Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
HAVANA

#401 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by HAVANA »

mad_max_ba wrote:sjoo ocam
o čem se naprđuje

ken not biliv it
Joj kisa,nema sta covjek pametnije raditi,mozak mi oteko. :-) Sreca evo mi covjeka za citroena.Haj cao. :D
HAVANA

#402 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by HAVANA »

512MB wrote:
meteorit135531 wrote:
SaraFina wrote:
Da ja tražim argumente za nešto opće poznato? Žena vadila Divjaka, Ganića? Vlasnica je tvrtke i brenirala piće na kojem zaradjuje? Trebam dalje?
Pa obzirom da voliš biti anonimna i istovremeno tvrdiš da su tvoja ulaganja u BiH kao anonimke velika, željela sam te postaknuti da se otvoriš. Očigledno ti trn u oku ta promocija koju si žena radi, pa rekoh daj si oduška kad već stalno potenciraš jedno te isto. Što si dakle konkretno uradila za BiH a da je po tvom mišljenju vrijedno pomena?
:D

Reci i onda slobodno nastavi uživati u anonimnosti planete zemlje ;)
Mislim da Sarafina treba konacno da se uda. Bice manje frustracija. :D
Moras razumit, trideseta pokucala a zagundzije ni na vidiku :D
Sace ona tebi napisati idi guzi zenu umjesto sto ovde naprdjujes, jebace ti je neko...Pa stas onda? :D
SaraFina

#403 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by SaraFina »

moonca wrote:
Da ja tražim argumente za nešto opće poznato? Žena vadila Divjaka, Ganića? Vlasnica je tvrtke i brenirala piće na kojem zaradjuje? Trebam dalje?
Pa obzirom da voliš biti anonimna i istovremeno tvrdiš da su tvoja ulaganja u BiH kao anonimke velika, željela sam te postaknuti da se otvoriš. Očigledno ti trn u oku ta promocija koju si žena radi, pa rekoh daj si oduška kad već stalno potenciraš jedno te isto. Što si dakle konkretno uradila za BiH a da je po tvom mišljenju vrijedno pomena?
:D

Reci i onda slobodno nastavi uživati u anonimnosti planete zemlje ;)
:lol:

davili se jel'

Nemam namjeru nastaviti sa tobom, polemisati jer ne uvazavas /slusas. druge stavove, izvrces recenice i znacenja.

To je za mene ne prihvatljivo.

Zelim ostati anonimna. :-D

POZZ :-D

I nemoj. Slažem se. Isplivaće još tvojih negativnih a ličnih frustracija likom i djelom dotične :D

Teško je meteorita nadmašiti :D
HAVANA

#404 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by HAVANA »

:lol: Uda kolega citroena dok ja seruckam ovde,nisam morao ni ustati. :lol: Haj o cemu cemo sad,imam jos sat do kuce...
512MB

#405 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by 512MB »

HAVANA wrote:
512MB wrote:Vas dvoje (sara&havana) trebate shvatiti da gospoja Diana samo uplati transu od posteno preko noci zaradjenih mEleona i da se njeni ljudi eksperti dalje brinu o tim fondacijama i firmama energetskog pica, dok ona jetsetari od Malibua do Londona. Moze joj se, treba nac onakvog levata od bankera. Da je ona neki ekonomski mag i nije. Mislim, od jedne obicne socijalne radnice i izdavaca auta i ne trazim da imate neko dublje fundirano misljenje osim naseg poznatog balkanskog refleksa "hjoj zena zmaj donirala 50 milja u piramide, kraljica i majka tereza, svecka a nasa...".

Uglavnom mogu reci da vas momak meteor poprilicno degeneci na ovoj temi, a i moonca :)
:lol: Jesi me to ko ponizio nesto sto sam kao izdavac auta? A nisam,izdajem stanove a prodajem auta...Ti si gigant iz salzburga,jebi ga,ja sam obicni bosanac iz sarajeva.
Ponizio? Gluho bilo nije mi bila namjera, uvjek se divim kad neobrazovani ljudi od svog zivota kroz nadprosjecni trud ipak nesto naprave, stvarno postujem.
HAVANA

#406 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by HAVANA »

512MB wrote:
HAVANA wrote:
512MB wrote:Vas dvoje (sara&havana) trebate shvatiti da gospoja Diana samo uplati transu od posteno preko noci zaradjenih mEleona i da se njeni ljudi eksperti dalje brinu o tim fondacijama i firmama energetskog pica, dok ona jetsetari od Malibua do Londona. Moze joj se, treba nac onakvog levata od bankera. Da je ona neki ekonomski mag i nije. Mislim, od jedne obicne socijalne radnice i izdavaca auta i ne trazim da imate neko dublje fundirano misljenje osim naseg poznatog balkanskog refleksa "hjoj zena zmaj donirala 50 milja u piramide, kraljica i majka tereza, svecka a nasa...".

