Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
StupskaBitanga wrote:
Neka nama 60min i Bakira jer da njih nema mi normalnine bi imali glas razuma a to jeste 60min
vjerujem da Vaš glas razuma jeste jedan od pulena Radončića npr Fatmir A. a njegove idiotarije ne bi ni spominjao
Tako da gospodine samo se vi divite krivim ljudima mi "normalni" ćemo ostati normalni
Nisam SDP fan, ne glasam za tu partiju, ali ovo... ne kontam kako neke ljude jednostavno i prosto nije sramota.
Valjda delegati vladajuce mafije ne mogu svariti cinjenicu da neko govori i izvjestava o kriminalu kao zivotnom stilu, o kriminalnim relacijama kojim su dosli do radnog mjesta, o nacinu zivota koji vode a koji je prozet korupcijom, mitom, malverzacijama, prevarama, imal` mene tu relacijama, zakini drzavu na obracunu, zakini komsiju na gruntu, prevari, zajebi, zaobidji istinu.... pa ono, hajmo malo pljuvat one koji nam kvare idilu.
Apsolutno sam svjestan da je Bakir igrac jedne politicke opcije, ali samo naprijed Bake, opleti po mafijaskom miljeu. Imas podrsku svakog normalnog covjeka.
samo malo wrote:Nisam SDP fan, ne glasam za tu partiju, ali ovo... ne kontam kako neke ljude jednostavno i prosto nije sramota.
Valjda delegati vladajuce mafije ne mogu svariti cinjenicu da neko govori i izvjestava o kriminalu kao zivotnom stilu, o kriminalnim relacijama kojim su dosli do radnog mjesta, o nacinu zivota koji vode a koji je prozet korupcijom, mitom, malverzacijama, prevarama, imal` mene tu relacijama, zakini drzavu na obracunu, zakini komsiju na gruntu, prevari, zajebi, zaobidji istinu.... pa ono, hajmo malo pljuvat one koji nam kvare idilu.
Apsolutno sam svjestan da je Bakir igrac jedne politicke opcije, ali samo naprijed Bake, opleti po mafijaskom miljeu. Imas podrsku svakog normalnog covjeka.
Nemoj nista da te cudi...
Napadi na Bakira su samo priprema napada na, eventualnu, mada vrlo tesko ostvarivu pobjedu opozicije na izborima.
Bilo kakav pokusaj neke nove vlasti da se okomi na sve razbojnike i ugursuze koji su isplivali u zadnjih dvadesetak godina bice osudjeno vec poznatim malterisanjem kako je to napad na narod, vjeru i drzavu...
Da je nama preko rijeke...
Ali... cisto sumnjam...
samo malo wrote:
Zar stvarno vjerujes da novinar koji je "igrac jedne partije" ima kapacitet da fer, odmjereno, i objektivno "oplete" po kriminalu i kriminalcima svake vrste??
Ja ga ne cuh da je "opleo" po reketasima iz SDP-a, a ti...?
Bakir sigurno ima podrsku SDP-a i onih ne upucenih! Dok svi oni koji misle svojim glavom i imaju dovoljno razuma znaju da je on samo glasilo jednog politicko-kriminalnog kruga, i kao takav ne moze biti vjerodostojan!
Vodenjak wrote:
Napadi na Bakira su samo priprema napada na, eventualnu, mada vrlo tesko ostvarivu pobjedu opozicije na izborima
Je li ti ikada palo na pamet da bi ta tvoja "opozicija" trebala prvo da se obracuna sa kriminalcima i reketasima u svojim safovima??
Kad smo vec kod safova, veoma je dobro poznato ko se slika u prvim safovima, da bi pokupio glasove iz ostalih safova. A ako ti nije poznato, prekosutra upali TV ili se protegni iz svog safa.
samo malo wrote:
Zar stvarno vjerujes da novinar koji je "igrac jedne partije" ima kapacitet da fer, odmjereno, i objektivno "oplete" po kriminalu i kriminalcima svake vrste??
Ja ga ne cuh da je "opleo" po reketasima iz SDP-a, a ti...?
