Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sezammm

#401 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by sezammm »

Mislim da je i Misimovicov klub ovdje odigrao presudnu(prljavu) igru.
Sve u svemu, koje ikad imao ovakvi prvrjeda i slicni situacija tesko ce povjerovati u ovakvu pricu.
Munib odlazi(napokon) pa samim tim ce se sad istresati sve smece koje je se iza vrata krilo u savezu.
Munib ce povuci mnoge za sobom u provaliju(takav je on)
Ovo je tek pocetak ove (ne)vjerovatne price Misimovica i drugova
Naredni dana ce se dosta toga saznati a do tad :run:
udrch

#402 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by udrch »

Dabogda im Munib obezbjedio mjesta u loži KPD stadiona..
jeza u ledja

#403 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

I? Sta bi? U roku par dana stvorili ste pricu o "svadji Misimovica i Cire zbog koje nije htio da igra", te o "laznoj povredi". Vec ste se poceli prisjecati familije bilo Misimovicu, bilo Ciri, u ovisnosti koga podrzavate. A sve to bez ijedne izjave Misimovica u vezi ovoga. Neki dan izasao clanak na Sportinu, koji se cijeli zasniva na komentaru o recenici "Doktore ja sam prevaren", za koju ne pise ni gdje ni kad je recena.
Gade mi se novinari, a vi koji skacete pred rudu zapitajte se jos jednom gdje vam je pamet.
udrch

#404 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by udrch »

jeza u ledja wrote:I? Sta bi? U roku par dana stvorili ste pricu o "svadji Misimovica i Cire zbog koje nije htio da igra", te o "laznoj povredi". Vec ste se poceli prisjecati familije bilo Misimovicu, bilo Ciri, u ovisnosti koga podrzavate. A sve to bez ijedne izjave Misimovica u vezi ovoga. Neki dan izasao clanak na Sportinu, koji se cijeli zasniva na komentaru o recenici "Doktore ja sam prevaren", za koju ne pise ni gdje ni kad je recena.
Gade mi se novinari, a vi koji skacete pred rudu zapitajte se jos jednom gdje vam je pamet.
Ja sam se smijao kad sam pročitao ovo: "Šefe ja sam prevaren".. :D
Novinari kad nemaju šta napisati iznose nebuloze i izmišljaju..
Pusur

#405 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Pusur »

Miske je bio i ostao legenda!
Ciro je uzeo misketa kao zrtveno janje i fakat il je kao glup il jako pametan
kad glavnog icraca kritikuje uoci tako bitne tekme (istina da je Mislimovic bio slab).

Ciri ce biti noga i ja se radujem tome, drag mi je onako pravo al nije za trenera, taktika mu je nula.
Kao sto Misimovic rece nismo ni jednu pravu reprezentaciju pobjedili, nema on pojma, njegova taktika je iz 70-tih.
jeza u ledja

#406 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

A sve ove druge stvari o kojima Miske govori u vezi organizacije, naravno da je u pravu. Covjek je sacekao kraj kvalifikacija da o njima progovori. Sve je to nama manje-vise poznato, ali je najbolje cuti iz usta igraca.
To je direktna krivica Cire, ali mozda i vise do idiotskog saveza, a sto ne reci, ne samo do njihovog lopovluka vec i do nepostojanja znanja, organizacione strukture, pa vjerovatno i love da se unajme ljudi poput osiguranja reprezentativaca i slicno.

Naravno, ne bi Misimovic cekao zadnju i odlucujucu utakmicu da bas nju bojkotuje radi takvih stvari.
DOBOJLIJA

#407 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by DOBOJLIJA »

jeza u ledja wrote:A sve ove druge stvari o kojima Miske govori u vezi organizacije, naravno da je u pravu. Covjek je sacekao kraj kvalifikacija da o njima progovori. Sve je to nama manje-vise poznato, ali je najbolje cuti iz usta igraca.
To je direktna krivica Cire, ali mozda i vise do idiotskog saveza, a sto ne reci, ne samo do njihovog lopovluka vec i do nepostojanja znanja, organizacione strukture, pa vjerovatno i love da se unajme ljudi poput osiguranja reprezentativaca i slicno.