Uglavnom mogu reci da vas momak meteor poprilicno degeneci na ovoj temi, a i moonca :)
:lol: Jesi me to ko ponizio nesto sto sam kao izdavac auta? A nisam,izdajem stanove a prodajem auta...Ti si gigant iz salzburga,jebi ga,ja sam obicni bosanac iz sarajeva.
Ponizio? Gluho bilo nije mi bila namjera, uvjek se divim kad neobrazovani ljudi od svog zivota kroz nadprosjecni trud ipak nesto naprave, stvarno postujem.
Sad si mi ga do jaja zabio.Svaka cast. :lol:
SaraFina

#407 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by SaraFina »

512MB wrote:
meteorit135531 wrote:

Momci, kataklizma planetarnih razmjera. .. i jedan od vas sa mnom preostao za produženje ljudske rase....

Ja bi radije odabrala opciju da krenemo od paramecijuma. Toliko o tridesetoj i jalovim pokušajima priglupog malogradjanskog šovinizma :izet:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#408 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by _BataZiv_0809 »

Nema zdravog drustva u kojem postoje svete krave. Isto kao sto su najveci junaci oni neznani. Pametnom je i isaret dosta.
mad_max_ba

#409 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by mad_max_ba »

HAVANA wrote:
mad_max_ba wrote:sjoo ocam
o čem se naprđuje

ken not biliv it
Joj kisa,nema sta covjek pametnije raditi,mozak mi oteko. :-) Sreca evo mi covjeka za citroena.Haj cao. :D
daj mu i popusta
:lol: :lol: :lol: :lol:

edit
sam se proda
John Cleese

#410 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by John Cleese »

HAVANA wrote:Sad si mi ga do jaja zabio. Svaka cast. :lol:
Havana, razocarao si me... :|

https://www.youtube.com/watch?v=_mMNezW98Ts&t=4 :D :lol: :kiss: :run:
walter kurtz

#411 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by walter kurtz »

Sanela je macic pravi :|
Belay Queen

#412 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Belay Queen »

da Bog sacuva kakvih ovdje ljudi ima :-) :-)
pardon,'obrazovanih' :roll:
HAVANA

#413 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by HAVANA »

_BataZiv_0809 wrote:Nema zdravog drustva u kojem postoje svete krave. Isto kao sto su najveci junaci oni neznani. Pametnom je i isaret dosta.
Nit je krava,nit je sveta.Obican covjek sa manama i vrlinama...Ako ja lajem na nekoga ko nikome nista nazao nije ucinio,to vise govori o meni koliko sam los...
Banksy

#414 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Banksy »

Banksy wrote:
meteorit135531 wrote:
Da je i meni picka, pa da se probam prodati do statusa bozanstva. :run:
meteorit135531 wrote:
Jbg, sve zavisi kako se upakujes i kako se prodas.. umijece prodavanja picke treba znati usavrsiti. :thumbup:
Nije mi lijeno, ponovo.
Postovi prijavljeni zbog mizoginije.

Mizoginija je mržnja ili odbojnost prema ženama ili devojčicama. Mizoginija se manifestuje na mnogo različitih načina, uključujući kao polna diskriminacija, ponižavanje žena, nasilje prema ženama i seksualna objektifikacija

Tito_i_Partija

#415 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Tito_i_Partija »

HAVANA wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Nema zdravog drustva u kojem postoje svete krave. Isto kao sto su najveci junaci oni neznani. Pametnom je i isaret dosta.
Nit je krava,nit je sveta.Obican covjek sa manama i vrlinama...Ako ja lajem na nekoga ko nikome nista nazao nije ucinio,to vise govori o meni koliko sam los...
:thumbup:

