Firefox - Extensions -Themes - News
Moderator: Benq
- Sanjarko
#401 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Moze li neko da mi kaze jesu li vratili bilo sta od opcija od 54 i prije na 56 i 57.
- semirsar
#402 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
sto sam ne probas?
- kafanski_covjek
#403 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
nemoj odmah u glavu 
- Sanjarko
#404 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Zato sto mi je bila na 56 pa vratio na 54, pa pitam jesu li opcije koje su ukinuli sa 54 vratili na 56 i 57. Ako nisu da ne azuriram.semirsar wrote:sto sam ne probas?
- semirsar
#405 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
o kojim opcijama govorimo?
meni i ovako i onako sve radi, mada ne koristim ff, ali svi meni potrebni add-oni su tu.

meni i ovako i onako sve radi, mada ne koristim ff, ali svi meni potrebni add-oni su tu.

- Sanjarko
#406 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Ma promjenili su bili na 56. Ukinuli onaj dio gdje je trazilica, stavili sve samo pod 4 opcije sto ima od postavki. Ne sjecam se sta su promjenili sve. Par stvari. Nije mi se svidilo nikako.semirsar wrote:o kojim opcijama govorimo?
https://s1.postimg.org/6ck7dlruqn/image.png
- Quaresma
#407 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
hoce li uskoro izaci iz bete, majka mu stara, kad treba ici update, sve zaštopa dok ne restartujem browser
- Sanjarko
#408 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Skroz su pokvarili brauzer. Danas nesto su mijenjali oko adona i ovaj koji koristim za mijenjanje pozadine nesto nije radilo. Reko da azuriram pa da vidim da li je greska sto mi je stara 54 verzija i azuriram i isto i na novoj i opet mi nestanu neke stvari. Nestala mi tema za klix forum, avatari lijevo i nestala mi je mislim jedna trazilica. Samo ne radi vise nesto kako je prije radio ovaj adon za mijenjanje pozadina.
Doslo vrijeme da se mijenja brauzer samo ne znam koji da uzmem. Krom ne znam i ne svidza mi se kao ni Opera.
Doslo vrijeme da se mijenja brauzer samo ne znam koji da uzmem. Krom ne znam i ne svidza mi se kao ni Opera.
- diablobih
#409 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Nista realno nisu pokvarili, sve savrseno, i svakim updateom ide samo na bolje. To si ti nesto zajebao.
- escobar__
#410 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Zamijeni živ bio, smaraš već mjesecima kako ti ne radi ovo, ono, kako su pokvarili addone i šta već... De idi na drugi browser i sjaši s teme već jednom.
-
L u c i f e r
#411 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
escobar__ wrote:Zamijeni živ bio, smaraš već mjesecima kako ti ne radi ovo, ono, kako su pokvarili addone i šta već... De idi na drugi browser i sjaši s teme već jednom.
A stvarno, i ja sam prije nekog vremena prešao na chrome, jednostavno je prešišao firefox u svakom pogledu, preporučam toplo
On topic: u utorak izlazi kvantum, kažu brz, isprobao sam betu, ništa spec
-
L u c i f e r
#412 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Šta ne znaš kod kroma i šta ti se ne sviđaVizionar 1985 wrote:Skroz su pokvarili brauzer. Danas nesto su mijenjali oko adona i ovaj koji koristim za mijenjanje pozadine nesto nije radilo. Reko da azuriram pa da vidim da li je greska sto mi je stara 54 verzija i azuriram i isto i na novoj i opet mi nestanu neke stvari. Nestala mi tema za klix forum, avatari lijevo i nestala mi je mislim jedna trazilica. Samo ne radi vise nesto kako je prije radio ovaj adon za mijenjanje pozadina.
- crnivrag
#413 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Konačno je izašla alpha verzija Video Downloadhelper-a za Firefox Quantum, tako da mi sad 2 add-ona koja koristim rade bez problema.
Pored ovog add-ona koristim i Adblock Plus, koji je nedavno izašao iz beta testiranja i ponudio novi add-on za Firefox 57+ verzije.
Pored ovog add-ona koristim i Adblock Plus, koji je nedavno izašao iz beta testiranja i ponudio novi add-on za Firefox 57+ verzije.
- diablobih
#414 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Ja sam presao na ublock origins, ukine mi reklame sa facebooka koliko je ubitacan, naravno moze se mjenjati sta zelis da blokira ili ne.
- crnivrag
#415 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Ukloni i meni ovaj reklame sa Facebook-a, i one sa strane koje se inače pojavljuju, a i one suggested postove koji se također tretiraju kao jedna vrsta reklama, a evo brojke koliko je blokirao do sada:diablobih wrote:Ja sam presao na ublock origins, ukine mi reklame sa facebooka koliko je ubitacan, naravno moze se mjenjati sta zelis da blokira ili ne.

