Ako je i od CERICA puno je ...

Locked
said.sa

#401 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by said.sa »

Ja fakat ne znam šta očekujete od Cerića? Da priča o tome kako BiH treba biti sekularna država? Ili možda o suživotu sa četnicima i ustašama (nadam se da svi znamo razliku između Srbi i Hrvati i četnici i ustaše)?

On radi ono što mu je u opisu radnog mjesta, tj. prije svega gleda interese muslimana u BiH. Da li ih uvijek na najbolji način zastupa, u to neću ulaziti. Sigurno ih bolje zastupa o mnogi i u SDA-u i SDP-u. E sad, to što mnoge na ovom forumu to žulja, to je njihova stvar. Ovo i jeste mjesto gdje se iznose mišljenja.
Reis Cerić ima i dobrih i loših strana, al' pisati kako je on najveći dušman ove zemlje je u najmanju ruku degutantno.

I još i ovo da dodam, osoba koja je otvorila ovu temu je @Karađoz, lik koji je otvorio i temu Do kada će vehabije terorisati Mostar. Pogađate, tema je o sukobu, pazi ovo, vehabija i Bošnjaka u Mostaru. :-) Mostar i vehabije staviti u istu rečenicu je baš onako smješno. I šta bi na kraju, ispostavi se da je pijana bagra došla da tuče vjernike nakon provokacije. Ovo govorim čisto da se zna da su neki ljudi prosto zaslijepljeni netrpeljivošću prema muslimanima ili im je to možda u opisu radnom mjesta.
udrch

#402 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by udrch »

„Osoba za kojom se tragalo nije napuštala teritoriju općine Zenica. Prilikom privođenje osumnjičeni nije pružao otpor“, izjavio je danas Bečirović na pres-konferenciji u Zenici.
„Tom prilikom identifikovana je šira grupa osoba koja je pružala podršku odbjegloj osobi. Radi se o četiri osobe i na osnovu kvalitetne kriminalističke obrade došli smo do podataka da se odbjegla osoba krije u rejonu Smetova“, izjavio je Gogić.

Prema neslužbenim informacijama do kojih su došli članovi sarajevo-x foruma, pomagači Abu Hamzi su bili: reis Cerić, Sulejman Tihić, Bakir Izetbegović i još jedna neutvrđena osoba.. :D
senjor

#403 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by senjor »

udrch wrote:„Osoba za kojom se tragalo nije napuštala teritoriju općine Zenica. Prilikom privođenje osumnjičeni nije pružao otpor“, izjavio je danas Bečirović na pres-konferenciji u Zenici.
„Tom prilikom identifikovana je šira grupa osoba koja je pružala podršku odbjegloj osobi. Radi se o četiri osobe i na osnovu kvalitetne kriminalističke obrade došli smo do podataka da se odbjegla osoba krije u rejonu Smetova“, izjavio je Gogić.

Prema neslužbenim informacijama do kojih su došli članovi sarajevo-x foruma, pomagači Abu Hamzi su bili: reis Cerić, Sulejman Tihić, Bakir Izetbegović i još jedna neutvrđena osoba.. :D
...e kad me vec vuces za jezik "ta" neutvrdjena osoba glavom i bradom bio sam JA... :D

PS
Tihi je popio malu sljagu od mene a Bakira sam potegao za usi,samo ja i Ceric smo bili u igri... :D
Blaka

#404 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Blaka »

Pitronix wrote:Ma Ceric se pojavljuje na svakoj drugoj slici sa krimosima, doduse to su uglavnom poduzetnici po novom bosanskom jeziku. Ali ponekad se omakne i klasicini murirani krimos da ne bi bio optuzen za diskriminaciju medju kriminalcima valjda :D A tek ono njegovo moralisanje o vrijednostima i moralu. To nek u svojoj porodici prvo proba da implementira, onako kao pilot projekat, pa ako ne uspije nek se kane corava posla na uspostavljanju sistema vjerskih vrijednosti i serijata na nivou drzave. A sto se tice krimosa da smo mi imalo pravno uredjeni vec bi Ceric posjetio tuzilastvo, cisto onako, mali informativni razgovor :-)
Image

Reis Cerić je kao čoban koji čuva stado ovaca, ali su mu najdraže "posrnule" ovčice :mrgreen:
Bistra_boza

#405 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Bistra_boza »

Koja komadina budale:

Priština
Reis Cerić: Bošnjaka i Albanaca ima 20 miliona
Poglavar Islamske zajednice BiH Mustafa Cerić i kosovski muftija Naim Trnava potpisali su u Prištini Sporazum o saradnji islamskih zajednica BiH i Kosova, u želji da preuzmu lidersku ulogu u odnosu na muslimane.
"Smatramo da smo sposobni i da možemo da preuzmemo tu lidersku ulogu u odnosu na muslimane, jer nas Bošnjaka i Albanaca ima 20-ak miliona, kad bi se svi sabrali, kad bi se svi prebrojali", naglasio je Cerić na Forumu Bošnjaka, koje je posjetio na Kosmetu.

