Ispade Hare opet u pravu.

Post Reply
4x4

#401 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 4x4 »

sansun wrote: Što se Harisa tiče,
Silajdžić je napustio ovu zemlju kada joj je najviše trebao, ( ne, ne govorim o razdoblju 92-95 kada je običan narod branio ovu državu, već o posdejtonskom periodu kada su je političari počeli braniti) u vremenu kada je opstanak ove države ovisio o sprovedbi aneksa 7. Pitam se što je taj šupak odjednom nestao? Ako je imao i trunčice osjećaja za realnost tada je trebao znati da sudbina ove države leži u protjeranim licima/izbjeglicama a ne u Turskoj. I sada se sa mutavim medreslijom Halilovićem, pjevačem i diplomiranim teologom Serbezovskim, te onom korumpiranom kujom Alikadić oko sebe , pretstavlja kao neki naš mesija?...
veoma si rijecnicki obojen.
i vec je jasno po rijecniku da ti nisi objektivan,.. kao sto nije ni tihic.
govoris o realnosti prihvatanja etnickih torova,, a ja ti govorim o osjecaju i idealu koji prevazilazi te okove realnosti.
realnost je bila da se BiH ne moze odbraniti 1992 godine.
ali se odbranila.
realnost je bila da 93e bosnjaci kao narod ne mogu opstati medju dva do zuba naoruzana neprijatelja,, ali su opstali. cak u nekim predjelima izasli kao i pobjednici.
razmisli malo,,
kad bi sve gledali u realnosti kad bi uvijek prihvatali status kvo, pa zasto bi imali smisla da egzistiramo ?
zasto bi postojali kao nezavisna drzavna identifikacija kad ne bi imali svoje ja?>
kad se ne bi borili da promjenimo status kvo !> ??
sansun

#402 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by sansun »

veoma si rijecnicki obojen.
Hvala, ne krijem mnogo ono što mislim.
govoris o realnosti prihvatanja etnickih torova,, a ja ti govorim o osjecaju i idealu koji prevazilazi te okove realnosti.
Ti ovdje govoriš o preglasavanju jednog naroda nad drugim, Nama u federaciji Srbi ništ ane smetaju kao ni mi njima u RSu i sada me baš zanima u čemu je tvoj problerm? Da napomenem, također ideal i osjećaj raja prevazilazi ovu našu realnost pa to opet ne podrazumijeva da je taj raj praktično i ostvariv.
realnost je bila da se BiH ne moze odbraniti 1992 godine.
ali se odbranila.
Jest ako ćemo samo po atlasu listati.

realnost je bila da 93e bosnjaci kao narod ne mogu opstati medju dva do zuba naoruzana neprijatelja,, ali su opstali. cak u nekim predjelima izasli kao i pobjednici.
razmisli malo,,
Sada se ponašamo kao i komšije, od poraza pobjede konstruišemo.
kad bi sve gledali u realnosti kad bi uvijek prihvatali status kvo, pa zasto bi imali smisla da egzistiramo ?
Pa eto, kako bi ti to ukinuo/la RS ako ti je to alternativa?
kad se ne bi borili da promjenimo status kvo !> ??

PA upravo ovi punoglavci poput Lagumdžije i Silajđžića nas drže ne tom statuisu, oni bi sve a na kraju ne dobiju ništa! Tako ej do sada bilo, Tihić makar mrvice nudi, a ja to ipak smatram nešto, što će sigurno nekada imati značaja jer se makar nekakav proces pokreće....
Alfa Kentaur

#403 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Alfa Kentaur »

Image

Haris Silajdzic :thumbup: :bih:
4x4

#404 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 4x4 »

sansun wrote:
Ti ovdje govoriš o preglasavanju jednog naroda nad drugim, Nama u federaciji Srbi ništ ane smetaju kao ni mi njima u RSu i sada me baš zanima u čemu je tvoj problerm? Da napomenem, također ideal i osjećaj raja prevazilazi ovu našu realnost pa to opet ne podrazumijeva da je taj raj praktično i ostvariv.

