Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:sudeci prema njegovim komentarima na f-booku, ima problema, ali se ne predaje. e sta sad to znaci......ali cudi me, ja sam mislio da je senad iza marjana, s pravom, a ja mislim da je senad jak i utjecajan covjek na hayatu a i sire.
A izgleda da se tamo Senad (koji je doveo Marjana) odavno prestao ishta pitati, zato nema ni cd-a, valjda
Hayat jos jednom dokazao da nije ni o od ozbiljne televizije
karanana wrote:sudeci prema njegovim komentarima na f-booku, ima problema, ali se ne predaje. e sta sad to znaci......ali cudi me, ja sam mislio da je senad iza marjana, s pravom, a ja mislim da je senad jak i utjecajan covjek na hayatu a i sire.
A izgleda da se tamo Senad (koji je doveo Marjana) odavno prestao ishta pitati, zato nema ni cd-a, valjda
a moguce je u to da su i senada odjebali a da sam ja konto da je senad jak i da on diktira to da nema cd-a. primitivci jedni. pa ko je taj teftedarija? ciji je on covjek pa da je tako jak?
a moguce je u to da su i senada odjebali a da sam ja konto da je senad jak i da on diktira to da nema cd-a. primitivci jedni. pa ko je taj teftedarija? ciji je on covjek pa da je tako jak?
Pa valjda su mu Svrakici il priajtelji, il neki rod. Mislim da sam to ovde negdje nekad procitao. Pa vidis da je kod njih sve po tim rodbinsko-prijateljskim-stranackim interesima. Onaj Priganica Marjanu nije ni do koljena, a njemu daju prednost jer je tamo sto godina. Znaci nije im u interesu gledanost, nego obicna mahalska posla i zato je ta televizija jedno obicno mahalsko smece
Marijan nije bio svjestan u kakvo zmijsko leglo upada. Hajat je sve osim normalne tv kuce, koketirace sa svim politickim opcijama kako bi izvukli neku korist za sebe. Tamo ne vlada profesionalizam nego podobnost, novinari su sa srednjom skolom urednicu i dalje studiraju a ako imalo znas svoj posao prvo ce ti poturati noge a na kraju te ugurati u provaliju. Marijan je jos jedna zrtva i stvarno mi ga je zao.
Amaterizam tv Hayata ce kad tad isplivati na vidjelo tj kad propadnu a lagano tonu.
stvarno je uzasno kakve mi imamo nesposobnjakovice na TV kućama
Ja sam upoznao onu lejlu što vodi hayatovce jao užasa bilo me je sramota a tek krištavi glas