MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Strauss
#401 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
kazna je pussy smok sto bi reko combe
gledao sam neku noc tu presicu uzivo i iskreno kad je dana izasao i objasnio sta se desava ocekivao sam da ce diaz dobiti nogu iz ufc, a ne samo da bude maknut iz borbe sa gsp. u proslosti se otkaz dobijao i zbog mnogo manjih stvari, a ovo sto je diaz uradio nije nimalo bezazleno. momak nije sekunde dobar..
-
enisss
#402 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Je li iko gledao Strikeforce? 
-
Strauss
#403 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ima li sta novo oko stojnica? nigdje nikakve info.. 
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#404 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jesam naravno ... Danijel ispade zajeban pravo ...brz je kao munja za svoju kilazu ...Silva je izgledao kao neki amater totalni. Potpuna dominacija.enisss wrote:Je li iko gledao Strikeforce?
Barnet ocekivano...nimalo atraktivno ali veoma efikasno. Ono rusenje u parter koje je zavrsilo u full mountu je bilo poezija
Zao mi prvog poraza Maxima Blanca jer je decko bas srcan i atraktivan a drago mi je sto je King Mo dobio Gracia.
Nista, sad ide totalno neocekivano finale...Barnet - Cornier i to ce biti iako neocekivano veoma interesatno jer Cornier uopste nije bez sansi ...covijek je hrvac sto bi trebalo da koliko toliko neutralise Barnetovo najace oruzje a daleko je bolji udarac.
-
enisss
#405 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cormieru je slomljena ruka...i izgleda da traze zamjenu za njega...:)Vec se prica kako je blizu potpisivanju ugovora za UFCUnscarD wrote:Jesam naravno ... Danijel ispade zajeban pravo ...brz je kao munja za svoju kilazu ...Silva je izgledao kao neki amater totalni. Potpuna dominacija.enisss wrote:Je li iko gledao Strikeforce?
Barnet ocekivano...nimalo atraktivno ali veoma efikasno. Ono rusenje u parter koje je zavrsilo u full mountu je bilo poezija
Zao mi prvog poraza Maxima Blanca jer je decko bas srcan i atraktivan a drago mi je sto je King Mo dobio Gracia.
Nista, sad ide totalno neocekivano finale...Barnet - Cornier i to ce biti iako neocekivano veoma interesatno jer Cornier uopste nije bez sansi ...covijek je hrvac sto bi trebalo da koliko toliko neutralise Barnetovo najace oruzje a daleko je bolji udarac.
-
Strauss
#406 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
na svu srecu ta aktraktivnost i srcanost, bez obzira na poraze ne prolazi nezapezeno i isplati se kad tad. blanco u ufc-u. sretno mu..UnscarD wrote:Zao mi prvog poraza Maxima Blanca jer je decko bas srcan i atraktivan
- amra67
#407 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
dzevad jumruk
poturak pozvan u japan medju 16 finalista k1 turnira !! aferim !! zanimljivo je da nema zimmermana, sem schilta, gorkan sakija tj. ni jednog kickboxera iz golden gloria ??!! takodje nema peter aretsa i lebaniera ?? ..zanimljivo od sesnaest boraca samo dva borca nemaju nista sa holandijom a to su dzevad i ben edwards. ostali svi zive i treniraju u holandiji. i zasto nikad nathan corbett nije pozvan na takmicenje bilo kojeg k1 turnira jer u svojoj karijeri je izgubio samo 2 borbe ?? da li mu ne leze k1 pravila posto je full muay thai kickbokser ili je nesto trece??
- drugodtvogdruga
#408 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
kad je turniramra67 wrote:dzevad jumrukpoturak pozvan u japan medju 16 finalista k1 turnira !! aferim !! zanimljivo je da nema zimmermana, sem schilta, gorkan sakija tj. ni jednog kickboxera iz golden gloria ??!! takodje nema peter aretsa i lebaniera ?? ..zanimljivo od sesnaest boraca samo dva borca nemaju nista sa holandijom a to su dzevad i ben edwards. ostali svi zive i treniraju u holandiji. i zasto nikad nathan corbett nije pozvan na takmicenje bilo kojeg k1 turnira jer u svojoj karijeri je izgubio samo 2 borbe ?? da li mu ne leze k1 pravila posto je full muay thai kickbokser ili je nesto trece??
-
UnscarD
#409 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
nesto odgovora ...amra67 wrote:dzevad jumrukpoturak pozvan u japan medju 16 finalista k1 turnira !! aferim !! zanimljivo je da nema zimmermana, sem schilta, gorkan sakija tj. ni jednog kickboxera iz golden gloria ??!! takodje nema peter aretsa i lebaniera ?? ..zanimljivo od sesnaest boraca samo dva borca nemaju nista sa holandijom a to su dzevad i ben edwards. ostali svi zive i treniraju u holandiji. i zasto nikad nathan corbett nije pozvan na takmicenje bilo kojeg k1 turnira jer u svojoj karijeri je izgubio samo 2 borbe ?? da li mu ne leze k1 pravila posto je full muay thai kickbokser ili je nesto trece??
http://www.nokaut.com/?id=12&lang=e&solo_news=9182
Ukratko ... MMA ubija K1 ..a vala i box
- drugodtvogdruga
#410 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Overeem napustio Golden Glory . . .