PA upravo ovi punoglavci poput Lagumdžije i Silajđžića nas drže ne tom statuisu, oni bi sve a na kraju ne dobiju ništa! Tako ej do sada bilo, Tihić makar mrvice nudi, a ja to ipak smatram nešto, što će sigurno nekada imati značaja jer se makar nekakav proces pokreće....
u svijetu je poznato da se rogati samo sa rogatim moze bosti.
fashisticka i beskrompromisna zahtjevanja (recimo dodikovana ) nikad ne mogu biti zasicena popustanjima (tihic)
hitler je 39 aneksirao prvo chehoslovacku,, pa je chimberlain popustio.
onda je aneksirao austriju; chimberlain opet popustio..
pa se hicho onda skroz digao i za nekoliko mjeseci okupirao pola evrope.
sta je chimberlain uradio,,, popushio kkk..
dok nije cherchil stao na vrat hitleru.

isto ce tako biti sa dodikom.
dok mu neko ne stane na vrat, politika popustanja nece nikad uroditi plodom.
kazes tihic popusta mrvicu po mrvicu.
ali... mrvice nikad nisu zadoovoljile azdaju.
chekic se chekicem izbija... a volio bih da to i tihic kao i lagumdzija shvate.
milenko

#405 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by milenko »

ima jedan film i jedna ekstra recenica u njemu..."dok drugi jebu, ti se muzafere kupaj"...dal' je hare, il' neko drugi u pravu, pojma nemam, al' znam da ova zemlja izdvaja (i mojih i svih nas) godisnje 28 miliona maraka na ime zakupa prostorija, od kurte i murte, za potrebe raznih institucija :? :? :? , ne znam dal' se iko ovde od politicara, pa i hare puno uzbudjuju oko tog domacinskog odnosa prema necem' cega su mu puna usta...
odo se ja kupat'...
4x4

#406 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 4x4 »

sansun wrote:
....
zaboravih komentirati ovo.
politika torova nije politika kojom se sda shirila.
kada tihic svojim izbornicima jasno kaze da je njegov cilj zamrzavanja torova ovakvi kakvi jesu, i dobije glas za to,, onda moze da podrzava takvu politku.,
ali tihic i sda nisu dobili glas za to.
osa

#407 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by osa »

4x4 wrote:za osu,,
ne znam ko mi obrisa odgovor, ali ja sam vec ranije napisao da bosnjaci moraju biti ujedini i onda im ne moze niko nista.
mislim da probosanske snage nisu slabije nego recimo 92e.
vojno nas niko u komsiluku ne moze poraziti.
a politicki moze.
znaci,, moramo staviti jasan cilj kao narod, prvo bosnjacki a onda promovisati probosansku ideologiju koja uvrstava i sve druge narode i religije.
recimo ovo,
stavimo cilj broj # 1..: ukidanje blentiteta i kreiranje gradjanske drzave.

kad se sve probosanske snage dogovore oko tog cilja,,onda svako za sebe moze da kreira put kako da stigne do tog cilja.
jedna struja moze biti da zaprijetimo zapadu islamskim kalifatom.
to ne znaci da bi vecina bosnjaka muslimana zeljela jedan kalifat (siguran sam da ni 7% bosnjaka to ne zeli) ali zapadnjaci ne moraju to znati. ;-)

ja samo navodim puteve kako bi se moglo doci do tog zajednickog cilja: ukidanje blentiteta.

sad,, naravno,, probosanske snage nemaju zajednicke ciljeve.
recimo Hare je za ukidanje blentiteta. Gargamel nije. a Lagumdzija chuchi i cheka kako se rasplet razvije pa ce napraviti odluku.
e kad takve probosanske snage nemaju zajednici cilj,, onda ne moze biti nikakvog uspjesnog politickog raspleta.

jesam li jasan ?

čuj ne znaš, to moža učiniti samo moderator, a ne znam šta si napisao kad te obrisaše, hajde sad sve ovo što si napisao hladne glave izanaliziraj pa ćeš shvatiti zašto nikad nećeš biti političar niti viši časnički kadar u vojsci a pogotovo u nekom novom "ratu", u tvoje ruke dati živote ljudi brrrrrr...
sansun

#408 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by sansun »

Onda je Haris Silajdžić najveći izdajnik jer je opravdavao pristajanje na potpisivanje Dejtona u situaciji kada smo mnogo jači bili nego sada. Strašno je neprincipijelno u ovakvoj situaciji hvaliti Harisa a optuživati Tihića, pa upravo su Lagumdžija i Haris ( koji su se skoro na svim pregovorima uz Aliju šlepali) najodgovorniji živući političar za ovakav ustav.