Boli me kurac sto je pare dobila od razvoda, ili koliko se "promovise". Ako je ijednom insanu pomogla sa tim parama, to je za svaku pohvalu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#416 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by _BataZiv_0809 »

HAVANA wrote:
Zivi i pusti druge da zive. Ako laju neka laju. Sebi laju i o sebi najvise govore. Svi mi uostalom.
Ironman_88

#417 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Ironman_88 »

Belay Queen wrote:da Bog sacuva kakvih ovdje ljudi ima :-) :-)
Iako u tipkanju nisam pretjerano aktivan, često svratim na razne forume prije svega iz razloga da bi naučio nešto novo, sagledao stvari iz nečije perspektive ko se kuži u određene tematike bolje od mene itd. Na kliksu sam dosad samo naučio 1001 način kako seosko-balkanskim pristupom razoružati nečije argumente, predstaviti sebe kao eksperta i općenito dokazati kako ostatak nema pojma o bilo čemu.
512MB

#418 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by 512MB »

HAVANA wrote: Sad si mi ga do jaja zabio.Svaka cast. :lol:
Pusti to sad, nego posto nam ovamo dusmani hoce da zabrane dizel, za kolko mores dole utusit x6 2011 godiste s 170k km i 190kw? Ozbiljno sad :D
insomnia78

#419 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by insomnia78 »

Nu oni se jos prepiru sa ovim bubuljicarem.
John Cleese

#420 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by John Cleese »

Banksy wrote:
Banksy wrote:
meteorit135531 wrote:
Da je i meni picka, pa da se probam prodati do statusa bozanstva. :run:
meteorit135531 wrote:
Jbg, sve zavisi kako se upakujes i kako se prodas.. umijece prodavanja picke treba znati usavrsiti. :thumbup:
Nije mi lijeno, ponovo.
Postovi prijavljeni zbog mizoginije.

Mizoginija je mržnja ili odbojnost prema ženama ili devojčicama. Mizoginija se manifestuje na mnogo različitih načina, uključujući kao polna diskriminacija, ponižavanje žena, nasilje prema ženama i seksualna objektifikacija

Ma ja bi' to posl'o na operaciju, sad, pa sad, pa nek' poslije misli prije nego sta pozeli :D :lol: :run:
arzuhal

#421 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by arzuhal »

Ostavite Sanelu na miru, eno vam Amir Reko, pravi partiju s Dušanom Šehovcem... :mrgreen:
512MB

#422 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by 512MB »

SaraFina wrote:
512MB wrote:
meteorit135531 wrote:

Momci, kataklizma planetarnih razmjera. .. i jedan od vas sa mnom preostao za produženje ljudske rase....

Ja bi radije odabrala opciju da krenemo od paramecijuma. Toliko o tridesetoj i jalovim pokušajima priglupog malogradjanskog šovinizma :izet:
Meni su uvjek ove kofol sto se nedaju bile simpa, uglavnom nemogu dugo glumit :)
Belay Queen

#423 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Belay Queen »

Ironman_88 wrote:
Belay Queen wrote:da Bog sacuva kakvih ovdje ljudi ima :-) :-)
Iako u tipkanju nisam pretjerano aktivan, često svratim na razne forume prije svega iz razloga da bi naučio nešto novo, sagledao stvari iz nečije perspektive ko se kuži u određene tematike bolje od mene itd. Na kliksu sam dosad samo naučio 1001 način kako seosko-balkanskim pristupom razoružati nečije argumente, predstaviti sebe kao eksperta i općenito dokazati kako ostatak nema pojma o bilo čemu.
pa naravno.. :lol: cega se pametan stidi,budala se ponosi :lol: :lol:
nema vecih strucnjaka na svijetu ko na klixu :lol: :lol:
SaraFina

#424 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by SaraFina »

512MB wrote:
SaraFina wrote:

Meni su uvjek ove kofol sto se nedaju bile simpa, uglavnom nemogu dugo glumit :)
Meni nikad priglupi i polupismeni šovinisti upitnog obrazovanja nisu bili djir.
Jbg, svi imamo fetiše. :izet:
Zejnep

#425 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Zejnep »

HAVANA wrote:Ja,zaboravio sam.Jebo te djed.
:pisnula:
Post Reply