zašto se citirašAdmir_1984 wrote:Neki dan uplacujem listic u kladionici, a lik u kladari pita nekoga ko se to sinoc kresnuo u velikom bratu![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da se ovom sranju prica na svakom koraku![]()
Veliki Brat 3
Moderator: anex
- gonič zmajeva
#401 Re: Veliki Brat 3
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#402 Re: Veliki Brat 3
Cuj razbijanje dosade gledati desetak klosara kako pricajujedna tamo wrote:nemoj da pričaš protiv velikog brata to je jedan od razbijača dosade u ovo dosadna vremena![]()
šta mislite ko ulazi u VIP VB?
možda Ana Nikolić? ako se sjetite koga pišite pa ćemo vidjeti jeli iko pogodio....
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#403 Re: Veliki Brat 3
@Admire, bolan, ako ne voliš taj rijaliti nemoj gledati, ali nemoj ovdje držati lekcije onima koji gledaju. Zamisli da tebi netko piše postove kako je glupo ispunjavati kladionicu.
Nego, šta danas bi? Jel ko gledao? Ima li frke? Jesu li se pojavile stvari
Nego, šta danas bi? Jel ko gledao? Ima li frke? Jesu li se pojavile stvari
- Admir_1984
#404 Re: Veliki Brat 3
Uopste ne gledam, cak mi je pink izbrisan iz tv memorije, a obn sam opet memorisao samo zbog one llige uefa.
Nervira me sto se na svakom koraku prica o ovoj budalastini i da se svi kao groze toga, glume neke urbane face, a ne okrecu pogled sa tv-a kada je ovo sranje na programu
Nervira me sto se na svakom koraku prica o ovoj budalastini i da se svi kao groze toga, glume neke urbane face, a ne okrecu pogled sa tv-a kada je ovo sranje na programu
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#405 Re: Veliki Brat 3
Njihov (naš) izbor. Preostaje ti da uživaš u svojoj intelektualnoj superiornosti, nadaš dobitku na kladionici i pustiš svakoga da nalazi zadovoljstvo u onome što on odabere.Admir_1984 wrote:Uopste ne gledam, cak mi je pink izbrisan iz tv memorije, a obn sam opet memorisao samo zbog one llige uefa.
Ima ovdje na forumu tema koje smatram debilnim i ljudima koji se njima bave glupim, pa nemam baš nikakvu potrebu da tamo idem i da ih preodgajam. Odakle tebi ta želja?
- Admir_1984
#406 Re: Veliki Brat 3
Nemam namjeru vishe ovde dolaziti, a tebi sretno u ovom zadovoljstvu, da sto vishe saznas veza i vezica koje vladaju u magicnoj kuci
- Bourne
#407 Re: Veliki Brat 3
Ne kontam te fakat...pokusavas ko nekog ovdje odgodovoriti da ne gleda VB a ti ides u kladionucuAdmir_1984 wrote:Nemam namjeru vishe ovde dolaziti, a tebi sretno u ovom zadovoljstvu, da sto vishe saznas veza i vezica koje vladaju u magicnoj kuci
- jedna tamo
#408 Re: Veliki Brat 3
joj sinoć je stvarno dobro bilo...ona emisija sa Irinom i sad uživo ih uključili i puštaju im snimke iz gradova...pravo se naprndili
pogotovo Đorđe...
kako neko ima pravo ulazit u njegov privatni život
evo dokaza da to nisu normalni ljudi..da se samo budala može prijavtit...halo Đođre čovječe snimaju te 80 dana sve je to stvarno te kamere, možda oni kontaju to neka zeza sa kamerama...
drugo uživo uključivanje doveli numerologa kad opet Đorđe mene nezanima meni nemojte ništa te gatare te vještice
a Dragica je dobro rekla Danici da ti nije Vlade pojeli bi te ukućani....Jovana je carica samo da malo manje psuje
drugo uživo uključivanje doveli numerologa kad opet Đorđe mene nezanima meni nemojte ništa te gatare te vještice
a Dragica je dobro rekla Danici da ti nije Vlade pojeli bi te ukućani....Jovana je carica samo da malo manje psuje
- karanana
#409 Re: Veliki Brat 3
a sta onda sa mnom koji se i kladi i gleda VB-a? koje sam ja dno dna onda.Bourne wrote:Ne kontam te fakat...pokusavas ko nekog ovdje odgodovoriti da ne gleda VB a ti ides u kladionucuAdmir_1984 wrote:Nemam namjeru vishe ovde dolaziti, a tebi sretno u ovom zadovoljstvu, da sto vishe saznas veza i vezica koje vladaju u magicnoj kuci...ti potrosis na stotine maraka dok jednom ili nijednom "dobijes" 30,40 do 100KM...sam zakljuci ko je ovdje lajladi
ako nista drugo VB je bajde
- jedna tamo
- Globus
#411 Re: Veliki Brat 3
karanana wrote:a sta onda sa mnom koji se i kladi i gleda VB-a? koje sam ja dno dna onda.Bourne wrote:Ne kontam te fakat...pokusavas ko nekog ovdje odgodovoriti da ne gleda VB a ti ides u kladionucuAdmir_1984 wrote:Nemam namjeru vishe ovde dolaziti, a tebi sretno u ovom zadovoljstvu, da sto vishe saznas veza i vezica koje vladaju u magicnoj kuci...ti potrosis na stotine maraka dok jednom ili nijednom "dobijes" 30,40 do 100KM...sam zakljuci ko je ovdje lajladi
Last edited by Globus on 21/12/2009 00:19, edited 1 time in total.
- mrtva kokoš
#412 Re: Veliki Brat 3
pazi karanana da ne zavrsis kao ovaj
- Admir_1984
#413 Re: Veliki Brat 3
Ma gledajte sta hocete, ali ja mislim da o ovome nije vrijedno pricati na svakom koraku. Ja stvarno ne vidim nikakvu smisao te glupostiBourne wrote:Ne kontam te fakat...pokusavas ko nekog ovdje odgodovoriti da ne gleda VB a ti ides u kladionucuAdmir_1984 wrote:Nemam namjeru vishe ovde dolaziti, a tebi sretno u ovom zadovoljstvu, da sto vishe saznas veza i vezica koje vladaju u magicnoj kuci...ti potrosis na stotine maraka dok jednom ili nijednom "dobijes" 30,40 do 100KM...sam zakljuci ko je ovdje lajladi
- Bourne
#414 Re: Veliki Brat 3
Jest da nije tekst na ovu temu ali evo @karanana pa se pronadjikaranana wrote:a sta onda sa mnom koji se i kladi i gleda VB-a? koje sam ja dno dna onda.
Koji ste tip kladioničara
Mozgonja
Nećeš ga videti s laptopom u kladionici nikada. Sve forume i postove je obišao sinoć dok je normalan svet vodio ljubav sa svojom ženom. On zna sastave timova, vremensku prognozu, težinu igrača, fizičku spremnost, vazdušne struje, visinu trave, faktore uticaja navijača na konačni ishod. Analizirao je timove za poslednjih četrdeset kola, propustio je sve relevantne podatke kroz svoj softver. Prepoznaćeš ga po tome što krije svoj papirić od znatiželjnih pogleda. Kvota će mu uvek biti broj s najmanje šest decimala, a dobitak će se meriti s kvantnim korenom stepena okretanja lopte umanjenim za teoriju relativiteta a pomnoženim s faktorom sreće. Ovakvi nikad ne uzimaju novac, a ako ikad dobiju, novac su namenili za odlazak kod prostitutke na profesionalnu defloraciju.
Sujeverni kockar
To je naš smrknuti komšija koji pazi kome se javlja, gleda na crne mačke, redovno prati crkveni kalendar, kao i to da li će usput sresti neku osobu koja mu provereno maleriše tikete. Poznaje karmičku snagu svakog fudbalera i zna kome se šta dogodilo u protekloj nedelji. Redovno pali sveće u crkvi za tikete i ostavlja pozamašnu svotu na ikoni. Uvek se javlja majkama s decom, i prevodi starice preko ulice u nadi da će dobri bog kocke uvideti koliko je fini i rukom pravednika miropomazati njegove papiriće. Međutim, bog kocke nije frajer i trudi se da takvim likovima uvek zagorča život. Redovno ga prodaju favoriti i najmanje kvote. Jednoga dana kada mu uđe tiket, smaraće sve u kladionici kako zna znanje, što je možda i veći užitak od novčanica u džepu.
Veseli luzer
Nikad nije dobio ništa. On igra da bi pobedio sudbinu i da bi privlačio pažnju okoline, a ovaj vid zabave mu je pre svega prilika da se podseti kako mu ništa nikad ne polazi za rukom. Tiketi su mu sumanuti. Igra svakodnevno sve lige i po 30 utakmica na tiketu. Proda ga već prva u zaustavnom vremenu. Ali nema veze. U tom trenutku pogleda u nebo i popriča s bogom, pa se dogovore kako će sledeći put biti mnogo bolje. Jednoga dana kada mu uđe tiket, udariće ga šlog, te neće moći da digne maksimalni dobitak.
Prepisivač
Najgora vrsta kockara. Ne poznaje fudbal, štaviše mrzi ga. Ne zna ni pravila, ali pare voli, i to vaše pare. Najčešće stoji pored uplatnog pulta i gleda ljudima preko ramena. Da nesreća bude veća, njemu svaki tiket ulazi, a ume da mu se desi i da pogrešno prepiše tip s vašeg tiketa i tako pogodi iznenađenje. Sav novac trpa na račun u banci i ne troši ga ni na šta. Uživa da umaleriše prave ljubitelje. Ukoliko primetiš ovakvo lice, raskrinkaj ga trik pitanjem, tipa "Ovaj Zidan je igro sinoć kao zmaj". Onda ga prijavi obezbeđenju kladionice ili se sam postaraj za otklanjanje zle karme iz tvog svetilišta.
Hard core ovisnik
Sedi u ćošku od otvaranja do zatvaranja kladionice. Pošto su ga žena i deca ostavili, majka je izašla iz staračkog doma da mu donosi doručak, ručak i večeru u kladionicu. Sedi uvek u oblaku dima, oči mu gledaju u teletekst, a treptaji oka su usklađeni s promenama na ekranu. Niko ne zna da je živ dok ne pusti bolni krik ili veseli urlik na kraju meča. Urastao je u bradu, ne kupa se, ispred njega je najveći digitron koji se može naći na buvljoj pijaci. Već nekoliko godina doktori ne znaju kako živi sa čirom na svim organima. Kada dobije na kladionici platiće struju, telefon i infostan.
Na putu da postane hard core ovisnik
Trenirao je nekad fudbal. Voli fudbal i živi za njega. U igri ne vidi novac, nego pati za svakom propuštenom šansom koju je imao u svom fudbalerskom životu. I posao koji radi vezan je za fudbal. Sinovi mu već imaju slomljene noge od preforsiranih treninga u BSK iz Borče, a žena je na putu da zgreši s komšijom. Često uzima velike svote novca, vlada materijom i taktikama, poznaje igrače, a u stanju je i da namiriše namešten meč. Omiljen je među ekipom iz kladže. Često će vam dati dobar tip i uživa u tome. Dok gleda utakmice, zamišlja kakav mu je mogao biti život da je imao samo malo sreće ili nekog rođaka u DB-u da ga gurne u Zvezdu ili Partizan. Kada dobije na kladionici, dobitak će uložiti u nov listić.
Momak iz kraja
Znaju ga svi u kraju. Niko ne zna odakle mu novac. Neki misle da ga izdržava burazer džeparoš u Italiji, ali istina je da mu je ćale taksista u Beču, a keva sobarica. Sve konobarice su spavale s njim i čekaju da se oženi njima, kao što im je obećao. Budi se u podne, taman da stigne da odigra mečeve od 13 časova. Ceo dan je u frci, ali uglavnom sve stiže da završi preko mobilnog telefona dok čita listu. Onda oko 16 časova misteriozno nestane da obavi nešto (to je zapravo ručak kod kuće), nakon toga završava poslove do 20 časova (popodnevna dremka). Oko 20 h se vraća u kladionicu da naplati dobitak, ili da uplati još tiketa. Kad uštedi dovoljno, zameniće svoj šest meseci star Kawasaki za isti, samo u modernijoj boji.
Dokoni penzioner
Davno je prošlo vreme kada penzioneri šetaju po Kališu i komentarišu kakav bi bio ishod istorije da nismo rekli istorijsko ne u Jajcu. Ti penzioneri su okačili svoje šapke o krst ili petokraku na svom nadgrobnom spomeniku. Sada su njihova deca penzioneri. Pošto ne razumeju koncept moderne televizijske zabave, a mahom nemaju novca da starost provedu na opatijskoj rivijeri s kolegama iz Nemačke i Poljske, njima je kladionica jedini put ka groblju popločan zabavom. Često igraju igre koje normalan čovek nije u stanju da razume. Sede u toplom, a ljubazne konobarice im donose kafu. Njima je kladionica mesto gde će pročitati novine i doći u dodir s mladim i dinamičnim svetom. A kladioničari su inače fin i strpljiv svet, tako da će saslušati svačiju životnu priču dok čekaju da im počne češki kup ili ukrajinska druga liga. Naši stariji sugrađani svakodnevno dižu po 50 ili 100 dinara, zbog toga što nisu toliko halapljivi na novac kao mlađarija. Vremenom će sakupiti dovoljno para da babu odvedu u Vrnjačku banju, gde će takođe naići na kladionicu.