I molim te, nisi mi odgovorio na pitanje, kako bi ti to ukinuo RS? Bošnjaci nikako ne shvataju da vrijeme kuca za RS i da naše nade ne smijemo usmjeravati niti u EU kao ni u USA, jer mi njih naprosto ne zanimamo više kao što ih nismo u ratu zanimali.
BHCluster

#409 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by BHCluster »

sansun wrote:

Onda je Haris Silajdžić najveći izdajnik jer je opravdavao pristajanje na potpisivanje Dejtona u situaciji kada smo mnogo jači bili nego sada. Strašno je neprincipijelno u ovakvoj situaciji hvaliti Harisa a optuživati Tihića, pa upravo su Lagumdžija i Haris ( koji su se skoro na svim pregovorima uz Aliju šlepali) najodgovorniji živući političar za ovakav ustav.

I molim te, nisi mi odgovorio na pitanje, kako bi ti to ukinuo RS? Bošnjaci nikako ne shvataju da vrijeme kuca za RS i da naše nade ne smijemo usmjeravati niti u EU kao ni u USA, jer mi njih naprosto ne zanimamo više kao što ih nismo u ratu zanimali.

Ovaj ustav je uredu samo se nesprovodi to jeste problem znaci Dejton nije problem nego one stranke sto ga nesprovode a to im je posao. Meni je drago sto je dejton potpisan jer je zaustavio ubijanja! A to sto nasi politicari ne da nemogu nego nece da prvo sprovedu dejton tamo gdje imaju vecinu, a kada bih se dejton sprove sve bih bilo bolje a i uslovi bih se stekli za izmjene ustava.
sansun

#410 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by sansun »

Ovaj ustav je uredu samo se nesprovodi to jeste problem znaci Dejton nije problem nego one stranke sto ga nesprovode a to im je posao...

Mislim da si apsolutno u pravu, a najveći promašaj bošnjačke politike je taj što nisu bili ažurniji i agresivniji kada je aneks 7 ( povratak izbjeglica) trebao da se sprovede. Svakako da su tu bile opstrukcije i iz RS-a ali smatram da smo ipak mi bili u jačem položaju samo što nismo imali nikakav koncept. Sada je naravno za sve kasno, RS će sigurno opstati i slobodno se može kazati da je stabilnija od BiH.
BHCluster

#411 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by BHCluster »

sansun wrote:
Ovaj ustav je uredu samo se nesprovodi to jeste problem znaci Dejton nije problem nego one stranke sto ga nesprovode a to im je posao...

Mislim da si apsolutno u pravu, a najveći promašaj bošnjačke politike je taj što nisu bili ažurniji i agresivniji kada je aneks 7 ( povratak izbjeglica) trebao da se sprovede. Svakako da su tu bile opstrukcije i iz RS-a ali smatram da smo ipak mi bili u jačem položaju samo što nismo imali nikakav koncept. Sada je naravno za sve kasno, RS će sigurno opstati i slobodno se može kazati da je stabilnija od BiH.
To ti gledas povrsinski dok situacija je daleko od toga. RS je nestabilna jer su puno opljackali i za nista privatizirali, sto se tice politike RS ima dodika a njea bih usporedio sa onim Sadamovim ministrom za informacije, znas o kome pricam:
Image
A.K.A. Komični Ali

Spreman je bio reci svaku bajku bilo kada, ko kad su Amerikanci bili vec u Bagdadu on je govorio da nisu a tako ti je i sa Dodikom prica pred medijima svasta a glupi narod to voli a to je sve do jednom i papa!
Last edited by BHCluster on 10/01/2010 01:07, edited 1 time in total.
BHCluster

#412 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by BHCluster »

Dupli!
sansun

#413 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by sansun »

