Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
meli_ha

#401 Re: Haram im bilo.....

Post by meli_ha »

Primalac Čubro Ajdin

Svrha doznake: uplata za Čubro Ajdin-8674342225606

Račun primaoca:1540010000001910
Last edited by meli_ha on 09/04/2009 16:32, edited 1 time in total.
homar

#402 Re: Haram im bilo.....

Post by homar »

Bravo omladino, vi ste bolji dio ovog društva, društva koje preko vas još čuje i osjeća. Ako je ovaj skup u nedjelju u 19.00 u Konzumu- Koreja, eto me sa svojim skromnim doprinosom. Organizatorima zahvalnost za trud i solidarnost, Allah će vas nagraditi.
teAMICA

#403 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

Koliko su visoki dječaci, sorry ako je već negdje napisano, ne upratih...
BondGirl

#404 Re: Haram im bilo.....

Post by BondGirl »

hvala meli_ha
meli_ha

#405 Re: Haram im bilo.....

Post by meli_ha »

Molim ;-)
atko

#406 Re: Haram im bilo.....

Post by atko »

Od srca zelim da se zahvalim mojim kolegama iz firme: N.S(20); E.S(20); A.L(10); M.T(5); E.M(10); B.C(30); Dj.P(20); J.S(20); H.A(20); A.T(20); M.M(20); A.H(50); L.F(5); A.B(20). :kiss:

Upravo sam izvrsio uplatu i stanje na racunu je uvecano za +270KM
piupiu

#407 Re: Haram im bilo.....

Post by piupiu »

atko wrote:Od srca zelim da se zahvalim mojim kolegama iz firme: N.S(20); E.S(20); A.L(10); M.T(5); E.M(10); B.C(30); Dj.P(20); J.S(20); H.A(20); A.T(20); M.M(20); A.H(50); L.F(5); A.B(20). :kiss:

Bravo Vucko i raja! :thumbup:
callmethebreeeze

#408 Re: Haram im bilo.....

Post by callmethebreeeze »

piupiu wrote:
atko wrote:Od srca zelim da se zahvalim mojim kolegama iz firme: N.S(20); E.S(20); A.L(10); M.T(5); E.M(10); B.C(30); Dj.P(20); J.S(20); H.A(20); A.T(20); M.M(20); A.H(50); L.F(5); A.B(20). :kiss:

Bravo Vucko i raja! :thumbup:
svaka cast:)
muz66

#409 Re: Haram im bilo.....

Post by muz66 »

5ar5rovic wrote:
lolita_xx wrote:e jbg, nisam upratila da ste se nalazili u vfu. nista, onda i jedino preostaje da uplatim preko banke
Možemo se sastati još jednom tokom weekenda ukoliko ima još forumaša ili onih koji to nisu, a željeli bi dati svoj prilog akciji, neka se jave pa ćemo opet sastaviti stolove u VF-u.
Pratim temu, kad napisete vrijeme sastanka u VF-u dodjem i ja ;-)
Wind

#410 Re: Haram im bilo.....

Post by Wind »

teAMICA wrote:Koliko su visoki dječaci, sorry ako je već negdje napisano, ne upratih...
Na strani 9 imas slike pa procijeni visinu.... :)
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#411 Re: Haram im bilo.....

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Bravo svima. :thumbup: :bih:

Evo prijedloga za sve forumase i goste koji zele da posalju novac iz inostranstva: saljite novac putem MoneyGram-a. Mnogo je jeftinije od Western Uniona, a novac se moze podici u svakoj Central Profit Bank u Sarajevu. :)

Hvala i pozdrav svima. :bih:
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#412 Re: Haram im bilo.....

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

pustopoljina wrote:hehe,nemojte samo ovce birati na osnovu umiljatog pogleda...nadjite nekog ko se razumije u to. a mora li stado imati i ovna? ili se ovan moze naci u komsiluku? jel'de, ja gluposti pitam :-) :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

Koliko ja znam ovan se ne muze i potreban je ovcama jednom godisnje. :D Kad zatreba, posao moze da odradi i neki iz komsiluka. :D Sad za sad nije potreban. ;-)
BondGirl

#413 Re: Haram im bilo.....

Post by BondGirl »

Ja zaista ne mogu a da se ne zahvalim Ahmmed-u koji je otvorio ovu temu i sviju nas rasplakao kao i onome ko je predlozio da se organizuje akcija, covjeku koji je prvi odnio pomoc...ma svima vama. Negdje sam procitala "ljudi su gusto posijani ali rijetko nicu" a ovdje ste se zaista okupili u lijepom broju...svaka vam cast
Bistra_boza

#414 Re: Haram im bilo.....

Post by Bistra_boza »

KURTY imas PM, ako nesto nije uredu javi mi. Ovo je jedna ovca od mene.
Pozdrav.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#415 Re: Haram im bilo.....