Bakir sigurno ima podrsku SDP-a i onih ne upucenih! Dok svi oni koji misle svojim glavom i imaju dovoljno razuma znaju da je on samo glasilo jednog politicko-kriminalnog kruga, i kao takav ne moze biti vjerodostojan!
drmaga wrote:Toliko "istine" u samo 60 minuta..a nitko, ni prstom da mrdne
Cudno ti Ko da mrdne prstom, kad ti sto ih 60-min. optuzuje i dokazuje milionske prevare drze u svojim rukama i sudove u BiH. Ako se to u BiH uopce moze nazvati sud
A narod sjedi i gleda, manjina to vidi (ali nema **** ) a vecina misli kako avaz kaze
Pojedini komentari na ovoj temi me strasno podsjecaju na one sto citavo vrijeme pokausavaju da nametnu tezu da su svi podjednako krivi za rat i da su svi podjednako krivi za zlodjela u ratu. E pa nisu niti ce ikada biti. Isto tako je nemjerljiv niti jednim instrumentom lopovluk partija koje su na vlasti jos malo 20 godina i SDP-a koji nikada nije bio sam na vlasti a i ono sto je bio bio je sto se pokazalo zadnjih godina sa strankom u kojoj su izgleda ponajveci lopovi i mutljarosi, SBiH. Dakle gospodo ukrasti milion i nekoliko milijardi nije isto pogotovo ako se te milijarde krade u ratu a ovaj milion u miru. Najveci krvoloci u ratu su bili Srbi a najveci lopovi prema svome narodu su bili Bosnjacki politicari sa IZ-om na celu i Bakira puno vise interesuje kao i mene kao i veliku vecinu pokradenih gdje su te milijarde a ne gdje je taj milion. Na kraju krajeva Hadzica je optuzio covjek koji i te kako tek treba da bude predmet raznoraznih istraga poslovanja ASA Auta i protekcije koju uziva ta firma sve ove godine. Dakle jedva cekam svaku novu Bakirovu emisiju da makar saznam tko su ti multi-lopovi i multi-kriminalci a redovna kolumna o Lukasenku iz Laktasa bas me dobro oraspolozi.
Dok je ovakvih ljudi kao sto je Alfa K. sadasnja vlast ne treba da se brine za svoju poziciju. Kakva je to logika, frajer napada opoziciju dok ovi banditi 15 god. pljackaju narod. Ovi iz 60 min. naprave prilog o kriminalu sa sve papirima i dokazima, ali to njemu nije bitno nego je bitno sto 60 min. kao forsira sdp.
dario_džamoja wrote:Dok je ovakvih ljudi kao sto je Alfa K. sadasnja vlast ne treba da se brine za svoju poziciju.
Grijesis moj prijatelju
Dok je 60 minuta sadasnja vlast ne treba da se brine. Bake samo stvara kontraefekat jer ne konta da vise nismo u komunizmu gdje su ljudi samo da klimaju glavom. A on se upravo tako ponasa prema gledaocima, i to naravno nervira gradjane.
dario_džamoja wrote:Ovi iz 60 min. naprave prilog o kriminalu sa sve papirima i dokazima, ali to njemu nije bitno nego je bitno sto 60 min. kao forsira sdp.
A je li tebi problem sto Bakir forsira SDP i ne objavljuje njihov kriminal??
dario_džamoja wrote:Dok je ovakvih ljudi kao sto je Alfa K. sadasnja vlast ne treba da se brine za svoju poziciju.
Grijesis moj prijatelju
Dok je 60 minuta sadasnja vlast ne treba da se brine. Bake samo stvara kontraefekat jer ne konta da vise nismo u komunizmu gdje su ljudi samo da klimaju glavom. A on se upravo tako ponasa prema gledaocima, i to naravno nervira gradjane.
Svako naravno ima pravo na svoje misljenje, ali ako Bakir nervira gradjane , ne nervira ih dugogodisnji kriminal, i opste stanje u drzavi koje je katastrofalno, onda ja stvarno taj narod ne razumijem.
dario_džamoja wrote:Ovi iz 60 min. naprave prilog o kriminalu sa sve papirima i dokazima, ali to njemu nije bitno nego je bitno sto 60 min. kao forsira sdp.
Pazi, ja sam glasac sdp-a (da ne glumim neku objektivnost) jer smatram da mogu neke stvari pokrenut na bolje. To najmanje ima veze sa Lagumdjijom, jer smatram da u sdp-u ima ljudi koji su sposobniji od ovih trenutnih. Tu prije svega mislim na Komsica, Imamovica, Lipovacu, Kusljugica... Volio bi da dodju na vlast 4 god. da vidim jesu li sposobni za promjene. Ali vjeruj mi kad bi me iznevjerili ne bi vise nikad glasao za njih, nego bi pokusao i njima naci alternativu. Medjutim ljudi 15 god ne traze alternativu ovim strankama, a samo kukaju kako nevalja, stalno strajkuju itd. E to ne razumijem. A argumenti sta Lagumdjija pametuje, on je arogantan i sl. me ne interesuju jer ja necu sjedit i rostiljat s njim pa da mi smeta njegova arogancija. Hajmo mu dat priliku da pokusa nesto napravit. Pa ako nama bude bolje on nek i dalje bude arogantan. Znaci po meni treba pokusat dovest druge ljude da pokrenu zemlju iz ovog stanja. E jedino ako ti mislis da je sad dobro, to je druga stvar. Pozz
--------------------------------------------------------------------------
očito ti više smeta čiji je nego sam kriminal.Može li ovako od 19g vlasti SDP bio 2g,a može i ovako od 6 većih partija,SDP je samo jedna od njih "neobrađena",ostale se obrađuju u 60min.Šta predlažeš,da Bakir obrađuje SDP,a ne ovih 5,ili može sve osim SDA.E pa jebi ga u 19g najviše je ipak kriminala u SDA.