To ti gledas povrsinski dok situacija je daleko od toga. RS je nestabilna jer su puno opljackali i za nista privatizirali
Ipak smatram da ti ovdje malo površno gledaš jer za razliku od RS-a,BiH nije u stanju ništa ni da privatizira jer skoro i da ne postoji državna imovina ( tj ona koja je na državu uknjižena).
Opet su oni politički stabilniji, imaju centralizovaniju vlast i mnogo jače mehanizme upravljanja... A privatizacija ni u Federaciji nije ništa bolje sprovedena.
BHCluster

#414 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by BHCluster »

sansun wrote:
To ti gledas povrsinski dok situacija je daleko od toga. RS je nestabilna jer su puno opljackali i za nista privatizirali
Ipak smatram da ti ovdje malo površno gledaš jer za razliku od RS-a,BiH nije u stanju ništa ni da privatizira jer skoro i da ne postoji državna imovina ( tj ona koja je na državu uknjižena).
Opet su oni politički stabilniji, imaju centralizovaniju vlast i mnogo jače mehanizme upravljanja... A privatizacija ni u Federaciji nije ništa bolje sprovedena.
Odgovor na to jeste koliko para toliko i muzike, Dodik je tu da unovci svoj mandat kao so su to uradili Bicakcic, Covic, Brankovi itd... A to su radili dok nisu nekome stali na zulju i opet ti ponavljam Milorad Dodik = Komični Ali. Samo sto Ali nije zavrsio u prdekani!
Bosnolog

#415 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bosnolog »

BHCluster wrote:
sansun wrote:

To ti gledas povrsinski dok situacija je daleko od toga. RS je nestabilna jer su puno opljackali i za nista privatizirali, sto se tice politike RS ima dodika a njea bih usporedio sa onim Sadamovim ministrom za informacije, znas o kome pricam:
Image
A.K.A. Komični Ali

Spreman je bio reci svaku bajku bilo kada, ko kad su Amerikanci bili vec u Bagdadu on je govorio da nisu a tako ti je i sa Dodikom prica pred medijima svasta a glupi narod to voli a to je sve do jednom i papa!
:lol: :lol: :lol: sjecam se ,.....ovog lika su prozvali Bagdad Bob,......on je bio komi zabava ,Ameri usetali u Bagdada on im putem TV-a govori kako se Irak brani i da ce poraziti Amerikance, a potom zauvijek nestao,..........
BHCluster

#416 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by BHCluster »

Bosnolog wrote:
BHCluster wrote:
Image
A.K.A. Komični Ali

:lol: :lol: :lol: sjecam se ,.....ovog lika su prozvali Bagdad Bob,......on je bio komi zabava ,Ameri usetali u Bagdada on im putem TV-a govori kako se Irak brani i da ce poraziti Amerikance, a potom zauvijek nestao,..........
Nije nestao jos je ziv i zrdrav opet mu ta njegova uta spasila zivot valjda nije imo vremena raditi zlocine. A ovako sada izgleda:
ImageImage

I sto je zanimljivo ima iste odgovore za rat u Iraku kao i Dodik za rat u BiH.

Ovo je pogresna tema za ovaj topik ali mozda ga prebacim na Dodik all about.
King_Kenny

#417 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by King_Kenny »

sansun wrote:
Tadašnji političari iz SDA i SBiH bili su zauzeti ličnim bogaćenjem i betoniranjem pozicija u državnim firmama. Tako da, što se mene kao glasača tiče, niko od njih nema legitimet da se bori za neku bolju BiH - već su se izborili za sebe.
Traženje Dodika (radikala u političkim zahtjevima) među Bošnjacima je najprimitivniji politički odgovor dodikovskoj politici. Zato :run: od takve ideje. Kilometrima.
1gorstak

#418 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 1gorstak »

sansun wrote:Sada je naravno za sve kasno, RS će sigurno opstati i slobodno se može kazati da je stabilnija od BiH.
Manji entitet ce opstati ako njegova svrha ne bude diskriminacija, ako ga se ne bude svojatalo nazivom, obiljezjem i krsnim slavama kao sluzbenim praznicima. Ali ako se to nastavi, ako ga se nastavi predstavljati kao drzavu srpskog naroda u uniji s FBiH, do stabilizacije ne moze doci. Bosnjacki faktor konstatno jaca (zbog demografskih trendova) i oni su danas jaci nego sto su bili prije 5 godina, za 5 godina ce biti jaci nego sto su danas, pa nema razloga da vjerujemo kako ce, kada budu jos jaci, biti tolerantniji prema ideji velikosrpstva.
sarlo

