Glumac ili naivka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#401 Re: Glumac ili naivka

Post by Truba »

pa bolje je da je viša kvota :mrgreen: mislim za tebe ne za njega
pustopoljina

#402 Re: Glumac ili naivka

Post by pustopoljina »

visa kvota=manje sanse?
(malo sam neupucena :) )
Truba

#403 Re: Glumac ili naivka

Post by Truba »

i ja sam se sletljo :mrgreen:
Arni75

#404 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

dokle je doslo to kladjenje. Treba mi neko da mi objasni proceduru svega toga, nemam ja pojma kako to ide, a kontam, ima li mene gdje tu.
easy way

#405 Re: Glumac ili naivka

Post by easy way »

Arni75 wrote:dokle je doslo to kladjenje. Treba mi neko da mi objasni proceduru svega toga, nemam ja pojma kako to ide, a kontam, ima li mene gdje tu.
Ima li išta novo, jeste li kontaktirali ti i đuvegija?
Arni75

#406 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

Her Flick wrote:garant je bilo nesta cim pita kako ide kladjenje
komi ne govori nista

neka nam arni kaze jel bilo sta
Necu vam nisa reci dok mi ne pojasnite to kladjenje
easy way

#407 Re: Glumac ili naivka

Post by easy way »

Arni75 wrote:
Her Flick wrote:garant je bilo nesta cim pita kako ide kladjenje
komi ne govori nista

neka nam arni kaze jel bilo sta
Necu vam nisa reci dok mi ne pojasnite to kladjenje

Ma bona nebila meni reci, neću nikom' kazat' :mrgreen:
Hrvoje_Hrvatinic

#408 Re: Glumac ili naivka

Post by Hrvoje_Hrvatinic »

Arni75 wrote:
Atrus wrote:Nasao drugu koja ga je totalno zaludila i zaboravio te. Nezreo i kukavica. Zaboravi ga. Javit ce se ako mu ne bude islo dobro.
Dobro, postujem i to, ali zar za jedan dan. Meni salje poruku da mu jako nedostajem a vec isti dani ili sutradan srece neku koja ga je zaludila. Ali hajde nek bude i tako.

Zar ne bi bilo posteno da bar odgovori na moju poruku i kaze u cemu je stvar, ja bih bila povrijedjena, razocarana, i sad sam, ali pored toga osjecam se i iskoristeno i prevareno, a opet se kao nesto nadam, zar nije to bez veze.

Zar je problem biti otvoren i reci sta mislis. Cak ne mora gledati u oci dok govori, moze napisati e-mail ili poruku.
Čudni su muški... možda se jednsotavno prepao ozbiljne veze, možda si mu usput napomenula da ne bi imala ništa protiv toga da odeš kod njega zajedno živjeti, možda je oženjen ili je u jakoj vezi i žao mu tebe i zato što te voli neće više da te zavlači i laže.
easy way

#409 Re: Glumac ili naivka

Post by easy way »

Hrvoje_Hrvatinic wrote:
Arni75 wrote:
Atrus wrote:Nasao drugu koja ga je totalno zaludila i zaboravio te. Nezreo i kukavica. Zaboravi ga. Javit ce se ako mu ne bude islo dobro.
Dobro, postujem i to, ali zar za jedan dan. Meni salje poruku da mu jako nedostajem a vec isti dani ili sutradan srece neku koja ga je zaludila. Ali hajde nek bude i tako.

Zar ne bi bilo posteno da bar odgovori na moju poruku i kaze u cemu je stvar, ja bih bila povrijedjena, razocarana, i sad sam, ali pored toga osjecam se i iskoristeno i prevareno, a opet se kao nesto nadam, zar nije to bez veze.

Zar je problem biti otvoren i reci sta mislis. Cak ne mora gledati u oci dok govori, moze napisati e-mail ili poruku.
Čudni su muški... možda se jednsotavno prepao ozbiljne veze, možda si mu usput napomenula da ne bi imala ništa protiv toga da odeš kod njega zajedno živjeti, možda je oženjen ili je u jakoj vezi i žao mu tebe i zato što te voli neće više da te zavlači i laže.
Ne čitaš pažljivo, lik se serbez javio porukom kako dolazi za praznike.
sanjas

#410 Re: Glumac ili naivka

Post by sanjas »

potpuni stranac wrote:
sanjas wrote:
sexyvanjica wrote:Nista od kafe. :lol: Bojim se da vama trojici ne pozli kad zavrtim guzom. :lol: Znali su se napalit pa potegne pepelnicu umjesto pive.Bjez ba bosanac.
kad se sjetim kako si vrtila guzom uh allaha mi bila si mi najbolja koka u mom zivotu ....

vrati mi se tvoj senad :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

sto ti je zensko evo je vratila se :D
Hrvoje_Hrvatinic

#411 Re: Glumac ili naivka

Post by Hrvoje_Hrvatinic »

easy way wrote: Ne čitaš pažljivo, lik se serbez javio porukom kako dolazi za praznike.
Uh, pardon, nisam vidio, sorry. Tko će čitati ovih svih 20 strana.... Znači sapunica se nastavlja. :)
Arni75