Cerić je naveo da samo u Turskoj živi oko osam miliona Bošnjaka, te još dva miliona u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji, na Kosovu i u Makedoniji.

Prema njegovim riječima, oko dva miliona Bošnjaka živi u SAD, Australiji i zapadnoevropskim zemljama.

Govoreći na Forumu Bošnjaka, Cerić je rekao da su sporazumom postavljeni ciljevi buduće saradnje dvije islamske zajednice na Balkanu.

"Obavezali smo se da se svake godine sastajemo i analiziramo odnose između nas, ali isto tako kao dva autohtona, dva autentična muslimanska naroda na Balkanu i Evropi preuzmemo pravo i obavezu predstavljanja islama u Evropi", naveo je Cerić i dodao da mnogi danas islam predstavljaju na "onakav ili ovakav način".
superpile

#406 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by superpile »

Bistra_boza wrote:Koja komadina budale:

Priština
Poglavar Islamske zajednice BiH Mustafa Cerić i kosovski muftija Naim Trnava potpisali su u Prištini Sporazum o saradnji islamskih zajednica BiH i Kosova, u želji da preuzmu lidersku ulogu u odnosu na muslimane.
"Smatramo da smo sposobni i da možemo da preuzmemo tu lidersku ulogu u odnosu na muslimane, jer nas Bošnjaka i Albanaca ima 20-ak miliona, kad bi se svi sabrali, kad bi se svi prebrojali", naglasio je Cerić na Forumu Bošnjaka, koje je posjetio na Kosmetu.

Cerić je naveo da samo u Turskoj živi oko osam miliona Bošnjaka, te još dva miliona u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji, na Kosovu i u Makedoniji.

Prema njegovim riječima, oko dva miliona Bošnjaka živi u SAD, Australiji i zapadnoevropskim zemljama.

Govoreći na Forumu Bošnjaka, Cerić je rekao da su sporazumom postavljeni ciljevi buduće saradnje dvije islamske zajednice na Balkanu.

"Obavezali smo se da se svake godine sastajemo i analiziramo odnose između nas, ali isto tako kao dva autohtona, dva autentična muslimanska naroda na Balkanu i Evropi preuzmemo pravo i obavezu predstavljanja islama u Evropi", naveo je Cerić i dodao da mnogi danas islam predstavljaju na "onakav ili ovakav način".
ooo kaakoo jee lijeepo biti gluup...
1gorstak

#407 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by 1gorstak »

Trla_baba_lan wrote:Ako Ceric u slucaju Srbije priznaje otcepljenje dela teritorije a istovremeno se zalaze za ukidanje Republike Srpske - onda Ceric nije nista drugo nego jedan obican licemer. Ako po Cericu, Albanci kao nacionalna manjina imaju pravo na otcepljenje i stvaranje svoje etnicki ciste drzavice, zbog cega Srbi kao konstutivni narod u BiH ne bi mogli to isto? Sledeci put kada Ceric bude pricao o tome kako se BiH treba ujediniti i kako treba ukinuti RS - treba ga samo podsetiti na njegovu posetu "drzavi kosova" i na izjave koje je davao prilikom te posete pa ako ima i malo obraza, shvatice da je sasvim suvisno bilo sta vise da prica i shvatice da njegove price vise nisu relevantne. A sto se tice Zukorlica, kada se vrati sa Kosova, treba ga pitati da li i on priznaje tu albansku paradrzavicu, jer ako je priznaje onda jednostvano ne postuje drzavu Srbiju i ne znam zasto bi ikada ocekivao bilo kakvu pomoc ili podrsku od drzave Srbije ili zasto bi smatrao da ima prava na pare iz budzeta drzave Srbije. Sto se Zukorlica tice, polako se vidi da taj covek nije nista drugo do jedan nacionalista koji se udruzio sa jednim jos vecim nacionalistom iz BiH.
Podrivanje Srbije = dobro
Podrivanje BiH = lose

