijev i aek. Fulim odma juve i dinamo kijev
Stavite iksa na panatinaikos i da nece oba go mancester (mensecini svaku do sad au ligi su igrali oba go, al sutra nece)
karanana wrote:jebem ti panatu i grcke kvazitimove koji veze nemaju. ja mislim da bi svaki nas tim dobio ovog fc kopenhagena.
joj danaca sta je ono onako 333 km panata 1 i salke oba daju gol al se nije izletilo puno sto je najvaznije nije bilo sekiracije ja u kladionicu kad govori zenska JOJ JA SAM OSJEDILA SINOC KAD SAM GLEDALA PREGLED I VIDJELA KAKO SI PAO heheheh i ona navija jbg dobije vazda za jedno 3 dorucka i rucka da ima baksisa
helem sutra se milioni uzimaju mislmi da ce biti Xeva na poluvremenima i previse nadam se da je neko ubo nesto veceras makar koju markicu
oparilo se,
uložio dvije dobio 4,88, pogodio milan x, roma hendikep x i bajern 3 gola, fulio partizan 3 gola, real pobjeda od 2 razlike i braga totalni promašaj stavio da će dobiti 2 razlike, sistem3/6
haj nek je barem nešto ostalo za odigrati opet, al nisam sinoć igrao, znam nema teorije da dobijem dva dana uzastopce
izvini ali morao sam se nasmijati to za Lids
joj karanana, legenda si sa ovim tipom, al ja znam čovjeka što mu je falila za kamaru para tekma sa manje od tri gola, ostao mu monako, ne znam koga su ono jednom dobili 7:3 u ligi prvaka, a on odigrao manje od 3 gola
izvini ali morao sam se nasmijati to za Lids
joj karanana, legenda si sa ovim tipom, al ja znam čovjeka što mu je falila za kamaru para tekma sa manje od tri gola, ostao mu monako, ne znam koga su ono jednom dobili 7:3 u ligi prvaka, a on odigrao manje od 3 gola
Menu u nedelju obara Kaiserslautern odg, u utorak, Marseille odg, pogodis Leedsa odg al ovo nece, a jucer Bremen odg, sve zajedno preko 150 markica, posebno me onaj Kaiserslautern nazivcirao, tip pogadja unutrasnji dio stative, onda onaj Rodney prebacuje prazan go sa pet metara.
A padoh prije dvije sedmice Galdbach-Frankfurt odg za finu lovu, na kraju 0:4, i gledam izvjestaj ujutro Gladbachu ponistava cist go, navodno faul na golmanu, pa ne svira cist penal da cistiji ne moze biti i onda na pocetku drugog mase pomocni nepostojeci ofsajd iz koga su ovi dali go, cirkus pa eto.
Sve u svemu najcesce na jednom padnem odg, a ostale vrste kladjenja prodjem!¨
Nisam gledao izvjestaje sa utakmica lige prvake, jesul ovaj Marseille i Werder imali kakve sanse za postizanje gola?
sadmire wrote:Menu u nedelju obara Kaiserslautern odg, u utorak, Marseille odg, pogodis Leedsa odg al ovo nece, a jucer Bremen odg, sve zajedno preko 150 markica, posebno me onaj Kaiserslautern nazivcirao, tip pogadja unutrasnji dio stative, onda onaj Rodney prebacuje prazan go sa pet metara.
A padoh prije dvije sedmice Galdbach-Frankfurt odg za finu lovu, na kraju 0:4, i gledam izvjestaj ujutro Gladbachu ponistava cist go, navodno faul na golmanu, pa ne svira cist penal da cistiji ne moze biti i onda na pocetku drugog mase pomocni nepostojeci ofsajd iz koga su ovi dali go, cirkus pa eto.
Sve u svemu najcesce na jednom padnem odg, a ostale vrste kladjenja prodjem!¨
Nisam gledao izvjestaje sa utakmica lige prvake, jesul ovaj Marseille i Werder imali kakve sanse za postizanje gola?
Od juche me drzhi neki osjecaj da ce Anderlecht uzeti Hajduka vecheras.
Ne kladim se odavno, ali reko' da podijelim sa kladionicharima ovo, chisto da se pravim malo pametan ako zaista i zavrshi ovako utakmica.