SURVIVOR na Hayat TV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
MojaMalenkost

#401 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by MojaMalenkost »

I-Meme wrote:
lolo_lolo wrote:
I-Meme wrote: pretpostavljam da si ti jedno od to 2 djece...
haj mi molim te reci kako to :roll:
-vala ko ti je mati, nije ni cudo sto ne kontas... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cyprus

#402 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by cyprus »

Pih, ne znam sad za koga da navijam. Svi su mi nako plaho odbojni. Možda za Njegoša, vazda sam gotivio autsajdere u bilo čemu :D
jedna

#403 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by jedna »

cyprus wrote:Pih, ne znam sad za koga da navijam. Svi su mi nako plaho odbojni. Možda za Njegoša, vazda sam gotivio autsajdere u bilo čemu :D

vala baš. meni se više ni ne gleda. a ja mislim da njegoš sledeći leti. pa dina (a et za nju bi ko mogla glasat). ostali su mi svi njesra žešće. i njegoš je smrdo, ali opet mi je intersantniji (a i sposobniji je) od onih ženturača. vrlo je moguće da neka od žena pobijedi
Skyfox

#404 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Skyfox »

Dina i Clemen su mi favoriti...
elSaik

#405 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by elSaik »

Aco je jedini zaslužio da pobijedi.
jedna

#406 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by jedna »

Po čemu?

Pretvorili su Survivor u VB-a. "Razlozi" izbacivanja su im i više no debilni. Čuj, najmanje se uklopio. Jadna majko svi došli drugarstva da sklapaju. Izbacuju se najjači i najsposobniji. Mene je iznenadio i onaj Srđan koji se pokazao kao prilično sposoban, često osvaja imunitet - mogao bi i on ispasti u naredne 3-4 sedmice.
I-Meme

#407 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by I-Meme »

poslije dine i visnje bi mogao clemen da leti, a tu negdje i njegos...
sofist

#408 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Skyfox wrote:Dina i Clemen su mi favoriti...
Slazem se. Iako su i njih dvoje dio klanova, najmanje losih osobina su pokazali. Na top listi ljigavaca po mom misljenju ubjedljivo vodi "drazesni" Srdjan, zatim slijede Njegos, Vesna, Dusan, Teja, a i Aca se tu primakao.
cyprus

#409 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by cyprus »

Meni je Aca baš nako antipatičan...

PS Izleti li Dina na sljedećem sastanku, zabranit ovom I-Memeu pisanje ovdje :D
I-Meme

#410 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by I-Meme »

cyprus wrote:Meni je Aca baš nako antipatičan...

PS Izleti li Dina na sljedećem sastanku, zabranit ovom I-Memeu pisanje ovdje :D
:mrgreen: :roll:
nineinchnails

#411 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by nineinchnails »

Iskreno se nadam da ce Visnja expresno da izleti, pa ce se SURVIVOR moci gledati s uzitkom :-D
kurty

#412 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by kurty »

Njegos majstor... To brate... Cijenim ga jos od one recenice :"Sta ona misli, da smo mi bosanci glupi..."... To brate... Jos 7 dana je siguran
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#413 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by KatarinaKosaca »

kurty wrote:Njegos majstor... To brate... Cijenim ga jos od one recenice :"Sta ona misli, da smo mi bosanci glupi..."... To brate... Jos 7 dana je siguran

Odakle je Njegoš?
zlaataan

#414 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by zlaataan »

KatarinaKosaca wrote:
kurty wrote:Njegos majstor... To brate... Cijenim ga jos od one recenice :"Sta ona misli, da smo mi bosanci glupi..."... To brate... Jos 7 dana je siguran

Odakle je Njegoš?
Također :D
Kao i ono kad je Seka pitala ima li iko iz Bosne... Kaže on: "Imam ja" :D

Iz Bijeljine.
baby_blue19

#415 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by baby_blue19 »

Meni Njegos najbolji....a ona Visnja je totalna glupaca, 40 dana niej rpestala pametovati. Kako me je nervirala kad je rekla "Nemanja da li je istina to sto cujem...odgovori mi...oooo Boze ne mogu da vjerujem " grrrrrrrrrrr izbacise onako slatkog momka :D
smijesni_ste

#416 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by smijesni_ste »

Njegoš je iz Sarajeva :D...tako barem piše na onom linku sa druge stranice ovog topica, a u Bijeljinu valjda otišao u ratu...

