P.S. potez hordi mi je jako, jako cudan iako ih uglavnom u svemu podrzavam, ono danas mi je totalno nejasno i zbunjujuce.
P.S.S. komsinice sta ima kod vas? Opet mrka kapa?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma taj seoski "klub" treba ugasiti.zoka213 wrote:Samo činjenice ću pokušati iz svog ugla da iznesem sa današnje utakmice. Realno po čistim šansama susret je treba biti završen sa barem četiri ili pet razlike za Zrinjski. To ne znači da Velež nije ima svojih prilika ali ako bi gledali sve zajedno omjer je otprilike 10-3 u prilikama za Zrinjski. Druga je stvar što je Zrinjski odigrao ispod razine očekivanog jednostavno nervoza je učinila svoje. Poništen gol i mnogi kažu da je regularan ili da je bio ofsajd a sa mjesta gdje sam ja bio meni se čini da je lopta prije upućivanja igraču Zrinjskog koji je postigao gol prešla aut liniju. Crveni karton za igrača Zrinjskog apsolutno zaslužen i neka ga je dobio (star sa leđa na protivničkog igrača). Gledalaca po mom mišljenju oko 8.000. Sudac koji je sudio volio bi da ovako sudi i Zrinjskom u gostima. O politici i pojedinačnim incidentima na utakmici neću da komentiram jer kao god čije mišljenje bilo vrtićemo se do sudnjeg dana uokolo.
Ma kakvi crni huligani.nadgledach wrote:Zoka, vidim bio si na tekmi, pa me interesuje sto su belaji bili, sto su se um tukli sa murijom i sl.
Ako si upoznat?
Mah svi smo mi u qrcu samo se drzimo za hebenu slamku.
Efo na bht.u analiza huligana hahahaha
koji je ovo sve debilizam majko moja...
Nemoj tako. Nikakvo miniranje nije potrebno niti bilo sta slicno tome.cikcanga wrote:Ma kakvi crni huligani.nadgledach wrote:Zoka, vidim bio si na tekmi, pa me interesuje sto su belaji bili, sto su se um tukli sa murijom i sl.
Ako si upoznat?
Oni misevi ne daju gostujucim navijacima da budu na utakmici na vlastitom stadionu.
Trebaju "Rodjeni" srusit stadion koji su sami napravili.
Minirat i cao.
Za parole neznam vidio sam samo zastavu HVO koja je bila veličine dva kvadratna metra i koja je postavljena u čast danjašnje godišnjice osnutka HVO. Mislim pandam zastavi ABiH i delegat je naložio uklanjanje iste sa zaštitnog zida i zastava je završila među navijačima. Drugo mislim da je zapljen neki valjda stari transparent od Red Army i dvije minute prije kraja prvog poluvremena policija je bacila suzavac među ultrase. Razlog meni osobno nepoznat jer sam bio na tribinama a pretpostavljam da se nešto desilo.karanana wrote:fordas, o kojem potezu hordi govoris? nisam upoznat.
zoka, zasto je izbila frka na poluvremenu i koje su to bile neprimjerene parole ultrasa, odnosno sta je na njima pisalo?
hvala vam momci, nisam u toku u vezi ova 2 slucaja.
e ja....jeli iko gledo borac-siroki na bht? jeli iko uspio skontati sta je pisalo na paroli lesinara, nesto BHT......sta?
Mostar
Bez incidenata tokom derbija
U Mostaru večeras nije zabilježen nijedan incident tokom gradskog fudbalskog derbija između "Zrinjskog" i "Veleža", potvrdio je Srni načelnik Policijske uprave Mostar Tomislav Ćurčić.
Foto: ArhivMostar je u poslijepodnevnim časovima bio pod jakim polcijskim snagama zbog održavanja ove fudbalske utakmice, koja je ocijenjena kao događaj od visokog rizika.
Ćurčić je istakao da 500 policajaca, među kojima je 300 specijalaca, situaciju drže pod kontrolom, dodajući da navijačima "Veleža" nije dozvoljen organizovani dolazak na stadion "Bijeli brijeg".
