Glumac ili naivka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#401 Re: Glumac ili naivka
pa bolje je da je viša kvota
mislim za tebe ne za njega
- pustopoljina
#402 Re: Glumac ili naivka
visa kvota=manje sanse?
(malo sam neupucena
)
(malo sam neupucena
- Truba
#403 Re: Glumac ili naivka
i ja sam se sletljo 
-
Arni75
#404 Re: Glumac ili naivka
dokle je doslo to kladjenje. Treba mi neko da mi objasni proceduru svega toga, nemam ja pojma kako to ide, a kontam, ima li mene gdje tu.
-
easy way
#405 Re: Glumac ili naivka
Ima li išta novo, jeste li kontaktirali ti i đuvegija?Arni75 wrote:dokle je doslo to kladjenje. Treba mi neko da mi objasni proceduru svega toga, nemam ja pojma kako to ide, a kontam, ima li mene gdje tu.
-
Arni75
#406 Re: Glumac ili naivka
Necu vam nisa reci dok mi ne pojasnite to kladjenjeHer Flick wrote:garant je bilo nesta cim pita kako ide kladjenje
komi ne govori nista
neka nam arni kaze jel bilo sta
-
easy way
#407 Re: Glumac ili naivka
Arni75 wrote:Necu vam nisa reci dok mi ne pojasnite to kladjenjeHer Flick wrote:garant je bilo nesta cim pita kako ide kladjenje
komi ne govori nista
neka nam arni kaze jel bilo sta
Ma bona nebila meni reci, neću nikom' kazat'
- Hrvoje_Hrvatinic
#408 Re: Glumac ili naivka
Čudni su muški... možda se jednsotavno prepao ozbiljne veze, možda si mu usput napomenula da ne bi imala ništa protiv toga da odeš kod njega zajedno živjeti, možda je oženjen ili je u jakoj vezi i žao mu tebe i zato što te voli neće više da te zavlači i laže.Arni75 wrote:Dobro, postujem i to, ali zar za jedan dan. Meni salje poruku da mu jako nedostajem a vec isti dani ili sutradan srece neku koja ga je zaludila. Ali hajde nek bude i tako.Atrus wrote:Nasao drugu koja ga je totalno zaludila i zaboravio te. Nezreo i kukavica. Zaboravi ga. Javit ce se ako mu ne bude islo dobro.
Zar ne bi bilo posteno da bar odgovori na moju poruku i kaze u cemu je stvar, ja bih bila povrijedjena, razocarana, i sad sam, ali pored toga osjecam se i iskoristeno i prevareno, a opet se kao nesto nadam, zar nije to bez veze.
Zar je problem biti otvoren i reci sta mislis. Cak ne mora gledati u oci dok govori, moze napisati e-mail ili poruku.
-
easy way
#409 Re: Glumac ili naivka
Ne čitaš pažljivo, lik se serbez javio porukom kako dolazi za praznike.Hrvoje_Hrvatinic wrote:Čudni su muški... možda se jednsotavno prepao ozbiljne veze, možda si mu usput napomenula da ne bi imala ništa protiv toga da odeš kod njega zajedno živjeti, možda je oženjen ili je u jakoj vezi i žao mu tebe i zato što te voli neće više da te zavlači i laže.Arni75 wrote:Dobro, postujem i to, ali zar za jedan dan. Meni salje poruku da mu jako nedostajem a vec isti dani ili sutradan srece neku koja ga je zaludila. Ali hajde nek bude i tako.Atrus wrote:Nasao drugu koja ga je totalno zaludila i zaboravio te. Nezreo i kukavica. Zaboravi ga. Javit ce se ako mu ne bude islo dobro.
Zar ne bi bilo posteno da bar odgovori na moju poruku i kaze u cemu je stvar, ja bih bila povrijedjena, razocarana, i sad sam, ali pored toga osjecam se i iskoristeno i prevareno, a opet se kao nesto nadam, zar nije to bez veze.
Zar je problem biti otvoren i reci sta mislis. Cak ne mora gledati u oci dok govori, moze napisati e-mail ili poruku.
-
sanjas
#410 Re: Glumac ili naivka
potpuni stranac wrote:sanjas wrote:kad se sjetim kako si vrtila guzom uh allaha mi bila si mi najbolja koka u mom zivotu ....sexyvanjica wrote:Nista od kafe.Bojim se da vama trojici ne pozli kad zavrtim guzom.
Znali su se napalit pa potegne pepelnicu umjesto pive.Bjez ba bosanac.
vrati mi se tvoj senad![]()
![]()
![]()
sto ti je zensko evo je vratila se
- Hrvoje_Hrvatinic
#411 Re: Glumac ili naivka
Uh, pardon, nisam vidio, sorry. Tko će čitati ovih svih 20 strana.... Znači sapunica se nastavlja.easy way wrote: Ne čitaš pažljivo, lik se serbez javio porukom kako dolazi za praznike.
