Joj kisa,nema sta covjek pametnije raditi,mozak mi oteko.mad_max_ba wrote:sjoo ocam
o čem se naprđuje
ken not biliv it
Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
- HAVANA
#401 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
- HAVANA
#402 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Sace ona tebi napisati idi guzi zenu umjesto sto ovde naprdjujes, jebace ti je neko...Pa stas onda?512MB wrote:Moras razumit, trideseta pokucala a zagundzije ni na vidikumeteorit135531 wrote:Mislim da Sarafina treba konacno da se uda. Bice manje frustracija.SaraFina wrote:
Da ja tražim argumente za nešto opće poznato? Žena vadila Divjaka, Ganića? Vlasnica je tvrtke i brenirala piće na kojem zaradjuje? Trebam dalje?
Pa obzirom da voliš biti anonimna i istovremeno tvrdiš da su tvoja ulaganja u BiH kao anonimke velika, željela sam te postaknuti da se otvoriš. Očigledno ti trn u oku ta promocija koju si žena radi, pa rekoh daj si oduška kad već stalno potenciraš jedno te isto. Što si dakle konkretno uradila za BiH a da je po tvom mišljenju vrijedno pomena?
Reci i onda slobodno nastavi uživati u anonimnosti planete zemlje
- SaraFina
#403 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
moonca wrote:Da ja tražim argumente za nešto opće poznato? Žena vadila Divjaka, Ganića? Vlasnica je tvrtke i brenirala piće na kojem zaradjuje? Trebam dalje?
Pa obzirom da voliš biti anonimna i istovremeno tvrdiš da su tvoja ulaganja u BiH kao anonimke velika, željela sam te postaknuti da se otvoriš. Očigledno ti trn u oku ta promocija koju si žena radi, pa rekoh daj si oduška kad već stalno potenciraš jedno te isto. Što si dakle konkretno uradila za BiH a da je po tvom mišljenju vrijedno pomena?
Reci i onda slobodno nastavi uživati u anonimnosti planete zemlje![]()
![]()
davili se jel'
Nemam namjeru nastaviti sa tobom, polemisati jer ne uvazavas /slusas. druge stavove, izvrces recenice i znacenja.
To je za mene ne prihvatljivo.
Zelim ostati anonimna.![]()
POZZ
I nemoj. Slažem se. Isplivaće još tvojih negativnih a ličnih frustracija likom i djelom dotične
Teško je meteorita nadmašiti
- HAVANA
#404 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
- 512MB
#405 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Ponizio? Gluho bilo nije mi bila namjera, uvjek se divim kad neobrazovani ljudi od svog zivota kroz nadprosjecni trud ipak nesto naprave, stvarno postujem.HAVANA wrote:512MB wrote:Vas dvoje (sara&havana) trebate shvatiti da gospoja Diana samo uplati transu od posteno preko noci zaradjenih mEleona i da se njeni ljudi eksperti dalje brinu o tim fondacijama i firmama energetskog pica, dok ona jetsetari od Malibua do Londona. Moze joj se, treba nac onakvog levata od bankera. Da je ona neki ekonomski mag i nije. Mislim, od jedne obicne socijalne radnice i izdavaca auta i ne trazim da imate neko dublje fundirano misljenje osim naseg poznatog balkanskog refleksa "hjoj zena zmaj donirala 50 milja u piramide, kraljica i majka tereza, svecka a nasa...".
Uglavnom mogu reci da vas momak meteor poprilicno degeneci na ovoj temi, a i mooncaJesi me to ko ponizio nesto sto sam kao izdavac auta? A nisam,izdajem stanove a prodajem auta...Ti si gigant iz salzburga,jebi ga,ja sam obicni bosanac iz sarajeva.