- amra67
#411 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Overeem nije jos dobio ni centa od k1 organizacije za njegovu pobjedu na turniru od prosle godine. A vjerovatno ni jedan od golden glory kickboxera. Zato ih nema na turniru. Kad pogledas k1 max ove godine samo je albert kraus od stranaca ostalo sve japanci. Simon Rutz vjerovatno je usao u projekat jer zeli konekcije i trziste za svoj it's show time u kini.Jer kina je sad hot!! Mada bez nastupa golden glory kickboxer ovo nije pravi k1.
-
Strauss
#412 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/110922046
jadno i bijedno, kako od strane ovog mutanta koji je prenio vijest na sa-x, tako i njegovih britanskih kolega koji su cijelu hajku pokrenuli. da su makar 15 min proguglali i informisali se o ovome "sportu"(zasto je pod navodnicima samo oni znaju) sigurno ne bi ovakve gluposti objavljivali.
jadno i bijedno, kako od strane ovog mutanta koji je prenio vijest na sa-x, tako i njegovih britanskih kolega koji su cijelu hajku pokrenuli. da su makar 15 min proguglali i informisali se o ovome "sportu"(zasto je pod navodnicima samo oni znaju) sigurno ne bi ovakve gluposti objavljivali.
- amra67
#413 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
moj muz i dva sina se bave ovim i kickboxsportom tako da i ja sa njima pratim sve to..znam iz iskustva da ni jedan od mojih sinova a i ni muz nikad nikog nisu prijeko pogledao a kamo li dotaknuli tako da o nekoj agresiji je suplja..ko se ne bavi ovim sportom ne zna da se disciplina i postovanje drugih prvo sto se uci u doju..kroz treninge ucis da kontrolises agresivnost i izabcujes sve negativno iz sebe..tako da na ulici se ponasas maximalno defanzivno..ova djeca nista drugo ne cine nego se bave sportom.oesh!!Strauss wrote:http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/110922046
- pirmin
- vinnie_jones
#415 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Strauss wrote:...da su makar 15 min proguglali i informisali se ...
Ko će ba guglati, pa to već spada u istraživački dio njihove profesije. nema se vremena za to
Uglavnom i ftv je potvrdila "novinarski" zakon o spojenim noćnim posudama pošto je večeras na dnevniku 2 bio prilog o "ilegalnim i opasnim" borbama dječaka u kavezu
@amra67 nadam se da ćemo ovdje na forumu za par godina komentarisati sportske rezultate vaše "male raje"
-
enisss
#416 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
prvo sto sam pomislio kad sam ovo procitao je u smislu...sta mi sve procitamo drugo pa u to povjerujemoStrauss wrote:http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/110922046
- amra67
#417 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
28 januara 2012 gokan saki vs badr hari!! ovo je zadnja borba gokan sakija u kickboxu posto vjerovatno prelazi u mma ili na boks. razlozi su finansijske prirode. sve teza finansijska situacija organizatora kickbox turnira namece kickbox borcima da prelaze na druge sportove gdje ima hljeba.jer poslije k1 turnira u japanu malo je ko poslije toga izlazio u ring.
-
Strauss
#418 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
sto je najgore na videu je prikazan cisti grapling(grapling koji je toliko opasan, da se u poredjenju sa njim i bocanje smatra ekstremnim sportom). i oni to nazivaju sokantnim.. ja sosona
poznata braca ruffo. 9-10 godina, treniraju bjj, hrvanje, tajlandski boks, grapling, mma. divota..
http://www.youtube.com/watch?v=ZFmdQAaB ... r_embedded#!
edit
jackson vs jones - ko by rampage 3 runda.
poznata braca ruffo. 9-10 godina, treniraju bjj, hrvanje, tajlandski boks, grapling, mma. divota..
edit
-
enisss
#419 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
jones by tko...druga rundaStrauss wrote:sto je najgore na videu je prikazan cisti grapling(grapling koji je toliko opasan, da se u poredjenju sa njim i bocanje smatra ekstremnim sportom). i oni to nazivaju sokantnim.. ja sosona![]()
edit
- dzeno123
#420 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Rampage zelja, stvarnost Jones by TKO. 
-
UnscarD
#421 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
bas takodzeno123 wrote:Rampage zelja, stvarnost Jones by TKO.
- Riddle
#422 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pocinje. Gleda li neko? 
- Riddle
#423 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Oh jebote kakav je samo ovo borac.
Pa Rampage ga nije ni dohvatio kako treba citavu borbu i jos se predao na kraju u 4. rundi. Kakav repertoar udaraca, kombinacija i zahvata Jones ima, to je zastrasujuce. Nikad nisam pomislio da cu reci kako mi je zao Rampagea. Potpuno ponizen.
Ne bih volio biti u Evansovoj kozi.
Ne bih volio biti u Evansovoj kozi.
- drugodtvogdruga
#424 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ako ga Rashad ne podere fakat ne znam.
- Cyrax
#425 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ubija Jones i Rashada sigurno...Onda dodje "ispijac urina" Machida i dobije Jonesa. Pazite sta vam kazem