Nemoguce je sa delegatima vladajuce mafije raspravljati o ovoj temi, za njih je svako ukazivanje na kriminal Silajdzica, Izetbegovica, Cengica, Cerica, atak na islam, islamofobija, sve su to lazi iskonstruisane u tamnim centrima komunisticke moci, dok je za sve kriv Lagumdzija, SDP, medjunarodna zajednica, Evropa koja mrzi muslimane, i hajmo malo o tome... Bakir je za njih jednostavno neprijatelj "narodne vlasti", islamofob, a dobar je havaz i ta klika, a oni samo govore ono sto delegati zele cuti... nismo mi nista krivi, kriva je medjunarodna zajednica, opozicija na celu sa SDP-om, kriv je Dodik, kriv je Tudjman iz groba, ustase, cetnici, strani placenici, mi smo zrtve siroke i dobro razradjene zavjere... zanimljivo da iste teze imaju i istocni i zapadni susjedi odnosno delegati vladajucih ili nevladajucih nacionalistickih mafija, svi su oni zrtve neke bjelosvjetske zavjere, masona, svi su su oni "mali narodi koji zive u neprijateljskom okruzenju koje ih mrzi i kao tako mali moraju zbiti redove, bolje da nas kradu nasi nego njihovi".
Alfa Kentaur wrote:Slazmem se! Hajde da se obracunamo sa svim kriminalcima, a ne samo onim odabranim.
U SRIDU
Odgovor, naravno nećeš dobiti. Jer je bitka protiv kriminala samo način da se zauzme položaj kriminalaca i udari pljačkati još jače i snažnije. NIkako princip, nikako poštenje. Uredno i šalju nikove koji tipkaju iz centrale za naivne.
Alfa Kentaur wrote:Slazmem se! Hajde da se obracunamo sa svim kriminalcima, a ne samo onim odabranim.
U SRIDU
Odgovor, naravno nećeš dobiti. Jer je bitka protiv kriminala samo način da se zauzme položaj kriminalaca i udari pljačkati još jače i snažnije. NIkako princip, nikako poštenje. Uredno i šalju nikove koji tipkaju iz centrale za naivne.
Ko prstom u govno...
Uvijek princip, uvijek postenje, uvijek protiv klero-nacionalisticke bagre i njihovih bijednih advokata...
Nema lopova (nepoštenih, pokvarenih, glupih, naivnih, ...) u mojoj stranci, mom narodu, mojoj vjeri, mojoj....
Zato ko mi dirne i jednog mog.... kao da je dirnuo u sve moje...., i zna se: Taj je nepošten, pokvaren, lopov,..., neprijatelj (moj i mog naroda, moj i moje vjere, neprijatelj svega poštenog i vrijednog u BiH). Neka napada prave lopove i pokvarenjake (tamo negdje kod drugih), i nek mene i moje nikako i ne spominje (ima sud za to, a kome nije suđeno i u sudskom postupku dokazan lopovluk taj nije ni lopov). U moje (i mojih) poštenje niko ne smije ni da posumnja, niti da ga provjerava!
Uostalom, narod bira one kojima vjeruje, u kojima vidi poštene, radine, vrijedne i sposobne (svoje) predstavnike.
Koga god drugog bi birali taj bi bio još gori, krao bi više (pa makar sve što se imalo pokrasti već bilo pokradeno), lagao nas više, sebi povećavao plate, sebi prilagođavao zakone. Ma, mrak bi nas sve zajedno pojeo!
Zato, ne vjerujte nikome. SVI SU ISTI! Svi su pucali, ubijali, pljačkali, krali,...
Zato (pošto su svi isti) ne treba nikako glasati, ni za koga,...
------
Mislim da bi temu trebalo "zaključati", a samo o konkretnom sadržaju (iznesenom u nekom od priloga) diskutovati.