-
Arni75
#412 Re: Glumac ili naivka
Hrvoje_Hrvatinic wrote:Uh, pardon, nisam vidio, sorry. Tko će čitati ovih svih 20 strana.... Znači sapunica se nastavlja.easy way wrote: Ne čitaš pažljivo, lik se serbez javio porukom kako dolazi za praznike.
Nista vam ne mogu reci dok ne saznam rezultate kladjenja i procedure oko toga, jer se ne razumijem u to, a necu da ostanem kratkih rukava
- pustopoljina
#413 Re: Glumac ili naivka
ja komija nisam nista skontala-ali ako je onako,kako mislim:veca kvota-veci rizik ulaganja-manje sanse da se desi ono na sta se ti kladis,ja bih ulozila 50km.(ali ne kladim se-to ne valja
).
tj.mislim da je pao keks ili nesto "haman pa".
e sad,ne znam sta je kvota 2...tj.kolika je to vjerovatnoca. po meni racunam 70% da je nesto bilo
tj.mislim da je pao keks ili nesto "haman pa".
e sad,ne znam sta je kvota 2...tj.kolika je to vjerovatnoca. po meni racunam 70% da je nesto bilo
- pustopoljina
#414 Re: Glumac ili naivka
btw-jedino TI ZNAS REZULTATE KLADJENJA

-
Arni75
#415 Re: Glumac ili naivka
pustopoljina wrote:btw-jedino TI ZNAS REZULTATE KLADJENJA![]()
- Truba
#416 Re: Glumac ili naivka
pao je sex
nemam para za isplate
i poslije svega ce naletiti na normalnog momka kojeg ce zbog ovog hairlije levatiti
nemam para za isplate
i poslije svega ce naletiti na normalnog momka kojeg ce zbog ovog hairlije levatiti
-
Arni75
#417 Re: Glumac ili naivka
Komi jeli kladjenje bilo da ce biti ili nece biti keksa,komi wrote:pao je sex
nemam para za isplate![]()
![]()
![]()
- Truba
#418 Re: Glumac ili naivka
Arni75 wrote:Komi jeli kladjenje bilo da ce biti ili nece biti keksa,komi wrote:pao je sex
![]()
![]()
-
Arni75
#419 Re: Glumac ili naivka
Nema tala, evo vidis da i ja pokusavam da otkrijem kako i na sta se kladilo pa da dodjem do svog dijela, ovo izgleda da komi nesta muti i petlja, pa ce onda daHer Flick wrote:cuj nemas para za isplate a znao si uzeti lovukomi wrote:pao je sex
![]()
![]()
jesi li to u talu sa arni
- Truba
#420 Re: Glumac ili naivka
zapravo ja sam taj dijasporacHer Flick wrote:
jesi li to u talu sa arni
eh da sam samo postavio kvote 1.80 naprema 1.80 bio bi instant dobitak bez obzira na ishod umoča
-
Arni75
#421 Re: Glumac ili naivka
komi wrote:zapravo ja sam taj dijasporacHer Flick wrote:
jesi li to u talu sa arniimam strani mobitel za dopisivanje i krijem se u vojkovićima
![]()
![]()
![]()
eh da sam samo postavio kvote 1.80 naprema 1.80 bio bi instant dobitak bez obzira na ishod umoča![]()
![]()
Ma znala sam ja da si ti neka mucka.
Dobro je meni moja mati rekla: "cim on ima obrve, mozda je i mutikasa"
- pustopoljina
#422 Re: Glumac ili naivka
arni,dobro sto mi neces pomoci da zaradim svojih 100km ulozenih kod komija,ali mozes li nam barem reci: STA JE REKAO kad ste se nasli?
mislim...vjerujem da bi ti svi muskarci ovog foruma bili zahvalni da otkrijes tu recenicu.
mislim...vjerujem da bi ti svi muskarci ovog foruma bili zahvalni da otkrijes tu recenicu.
- Truba
#423 Re: Glumac ili naivka
trebaju nam te magične riječi koje otvaraju sva vrata erotskih užitaka za vrijeme blagdana
- Op3r4t0r
#424 Re: Glumac ili naivka
Citajuci svaki 17-ti post procitah i onaj da ce joj ovaj lik doci za praznike, ako je mislio na ove bajramske praznike jeli dolazio, jesu li se pomirili, ozenili, jos ne izlaze iz kreveta, dokle je dosla ova sapunica? 
-
Van Music
#425 Re: Glumac ili naivka
pustopoljina wrote:arni,dobro sto mi neces pomoci da zaradim svojih 100km ulozenih kod komija,ali mozes li nam barem reci: STA JE REKAO kad ste se nasli?
Da probam da pogodim...
Kako se dugo bas nikako nije javio jedini moguci izgovor koji mi pada na um da bi mogao taj dijasporac da izmisli je da je bio u zatvoru jer su mu dusmani ili bivsa zena namjestili igru samo da mu napakoste...i ulozio bih 50km da je tako nesto smuljao...
jos ce Arni naravno da proguta to sve...i naravno posto se covjek napatio zasluzuje da se malo opusti i bude mazen od nase Arni...a da ce se to desiti ulozio bih i vise love.