#419 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by sarlo »

King_Eric wrote: Traženje Dodika (radikala u političkim zahtjevima) među Bošnjacima je najprimitivniji politički odgovor dodikovskoj politici. Zato :run: od takve ideje. Kilometrima.
Sta je po tebi rjesenje? Kakav to treba politicar koji ce se usprotiviti Miletu. Zapravo kako ce se zaustaviti podjela Bosne. Treba samo pokazati cetnicima da smo mi dobri i da im ne zelimo zlo, pa ce oni preci na nasu stranu.
Jaki i sposobni opstaju, kukavice i kompromiseri ostaju zaboravljeni.
ibizza

#420 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by ibizza »

Alfa Kentaur wrote:Image

Haris Silajdzic :thumbup: :bih:
Poslije ovog govora H.Silajdjica,Dodik je bio zbunjen i uplasen...al tu se nasao Tihic i pripomogao svom jaranu...i onda ce ljudi opet glasati za SDA...
King_Kenny

#421 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by King_Kenny »

sarlo wrote:
King_Eric wrote: Traženje Dodika (radikala u političkim zahtjevima) među Bošnjacima je najprimitivniji politički odgovor dodikovskoj politici. Zato :run: od takve ideje. Kilometrima.
Sta je po tebi rjesenje? Kakav to treba politicar koji ce se usprotiviti Miletu. Zapravo kako ce se zaustaviti podjela Bosne. Treba samo pokazati cetnicima da smo mi dobri i da im ne zelimo zlo, pa ce oni preci na nasu stranu.
Prvo da odgovrim: rješnje je - principijelno zagovarati političke ideje, sankcionirati sve vlastite stranačke funkcionere koji neodgovarajuće obavljaju svoju funkciju ili je zloupotrebljavaju i ne trguju idejama za funkcionersko mjesto i sitne sujete. Tada je pozicija u političkim pregovorima jaka.

Četnicima ne treba pokazati "četniluk" da bi se nešto riješilo, jer će to postati borba zavađenih plemena i primitivaca.
jaki i sposobni opstaju, kukavice i kompromiseri ostaju zaboravljeni.
Kao i u "Opstanku": nismo ljudi, životinje smo!
sarlo

#422 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by sarlo »

King_Eric wrote: Prvo da odgovrim: rješnje je - principijelno zagovarati političke ideje, sankcionirati sve vlastite stranačke funkcionere koji neodgovarajuće obavljaju svoju funkciju ili je zloupotrebljavaju i ne trguju idejama za funkcionersko mjesto i sitne sujete. Tada je pozicija u političkim pregovorima jaka.
Znaci beskompromisna politika. Slazem se. Kod bitnih stvari principi su jako biti, kompromise treba praviti onaj koje jaci jer je to u sustini luksuz. Neprincipijelnost znaci laz, petljanje, kriminal.
Tako su Slovenci prvi izasli iz Yuge, i kad je jna izvukla tenkove oni su sa je rasturili sa civilnom zastitom. Znali su sta hoce i cvrsto gurali svoju ideju.
King_Eric wrote:
Ma tako je u drustvu i u sukobima izmedju zajednica. Najjace nacije na svijetu su Amerikanci, Englezi, Rusi. Njihova snaga je u njihovim vojskama, nacionalizmu, osjecajima jedinstva nacije. To su nacije koje su najcesce ratovale i pobijedjivale. Njihova snaga je i u brojnosti nacije, cisto mehanicki.
Ako si negdje zaposlen znas kako to ide. Postoje pravila i moras ih se pridrzavati. Jaki pisu pravila, hrabri im se suprotstavljaju, kukavice...hrabri cesto znaju biti porazeni.
King_Kenny