To su jednacine koje definisu ispravnost ili neispravnost necijeg poteza, a to ce ostati na snazi sve dok Srbija podrzava svoje kopile zvano "Srpska". Crna Gora se distancirala od velikosrpstva, Hrvatska se okrenula svojim problemima, samo srbijanski politicari nalaze za shodno da opravdavaju svojatanje skoro pola BiH od strane samo jednog naroda. Samo Beograd raspisuje tajne potjernice za nama zbog lazi i izmisljotina, pa ne znamo ko ce sljedeci biti uhapsen na beogradskom aerodromu.

Pustite Iliju iz zatvora pa cemo voditi dijalog. Do tada, malo vam je Ceric, treba put Srbije poslati i kugu i skakavce.
ZukSan

#408 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by ZukSan »

Sa-x je cudo fakat, iznova i iznova se postavljaju teme gdje je osnovni cilj oblatiti reisa Cerica. Mislim da je i djeci jasno da tako nesto ne moze biti slucajno. Kada budem imao vremena napravit cu pravu analizu tema na sa-x, a ovako mogu da procijenim da je po pisanju pojedinih forumasa neprijatelj broj 1. bosnjaka (a da negovorim hravata i srba) upravo reis Ceric. U državi gdje je korupcija normalna pojava, gdje ljudi prosto kradu iz državnog buđeta milione maraka, ipak je glavna vijest i glavni osumljičeni reis Cerić. Niko direktno ne spominje sve one kvazi političare koji su korumpirani do srži, niko više ne spominje kriminal u državi, ali Cerić se mora spomenuti. U jednoj normalnoj državi sa pametnim ljudima problemi se moraju prepoznavati i njih iznositi u javnost, međutim na sa-xu pravi problemi nisu važni ili možda da obrnemo logiku MOŽDA JE CERIĆ PROBLEM.
Problem Cerića je takav što u sivilu bošnjačke elite, ako se uopšte može to nazvati, on jedini ima karizmu i smjelost da ode i na Kosovo i kaže šta Bošnjaci zapravo žele reći, da podržavaju kosovare i muslimane Kosova u njihovoj borbi da se jednom i zauvjek odupru stoljetnoj srpskoj genociodnosti. Problem Cerića je upravo u tome što kao lider Islamske zajednice, koju većina Bošnjaka smatra njihovom vjerskom zajednicom, ima dovoljno samostalnosti, karizme i smjelosti da vodi javno govori šta Bošnjaci misle. Naravno da je to problem, Bošnjaci trebaju bit ono što su bili od 1878. jedna rulja bez pravaq glasa, dovoljno glupi da na ovako naši srrpski i hrvatski pametnjakovići govore šta je to super dobro za nas.
Hajmo smijeniti Cerića i dovesti nekog tihog glupog hodžu na vrh Islamske zajednice i naša draga braća na istoku i zapadu će biti sretna, hajmo ako ništa radi njih jer ih mi tako volimo. U ovakvom scenariju šta bi se desilo, stvorila bi se potreba za malo "radikalnijim" liderom koji bi morao biti u politici, a to je želja svih ovih ovdje dušebrižnika. Malo čvršći stav bošnja<čkih političara bi neumitno vodio sve većim tenzijama u BIH. To možete da vidite da oficijelna Dodikova politika je izazvati sukob, što bošnjački političari izbjegavaju. Ukoliko bi Bošnjaci prihvatili ovakvu borbu samo bi se produbljivali problemi u državi i neumitno se išlo raspadu Bosne i novom ratu.
Zbog toga reisu Ceriću svaka čast za ovaj potez gdje je obišao Kosovo, SVAKA ČAST!
A na kraju konkluzija: Bošnjacima su potrebni umjereni političari i još odvažniji vjerski vođa!
Prpa.ba

#409 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Prpa.ba »

Ako nista, zbog ovih procjena broja Bosnjaka moze se reci da je ili los matematicar i demograficar, ili ima ocajne matematicare i demograficare za savjetnike, ili zna i poneku slagati. :oops: :D
harač

#410 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by harač »

said.sa wrote:Ja fakat ne znam šta očekujete od Cerića? Da priča o tome kako BiH treba biti sekularna država? Ili možda o suživotu sa četnicima i ustašama (nadam se da svi znamo razliku između Srbi i Hrvati i četnici i ustaše)?

