kiki-miki wrote:Hvala mali![]()
sad ozbiljno, imas na njihovoj stranici univerzalno.com svasta nesto.
Moderator: Benq
kiki-miki wrote:Hvala mali![]()
univerzalno.comMuzikjunki wrote:Gdje u Sarajevu kupiti Samsung I9000 Galaxy S po povoljnijoj cijeni (jer je vrijeme da mu cijena spadne s obzirom na dosta novije modele, a ovi nasi mu jos uvijek nabijaju nenormalnu cijenu)... garancija mi nije bitna, samo da je mobitel otkljucan za sve mreze i nov u kutiji, neotpakovan.
I btw. zna li iko da li se igdje u Sarajevu moze nabaviti Samsung I9001 Galaxy S Plus (to je Galaxy S za 2011. godinu, blago unaprijedjen procesor i stavljen Android 2.3 Gingerbread)?
I oni poprilicno muljaju, cijene na stranici se non stop mijenjaju, a mijenjaju se i cijene kad ih nazoves. Jedan dan je Galaxy S 630, a drugi dan 595, a na stranici 580 marakaarmin.i.am wrote:univerzalno.comMuzikjunki wrote:Gdje u Sarajevu kupiti Samsung I9000 Galaxy S po povoljnijoj cijeni (jer je vrijeme da mu cijena spadne s obzirom na dosta novije modele, a ovi nasi mu jos uvijek nabijaju nenormalnu cijenu)... garancija mi nije bitna, samo da je mobitel otkljucan za sve mreze i nov u kutiji, neotpakovan.
I btw. zna li iko da li se igdje u Sarajevu moze nabaviti Samsung I9001 Galaxy S Plus (to je Galaxy S za 2011. godinu, blago unaprijedjen procesor i stavljen Android 2.3 Gingerbread)?
ili njihova radnja u sopingu na grbavici
nazovi, nije sva roba na stranicibrazzo19 wrote:Dobra stranica ali nema na zalost onog modela samsunga koji ja trazim I9000
Nzavat cu sutra hvala ti punoneki wrote:nazovi, nije sva roba na stranicibrazzo19 wrote:Dobra stranica ali nema na zalost onog modela samsunga koji ja trazim I9000
nejma na cembrazzo19 wrote:Nzavat cu sutra hvala ti punoneki wrote:nazovi, nije sva roba na stranicibrazzo19 wrote:Dobra stranica ali nema na zalost onog modela samsunga koji ja trazim I9000
druze aj kad pitas sutra javi mi preko pp-a jel imaju taj model posto i ja hocu sebi da kupim i9000brazzo19 wrote:Nzavat cu sutra hvala ti punoneki wrote:nazovi, nije sva roba na stranicibrazzo19 wrote:Dobra stranica ali nema na zalost onog modela samsunga koji ja trazim I9000
Moze se restartovati key u postavkama za router. Eh sad ne znam koliko si strucan da mijenjas postavke za router i jesi to ikad radio... otvori svoj browser i kao adresu upisi 192.168.1.0 ili 192.168.1.1, username ti je obicno admin ili administrator, sifra isto, i tamo nadji WPA/WPA2 key i promijeni ga. Taj isti key stavi na mobu i to bi trebalo biti to... nemam taj mob pa ne znam tacno koje sve postavke trebaju za wireless. Ili otidji na google i upisi "wireless settings Samsung Galaxy S" i valjda ces nacibrazzo19 wrote:Vako kupih i9000 galaxy samsung ubacio sam nasu karticu akitivrao wifi imam tp linkov wireles router al sam zaboravio password i prilikom konektovanja sa moba trazi mi password da se konektuje na moj ruter moze li se ikako restartovat taj pasword i treba li jos nesto na mobu podesit prije nego se konektujem na net il je dovoljno samo da restartujem pasword ili da se sjetim koji je bio i automatski cu biti na netu sa ovim mobom Hvala
evo ovdje i mobitel i sony braviu 40 incnu moje je bilo samo da dodnesem kopiju licne karte momak je sve zavrsio sa bankom i ostalo ovog cu momka spominjat i preporucivat dok sam ziv !!!! www.svenakredit.baMuzikjunki wrote:Moze se restartovati key u postavkama za router. Eh sad ne znam koliko si strucan da mijenjas postavke za router i jesi to ikad radio... otvori svoj browser i kao adresu upisi 192.168.1.0 ili 192.168.1.1, username ti je obicno admin ili administrator, sifra isto, i tamo nadji WPA/WPA2 key i promijeni ga. Taj isti key stavi na mobu i to bi trebalo biti to... nemam taj mob pa ne znam tacno koje sve postavke trebaju za wireless. Ili otidji na google i upisi "wireless settings Samsung Galaxy S" i valjda ces nacibrazzo19 wrote:Vako kupih i9000 galaxy samsung ubacio sam nasu karticu akitivrao wifi imam tp linkov wireles router al sam zaboravio password i prilikom konektovanja sa moba trazi mi password da se konektuje na moj ruter moze li se ikako restartovat taj pasword i treba li jos nesto na mobu podesit prije nego se konektujem na net il je dovoljno samo da restartujem pasword ili da se sjetim koji je bio i automatski cu biti na netu sa ovim mobom Hvala![]()
Btw mozes li mi reci jesi kupio nov ili polovan mob i koliko te izasao?
Ja ženi kupio u Univerzalno na Grbavici..Crvena.Papricica wrote:Gdje je najbolje i najpovoljnije kupiti nokiu c6 01?
Ovo nije bilo "brate" vehabijski već, mislim, sandžački.udrch wrote:Brate, nemoj mi ovo brate..misliće ljudi da su vehabije..
Ja ih ne hvalim, samo kažem da nisam imao problema i da mi je cijena odgovarala..
Posluju nezakonito to je sasvim sigurno, račun nećeš dobiti ni sa kliještima, dadnu ti ovaj nota račun i to je to..
Neko jak stoji iza te firme, inače bi davali normalne račune..ja insistirao na pravom račun, ali nisam ga mogao izvući..
Isto ovu nokiu koju ja tražim ili neki drugi mob? Ja kad sam bila kod njih nije bilo ovog konkretno mobitela.terra_incognita wrote:Kupila tel i još dobila na poklon karticu 2GB.
Za sada nemam problema sa telefonom a garancija je pola godine, pa ćemo da vidimo.
U svakom slučaju, cijena odgovarala onoj na netu iako mi na upitvezano za boju, putem e-maila nisu odgovorili. Vjerujem da imaju stotine i da se ne može stići. Mada ne opravdavam.