Naravno, ne bi Misimovic cekao zadnju i odlucujucu utakmicu da bas nju bojkotuje radi takvih stvari.

Sve ce to sada izaci crno na bjelo, Miske NIJE bijo povrjedjen, nesto se desilo i to cemo saznati.
Mozda u 60 min veceras.
Savez mu nije dao ni da udje u autobus iz sarajeva do Zenice, bog zna sta se desilo
jeza u ledja

#408 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

DOBOJLIJA wrote:
jeza u ledja wrote:A sve ove druge stvari o kojima Miske govori u vezi organizacije, naravno da je u pravu. Covjek je sacekao kraj kvalifikacija da o njima progovori. Sve je to nama manje-vise poznato, ali je najbolje cuti iz usta igraca.

Sve ce to sada izaci crno na bjelo, Miske NIJE bijo povrjedjen, nesto se desilo i to cemo saznati.
Mozda u 60 min veceras.
Savez mu nije dao ni da udje u autobus iz sarajeva do Zenice, bog zna sta se desilo
Halo?!?

Jesi li procitao par zadnjih stranica???
Tri intervjua sa Misimovicem, izvjestaji iz njemackih novina, nalazi njemackih doktora, dokazi ultrazvucnih (ili kakvih vec) snimaka.
Savez nije dao Misimovicu da udje u autobus??? Gdje si to procitao? Na osnovu cega si to zakljucio?? Na osnovu toga sto je dosao autom?
Boze sacuvaj.
:roll:
DOBOJLIJA

#409 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by DOBOJLIJA »

Prico sam sa vise ljudi koji su bili dole i koji imaju direktan kontakt sa fudbalerima.

PS: Koljeno mu nije bilo 100% ali ta situacija koja je vladala dole nije slucaj olaksala. Sam ej misimovic reko da je sve licilo na jedan veliki vasar
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#410 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by hrasno38 »

DOBOJLIJA wrote:Prico sam sa vise ljudi koji su bili dole i koji imaju direktan kontakt sa fudbalerima.

PS: Koljeno mu nije bilo 100% ali ta situacija koja je vladala dole nije slucaj olaksala. Sam ej misimovic reko da je sve licilo na jedan veliki vasar
E sad bi mi svi trebali da verujemo sa tim tvojim ljudima i da im verujemo a da ne vjerujemo samom Misimovicu koji kaze da je upravo radi takvih pijacara ostavio snimak svoga koljena. To ista prica ko od onog "starijeg i pouzdanog naviaca FK Sarajeva"sto je iz najpouzdanijih izvora saznao da ce Zeljo kupiti utakmicu protiv Sarajeva. Dajte vise prestanite mahalati i shvatite da su Misimovicev jedini alat sa kojim moze zaradjivati za zivot te njegove noge i naravno ako je imao i najmanje bolove covjek nije htio da rizikuje svoju karijeru i vozdra.
jeza u ledja

#411 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

DOBOJLIJA wrote:Prico sam sa vise ljudi koji su bili dole i koji imaju direktan kontakt sa fudbalerima.

Pricao sam i ja sa jos vise ljudi dole :-) koji su imali jos direktniji kontakt sa fudbalerima :-) i svi su mi rekli sve suprotno. :oops:
bager

#412 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bager »

Skonta i ti konačno o čemu se radi :)
Dasi

#413 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dasi »

Selma Bajrami u lozi a Misketa nece da puste na stadion ccc
Miske kralju, budi pametan, pusti neka im Selma kreira igru i neka trazi Nasera u napadu.
Mamicu im lopovsku!!!!!
SAVEZ NAPOLJE!!!!!!
Point.