On radi ono što mu je u opisu radnog mjesta, tj. prije svega gleda interese muslimana u BiH. Da li ih uvijek na najbolji način zastupa, u to neću ulaziti. Sigurno ih bolje zastupa o mnogi i u SDA-u i SDP-u. E sad, to što mnoge na ovom forumu to žulja, to je njihova stvar. Ovo i jeste mjesto gdje se iznose mišljenja.
Reis Cerić ima i dobrih i loših strana, al' pisati kako je on najveći dušman ove zemlje je u najmanju ruku degutantno.

I još i ovo da dodam, osoba koja je otvorila ovu temu je @Karađoz, lik koji je otvorio i temu Do kada će vehabije terorisati Mostar. Pogađate, tema je o sukobu, pazi ovo, vehabija i Bošnjaka u Mostaru. :-) Mostar i vehabije staviti u istu rečenicu je baš onako smješno. I šta bi na kraju, ispostavi se da je pijana bagra došla da tuče vjernike nakon provokacije. Ovo govorim čisto da se zna da su neki ljudi prosto zaslijepljeni netrpeljivošću prema muslimanima ili im je to možda u opisu radnom mjesta.
:D :D :D meni su uvijek bili veoma zanimljivi znalci sa ovog foruma koji su kao kritikovali resi-a/i IZ što otvara tolike džamije (baš nešto nekompatibilno tu)... šta treba raditi? otvarati fabrike? praviti autoput? ispravljati propale privatizacije? praviti zaobilaznicu oko sarajeva? završiti porodilište? :run: :skoljka:
Arc_Angel

#411 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Arc_Angel »

mene ovo podsjeca na onu izreku srpskih nacionalista "nas i rusa 200 miliona"
da li se samo meni cini ili nasa zemlja ide istim stopama kao sto je to srbija radila sredinom 80-ih i pocetkom 90-ih godina proslog stoljeca, meni se cini da se namjerno podizu nacionalne i sovinisticke tenzije bez ikakvog razloga.
ZukSan

#412 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by ZukSan »

harač wrote:
said.sa wrote:Ja fakat ne znam šta očekujete od Cerića? Da priča o tome kako BiH treba biti sekularna država? Ili možda o suživotu sa četnicima i ustašama (nadam se da svi znamo razliku između Srbi i Hrvati i četnici i ustaše)?

:D :D :D meni su uvijek bili veoma zanimljivi znalci sa ovog foruma koji su kao kritikovali resi-a/i IZ što otvara tolike džamije (baš nešto nekompatibilno tu)... šta treba raditi? otvarati fabrike? praviti autoput? ispravljati propale privatizacije? praviti zaobilaznicu oko sarajeva? završiti porodilište? :run: :skoljka:
a meni su zanimljivi takvi kao ti, koji sumnjam da ne znaju da se džamije grade sredstvima IZ, koja btw većina se dobijaju plačanjem članarine u IZ, a fabrike grade privatni investitori (ne smijem ni zamisliti kada bi IZ napravila svoju fabriku sta bi ti i takvi kao ti govorili). Stoga ne vrijeđaj mi intelegenciju svojim malicioznim komentarima.
MUNAFIK

#413 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by MUNAFIK »

said.sa wrote:I još i ovo da dodam, osoba koja je otvorila ovu temu je @Karađoz, lik koji je otvorio i temu Do kada će vehabije terorisati Mostar. Pogađate, tema je o sukobu, pazi ovo, vehabija i Bošnjaka u Mostaru. :-) Mostar i vehabije staviti u istu rečenicu je baš onako smješno. I šta bi na kraju, ispostavi se da je pijana bagra došla da tuče vjernike nakon provokacije. Ovo govorim čisto da se zna da su neki ljudi prosto zaslijepljeni netrpeljivošću prema muslimanima ili im je to možda u opisu radnom mjesta.
Evo kakvi se likovi bave IZ i vjerskim sluzbenicima i sl... :(
MUNAFIK

#414 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by MUNAFIK »

Arc_Angel wrote:mene ovo podsjeca na onu izreku srpskih nacionalista "nas i rusa 200 miliona"
da li se samo meni cini ili nasa zemlja ide istim stopama kao sto je to srbija radila sredinom 80-ih i pocetkom 90-ih godina proslog stoljeca, meni se cini da se namjerno podizu nacionalne i sovinisticke tenzije bez ikakvog razloga.
To sto tebe podsjeca na to to je tvoj problem... Rezultati srpskih djela i planova su jasni i nalaze se podzemljom u u rusevinama, a takve planove kaciti IZ je jako jako podlo...