- HAVANA
#406 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Sad si mi ga do jaja zabio.Svaka cast.512MB wrote:Ponizio? Gluho bilo nije mi bila namjera, uvjek se divim kad neobrazovani ljudi od svog zivota kroz nadprosjecni trud ipak nesto naprave, stvarno postujem.HAVANA wrote:512MB wrote:Vas dvoje (sara&havana) trebate shvatiti da gospoja Diana samo uplati transu od posteno preko noci zaradjenih mEleona i da se njeni ljudi eksperti dalje brinu o tim fondacijama i firmama energetskog pica, dok ona jetsetari od Malibua do Londona. Moze joj se, treba nac onakvog levata od bankera. Da je ona neki ekonomski mag i nije. Mislim, od jedne obicne socijalne radnice i izdavaca auta i ne trazim da imate neko dublje fundirano misljenje osim naseg poznatog balkanskog refleksa "hjoj zena zmaj donirala 50 milja u piramide, kraljica i majka tereza, svecka a nasa...".
Uglavnom mogu reci da vas momak meteor poprilicno degeneci na ovoj temi, a i mooncaJesi me to ko ponizio nesto sto sam kao izdavac auta? A nisam,izdajem stanove a prodajem auta...Ti si gigant iz salzburga,jebi ga,ja sam obicni bosanac iz sarajeva.
- SaraFina
#407 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
512MB wrote:Moras razumit, trideseta pokucala a zagundzije ni na vidikumeteorit135531 wrote:
Mislim da Sarafina treba konacno da se uda. Bice manje frustracija.
Momci, kataklizma planetarnih razmjera. .. i jedan od vas sa mnom preostao za produženje ljudske rase....
Ja bi radije odabrala opciju da krenemo od paramecijuma. Toliko o tridesetoj i jalovim pokušajima priglupog malogradjanskog šovinizma
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#408 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Nema zdravog drustva u kojem postoje svete krave. Isto kao sto su najveci junaci oni neznani. Pametnom je i isaret dosta.
- mad_max_ba
#409 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
daj mu i popustaHAVANA wrote:Joj kisa,nema sta covjek pametnije raditi,mozak mi oteko.mad_max_ba wrote:sjoo ocam
o čem se naprđuje
ken not biliv itSreca evo mi covjeka za citroena.Haj cao.
edit
sam se proda
-
John Cleese
#410 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Havana, razocarao si me...HAVANA wrote:Sad si mi ga do jaja zabio. Svaka cast.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=_mMNezW98Ts&t=4
- walter kurtz
#411 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Sanela je macic pravi 
- Belay Queen
#412 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
da Bog sacuva kakvih ovdje ljudi ima
pardon,'obrazovanih'
pardon,'obrazovanih'
- HAVANA
#413 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Nit je krava,nit je sveta.Obican covjek sa manama i vrlinama...Ako ja lajem na nekoga ko nikome nista nazao nije ucinio,to vise govori o meni koliko sam los..._BataZiv_0809 wrote:Nema zdravog drustva u kojem postoje svete krave. Isto kao sto su najveci junaci oni neznani. Pametnom je i isaret dosta.
- Banksy
#414 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Banksy wrote:meteorit135531 wrote:
Da je i meni picka, pa da se probam prodati do statusa bozanstva.
Nije mi lijeno, ponovo.meteorit135531 wrote:
Jbg, sve zavisi kako se upakujes i kako se prodas.. umijece prodavanja picke treba znati usavrsiti.![]()
Postovi prijavljeni zbog mizoginije.
Mizoginija je mržnja ili odbojnost prema ženama ili devojčicama. Mizoginija se manifestuje na mnogo različitih načina, uključujući kao polna diskriminacija, ponižavanje žena, nasilje prema ženama i seksualna objektifikacija
- Tito_i_Partija
#415 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
HAVANA wrote:Nit je krava,nit je sveta.Obican covjek sa manama i vrlinama...Ako ja lajem na nekoga ko nikome nista nazao nije ucinio,to vise govori o meni koliko sam los..._BataZiv_0809 wrote:Nema zdravog drustva u kojem postoje svete krave. Isto kao sto su najveci junaci oni neznani. Pametnom je i isaret dosta.
