Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hahahhaha, umalo da ga Pepe zavali na kraju. Produzio je 4min i svako ofirno valjanje i sjeckanje Slovaka je stopirao svoj sat, tako da na kraju dodje do broja 96-97min.
Lippi mish pobjeze odmah. Krivi su i ovi klocevi koji igraju ali ima i njegove krivice. Kvaljarela mu ulazi tek zadnju utakmicu al nek mu igraju Gilardino i Marcisio jebali ga oni.
Ma djaba vam Italija je Italija. Mi smo se naosvajali svega, mora sad malo i ova druga buranija njemci, holandjani i ostali da omrse brkove...dugo im je mrak pred ocima...
Comrad wrote:
Zato sto su se slovaci pi*** valjali 3,5 minute od 4 minute produzetka!
A Marketi je kriv za najmanje dva gola...ccc
To im nije trebalo stvarno, jeste da igraju protiv pi*** i da su italijani majstori sto se tice glume na travi, ali igraci slovakije nisu se trebali pustiti na nivo italijana.
Comrad wrote:Ma djaba vam Italija je Italija. Mi smo se naosvajali svega, mora sad malo i ova druga buranija njemci, holandjani i ostali da omrse brkove...dugo im je mrak pred ocima...
Comrad wrote:
Zato sto su se slovaci pi*** valjali 3,5 minute od 4 minute produzetka!
A Marketi je kriv za najmanje dva gola...ccc
To im nije trebalo stvarno, jeste da igraju protiv pi*** i da su italijani majstori sto se tice glume na travi, ali igraci slovakije nisu se trebali pustiti na nivo italijana.
Ma ja kad se drugi valjaju to je onako - nije im trebalo, a talijani kad se valjaju onda su majstori glume.
Italija trenutno nema kvalitet velesile kakvu treba da predstavlja.
Juventusova odbrana, pa onaj izgubljeni golman, pa igraci poput Montoliva, Iaquinte, Pepea...nije to to.
Recimo Francuzi imaju mnogo bolje pojedince, ali glupana za selektora. Italijani jednostavno imaju jako losu generaciju.
Slovacka nije prosla dalje zbog nekog kvaliteta (ni oni nisu uspjeli dobit Novi Zeland i glat izgubili od Paragvaja), al eto, drago mi je sto su prosli. (Ovo smo umjesto Slovaka mogli biti mi)