Post by ladyblue18 »

bravo atko :thumbup:
i ostali :thumbup:
ja odjece iskreno neke nemam, nazalost, a da imam rado bih pomogla.
Doduse vidjecu kod brata imal on sta stare odjece pa javim :)
istina živa

#416 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

poštovani
Nisam mogla a da se ne uključim na Vaš forum.Ja sam snimila prilog o dječaku iz Bratunca.Dirnulo me,a u isto vrijeme i razveselila činjenica da nam je ipak ostalo "Ono malo duše" koje smo imali i koje ne umire u nama bez obzira na sve nedaće koje nas pritišću.Ako nemate ništa protiv rado bih objavila neke poruke koje se nalaze na ovom portalu da svi znaju da nas ima još normalnih i da nas nikakva politika neće uništiti.Naravno bez Vašeg dopuštenja to neću učiniti jer poštujem svačiju volju i želju.Emisija u kojoj se emitovao prilog o dječaku zove se "Istina" i emituje se na mnogim medijima po BiH i šire.
Za sada toliko od mene.
Sretno
sanasa

#417 Re: Haram im bilo.....

Post by sanasa »

Ljudi moji, ja danas ne stigoh uplatiti ali i bolje je!:) Razglasila sam kome sam stigla za akciju i sad me zivkaju, odoh da to prikupim i ako Bog da sutra ide uplata i to rano...Skupila bih i garderobe za djecake ali gdje kako..Prije nedelje ne mogu nista..ako je neko spreman preuzeti paket sa garderobom u nedelju, super :thumbup: :thumbup: :thumbup:
amrica

#418 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

istina živa wrote:poštovani
Nisam mogla a da se ne uključim na Vaš forum.Ja sam snimila prilog o dječaku iz Bratunca.Dirnulo me,a u isto vrijeme i razveselila činjenica da nam je ipak ostalo "Ono malo duše" koje smo imali i koje ne umire u nama bez obzira na sve nedaće koje nas pritišću.Ako nemate ništa protiv rado bih objavila neke poruke koje se nalaze na ovom portalu da svi znaju da nas ima još normalnih i da nas nikakva politika neće uništiti.Naravno bez Vašeg dopuštenja to neću učiniti jer poštujem svačiju volju i želju.Emisija u kojoj se emitovao prilog o dječaku zove se "Istina" i emituje se na mnogim medijima po BiH i šire.
Za sada toliko od mene.
Sretno

Super sto si je javila. :-D
Ako bi mogla doci u nedelju u 19h u VF Koreja da se upoznamo? Mislim, ne znam jos koliko ce nas biti, ako ne bude dovoljno raje, promijenicemo termin, ali bice na forumu.

A sto se tice objavljivanja postova sa foruma, mislim da svako ko napise nesto na forumu gubi "autorsko" pravo...
istina živa

#419 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

Bit će mi zadovoljstvo upoznati Vas dobre ljude.Vidimo se akobogda u nedjelju.Nadam se da neće doći do promjene termina jer ću biti na putu ovih dana.Treba snimiti sve te ljude.Oni su sretni i kad ih upitate kako su.Eto koliko malo za sreću treba.
Bistra_boza

#420 Re: Haram im bilo.....

Post by Bistra_boza »

Da pitam 55 kad ce postaviti video koji je obecao i hoce li snimiti kad budu isli po ovce i ostalo, nadam se da cemo biti i mi iz dijaspore u mogucnosti da
vidimo osmijeh na licu te porodice. Hvala u moje ime za sve sto cinis.
Pozdrav.
teAMICA

#421 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

istina živa wrote:poštovani
Za sada toliko od mene.
Sretno
Dobrodošla i hvala Ti što si se javila, a i snimila taj prilog... jest' da nas je "dotukao" :( , ali drugačije ne bismo saznali za ovo...
Slažem se sa amricom, objavi šta god misliš da treba, na ovo trebaju svi forumashi da budu ponosni, da pokažu svima kako se sve može kad se od srca uradi!
Nadam se da ćemo se vidjeti u nedjelju.
teAMICA

#422 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

Bistra_boza wrote:Da pitam 55 kad ce postaviti video koji je obecao i hoce li snimiti kad budu isli po ovce i ostalo, nadam se da cemo biti i mi iz dijaspore u mogucnosti da
Pozdrav.
Evo ja ti obećavam (ako budem išla, a najvjerovatnije hoću) da ću snimiti nas, njih i aBd veeeliko stado ovaca... i sve to postaviti na forum pod uslovom da mi neko kaže kako se to radi :D
kurty

#423 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Hvala za gospodina Mekica, tj. za njegovu unukicu koja se zove Una Gačanović, koja je poslala 100$

Hvala i za biscanku2, a pisem sve o biscanki kad sve bude na mjestu
Bistra_boza

#424 Re: Haram im bilo.....

Post by Bistra_boza »

teAMICA wrote:
Bistra_boza wrote:Da pitam 55 kad ce postaviti video koji je obecao i hoce li snimiti kad budu isli po ovce i ostalo, nadam se da cemo biti i mi iz dijaspore u mogucnosti da
Pozdrav.
Evo ja ti obećavam (ako budem išla, a najvjerovatnije hoću) da ću snimiti nas, njih i aBd veeeliko stado ovaca... i sve to postaviti na forum pod uslovom da mi neko kaže kako se to radi :D
Velika hvala za video, ne mogu da iscekam da vidim tu dijecu sa osmjehom na lice, neka im Bog da svako dobro.
Bistra_boza

#425 Re: Haram im bilo.....

Post by Bistra_boza »

KURTY imas pm.
Locked