#414 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Point. »

Dasi wrote:Selma Bajrami u lozi a Misketa nece da puste na stadion ccc
Miske kralju, budi pametan, pusti neka im Selma kreira igru i neka trazi Nasera u napadu.
Mamicu im lopovsku!!!!!
SAVEZ NAPOLJE!!!!!!
Bas sad gledam kod Bakira. Ne mogu da vjerujem, jebote sta ce jedna kafanska kvazi pjevacica u svecanoj lozi i jedan ratni komadant, osudjeni kriminalac? Shvatio bi Misketa da kaze zbogom repki, a onaj sin cirin je posebna prica, koji je to ruljak ma haj zdra'o.
elSaik

#415 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by elSaik »

Point. wrote:
Dasi wrote:Selma Bajrami u lozi a Misketa nece da puste na stadion ccc
Mamicu im lopovsku!!!!!
SAVEZ NAPOLJE!!!!!!
Bas sad gledam kod Bakira. Ne mogu da vjerujem, jebote sta ce jedna kafanska kvazi pjevacica u svecanoj lozi i jedan ratni komadant, osudjeni kriminalac? Shvatio bi Misketa da kaze zbogom repki, a onaj sin cirin je posebna prica, koji je to ruljak ma haj zdra'o.
Momci niste objektivni. Garantiram da Ćirin sin nema nikakvog uticaja na igrače osim što oni koje on zapika za sebe ne igraju. Samo se nadam da neće zapikati Džeku.
Šibicar

#416 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Šibicar »

Najviše mi je žao Misketa,momka će pojesti novinari ćirolisci i ostali kojima su Ćiricine dosjetke simpatične,za bilo kakav drugačiji rasplet gotovo da i nema nikakve šanse,jer poznajući naš narod i naš mentalitet,sve će biti po starom samo što će Misimović biti proglašen izdajnikom....Mi smo najveći miševi na planeti...
klixober

#417 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by klixober »

Mogu se kladiti da je toliko forsiranje nekih igraca,ponajvise Ibricica,povezano sa Cirinim sinom,samim tim i Cirom,tj. procentom na njihove buduce transfere.Kako drugacije objasniti Cirinog sina u sklopu reprezentacije..
elSaik

#418 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by elSaik »

komeba wrote:Mogu se kladiti da je toliko forsiranje nekih igraca,ponajvise Ibricica,povezano sa Cirinim sinom,samim tim i Cirom,tj. procentom na njihove buduce transfere.Kako drugacije objasniti Cirinog sina u sklopu reprezentacije..
Svaka čast Supiću, ali on je guran samo da bi se prodao. Tako se gura i Ibričić. Mislim, njemu svaka čast, daje sve od sebe i protiv njega lično nemam ništa protiv, ali....
LSD

#419 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by LSD »

Šibicar wrote:Najviše mi je žao Misketa,momka će pojesti novinari ćirolisci i ostali kojima su Ćiricine dosjetke simpatične,za bilo kakav drugačiji rasplet gotovo da i nema nikakve šanse,jer poznajući naš narod i naš mentalitet,sve će biti po starom samo što će Misimović biti proglašen izdajnikom....Mi smo najveći miševi na planeti...
Ma mogu se samo sageti Miksetu svi ti nabrojani polupismeni novinari i ćirolisci...znamo svi ko je i šta je Miske,prije svega kulturan i odgojen momak,gospodin covjek kojem ne treba sav ovaj cirkus...a što se tice tih novinara i njihovog podmetanja Misimoviću,pa uvijek ce biti ovaca koji ce vjerovati takvim likovima - tu nema pomoci.
Šibicar

#420 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Šibicar »