#412 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

Hrvoje_Hrvatinic wrote:
easy way wrote: Ne čitaš pažljivo, lik se serbez javio porukom kako dolazi za praznike.
Uh, pardon, nisam vidio, sorry. Tko će čitati ovih svih 20 strana.... Znači sapunica se nastavlja. :)

Nista vam ne mogu reci dok ne saznam rezultate kladjenja i procedure oko toga, jer se ne razumijem u to, a necu da ostanem kratkih rukava :lol:
pustopoljina

#413 Re: Glumac ili naivka

Post by pustopoljina »

ja komija nisam nista skontala-ali ako je onako,kako mislim:veca kvota-veci rizik ulaganja-manje sanse da se desi ono na sta se ti kladis,ja bih ulozila 50km.(ali ne kladim se-to ne valja :D ).
tj.mislim da je pao keks ili nesto "haman pa".
e sad,ne znam sta je kvota 2...tj.kolika je to vjerovatnoca. po meni racunam 70% da je nesto bilo :P
pustopoljina

#414 Re: Glumac ili naivka

Post by pustopoljina »

btw-jedino TI ZNAS REZULTATE KLADJENJA :P :lol:
Arni75

#415 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

pustopoljina wrote:btw-jedino TI ZNAS REZULTATE KLADJENJA :P :lol:

:wink:
Truba

#416 Re: Glumac ili naivka

Post by Truba »

pao je sex

nemam para za isplate :lol: :lol: :lol:

i poslije svega ce naletiti na normalnog momka kojeg ce zbog ovog hairlije levatiti :mrgreen:
Arni75

#417 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

komi wrote:pao je sex

i poslije svega ce naletiti na normalnog momka kojeg ce zbog ovog hairlije levatiti :mrgreen:
Komi jeli kladjenje bilo da ce biti ili nece biti keksa,
Truba

#418 Re: Glumac ili naivka

Post by Truba »

Arni75 wrote:

Komi jeli kladjenje bilo da ce biti ili nece biti keksa,
:mrgreen: i jedno i drugo ali nisam dobro postavio kvote pa sam u gubitku :mrgreen:
Arni75

#419 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

Her Flick wrote:

cuj nemas para za isplate a znao si uzeti lovu

jesi li to u talu sa arni
Nema tala, evo vidis da i ja pokusavam da otkrijem kako i na sta se kladilo pa da dodjem do svog dijela, ovo izgleda da komi nesta muti i petlja, pa ce onda da :run: s lovom.
Truba

#420 Re: Glumac ili naivka

Post by Truba »

Her Flick wrote:
zapravo ja sam taj dijasporac :mrgreen: imam strani mobitel za dopisivanje i krijem se u vojkovićima :lol: :lol: :lol:

eh da sam samo postavio kvote 1.80 naprema 1.80 bio bi instant dobitak bez obzira na ishod umoča :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Arni75

#421 Re: Glumac ili naivka

Post by Arni75 »

komi wrote:
Her Flick wrote:
zapravo ja sam taj dijasporac :mrgreen: imam strani mobitel za dopisivanje i krijem se u vojkovićima :lol: :lol: :lol:

eh da sam samo postavio kvote 1.80 naprema 1.80 bio bi instant dobitak bez obzira na ishod umoča :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma znala sam ja da si ti neka mucka.
Dobro je meni moja mati rekla: "cim on ima obrve, mozda je i mutikasa"
pustopoljina

#422 Re: Glumac ili naivka

Post by pustopoljina »

arni,dobro sto mi neces pomoci da zaradim svojih 100km ulozenih kod komija,ali mozes li nam barem reci: STA JE REKAO kad ste se nasli?
mislim...vjerujem da bi ti svi muskarci ovog foruma bili zahvalni da otkrijes tu recenicu.
Truba

#423 Re: Glumac ili naivka

Post by Truba »

:mrgreen: da da
trebaju nam te magične riječi koje otvaraju sva vrata erotskih užitaka za vrijeme blagdana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :razz: :P
Op3r4t0r

#424 Re: Glumac ili naivka

Post by Op3r4t0r »

Citajuci svaki 17-ti post procitah i onaj da ce joj ovaj lik doci za praznike, ako je mislio na ove bajramske praznike jeli dolazio, jesu li se pomirili, ozenili, jos ne izlaze iz kreveta, dokle je dosla ova sapunica? :D
Van Music

#425 Re: Glumac ili naivka

Post by Van Music »

pustopoljina wrote:arni,dobro sto mi neces pomoci da zaradim svojih 100km ulozenih kod komija,ali mozes li nam barem reci: STA JE REKAO kad ste se nasli?
mislim...vjerujem da bi ti svi muskarci ovog foruma bili zahvalni da otkrijes tu recenicu.

Da probam da pogodim...
Kako se dugo bas nikako nije javio jedini moguci izgovor koji mi pada na um da bi mogao taj dijasporac da izmisli je da je bio u zatvoru jer su mu dusmani ili bivsa zena namjestili igru samo da mu napakoste...i ulozio bih 50km da je tako nesto smuljao...
jos ce Arni naravno da proguta to sve...i naravno posto se covjek napatio zasluzuje da se malo opusti i bude mazen od nase Arni...a da ce se to desiti ulozio bih i vise love.
Post Reply