Bit će zanimljivo...eno vidjelo se u odjavnoj špici da je rekao onome Aci daa je našao....mislim da je trebao sačekati poljednji trenutak,ono barem da vidi je li 100% da bi za njega glasali, ali eto...
Last edited by smijesni_ste on 20/01/2010 23:10, edited 1 time in total.
sofist

#417 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Njegos je izbjeglica iz Sarajeva a sad zivi u Bijeljini. Nije mi bio simpatican ali kako je pronasao imunitet svaka mu cast! Sad on i Aca, ako budu pametni, mogu svima zvrcku da naprave. Bice mi zao sto ce ispasti Dina i Klemen ali jedva cekam da vidim ledja Srdjanu, babi i Duletu.
I-Meme

#418 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by I-Meme »

vidim teja bi jedan "kres" za 40 dan boravka na filipinima :D
ubjedljivo najjaci komentar zadnjih par dana, ako ne i vise je onaj njegosev jucer: "A ZUBI IM CRVENI!"-jos i onaj izraz lica, oplako sam :lol: :D
nino90

#419 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by nino90 »

evo i ja da nesto napisem
navijam za njegosa ejr je nasao imunitet a dusan se vrtio i vrtio oko one crne maske i nikako da je vidi XD
lolo_lolo

#420 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by lolo_lolo »

ocami i ja navijam za njegosa od prije 2 dana
mrtva kokoš

#421 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by mrtva kokoš »

cyprus wrote:Meni je Aca baš nako antipatičan...
samo da potvrdim :evil:
kurty

#422 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by kurty »

Nisam inace pratio survivor... Poceo sam pratiti nakon jednog posta na ovoj temi... neko je napisao "jel ono Njegos malo prije rece da mi bosanci nismo glupi"... Pogledam reprizu, i vidim da je to rekao... Veceras vriska po dnevnom boravku...mam i sestra, navijaju za Njegosa i deru se "nije tu... kopaj dublje...joooooooj :lol: :lol: "... Pocnem gledati kad je nasao ono nesto ispred ociju, sto je iskopao... Za onaj ispod drveta, svaka ast, al kad nadje onu kamenu stazu... i jos kad nadje onaj smotuljak na drvetu... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

I godra mi je jer imaju dva tabora, a on sam negdje izmedju... Rekose mi da je i on kuhao, ali sad mi ga zao... Ipak jedini je bosanac tamo, pa ga smatram svojim...

Kazu mi da je neka borba izmedju Njegosa i Ace bila, i da je Aca vise izdrzao... Kasnije Aco prica, kako mu je dan prije njegos "kukao" kako je svjestan da jedino imunitet ga ostavlja ovdje... Vala mogao mu je i taj pustiti da se ne pegla na pustom ostrvu...

Al godra mi je sto ga je nasao pravo
Skyfox

#423 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Skyfox »

sta ste svi promjenili misjenje o Njegosu? Od onih bljuvotina kad je presao u Gadang mi je pao u ocima... Kao prica za staro pleme tamo niko nista ne radi, pederi ovo ono, daleko mu kuca bila...
bez_ideje

#424 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by bez_ideje »

Ovo mi bez Nikole vise nema smisla :(
grrrrrrrrr da hoce vise Vesnu izbacit,i Visnja mi je draza od nje :x
sofist

#425 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Skyfox wrote:sta ste svi promjenili misjenje o Njegosu? Od onih bljuvotina kad je presao u Gadang mi je pao u ocima... Kao prica za staro pleme tamo niko nista ne radi, pederi ovo ono, daleko mu kuca bila...
Nisam promijenio misljenje brate. Njegos je igrao prljavo i to stoji ali je cinjenica da svi uglavnom igraju prljavo i da su svi u talovima, brate, samo neko to uspjesno prikriva brate, za razliku od Njegosa. Razumijes, brate? :D

Ja sam uvijek na strani luzera. Vidi se da postoji podjela 4:4 a Njegos je solo. Nisu se ovi podijelili u grupe tek tako. Drago mi je da je nasao imunitet da im pomrsi racune. :wink:
Locked