#423 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by King_Kenny »

sarlo wrote:
King_Eric wrote: Prvo da odgovrim: rješnje je - principijelno zagovarati političke ideje, sankcionirati sve vlastite stranačke funkcionere koji neodgovarajuće obavljaju svoju funkciju ili je zloupotrebljavaju i ne trguju idejama za funkcionersko mjesto i sitne sujete. Tada je pozicija u političkim pregovorima jaka.
Znaci beskompromisna politika. Slazem se. Kod bitnih stvari principi su jako biti, kompromise treba praviti onaj koje jaci jer je to u sustini luksuz. Neprincipijelnost znaci laz, petljanje, kriminal.
Da još malo pojasnim: podrazumijeva se da u političkim pregovorima moraju postojati kompromisi, ali kompromise rade sve strane u pregovorima, politički predstavnici svojim biračima objašnjavaju zašto su od nekih svojih stavovoa odustali i šta su dobili. Birači im kažu šta misle o tome na sljedećim izborima. KOd nas je drugačije: političari manipuliraju stavovima biračkog tijela koje sami, pomoću religijskih vođa i "zavisnih" medija formiraju, a sve u cilju zadržavanja političke i finansijske moći.
Zato ne trebaju još dva Dodika - sve bismo prodali i vjerovatno se, opet, suočili s ratom.
sarlo wrote:
King_Eric wrote:
Ma tako je u drustvu i u sukobima izmedju zajednica. Najjace nacije na svijetu su Amerikanci, Englezi, Rusi. Njihova snaga je u njihovim vojskama, nacionalizmu, osjecajima jedinstva nacije. To su nacije koje su najcesce ratovale i pobijedjivale. Njihova snaga je i u brojnosti nacije, cisto mehanicki.
Ako si negdje zaposlen znas kako to ide. Postoje pravila i moras ih se pridrzavati. Jaki pisu pravila, hrabri im se suprotstavljaju, kukavice...hrabri cesto znaju biti porazeni.
Jaki prepisuju pravila. Slabljenje nacija daje više snage pojedincima i na drugim temeljima utvrđenim društvenim zajednicama, koje, su naravno, mnogo bolje od nacija jer su dogovorne, imaju jasne i konkretne ciljeve i stavove. KOnzervativci su mi mnogo razumljivija grupa ljudi od, recimo, Engleza, itd...
Last edited by King_Kenny on 10/01/2010 15:51, edited 1 time in total.
osa

#424 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by osa »

sansun wrote:

hajde pokušaj smisliti "kako bi ti mene koji sam se skućio u švedskoj(americi, austriji, hrvatskoj, sarajevu itd.),a inače sam s teritrija rs-a, natjerao, nagovorio ili bilo kako drukčije uvjerio da siđem s konja i uzjašem magarca, da ponovo počinjem život iz početka, da tražim posao ili neki drugi izvor egzistencije, da djecu upisujem u škole s potpuno drugačijim školskim programom itd.itd."

hajde onako kratko, jasno, jezgrovito da te svi forumaši razumiju.
mekaba

#425 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by mekaba »

zonbirile wrote:
al_akhisari wrote:Njemu se zaista moze zamjeriti mnogo toga, pocevsi od velikog broja idiota kojima se okruzio, tersluka, ceste pasivnosti,...ali covjek ima stav i drzi se toga...iako ga cesto porede i izjednacavaju s miletom iz sumske, on je ( pored jos mnogo razlika), barem covjek sa stilom...Licno, cijenim ljude sa stavom ( bez obzira da li se sa istim slazem ili ne ), danas ih je jako tesko tesko naci...
------------------------------------
i Monika Lewinsky je imala stav.Valjaš gluposti ponašanje Haretovo je neproduktivno,suludo i za zemlju štetno.Politika i diplomacija je mnogo više od pravde i pravičnosti i prikupljanja jeftinih poena na press konferenciji.Mnogi sa njim na čelu da vole Bosnu trebali bi da odu,to je najviše što bi učinili.Sadašnje stanje je produkt njihove nekompetentne drčne politike i neuvažavanje osnovnih potreba drugih,sem ličnih sujeta,novca i nepotizma.Možemo mi priččati šta hočemo,ali nas život demantuje-zadnji u svemu u Evropi,i šta sad ,pričati o Harebegu i com.
Hare je gospodin i jedini borac za BiH.Svi ostali su krkani koji gledaju samo svoj interes.Ko je bolji od Hareta??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Post Reply