koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
boucheron

Post by boucheron »

Izbacili su ga prije 2-3 mjeseca u USA. Za Europu nisam siguran.Pakovanje 50ml i 75 ml.Otvara se kao zippo upaljac, ali je vrlo nekvalitetno napravljeno jer poklopac brzo puca..Miris nje nista posebno, lici malo na Code, ali je malo vise meksi od Coda.. Po meni nije vrijedan, ali sto ljudi sto okusa.Ako budes imao priliku probaj.
sarayewo

Post by sarayewo »

On topic:
Hugo Boss... po zelji moje drage, a moji licni favoriti su Bvlgari BLV i Sean John Black.

Svojevremeno, kad sam bio mladji, furao sam Armani Emporio dok nisam skontao da ga svako ziv koristi :)

I malo relativno off topic:

Da ne otvaram novu temu bezze ova je najbliza, u potrazi sam za Old Spice: Pure Sport stick dezodoransom i istim takvim gelom za tusiranje.

Na netu sam gledao i nisam mogao naci ko je zastupnik za BiH, a do sada sam jedino pogledao u VF-u (Konzumu) i tamo ga nisu imali... Pa ako neko zna gdje ima, ili ako vidi nakon sto procita ovo, molim vas javite mi.

Stick izgleda ovako:
Image

hvala!
mrs. zurbrigen

Post by mrs. zurbrigen »

Image
Image
van Basten

Post by van Basten »

boucheron wrote:Izbacili su ga prije 2-3 mjeseca u USA. Za Europu nisam siguran.Pakovanje 50ml i 75 ml.Otvara se kao zippo upaljac, ali je vrlo nekvalitetno napravljeno jer poklopac brzo puca..Miris nje nista posebno, lici malo na Code, ali je malo vise meksi od Coda.. Po meni nije vrijedan, ali sto ljudi sto okusa.Ako budes imao priliku probaj.
Hm... meni je i Code već bio premekan... da je sličan Mania-i pa hajde de... al eto... svakako ću ga testirati ako se ukaže prilika. Hvala na odgovoru
boucheron

Post by boucheron »

Kompanije su pocele da se takmice tko ce prije da izbaci novi parfem jer je konkurencija porasla strasno u zadnjih par godina.Skro svake sedmice, nesto novo izadje tako da ce covjek brzo zasiti svega.Skoro dugo, pricam za sebe nista dobro nije izaslo da bih privuklo moju paznju.Mozda sto radim sa tom stvarima,ne znam... Kvalitet je opao, ali je kvantitet u porastu.
Barem ovdje, ljudi su poceli puno vise da poklanjaju paznju za njegu lica. Puno se vise prodaje nego prije 3-4 godine. Parfemi se prodaju, ali ne kao prije.Ako budete imali vremena i mogucnosti, probajete produkte od Jo Malone.http://www.jomalone.com/. Kompletna linija je tu, i sto je najinteresntnije, mozete mijesati jedan parfem sa drugim...
Adios...
danas

Post by danas »

boucheron wrote:Ako budete imali vremena i mogucnosti, probajete produkte od Jo Malone.http://www.jomalone.com/. Kompletna linija je tu, i sto je najinteresntnije, mozete mijesati jedan parfem sa drugim...
Adios...
jo malone je prodat estee lauder i ne koristim od tada... :roll:
schevar

Post by schevar »

posto vidim da mnogi traze omiljeni miris,hajd rekoh da i ja ispricam svoju TUGU :D po nesreci prije 8 god.dobila sam miris od ESCADE "LOVING BOUQUET" medjutim,miris je bio limitiran,jer oni imaju taj fazon svako proljece novi miris.nigdje ga vise nisam nasla.u njemackoj nema osim preko ebey-a.tako sam ga prosle godine porucila preko nekog na ebey-u i uredno platila ali parfem nikad dobila.tako se mnogima desilo,ali kod mene jos gore jer sam trebala na godisnji pa sam par dana godisnjeg provela u kuci cekajuci svoj parfem sto mi moja porodica jos nije oprostila. :roll: onda sam procitala da ima u americi,ali nemam nikog tamo da provjerim.inace miris je njezan,nista specijalno,ali mi nedostaje.mnogi koji su ga probali kazu da je dosadan :D pa et.ako iko sta sazna...
black

Post by black »

schevar wrote:posto vidim da mnogi traze omiljeni miris,hajd rekoh da i ja ispricam svoju TUGU :D po nesreci prije 8 god.dobila sam miris od ESCADE "LOVING BOUQUET" medjutim,miris je bio limitiran,jer oni imaju taj fazon svako proljece novi miris.nigdje ga vise nisam nasla.u njemackoj nema osim preko ebey-a.tako sam ga prosle godine porucila preko nekog na ebey-u i uredno platila ali parfem nikad dobila.tako se mnogima desilo,ali kod mene jos gore jer sam trebala na godisnji pa sam par dana godisnjeg provela u kuci cekajuci svoj parfem sto mi moja porodica jos nije oprostila. :roll: onda sam procitala da ima u americi,ali nemam nikog tamo da provjerim.inace miris je njezan,nista specijalno,ali mi nedostaje.mnogi koji su ga probali kazu da je dosadan :D pa et.ako iko sta sazna...
kazu da se ozenio...i porucio ti da ga necekas :oops: :D
Mensura

