Koliko ti je široko kupatilo? Ja kada sam nekada davno ubacio tuš kabinu jedva je spojio na dovod vode. Našao rođaka da se provuče iza i zavrne, jer niko od nas nije mogao proći.Kal El wrote: ↑22/12/2025 11:21 Malo smo se zajebali oko kupovine tuš kabine, vidjeli koji sam se sviđa, naručili online na kupatila.ba i javljaju sutradan da ga nemaju na stanju, tek polovinom Januara...![]()
Radovi su već u toku, koja radnja bi mogla imati kabine na stanju?
Ovaj što su nam odbili bio je 150x190 sa kliznim vratima, idealan bi bio ali na kraju smo počeli i gledati one walk-in kabine.
Obišli OBI, Vokel, Enmon...
Na kraju možda ipak najbolje naručiti taj iz kupatila.ba i čekati a u među vremenu koristiti one zavjese jbg.
Renoviranje kupatila
- -Chesterfield-
#401 Re: Renoviranje kupatila
- N.N.
#402 Re: Renoviranje kupatila
Jebe me ugradbeni vodokotlic
Curi voda sa obe strane dole u solju, moze li se kako rijesiti ili ce morati da se valjaju plocice
Neki je Tece model, skidao sam puljke, ali niĐe ne mogu da pridjem i vidim...plovak ili sta vec...
Da vidim ovako pa tek onda vodoinstalater
Desilo se da je "pustio" kada je vodovod ispirao cijevi u mahali, kako sto su zavrnuli pa odvrnuli, haman je od pritiska popustilo.
Neki je Tece model, skidao sam puljke, ali niĐe ne mogu da pridjem i vidim...plovak ili sta vec...
Da vidim ovako pa tek onda vodoinstalater
Desilo se da je "pustio" kada je vodovod ispirao cijevi u mahali, kako sto su zavrnuli pa odvrnuli, haman je od pritiska popustilo.
- Kal El
#403 Re: Renoviranje kupatila
160x272cm cijelo kupatilo a dio gdje je tuš 150x73cm (ima zub pa zbog toga je dio gdje će tuš biti kraće).-Chesterfield- wrote: ↑22/12/2025 13:13Koliko ti je široko kupatilo? Ja kada sam nekada davno ubacio tuš kabinu jedva je spojio na dovod vode. Našao rođaka da se provuče iza i zavrne, jer niko od nas nije mogao proći.Kal El wrote: ↑22/12/2025 11:21 Malo smo se zajebali oko kupovine tuš kabine, vidjeli koji sam se sviđa, naručili online na kupatila.ba i javljaju sutradan da ga nemaju na stanju, tek polovinom Januara...![]()
Radovi su već u toku, koja radnja bi mogla imati kabine na stanju?
Ovaj što su nam odbili bio je 150x190 sa kliznim vratima, idealan bi bio ali na kraju smo počeli i gledati one walk-in kabine.
Obišli OBI, Vokel, Enmon...
Na kraju možda ipak najbolje naručiti taj iz kupatila.ba i čekati a u među vremenu koristiti one zavjese jbg.![]()
Premjestili su bojler u mali wc, odradili vodu.
Evo našao sam na Penny, ali nisam vala siguran u njihovu kvalitetu ali samo oni imaju stakla da su veća od 90cm a manja od 120cm.
https://pennyshop.ba/shop/proizvod/mast ... no/231321
A ovako je kupatilo izgledalo prije par dana:
https://youtube.com/shorts/UF0WMd0HMoc? ... F2VoHcSbSG
Radimo keramiku preko keramike.
- Danguba
#404 Re: Renoviranje kupatila
Razmislite o jednostavnosti.
Kabina 90x90 cm sa staklenom stijenom i bez drugih prepreka je sasvim dovolja za okretanje u tom prostoru.
Nemam predstave o tom prostoru pa i ne mogu biti mnogo od koristi.
Kabina 90x90 cm sa staklenom stijenom i bez drugih prepreka je sasvim dovolja za okretanje u tom prostoru.
Nemam predstave o tom prostoru pa i ne mogu biti mnogo od koristi.