Boli me kurac sto je pare dobila od razvoda, ili koliko se "promovise". Ako je ijednom insanu pomogla sa tim parama, to je za svaku pohvalu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#416 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Zivi i pusti druge da zive. Ako laju neka laju. Sebi laju i o sebi najvise govore. Svi mi uostalom.HAVANA wrote:Nit je krava,nit je sveta.Obican covjek sa manama i vrlinama...Ako ja lajem na nekoga ko nikome nista nazao nije ucinio,to vise govori o meni koliko sam los..._BataZiv_0809 wrote:Nema zdravog drustva u kojem postoje svete krave. Isto kao sto su najveci junaci oni neznani. Pametnom je i isaret dosta.
- Ironman_88
#417 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Iako u tipkanju nisam pretjerano aktivan, često svratim na razne forume prije svega iz razloga da bi naučio nešto novo, sagledao stvari iz nečije perspektive ko se kuži u određene tematike bolje od mene itd. Na kliksu sam dosad samo naučio 1001 način kako seosko-balkanskim pristupom razoružati nečije argumente, predstaviti sebe kao eksperta i općenito dokazati kako ostatak nema pojma o bilo čemu.Belay Queen wrote:da Bog sacuva kakvih ovdje ljudi ima![]()
![]()
pardon,'obrazovanih'
- 512MB
#418 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Pusti to sad, nego posto nam ovamo dusmani hoce da zabrane dizel, za kolko mores dole utusit x6 2011 godiste s 170k km i 190kw? Ozbiljno sadHAVANA wrote: Sad si mi ga do jaja zabio.Svaka cast.
- insomnia78
#419 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Nu oni se jos prepiru sa ovim bubuljicarem.
-
John Cleese
#420 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Ma ja bi' to posl'o na operaciju, sad, pa sad, pa nek' poslije misli prije nego sta pozeliBanksy wrote:Banksy wrote:meteorit135531 wrote:
Da je i meni picka, pa da se probam prodati do statusa bozanstva.
Nije mi lijeno, ponovo.meteorit135531 wrote:
Jbg, sve zavisi kako se upakujes i kako se prodas.. umijece prodavanja picke treba znati usavrsiti.![]()
Postovi prijavljeni zbog mizoginije.
Mizoginija je mržnja ili odbojnost prema ženama ili devojčicama. Mizoginija se manifestuje na mnogo različitih načina, uključujući kao polna diskriminacija, ponižavanje žena, nasilje prema ženama i seksualna objektifikacija
- arzuhal
#421 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Ostavite Sanelu na miru, eno vam Amir Reko, pravi partiju s Dušanom Šehovcem... 
- 512MB
#422 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Meni su uvjek ove kofol sto se nedaju bile simpa, uglavnom nemogu dugo glumitSaraFina wrote:512MB wrote:Moras razumit, trideseta pokucala a zagundzije ni na vidikumeteorit135531 wrote:
Mislim da Sarafina treba konacno da se uda. Bice manje frustracija.
Momci, kataklizma planetarnih razmjera. .. i jedan od vas sa mnom preostao za produženje ljudske rase....
Ja bi radije odabrala opciju da krenemo od paramecijuma. Toliko o tridesetoj i jalovim pokušajima priglupog malogradjanskog šovinizma
- Belay Queen
#423 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
pa naravno..Ironman_88 wrote:Iako u tipkanju nisam pretjerano aktivan, često svratim na razne forume prije svega iz razloga da bi naučio nešto novo, sagledao stvari iz nečije perspektive ko se kuži u određene tematike bolje od mene itd. Na kliksu sam dosad samo naučio 1001 način kako seosko-balkanskim pristupom razoružati nečije argumente, predstaviti sebe kao eksperta i općenito dokazati kako ostatak nema pojma o bilo čemu.Belay Queen wrote:da Bog sacuva kakvih ovdje ljudi ima![]()
![]()
pardon,'obrazovanih'
nema vecih strucnjaka na svijetu ko na klixu
- SaraFina
#424 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Meni nikad priglupi i polupismeni šovinisti upitnog obrazovanja nisu bili djir.512MB wrote:Meni su uvjek ove kofol sto se nedaju bile simpa, uglavnom nemogu dugo glumitSaraFina wrote:
Jbg, svi imamo fetiše.
- Zejnep
#425 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
HAVANA wrote:Ja,zaboravio sam.Jebo te djed.