Cuj nasa zemlja ide istim stopama kao srbija??? Gdje ti zivis majke ti? u kojoj zemlji? KOJA JE TVOJA ZEMLJA? ocito da BiH nije!

U BiH rat nikad nije prestao, ono sto je srbija radila 90-tih radi i sada samo na prefrganiji nacin, BiH se jos brani od svojih NEPRIJATELJA koji zele i javno PRICAJU I NAJAVLJUJU NESTANAK Bosne i Hercegovine i ti dodjes ovdje, NALOZEN jednom medijskom informacijom i pises ovakve gluposti... E moj naivni narode... :(

Reis je otisao u posjetu Islamskoj zajednici, ZNAS muslimanima NISTA NEZNACI NACIJA, BOJA KOZE ETNICKA ILI BILO KOJA DRUGA PRIPADNOST... svi MUSLIMANI SU BRACA!!! Covjek je otisao kod nase brace u posjetu, kod njihove zajednice i dogovorili se da ostvare dobre ODNOSE I SURADNJU, Muslimani iz BiH sa muslimanima Albancima sta je tu tako lose? Mislim razumijem ja da je to LOSA vjest za neprijatelje muslimana (neprijatelji bi najradja da se muslimani BiH i albanci KOLJU) al na srecu nije tako. Svaka cast Reisu na ovom potezu i ja se nadam vecoj suradnji i jacim vezama medju muslimanima BiH i muslimana Kosova, Srbije, Albanije itd...
amrica

#415 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by amrica »

MUNAFIK wrote:
said.sa wrote:I još i ovo da dodam, osoba koja je otvorila ovu temu je @Karađoz, lik koji je otvorio i temu Do kada će vehabije terorisati Mostar. Pogađate, tema je o sukobu, pazi ovo, vehabija i Bošnjaka u Mostaru. :-) Mostar i vehabije staviti u istu rečenicu je baš onako smješno. I šta bi na kraju, ispostavi se da je pijana bagra došla da tuče vjernike nakon provokacije. Ovo govorim čisto da se zna da su neki ljudi prosto zaslijepljeni netrpeljivošću prema muslimanima ili im je to možda u opisu radnom mjesta.

@said.sa
iz avaza, prema policijskom izvjestaju

"Podsjetimo, u tuči tog kobnog dana, osim Dizdarevića, teško su povrijeđena još četiri vjernika koja su izlazila iz džamije nakon obavljenog jacija-namaza. Sve se zbilo nakon banalne svađe zbog parkinga, a u tuči je učestvovalo 50-ak osoba. Ovaj slučaj izazvao je dosta reakcija u javnosti, najviše zbog toga što su određeni mediji incident ispred Šarića džamije pokušali predstaviti kao sukob između vehabija i Bošnjaka."
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#416 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Uh, sto se neki brzo pale... k'o suha balega....
Otisao covjek na Kosovo, pa sta... :-D
Bio u Sandzaku, pa sta... :-D
Uskoro ce u Presevsku kotlinu, pa sta... :-D
Pa onda u Vojvodinu, ma malo u Timocku krajinu, pa Sumadiju...ops, tamo nema muslimana. :(
Bice, bice inshallah. :D
A Srbija sve manja :dance:
ZukSan

#417 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by ZukSan »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Uh, sto se neki brzo pale... k'o suha balega....
Pa onda u Vojvodinu, ma malo u Timocku krajinu, pa Sumadiju...ops, tamo nema muslimana. :(
i onda se srbija mora ovako boriti za svoj opstanak preko sa-xa
hahah nije valjda da više nema tenkova, aviona, dobrovoljaca i koljača...
recesija udara na svim poljima :D
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#418 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

ZukSan wrote:
Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Uh, sto se neki brzo pale... k'o suha balega....
i onda se srbija mora ovako boriti za svoj opstanak preko sa-xa hahah nije valjda da više nema tenkova, aviona, dobrovoljaca i koljača...recesija udara na svim poljima :D
A najgore je sto udara i po mudima. :oops: :D
arzuhal

#419 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by arzuhal »

1gorstak wrote:
Podrivanje BiH = lose

To su jednacine koje definisu ispravnost ili neispravnost necijeg poteza, a to ce ostati na snazi sve dok Srbija podrzava svoje kopile zvano "Srpska". Crna Gora se distancirala od velikosrpstva, Hrvatska se okrenula svojim problemima, samo srbijanski politicari nalaze za shodno da opravdavaju svojatanje skoro pola BiH od strane samo jednog naroda. Samo Beograd raspisuje tajne potjernice za nama zbog lazi i izmisljotina, pa ne znamo ko ce sljedeci biti uhapsen na beogradskom aerodromu.

