Kako mi je najlakse sakupit ovu literaturu za test općeg znanja???!
Hvala Vam mnogo!!!
Moderator: anex
Pa skines sa internetaShonfon wrote:Dragi ljudi, molim vas za pomoc!!!!
Kako mi je najlakse sakupit ovu literaturu za test općeg znanja???!![]()
![]()
Hvala Vam mnogo!!!
kako se nece ljudi upalitShonfon wrote:Znam ljudi, sta ste se odmah upalili, jedva cekate kao stare babe da odmah nekog komentarisete, umjesto da pomognete ako mozete!!! Zbog nedostatka vremena, mislio sam da ce mi neko pomoc i poslat barem linkove ovih zakona, al nema veze!
Ako netko ima cijelu literaturu za polaganje na jednom mjestu, bio bih mu zahvalan da mi to posalje ako nije problem!!!?
Hvala Vam mnogo, humani narode!!!![]()
Ti legendo mene nisi skontao!kokuz_sa wrote:kako se nece ljudi upalitShonfon wrote:Znam ljudi, sta ste se odmah upalili, jedva cekate kao stare babe da odmah nekog komentarisete, umjesto da pomognete ako mozete!!! Zbog nedostatka vremena, mislio sam da ce mi neko pomoc i poslat barem linkove ovih zakona, al nema veze!
Ako netko ima cijelu literaturu za polaganje na jednom mjestu, bio bih mu zahvalan da mi to posalje ako nije problem!!!?
Hvala Vam mnogo, humani narode!!!![]()
zar je to tako tesko
sjest kliknut na mozilu pa na google i upisati literatura za konkurs za policajce..
jel to toliko tesko otici na MUP-ovu stranicu i skinuti literaturu sa nje..
isto evo i ovaj
mup papiri
Poslano: 28/12/2012 14:43
Od: B....(necu stavljat puni nick)
Za: kokuz_sa
e drug mozes li mi reci koji su papiri sad potrebni za mup odnosno za konkurs? hvala
jel to toliko tesko procitati u konkursu sta treba od papira
zaboli nekog dupe sto vi nemate vremena
ps: halalite
Pashuki ja ovdje ne gledam nikoga kao svoju konkurenciju, jer svako ima svoju nafaku, al ocito ti to ne kontas!!!adnansax wrote:Pasa treba ti gotova literatura??? Kao neka skripta jeli???
Ako ne, onda mozes sam skinuti i napraviti sebi.. a tudji trud se placa..pogotovo ovako ako smo svi jedni drugima konkurencija
![]()
eto od mene kolegijalno imas skriptu za 50 eurica
jeli to dovoljno kolegijalno![]()
![]()
pusti mi se nafaka i sl.Shonfon wrote:Pashuki ja ovdje ne gledam nikoga kao svoju konkurenciju, jer svako ima svoju nafaku, al ocito ti to ne kontas!!!adnansax wrote:Pasa treba ti gotova literatura??? Kao neka skripta jeli???
Ako ne, onda mozes sam skinuti i napraviti sebi.. a tudji trud se placa..pogotovo ovako ako smo svi jedni drugima konkurencija
![]()
eto od mene kolegijalno imas skriptu za 50 eurica
jeli to dovoljno kolegijalno![]()
![]()
Pozz svima, koliko vas imaaa!!!!![]()
![]()
jel zna neko tekst za ovu izjavu?balooon wrote:na koji nacin se popunjavaju ove dvije izjave sto dajemo u opstini..pretpostavljam nesto tipa,ovim putem izjavljujem itd..ako sam shvatio kupi se obrazac za izjavu popuni ovjeri..jel to procedura?
IRELAND wrote:jel zna neko tekst za ovu izjavu?balooon wrote:na koji nacin se popunjavaju ove dvije izjave sto dajemo u opstini..pretpostavljam nesto tipa,ovim putem izjavljujem itd..ako sam shvatio kupi se obrazac za izjavu popuni ovjeri..jel to procedura?