Post by Mensura »

Ja svom momku za svaki rodjendan kupim po jednu bocicu 3,14 :D

Onda samo hodam za njim i grickam mu vrat :lol: :lol:
schevar

Post by schevar »

black wrote:
schevar wrote:posto vidim da mnogi traze omiljeni miris,hajd rekoh da i ja ispricam svoju TUGU :D po nesreci prije 8 god.dobila sam miris od ESCADE "LOVING BOUQUET" medjutim,miris je bio limitiran,jer oni imaju taj fazon svako proljece novi miris.nigdje ga vise nisam nasla.u njemackoj nema osim preko ebey-a.tako sam ga prosle godine porucila preko nekog na ebey-u i uredno platila ali parfem nikad dobila.tako se mnogima desilo,ali kod mene jos gore jer sam trebala na godisnji pa sam par dana godisnjeg provela u kuci cekajuci svoj parfem sto mi moja porodica jos nije oprostila. :roll: onda sam procitala da ima u americi,ali nemam nikog tamo da provjerim.inace miris je njezan,nista specijalno,ali mi nedostaje.mnogi koji su ga probali kazu da je dosadan :D pa et.ako iko sta sazna...

kazu da se ozenio...i porucio ti da ga necekas :oops: :D[/qu

fuj,djubre nevjerno,znala sam ja jel to musko...nema tu hajra :-)
madalen

Post by madalen »

Image

Favorit Light Blue
boucheron

Post by boucheron »

danas wrote:
boucheron wrote:Ako budete imali vremena i mogucnosti, probajete produkte od Jo Malone.http://www.jomalone.com/. Kompletna linija je tu, i sto je najinteresntnije, mozete mijesati jedan parfem sa drugim...
Adios...
jo malone je prodat estee lauder i ne koristim od tada... :roll:
Slazem se sa tobom, o tome nije ni vrijedno raspravljati, alikao sto sam rekao veliki pojedose male.Prije par godina je sam pricao sa g-djom koja je odgovorna za biznis, i ona kaze da nisu bili u mogucnosti da plasiraju proizvod u USA bez velikoga sponzora :sad: .Tako je to, i ne mozes nista protiv toga. Globalizacija je uzela maha, pa tako da bih opstao moras se udruziti sa nekim da bih prezivio.
Ali imaju dobre proizvode. Jest da su cologne i da nemaju veliki procenat ulja u sebi, moram da kazem da imaju jako dobar proizvod.
Adios
tigris

Post by tigris »

neki dan sam kupila gucci -rush :-D odlican......
danas

Post by danas »

onjusih ovo neki dan... uuufff.... :-) :-) :-)

Image
pinkzelena

Post by pinkzelena »

madalen wrote:Image

Favorit Light Blue

sto se trznuh, isto moj toaletni sto sa parfemima.. :)
parafin

Post by parafin »

trenutno najvise, njam njam puno fino mirise, ovaj...

Image
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

pinkzelena wrote:
madalen wrote:Image

Favorit Light Blue

sto se trznuh, isto moj toaletni sto sa parfemima.. :)
jel to i ti imad dva ista dkny-a :D :D
danas

Post by danas »

a mozda samo ima dva nicka :D :D :D
legionarka

Post by legionarka »

Romeo Gigli

Image
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

danas wrote:a mozda samo ima dva nicka :D :D :D
:lol:

koji bi ti meni parfem preporucila, odoka :D :D parfemi su ko muskarci, nikako da naletim na onog pravog :D :D
danas

Post by danas »

evo za tebe gujo :-)

Image
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

danas wrote:evo za tebe gujo :-)

Image
gractijact :D ali ako je slatkast, nis od tog :D
Pooll

Post by Pooll »

Ovaj gel za tusiranje je extra

Image

Axe Thai Massage

:D
danas

Post by danas »

zmijaIzmaj wrote:
danas wrote:evo za tebe gujo :-)

Image
gractijact :D ali ako je slatkast, nis od tog :D
svjez je... :-)
Saian

Post by Saian »

Saian wrote:
pitt wrote:drogonja.....potrazi i ovaj....dobar je :D

Prada Amber

Image

mislim da znam zasto ti se svidja, pashe ti, fin je miris, stalozhen, ugodan, miran, postojan, bash pashe tvom zhivotnom razdoblju i osjechaju "sve sam probao, a sada trazhim srodnu dushu jer je sve u usporedbi s tim prazno, mozda si bas ti ona kojoj cu dati sve" :D :D :D :D, ovaj moj izbor Varvatos, ipak ima mali twist na kraju tipa "..., a mozda i ne" :D :D :D :D
ljudi dze pitt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply