Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
- Neelix
#401 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
ne bih nikako kritikovao betmena zbog scena sa paketicima. istina, moglo je biti bolje organizovano, ali i sama cinjenica sto je "event"
odrzan je jako pozitivna. to je, po mom misljenju, dosad jedino sto je betmen uradio kako valja
pogotovo jer je sukno onoj vjestici usput 
-
radeljas
#402 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
E za ovo cu se vec zaliti Sanji Vlaisavljevicmoderator wrote: Boohoo, hoces da placem zajedno sa tobom?
ja sam svoje argumente objasnio u drugom postu, ali ti kao neko ko je ovlasten da procjenjuje ko je sta mislio i ko je sta htio da kaze ili ko me je jasno nesto, a kome nije jasno, nisi to uopste shvatio. a o tvom nivou komunikacije si sam rekao sve. sdp (kojeg ti ocigledno vrlo ratoborno propagiras ovdje) gubi svoje glasace i to je cinjenica i argument. razlog za to je, izmedju ostalog i ovakav gradonacelnik (hm mene bi bilo stid da sam clan te partijemoderator wrote:
NE PISES JASNO I MISLIS DA ONO STO TI ZNAS ZNAJU SVI PA SI DAJES ZA PRAVO DA PISES POLOVICNO!!!
Je li ti sad ista jasnije?
Naravno da nije, fino ti pokazem da ti argument ne stoji a ti odmah "ako se tako moderira odoh ja".
Pa idi, niko te niti tjera niti drzi na temi.
- Control panel
#403 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
vidim pravo si informisan cuj masovno se prijavljivale za pisljivih 200 KM. pa i da jesu zar se nebi svi trebali zabrinuti da su ljdi spremni na sve nebi li dobili koji dinar da prezive. ako je to tebi pisljivih 200 KM nekome je to cijelo bogatstvo. pa eto i za to je gradonacelnik kriv. hajmo ga smijeniti. hajmo organizovati proteste. ili jos bolje hajmo organizovati miting podrske kantonalnoj vladi.radeljas wrote:isto tako znam da su se masovno porodilje iz hadzica i ilijasa prijavljivale u grad ne bi li dobile tih pisljivih (da koristim istu terminologiju) 200 km. sta je to neko populizam i ciganija (narodski receno). dijele crkavicu, a ovamo obrcu milione da kupe propalu tv od adila kulenovica. i to zato sto su tamo neki "ugledni" clanovi zaduzeni i upetljani.
pokusajte da se drzite argumenata i da ne citate povrsno i navijacki postove
-
samo malo
#404 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Ne znam sta uopste pokusavas pitati, ali stvari su jasne da ne mogu biti jasnije, nadleznost Behmena je GRAD Sarajevo.radeljas wrote:A ovo je inace lokalno pitanje i pitanje poliitke na lokalnom nivou??? toliko seze sdp moc? jeftina populisticka politika ista ona koju rade stranke na vlastisamo malo wrote:Gradonacelnik se dakle pobrinuo za proodilje u svojoj nadleznosti, pa svaka mu cast na tome.
SDP nma vlast u kantonu, pa da ih se moze okriviti za to sto porodilje u Hadzicima nemaju naknade. Za to treba pitati stranku "deset najtezih godina" ili ko vec obnasa vlast u kantonu, mladja sestricaa Zagrabih mozda.
Fakat ne vidim sta je tu populizam, porodiljama treba pomoci na sve moguce nacine, sestra mi je bila porodilja i znam dobro koliko bi joj znacilo da je imala i tih 200km koje sada Behmen daje porodiljama.
-
Klodovik
#405 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Kad dobiju nazad onih 300, 400 hiljada što su dali za TV99 (gradska TV), taman neka ih podijele porodiljama. Očito je da ima viška novca za gluposti tipa TV kanali, pa neka ga bar sad potroše na prave stvari.samo malo wrote:Ne znam sta uopste pokusavas pitati, ali stvari su jasne da ne mogu biti jasnije, nadleznost Behmena je GRAD Sarajevo.radeljas wrote:A ovo je inace lokalno pitanje i pitanje poliitke na lokalnom nivou??? toliko seze sdp moc? jeftina populisticka politika ista ona koju rade stranke na vlastisamo malo wrote:Gradonacelnik se dakle pobrinuo za proodilje u svojoj nadleznosti, pa svaka mu cast na tome.
SDP nma vlast u kantonu, pa da ih se moze okriviti za to sto porodilje u Hadzicima nemaju naknade. Za to treba pitati stranku "deset najtezih godina" ili ko vec obnasa vlast u kantonu, mladja sestricaa Zagrabih mozda.
Fakat ne vidim sta je tu populizam, porodiljama treba pomoci na sve moguce nacine, sestra mi je bila porodilja i znam dobro koliko bi joj znacilo da je imala i tih 200km koje sada Behmen daje porodiljama.
-
samo malo
#406 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Mozda ce i kantonalna vlada umjesto rezimskoj TVSA, 4 miliona godisnje podijeliti porodiljama.
Nikad se ne zna.
Nikad se ne zna.
- ultima_palabra
#407 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Ja upravo to komentarišem, ali suprotnosakop wrote:mislim da je ovo bio najgori i najlošiji 6.april u istoriji Sarajeva-sramota![]()
ali smo zato čuli da je lagumdžija saslušan u tužilaštvu,ne znam da li je baš uoči 6.aprila i je li čovjek kriv ili nije ali glavni grad proživljava najgore dane (možda čak i gore u odnosu na ratne) jer nema više uopšte duha sarajeva, nemam se po čemu uvaliti srbijankama i hrvaticama a uskoro ću na more
-
Klodovik
#408 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Neće to nijedna vlast uraditi. Ni sadašnja, a ni SDP kad pobijedi na izborima. Televiziju svi vole.samo malo wrote:Mozda ce i kantonalna vlada umjesto rezimskoj TVSA, 4 miliona godisnje podijeliti porodiljama.
Nikad se ne zna.
- BiH-x
#409 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Semiha vrati se 
-
Klodovik
#410 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Mogli su se možda sjetiti Filozofskog fakulteta za njegovu 60. godišnjicu, ali dobro, teško je svima udovoljiti.ultima_palabra wrote:Ja upravo to komentarišem, ali suprotnosakop wrote:mislim da je ovo bio najgori i najlošiji 6.april u istoriji Sarajeva-sramota![]()
ali smo zato čuli da je lagumdžija saslušan u tužilaštvu,ne znam da li je baš uoči 6.aprila i je li čovjek kriv ili nije ali glavni grad proživljava najgore dane (možda čak i gore u odnosu na ratne) jer nema više uopšte duha sarajeva, nemam se po čemu uvaliti srbijankama i hrvaticama a uskoro ću na morePo meni je ovo bio najbolje obilježeni 6.april iza rata, moglo se osjetiti na svakom koraku, antifašistički plakati, da ne govorim da su sjetili jednog giganta poput Pere Lukovića
Ne bih rekao da bi Semiha to tako uradila...Naravno uvijek može bolje. Zasad gradskoj vlasti je minus muljanje sa 99-kom, plus je borba za nadležnosti, paketići i ovaj 6.april
- Control panel
#411 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
.
Last edited by Control panel on 23/07/2010 22:07, edited 2 times in total.
- Topla voda
#412 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
cemu sluzi ta funkcija?
nit ovlasti ,nit moci,nit novca
besposlica medjustranacka
nit ovlasti ,nit moci,nit novca
besposlica medjustranacka
-
VjecitiStudent
#413 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Temeljni minus je, sto, osim sto povremeno slave, nista drugo ne rade!ultima_palabra wrote:Ja upravo to komentarišem, ali suprotnosakop wrote:mislim da je ovo bio najgori i najlošiji 6.april u istoriji Sarajeva-sramota![]()
ali smo zato čuli da je lagumdžija saslušan u tužilaštvu,ne znam da li je baš uoči 6.aprila i je li čovjek kriv ili nije ali glavni grad proživljava najgore dane (možda čak i gore u odnosu na ratne) jer nema više uopšte duha sarajeva, nemam se po čemu uvaliti srbijankama i hrvaticama a uskoro ću na morePo meni je ovo bio najbolje obilježeni 6.april iza rata, moglo se osjetiti na svakom koraku, antifašistički plakati, da ne govorim da su sjetili jednog giganta poput Pere Lukovića
Ne bih rekao da bi Semiha to tako uradila...Naravno uvijek može bolje. Zasad gradskoj vlasti je minus muljanje sa 99-kom, plus je borba za nadležnosti, paketići i ovaj 6.april
- ultima_palabra
#414 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Haj bolje je i to, nego dati 15000 za malo veći poster (Olomanka)VjecitiStudent wrote:Temeljni minus je, sto, osim sto povremeno slave, nista drugo ne rade!ultima_palabra wrote:Ja upravo to komentarišem, ali suprotnosakop wrote:mislim da je ovo bio najgori i najlošiji 6.april u istoriji Sarajeva-sramota![]()
-
VjecitiStudent
#415 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
"Ono" je kostalo 30 000, a ne 15 000.ultima_palabra wrote:Haj bolje je i to, nego dati 15000 za malo veći poster (Olomanka)VjecitiStudent wrote: Temeljni minus je, sto, osim sto povremeno slave, nista drugo ne rade!
Ja sam ocekivao da ce SDP pokrenuti reviziju sramnog trosenja miliona na onaj ruzni spomenik, no izgleda nista od toga.
Bice da nije samo SDA ugradjena u to sramno trosenje para.
- atko
#416 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Eno zamotali su i debla stabala upraku kod svjetlosti carsafima raznih bojaa ... ipak rade nestooo

- Neelix
#417 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
ono je hajat cini mi se uradio.atko wrote:Eno zamotali su i debla stabala upraku kod svjetlosti carsafima raznih bojaa ... ipak rade nestooo![]()
![]()
-
shin
#418 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Gradonacelnik ubi nogom u skoku od akcije.
- atko
#419 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Sta li je slijedece .. tepihe ce razastrjet ... pa se fino izujes i u park ...Neelix wrote:ono je hajat cini mi se uradio.atko wrote:Eno zamotali su i debla stabala upraku kod svjetlosti carsafima raznih bojaa ... ipak rade nestooo![]()
![]()
- mirzazmaj
#420 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
-LIBERO- wrote:Kompleksi zvani SDP je tu![]()
Nije savrseno,nije super...ali je u svakom slucaju bolje nego za vrijeme Semihice,i njenih vjecnih putovanja po svijetu,na nas racun. to je jedino sto je konkretno i uradila,proputovala je cijeli svijet za vrijeme svog mandata![]()
I da ti napomenem,posto ces se vjerovatno zalijepiti replikom kako smo poslusnici,glasaci SDPa bla bla bla,nisam glasac SDPa. A ti nastavi vrebati forumom i cekati da neko barem u nekom kontekstu pomene SDP ili enkoga iz te stranke da bi socno ispljuvala i iznapadala![]()
Kompleksi su cudo,a ti vjerovatno znas samu srz i razlog tih kompkleksa![]()
al zato sad Aljo cuga i ždere na naš račun
- atko
#421 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
E vala ne zna se jel postala dosadnija ta esdepefobija ili islamofobija-LIBERO- wrote:Kompleksi zvani SDP je tu![]()
Socijaldemokratiju kao ideju postujem ... ali sadasnji sdp i sdp-ovci su socijalisti koliko su ovi nacionalisti demokrate ... ili da pojednostavim ... jedni te isti balkanci kad gledamo na lokalnom nivou ... a ponavljam ideja socijaldemokratije je nesto sasvim drugo i ja to postuje i to je jedan od mogucih modela za normalnu bih
-
uzmimerikardo
-
thepatriot
#423 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Tuši li Betmen još one lažne bonove porodiljama po Sarajevu?
-
thepatriot
#424 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
Evo i jedna pohvala za Betmena, zato što se usprotivio održavanju ovog političkog skupa 3 maja u Sarajevu 
-
sakop
#425 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika
jedina dobra stvar u vezi njega sto znam je upravo ovo suprostavljanje obiljezavanju tog dogadjajathepatriot wrote:Evo i jedna pohvala za Betmena, zato što se usprotivio održavanju ovog političkog skupa 3 maja u Sarajevu
ako se uzme u obzir da je izborna godina i da je njegov sef zlatko lagumdžija bio zarobljen tada to mu je odlična PR prilika inace me interesuje više sta je bilo sa onom optuzbom u vezi ASA preventa