Prema Ćurčićevim riječima, policija je obavila razgovore sa upravom i navijačima "Veleža", koji su se prvo bili okupili ispred hotela "Ruža", pa su se onda mirno razišli.
On je istakao da je privedeno samo jedno lice u alkoholizovanom stanju, koje je vozilo u suprotnom smjeru, ali i naglasio da ovaj incident nema nikakve veze sa utakmicom.
Utakmica između "Zrinjskog" i "Veleža" ocijenjena je kao događaj od visokog rizika, zbog ranijih incidenata koji su se dešavali za vrijeme gradskih derbija.
(SRNA)
Kako ne treba?Paco wrote:Nemoj tako. Nikakvo miniranje nije potrebno niti bilo sta slicno tome.cikcanga wrote:Ma kakvi crni huligani.nadgledach wrote:Zoka, vidim bio si na tekmi, pa me interesuje sto su belaji bili, sto su se um tukli sa murijom i sl.
Ako si upoznat?
Oni misevi ne daju gostujucim navijacima da budu na utakmici na vlastitom stadionu.
Trebaju "Rodjeni" srusit stadion koji su sami napravili.
Minirat i cao.
Pa zar nam nije dosta eksplozija?
Rodjeni trebaju sebi napraviti stadion u Sjevernom Logoru. Stadion treba prilagoditi FIFA i UEFA standardima tako da i reprezentacija konacno moze igrati utakmice u Mostaru.
Sto se Bijelog Brijega tice, uvijek je bilo da je oteto-prokleto i tako ce se igraci i "navijaci" kluba koji trenutno koristi ovaj stadion morati kad-tad suociti sa ovom cinjenicom.
Maraschino wrote:evo na sto smo spali...![]()
sve pise a nigdje ni rijeci o utakmici i rezultatu... derbi, alo a mi jos ko u kamenom dobu...
Mostar
Bez incidenata tokom derbija
U Mostaru večeras nije zabilježen nijedan incident tokom gradskog fudbalskog derbija između "Zrinjskog" i "Veleža", potvrdio je Srni načelnik Policijske uprave Mostar Tomislav Ćurčić.
Foto: ArhivMostar je u poslijepodnevnim časovima bio pod jakim polcijskim snagama zbog održavanja ove fudbalske utakmice, koja je ocijenjena kao događaj od visokog rizika.
Ćurčić je istakao da 500 policajaca, među kojima je 300 specijalaca, situaciju drže pod kontrolom, dodajući da navijačima "Veleža" nije dozvoljen organizovani dolazak na stadion "Bijeli brijeg".
Prema Ćurčićevim riječima, policija je obavila razgovore sa upravom i navijačima "Veleža", koji su se prvo bili okupili ispred hotela "Ruža", pa su se onda mirno razišli.
On je istakao da je privedeno samo jedno lice u alkoholizovanom stanju, koje je vozilo u suprotnom smjeru, ali i naglasio da ovaj incident nema nikakve veze sa utakmicom.
Utakmica između "Zrinjskog" i "Veleža" ocijenjena je kao događaj od visokog rizika, zbog ranijih incidenata koji su se dešavali za vrijeme gradskih derbija.
(SRNA)
Potez HZ opravdavam i odobravam. Ne dati im da unesu zastave, palice za bubnjeve i druge navijacke rekvizite? I ko im to napravi? Uprava u dogovoru s policijom. Uvijek sam mislio da se fudbal igra zbog navijaca ali ocito da u glavama ljudi koji vode nas fudbal to nije slucaj. Najbolje je izgleda imati prazan stadion...Fordas wrote: P.S. potez hordi mi je jako, jako cudan iako ih uglavnom u svemu podrzavam, ono danas mi je totalno nejasno i zbunjujuce.![]()

Zašto to?-LIBERO- wrote:Pod OBAVEZNO pogledajte drugi gol Sarajeva danas![]()