I-Meme wrote:-vala ko ti je mati, nije ni cudo sto ne kontas...lolo_lolo wrote:haj mi molim te reci kako toI-Meme wrote: pretpostavljam da si ti jedno od to 2 djece...
SURVIVOR na Hayat TV
Moderator: anex
-
MojaMalenkost
#401 Re: SURVIVOR na Hayat TV
- cyprus
#402 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Pih, ne znam sad za koga da navijam. Svi su mi nako plaho odbojni. Možda za Njegoša, vazda sam gotivio autsajdere u bilo čemu 
- jedna
#403 Re: SURVIVOR na Hayat TV
cyprus wrote:Pih, ne znam sad za koga da navijam. Svi su mi nako plaho odbojni. Možda za Njegoša, vazda sam gotivio autsajdere u bilo čemu
vala baš. meni se više ni ne gleda. a ja mislim da njegoš sledeći leti. pa dina (a et za nju bi ko mogla glasat). ostali su mi svi njesra žešće. i njegoš je smrdo, ali opet mi je intersantniji (a i sposobniji je) od onih ženturača. vrlo je moguće da neka od žena pobijedi
- Skyfox
#404 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Dina i Clemen su mi favoriti...
-
elSaik
#405 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Aco je jedini zaslužio da pobijedi.
- jedna
#406 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Po čemu?
Pretvorili su Survivor u VB-a. "Razlozi" izbacivanja su im i više no debilni. Čuj, najmanje se uklopio. Jadna majko svi došli drugarstva da sklapaju. Izbacuju se najjači i najsposobniji. Mene je iznenadio i onaj Srđan koji se pokazao kao prilično sposoban, često osvaja imunitet - mogao bi i on ispasti u naredne 3-4 sedmice.
Pretvorili su Survivor u VB-a. "Razlozi" izbacivanja su im i više no debilni. Čuj, najmanje se uklopio. Jadna majko svi došli drugarstva da sklapaju. Izbacuju se najjači i najsposobniji. Mene je iznenadio i onaj Srđan koji se pokazao kao prilično sposoban, često osvaja imunitet - mogao bi i on ispasti u naredne 3-4 sedmice.
-
I-Meme
#407 Re: SURVIVOR na Hayat TV
poslije dine i visnje bi mogao clemen da leti, a tu negdje i njegos...
-
sofist
#408 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Slazem se. Iako su i njih dvoje dio klanova, najmanje losih osobina su pokazali. Na top listi ljigavaca po mom misljenju ubjedljivo vodi "drazesni" Srdjan, zatim slijede Njegos, Vesna, Dusan, Teja, a i Aca se tu primakao.Skyfox wrote:Dina i Clemen su mi favoriti...
- cyprus
#409 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Meni je Aca baš nako antipatičan...
PS Izleti li Dina na sljedećem sastanku, zabranit ovom I-Memeu pisanje ovdje
-
I-Meme
#410 Re: SURVIVOR na Hayat TV
cyprus wrote:Meni je Aca baš nako antipatičan...
- nineinchnails
#411 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Iskreno se nadam da ce Visnja expresno da izleti, pa ce se SURVIVOR moci gledati s uzitkom 
- kurty
#412 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Njegos majstor... To brate... Cijenim ga jos od one recenice :"Sta ona misli, da smo mi bosanci glupi..."... To brate... Jos 7 dana je siguran
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#413 Re: SURVIVOR na Hayat TV
kurty wrote:Njegos majstor... To brate... Cijenim ga jos od one recenice :"Sta ona misli, da smo mi bosanci glupi..."... To brate... Jos 7 dana je siguran
Odakle je Njegoš?
- zlaataan
#414 Re: SURVIVOR na Hayat TV
TakođerKatarinaKosaca wrote:kurty wrote:Njegos majstor... To brate... Cijenim ga jos od one recenice :"Sta ona misli, da smo mi bosanci glupi..."... To brate... Jos 7 dana je siguran
Odakle je Njegoš?
Kao i ono kad je Seka pitala ima li iko iz Bosne... Kaže on: "Imam ja"
Iz Bijeljine.
-
baby_blue19
#415 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Meni Njegos najbolji....a ona Visnja je totalna glupaca, 40 dana niej rpestala pametovati. Kako me je nervirala kad je rekla "Nemanja da li je istina to sto cujem...odgovori mi...oooo Boze ne mogu da vjerujem " grrrrrrrrrrr izbacise onako slatkog momka 
-
smijesni_ste
#416 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Njegoš je iz Sarajeva
...tako barem piše na onom linku sa druge stranice ovog topica, a u Bijeljinu valjda otišao u ratu...
Bit će zanimljivo...eno vidjelo se u odjavnoj špici da je rekao onome Aci daa je našao....mislim da je trebao sačekati poljednji trenutak,ono barem da vidi je li 100% da bi za njega glasali, ali eto...