- diablobih
#416 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Meni je jednostavno prestao raditi adblock kako treba, tako da mi ovaj sjajno radi sad, bas to sto i treba.
- phillie
#417 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Imam problem sa pregledom youtube sadrzaja na mozilli:

Sta mi je ciniti? Probao sam neke addone ali bez uspjeha.

Sta mi je ciniti? Probao sam neke addone ali bez uspjeha.
- semirsar
#418 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
koliko si dao podataka takav ces i odgovor dobiti "Nista"
merebit te neki od forumasa znaju i znaju koju verziju koristis, pa njih sacekaj, svi ostali su vidovite djemile
merebit te neki od forumasa znaju i znaju koju verziju koristis, pa njih sacekaj, svi ostali su vidovite djemile
- phillie
#419 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Firefox 56.0.2 (64-bit)
Pardoniram na svom neznanju o potrebnosti informacija 
- Sanjarko
#420 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Ne znam nekako ga koristiti. Evo ovo pisem sa Opere. Sve uvezao sa Mozile na nju ali nema sifri koje sam uvezao nigdje. A nekako Lija za duduke, nepismene ili polupismene informaticki ljude po meni, nekako jednostavna. Ali ja je koristim najvise radi jednog adona ali i radi navike i ovoga sto sam napisao u vezi jednostavnosti.L u c i f e r wrote:Šta ne znaš kod kroma i šta ti se ne sviđaVizionar 1985 wrote:Skroz su pokvarili brauzer. Danas nesto su mijenjali oko adona i ovaj koji koristim za mijenjanje pozadine nesto nije radilo. Reko da azuriram pa da vidim da li je greska sto mi je stara 54 verzija i azuriram i isto i na novoj i opet mi nestanu neke stvari. Nestala mi tema za klix forum, avatari lijevo i nestala mi je mislim jedna trazilica. Samo ne radi vise nesto kako je prije radio ovaj adon za mijenjanje pozadina.
- Sanjarko
#421 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Mozda ali su neke stvari mijenjali. Ne znam sta sve i ne sjecam se i nije mi se svidilo.diablobih wrote:Nista realno nisu pokvarili, sve savrseno, i svakim updateom ide samo na bolje. To si ti nesto zajebao.
- Sanjarko
#422 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Nigdje sifri u Operi. Ali logiralo me je ovdje. Ovo se samo meni moze desiti. 
- escobar__
#423 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
57.0 (release) se već može preuzeti sa FTP servera. 
- House
#424 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
skinuto.escobar__ wrote:57.0 (release) se već može preuzeti sa FTP servera.
-
L u c i f e r
#425 Re: Firefox - Extensions -Themes - News
Ma prost je Chrome ko pasulj. Nema šta da ne znaš.Vizionar 1985 wrote:Ne znam nekako ga koristiti. Evo ovo pisem sa Opere. Sve uvezao sa Mozile na nju ali nema sifri koje sam uvezao nigdje. A nekako Lija za duduke, nepismene ili polupismene informaticki ljude po meni, nekako jednostavna. Ali ja je koristim najvise radi jednog adona ali i radi navike i ovoga sto sam napisao u vezi jednostavnosti.L u c i f e r wrote:Šta ne znaš kod kroma i šta ti se ne sviđaVizionar 1985 wrote:Skroz su pokvarili brauzer. Danas nesto su mijenjali oko adona i ovaj koji koristim za mijenjanje pozadine nesto nije radilo. Reko da azuriram pa da vidim da li je greska sto mi je stara 54 verzija i azuriram i isto i na novoj i opet mi nestanu neke stvari. Nestala mi tema za klix forum, avatari lijevo i nestala mi je mislim jedna trazilica. Samo ne radi vise nesto kako je prije radio ovaj adon za mijenjanje pozadina.
Nema on džaba preko pola tržišnog učešća. A može ti uvesti i sve lozinke i bukmarke iz firefoxa...
Instaliraj verziju na hrvatskom, ili ne sjećam se da li ima na bosanskom, sve piše na meniju.
Probaj. Sve što ti zatreba, evo ja ću ti odgovoriti - besplatno...