1gorstak wrote:
Podrivanje Srbije = dobro
Podrivanje BiH = lose
To su jednacine koje definisu ispravnost ili neispravnost necijeg poteza, a to ce ostati na snazi sve dok Srbija podrzava svoje kopile zvano "Srpska". Crna Gora se distancirala od velikosrpstva, Hrvatska se okrenula svojim problemima, samo srbijanski politicari nalaze za shodno da opravdavaju svojatanje skoro pola BiH od strane samo jednog naroda. Samo Beograd raspisuje tajne potjernice za nama zbog lazi i izmisljotina, pa ne znamo ko ce sljedeci biti uhapsen na beogradskom aerodromu.
Pustite Iliju iz zatvora pa cemo voditi dijalog. Do tada, malo vam je Ceric, treba put Srbije poslati i kugu i skakavce.
Potpisujem. Dosta je ba više serendanja.
Kada Željko Komšić kaže kako bi neko mogao dobiti, ne samo po nosu već i po glavi, ukoliko se nastavi miješati u stvari BiH - meni drago da to čujem i vidim jednog insana i ne zanima me ko je i šta je. To Komšići! Tako mi isto i za reisa Cerića i bilo bi mi svejedno ma ko to bio. Dakle, četnici pokolju koliko mogu, protjeraju kroz logore, nasiluju, genocid izvrše...i onda moraš sa njima lijepo nešta!? Ma mrš u vražiju mater!
Svi viču:
u Srebrenici se desio strašan zločin, ali to nije bio genocid!
Sve strane su činile zločine! Ona budala, Rajko Vasić, laprda kako ne postoji nikakva Bosna i Hercegovina, da je to samo mrtva politička ideja. Ne bi bilo ništa čudno što jedan komad budale to govori, da istog ne podržavaju oni kojima on prodaje svoja serendanja.
Nije ništa bilo, svi smo krivi?
Ceriću, care! Samo deri!
Cerić diže tenzije i priča neistinu? Pa zar se tenzije mogu više dignut i zar se, pored toliko laži sa kojima smo prinuđeni da živimo, može ijedna laž izreći?
Naprave ti džehenem od života i haj šuti sad. I tačno je: ako mi već nemamo političare sa mudima, ako su ih kastrirali stranci, nek priča ko stigne i nek udara Srbiju koliko može. Što reče ona jedna žena u Srebrenici: Nikad se bosanski Srbi ne bi odvažili da urade to što su uradili da nisu imali svu pomoć i podršku Beograda. Zato mi je drag Marko Vešović gdje kaže:
Svako jutro ću se buditi sa rečenicom - ''Uostalom, danas ću uraditi što više da razjebem Republiku Srpsku.''
Nakon sljedećih izbora će, garant, doći do stvaranja kolacije dva Društva Jednog Lica: Suljine stranke i Zlajine partije. Sve miriše ili smrdi na to. Suljo, ko kakav vel'ki, kreno u čišćenje avlije od fundamentalističkih nepodobnih kadrova da Zlaja penetrira što lakše. Amerikanci će podržat Čavića i SP u RS-u. I opet će sve otić u vm. I dotad, a i otad, opet će
probosanski političari šutit jer
moglo je bit gore, ne d'o Bog.
Zatvaraj nevine ljude, montiraj procese, dokaži kako su bh muslimani islamistička prijetnja slobodarskoj Evropi, operi krvave ruke i otari od evropsku kecelju...