Pustite Iliju iz zatvora pa cemo voditi dijalog. Do tada, malo vam je Ceric, treba put Srbije poslati i kugu i skakavce.
Potpisujem. Dosta je ba više serendanja.

Kada Željko Komšić kaže kako bi neko mogao dobiti, ne samo po nosu već i po glavi, ukoliko se nastavi miješati u stvari BiH - meni drago da to čujem i vidim jednog insana i ne zanima me ko je i šta je. To Komšići! Tako mi isto i za reisa Cerića i bilo bi mi svejedno ma ko to bio. Dakle, četnici pokolju koliko mogu, protjeraju kroz logore, nasiluju, genocid izvrše...i onda moraš sa njima lijepo nešta!? Ma mrš u vražiju mater!
Svi viču: u Srebrenici se desio strašan zločin, ali to nije bio genocid! Sve strane su činile zločine! Ona budala, Rajko Vasić, laprda kako ne postoji nikakva Bosna i Hercegovina, da je to samo mrtva politička ideja. Ne bi bilo ništa čudno što jedan komad budale to govori, da istog ne podržavaju oni kojima on prodaje svoja serendanja.
Nije ništa bilo, svi smo krivi?
Ceriću, care! Samo deri!
Cerić diže tenzije i priča neistinu? Pa zar se tenzije mogu više dignut i zar se, pored toliko laži sa kojima smo prinuđeni da živimo, može ijedna laž izreći?
Naprave ti džehenem od života i haj šuti sad. I tačno je: ako mi već nemamo političare sa mudima, ako su ih kastrirali stranci, nek priča ko stigne i nek udara Srbiju koliko može. Što reče ona jedna žena u Srebrenici: Nikad se bosanski Srbi ne bi odvažili da urade to što su uradili da nisu imali svu pomoć i podršku Beograda. Zato mi je drag Marko Vešović gdje kaže: Svako jutro ću se buditi sa rečenicom - ''Uostalom, danas ću uraditi što više da razjebem Republiku Srpsku.''
Nakon sljedećih izbora će, garant, doći do stvaranja kolacije dva Društva Jednog Lica: Suljine stranke i Zlajine partije. Sve miriše ili smrdi na to. Suljo, ko kakav vel'ki, kreno u čišćenje avlije od fundamentalističkih nepodobnih kadrova da Zlaja penetrira što lakše. Amerikanci će podržat Čavića i SP u RS-u. I opet će sve otić u vm. I dotad, a i otad, opet će probosanski političari šutit jer moglo je bit gore, ne d'o Bog.
Zatvaraj nevine ljude, montiraj procese, dokaži kako su bh muslimani islamistička prijetnja slobodarskoj Evropi, operi krvave ruke i otari od evropsku kecelju...
Ima Bosne_Bice Bosne