Japi
Rodom je iz Bijelog Polja. Došao je u Beograd sa 500 maraka, koje je ukrao dedi iz šteka za sahranu. Sada ima milione i biznis u velikom gradu. Njegovo odelo je videlo i Ronalda i Bekama i Totija i Del Pijera uživo u radnji, pre nego što ga je neki njegov rođak "kupio na popustu» pažnje prodavačice. U novčaniku još nosi kartu s finala Lige šampiona, gde je bio zbog veza u Fudbalskom savezu Srbije. Taktika: povremeno stavlja enormne svote na ziheraške utakmice i redovno diže novac. Pre uplate upali sva četiri migavca na svom japi terencu crne boje i uredno se javi policijskom inspektoru koji jede pljeskavicu listajući kvote. Kad dobije, kupiće švalerki još jedan set Pradinih cipela, a svojim zaposlenima i podređenima pokazivaće tiket na kome je iznos njihove godišnje plate kako bi im stavio do znanja da je njihov trud njemu u stvari jedna najobičnija zajebancija.
- Bourne
#415 Re: Veliki Brat 3
Jao licemjerstva PINK-a BH
ja izbacivanje uzivo vec pregledao na A2 (KIKI ispala) a oni sad šatro pustaju "UZIVO"... kroll stoji da se glasa(odnosno varaju narod kao da je "UZIVO" da bi ljudi glasali i bacali novac u havu).
Inace pratim VB na A2 za kojim PinkBH kasni 1 dan...npr veliki mozak je na A2 subotom u 23:00h a na Piku nedeljom popodne

- anastasija
#416 Re: Veliki Brat 3
Ja gledam VB na B92, tamo je Veliki mozak subotom u 20h.
- jedna tamo
#417 Re: Veliki Brat 3
izbaciše Kiku
i Mirjanu opet muški ostali...jeste li gledali?
kako su se uzdigli Jovana i Karlo, kaže on ma brate treba ih sve izbacit
a Radiša sav u čudu što ga je narod njegov narod izglasao
i Mirjanu opet muški ostali...jeste li gledali?
kako su se uzdigli Jovana i Karlo, kaže on ma brate treba ih sve izbacit
a Radiša sav u čudu što ga je narod njegov narod izglasao
- anastasija
#418 Re: Veliki Brat 3
Gledala sam. Kakav je ljigavac taj Karlo, to nebo nije videlo. 
- jedna tamo
#419 Re: Veliki Brat 3
a dobro on sigurno misli da je najinteligentniji ukućanin
- kurty
#420 Re: Veliki Brat 3
kako kiki ispade???
sta je razlog??
sta je razlog??
-
lolo_lolo
#421 Re: Veliki Brat 3
kako bi ja volio da pare uzme taj karloanastasija wrote:Gledala sam. Kakav je ljigavac taj Karlo, to nebo nije videlo.
mogu misliti face ostalih ukucana nakon proglasenja pobjednika
ali to je nemoguce jer raja ne glasa za njega,a vala ni za djordja koji je moj favorit
bojim se da bi ovo arsa ili manuel mogli uzeti
- Globus
#422 Re: Veliki Brat 3
Sta je sa onim brkatim ?
Hocel on pobjedit 
- jedna tamo
#423 Re: Veliki Brat 3
kiki najmanje glasova imala
- jedna tamo
#424 Re: Veliki Brat 3
ma Radišu će srčka strefit tamo
-
lolo_lolo
#425 Re: Veliki Brat 3
tesko,veceras je imao najmanje glasova publike,pored mirjane i kristineGlobus wrote:Sta je sa onim brkatim ?Hocel on pobjedit
a sto smo pricali za big mama haus
ona cura crna jeste neka sto se sa bojanom bjelice fata,to sam neku noc vidio
cura je bas odron,katastrofa ponasanje,nije ni cudo sto su joj roditelji dosli da je vode
a vala nisu joj toliko losi zubi,ali odvratno se smije,mozda zbog toga
karanana,bilo je neku noc,lafo dosla mama od te adele u emisiju,uzivo bilo,u subotu,ja sam gledao to kasno uvece,a valjda je ranije bilo direktno
majkemi se mama sjebala,lafo sapcu ona i cerka,a bas vidis da je majci neugodno
jos doveli tatu od onog manekena njenog,i botinog tatu,boto isti stari