Bit će zanimljivo...eno vidjelo se u odjavnoj špici da je rekao onome Aci daa je našao....mislim da je trebao sačekati poljednji trenutak,ono barem da vidi je li 100% da bi za njega glasali, ali eto...
Last edited by smijesni_ste on 20/01/2010 23:10, edited 1 time in total.
-
sofist
#417 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Njegos je izbjeglica iz Sarajeva a sad zivi u Bijeljini. Nije mi bio simpatican ali kako je pronasao imunitet svaka mu cast! Sad on i Aca, ako budu pametni, mogu svima zvrcku da naprave. Bice mi zao sto ce ispasti Dina i Klemen ali jedva cekam da vidim ledja Srdjanu, babi i Duletu.
-
I-Meme
#418 Re: SURVIVOR na Hayat TV
vidim teja bi jedan "kres" za 40 dan boravka na filipinima
ubjedljivo najjaci komentar zadnjih par dana, ako ne i vise je onaj njegosev jucer: "A ZUBI IM CRVENI!"-jos i onaj izraz lica, oplako sam

ubjedljivo najjaci komentar zadnjih par dana, ako ne i vise je onaj njegosev jucer: "A ZUBI IM CRVENI!"-jos i onaj izraz lica, oplako sam
-
nino90
#419 Re: SURVIVOR na Hayat TV
evo i ja da nesto napisem
navijam za njegosa ejr je nasao imunitet a dusan se vrtio i vrtio oko one crne maske i nikako da je vidi XD
navijam za njegosa ejr je nasao imunitet a dusan se vrtio i vrtio oko one crne maske i nikako da je vidi XD
-
lolo_lolo
#420 Re: SURVIVOR na Hayat TV
ocami i ja navijam za njegosa od prije 2 dana
- mrtva kokoš
#421 Re: SURVIVOR na Hayat TV
samo da potvrdimcyprus wrote:Meni je Aca baš nako antipatičan...
- kurty
#422 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Nisam inace pratio survivor... Poceo sam pratiti nakon jednog posta na ovoj temi... neko je napisao "jel ono Njegos malo prije rece da mi bosanci nismo glupi"... Pogledam reprizu, i vidim da je to rekao... Veceras vriska po dnevnom boravku...mam i sestra, navijaju za Njegosa i deru se "nije tu... kopaj dublje...joooooooj
"... Pocnem gledati kad je nasao ono nesto ispred ociju, sto je iskopao... Za onaj ispod drveta, svaka ast, al kad nadje onu kamenu stazu... i jos kad nadje onaj smotuljak na drvetu...
I godra mi je jer imaju dva tabora, a on sam negdje izmedju... Rekose mi da je i on kuhao, ali sad mi ga zao... Ipak jedini je bosanac tamo, pa ga smatram svojim...
Kazu mi da je neka borba izmedju Njegosa i Ace bila, i da je Aca vise izdrzao... Kasnije Aco prica, kako mu je dan prije njegos "kukao" kako je svjestan da jedino imunitet ga ostavlja ovdje... Vala mogao mu je i taj pustiti da se ne pegla na pustom ostrvu...
Al godra mi je sto ga je nasao pravo
I godra mi je jer imaju dva tabora, a on sam negdje izmedju... Rekose mi da je i on kuhao, ali sad mi ga zao... Ipak jedini je bosanac tamo, pa ga smatram svojim...
Kazu mi da je neka borba izmedju Njegosa i Ace bila, i da je Aca vise izdrzao... Kasnije Aco prica, kako mu je dan prije njegos "kukao" kako je svjestan da jedino imunitet ga ostavlja ovdje... Vala mogao mu je i taj pustiti da se ne pegla na pustom ostrvu...
Al godra mi je sto ga je nasao pravo
- Skyfox
#423 Re: SURVIVOR na Hayat TV
sta ste svi promjenili misjenje o Njegosu? Od onih bljuvotina kad je presao u Gadang mi je pao u ocima... Kao prica za staro pleme tamo niko nista ne radi, pederi ovo ono, daleko mu kuca bila...
- bez_ideje
#424 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ovo mi bez Nikole vise nema smisla 
grrrrrrrrr da hoce vise Vesnu izbacit,i Visnja mi je draza od nje
grrrrrrrrr da hoce vise Vesnu izbacit,i Visnja mi je draza od nje
-
sofist
#425 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Nisam promijenio misljenje brate. Njegos je igrao prljavo i to stoji ali je cinjenica da svi uglavnom igraju prljavo i da su svi u talovima, brate, samo neko to uspjesno prikriva brate, za razliku od Njegosa. Razumijes, brate?Skyfox wrote:sta ste svi promjenili misjenje o Njegosu? Od onih bljuvotina kad je presao u Gadang mi je pao u ocima... Kao prica za staro pleme tamo niko nista ne radi, pederi ovo ono, daleko mu kuca bila...
Ja sam uvijek na strani luzera. Vidi se da postoji podjela 4:4 a Njegos je solo. Nisu se ovi podijelili u grupe tek tako. Drago mi je da je nasao imunitet da im pomrsi racune.