#420 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

arzuhal wrote:
1gorstak wrote:
Podrivanje BiH = lose

Kada Željko Komšić kaže kako bi neko mogao dobiti, ne samo po nosu već i po glavi, ukoliko se nastavi miješati u stvari BiH - meni drago da to čujem i vidim jednog insana i ne zanima me ko je i šta je. To Komšići! Tako mi isto i za reisa Cerića i bilo bi mi svejedno ma ko to bio. Dakle, četnici pokolju koliko mogu, protjeraju kroz logore, nasiluju, genocid izvrše...i onda moraš sa njima lijepo nešta!? Ma mrš u vražiju mater!
Svi viču: u Srebrenici se desio strašan zločin, ali to nije bio genocid! Sve strane su činile zločine! Ona budala, Rajko Vasić, laprda kako ne postoji nikakva Bosna i Hercegovina, da je to samo mrtva politička ideja. Ne bi bilo ništa čudno što jedan komad budale to govori, da istog ne podržavaju oni kojima on prodaje svoja serendanja.
Ceriću, care! Samo deri!
Cerić diže tenzije i priča neistinu? Pa zar se tenzije mogu više dignut i zar se, pored toliko laži sa kojima smo prinuđeni da živimo, može ijedna laž izreći?
Naprave ti džehenem od života i haj šuti sad. I tačno je: ako mi već nemamo političare sa mudima, ako su ih kastrirali stranci, nek priča ko stigne i nek udara Srbiju koliko može. Što reče ona jedna žena u Srebrenici: Nikad se bosanski Srbi ne bi odvažili da urade to što su uradili da nisu imali svu pomoć i podršku Beograda. Zato mi je drag Marko Vešović gdje kaže: Svako jutro ću se buditi sa rečenicom - ''Uostalom, danas ću uraditi što više da razjebem Republiku Srpsku.''
Nakon sljedećih izbora će, garant, doći do stvaranja kolacije dva Društva Jednog Lica: Suljine stranke i Zlajine partije. Sve miriše ili smrdi na to. Suljo, ko kakav vel'ki, kreno u čišćenje avlije od fundamentalističkih nepodobnih kadrova da Zlaja penetrira što lakše. Amerikanci će podržat Čavića i SP u RS-u. I opet će sve otić u vm. I dotad, a i otad, opet će probosanski političari šutit jer moglo je bit gore, ne d'o Bog.
Zatvaraj nevine ljude, montiraj procese, dokaži kako su bh muslimani islamistička prijetnja slobodarskoj Evropi, operi krvave ruke i otari od evropsku kecelju...
:thumbup: :bih:
MUNAFIK

#421 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by MUNAFIK »

amrica wrote:
MUNAFIK wrote:

@said.sa
iz avaza, prema policijskom izvjestaju

"Podsjetimo, u tuči tog kobnog dana, osim Dizdarevića, teško su povrijeđena još četiri vjernika koja su izlazila iz džamije nakon obavljenog jacija-namaza. Sve se zbilo nakon banalne svađe zbog parkinga, a u tuči je učestvovalo 50-ak osoba. Ovaj slučaj izazvao je dosta reakcija u javnosti, najviše zbog toga što su određeni mediji incident ispred Šarića džamije pokušali predstaviti kao sukob između vehabija i Bošnjaka."
I? :?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#422 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by pici »

Priština

(SRNA)

TTOOOOOOOOO CERKEEEE ZAKUHAAAAJJJJ !!!!!!! :mrgreen: :bih:
Ima Bosne_Bice Bosne

#423 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

pici wrote:
Priština

(SRNA)

TTOOOOOOOOO CERKEEEE ZAKUHAAAAJJJJ !!!!!!! :mrgreen: :bih:
Ne zakuhava, samo vrsi inventuru... :lol:

Uskoro ce i postovaoci ChiCHinog lika i djela objaviti koliko je njiHa - od Tokija do Milvokija. :D
Plus ono malo Rusa. :D
sodom

#424 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by sodom »

šteta što mu niko ne reče da nisu svi albanci muslimani :D
cuj 8 miliona bosnjaka u turskoj :lol: , da je makar rekao 2 pa i 3...al ovako.
zonbirile

#425 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by zonbirile »

arzuhal wrote:
1gorstak wrote:
Podrivanje BiH = lose

Ceriću, care! Samo deri!
-----------------------------------------------------------------
ti si u pravu,ali sa zadanim pogrešnim premisama i naravno one te odvuku u pogrešnom smjeru.Rat i agresija,s tim zločin i genocid nad Bošnjacima Bosne,je bio u cilju stvaranje Velike Srbije,a Bošnjaci su bili prepreka već dogovorenom scenariju.Malo je tu bilo vjerskog na strategijskom,globalnom planu,a da je isto korišteno kao gorivo četničkim hordama ,stoji.Kako drugčije objasniti mir na Sanđaku,Kosovu,diljem Srbije tokom agresije.Ima još nešto vs Evrope,Kosovo je 97% muslimansko,ali ide uz SAD pomoć krupnim koracima napred,Albanija 52%,evo kažu uće u EU.Naš problem je što se nije definitivno prelomilo na koju će se stranu sekularno-zapadno,vjerski-istočno,neko laviranje od strane levatske politike i MuCe,gazde ne dozvoljavaju.U par situacija smo dobro zavukli i ujeli ruku koja nam je pomogla,a o duhu raje koji se razvija i okreće na stranu klerikalne kaste da ne govorim.
Locked