LSD wrote:
Šibicar wrote:Najviše mi je žao Misketa,momka će pojesti novinari ćirolisci i ostali kojima su Ćiricine dosjetke simpatične,za bilo kakav drugačiji rasplet gotovo da i nema nikakve šanse,jer poznajući naš narod i naš mentalitet,sve će biti po starom samo što će Misimović biti proglašen izdajnikom....Mi smo najveći miševi na planeti...
Ma mogu se samo sageti Miksetu svi ti nabrojani polupismeni novinari i ćirolisci...znamo svi ko je i šta je Miske,prije svega kulturan i odgojen momak,gospodin covjek kojem ne treba sav ovaj cirkus...a što se tice tih novinara i njihovog podmetanja Misimoviću,pa uvijek ce biti ovaca koji ce vjerovati takvim likovima - tu nema pomoci.
Najgore je što su te "ovce" u većini,a poznajući nas koji bi stali u Misketovu odbranu,najjača će mu podrška biti preko tastature na forumu...
jeza u ledja

#421 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Sve to stoji, ali fakat mi nije jasno kako ste mogli povjerovati novinarima i kojekakvim anonimusima sa 'sto posto provjerenim info' o tome da momak nije bio povrijedjen?
Dammme

#422 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

Šibicar wrote:
LSD wrote:
Najgore je što su te "ovce" u većini,a poznajući nas koji bi stali u Misketovu odbranu,najjača će mu podrška biti preko tastature na forumu...
Evo majstore kad god, gdje god staću u Misketovu odbranu. Ako postoji neko mjesto gdje treba stati u njegovu odbranu, a da ja imam načina da dođem na to mjesto, bujrum zovi.
Dammme

#424 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

jeza u ledja wrote:Sve to stoji, ali fakat mi nije jasno kako ste mogli povjerovati novinarima i kojekakvim anonimusima sa 'sto posto provjerenim info' o tome da momak nije bio povrijedjen?
Moje mišljenje o ovome svom cirkusu pokušaja prikazivanja Misketa kao "izdajnika" je da je Miske vjerovtno bio povrijeđen, ali ne toliko teško da ne bi stisnuo zube, pa bar sjeo na klupu, da su odnosi bili normalni. Kad mu se desilo prozivanje nesposobnog selektora i sav taj "cirkus kolorado" koji je bio oko repke, čovjek skonto "što bi ja rizikovao karijeru i još težu povredu pa de me neko ponovo pljuje i vadi se na mene" A siguran sam da je igrao i da smo ispali(uz selektorovu taktiku koja bi vjerovatno ostala ista), on opet bio krivac, jer je bio povrijeđen.
BKrajina

#425 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by BKrajina »

Odlazi cirkus iz našeg malog grada
širokim drumom što izlazi na most.
Odlazi cirkus i ja se pitam sada:
ko je domacin, a ko je bio gost?

Nestaje cirkus u širokoj ravnici.
U kišnoj noci za njim se srebri trag.
Odlazi fakir i artisti na žici
i tužni pajac što bio mi je drag.

Da l' je sve bilo samo fol?
Da l' je sve samo jeftin trik?
Il' sve te maske kriju bol
i neki sasvim drugi lik?

Pricace deca o svetlima arene,
vežbace krišom kod kuce neki štos.
Ali vec sutra, cim prodje neko vreme
samo ce retko pomišljati na to.

Ostace okrugli trag na mestu šatre,
tu gde se hrvao s tigrom hrabri Grk.
I par plakata, na njima gutaci vatre
kome ce klinci vec nacrtati brk.

Da l' je sve bilo samo fol?
Da l' je sve samo jeftin trik?
Il' sve te maske kriju bol
i neki sasvim drugi lik?

Laku noc, dame i gospodo.
Eto, i ova predstava je završena.
Nadam se da ste uživali u njoj.
Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine.
Nadam se da cemo se još videti u nekom drugom gradu,
na nekoj drugoj predstavi,
u nekom drugom cirkusu.

Odlazi cirkus iz našeg malog grada
širokim drumom što izlazi na most.
Odlazi cirkus i ja se pitam sada:
ko je domacin, a ko je bio gost?

Odlazi cirkus, za sve je bolje tako.
Mnogi su predstavu shvatili do sad.
Nove pajace ce masa naci lako
jer drugi cirkus ce doci u naš grad.

Ma, sve je bilo samo fol.