OPERACIJA TRIJUMF
Moderator: _BataZiv_0809
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#401 Re: OPERACIJA TRIJUMF
kad su i gdje bile audicije? ja sam uspjela upratiti samo najave USKORO SPEKTAKL BLA BLA....
- Kurent
#402 Re: OPERACIJA TRIJUMF
To je samo dokaz da se kod nas jedino primitivizam cijeni.
Nazalost.
Nazalost.
- Qler
#403 Re: OPERACIJA TRIJUMF
pricajte vi sta hocete, meni je maca gigant
jeste neotesa, ali je inteligentan, i zna kad se treba i uozbiljiti (pogotovo u zadnje vrijeme) zna za salu, ali isto tako i ozbiljnu pricu. bas sam ga "pratio" na ovim galama.
i sto voli pod*ebavati onog danijela, svaka mu cast
ni ja ga ne bi pustao sekunde
i sto voli pod*ebavati onog danijela, svaka mu cast
-
suncandan
#404 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Qler wrote:pricajte vi sta hocete, meni je maca gigantjeste neotesa, ali je inteligentan, i zna kad se treba i uozbiljiti (pogotovo u zadnje vrijeme) zna za salu, ali isto tako i ozbiljnu pricu. bas sam ga "pratio" na ovim galama.
i sto voli pod*ebavati onog danijela, svaka mu castni ja ga ne bi pustao sekunde
Veoooooooooooooooma inteligentan!
-
lift
#405 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Onaj Adnan je bruka i sramota za sve nas. Sreca pa Maca izvuče situaciju nekad pa ljudi ne misle da smo svi samo seljaci! 
-
suncandan
#406 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Sreća naša, nema šta.lift wrote:Onaj Adnan je bruka i sramota za sve nas. Sreca pa Maca izvuče situaciju nekad pa ljudi ne misle da smo svi samo seljaci!
- texel
#407 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Zato su ga srbi i doveli, da nas mogu ismijavati po svom starom običaju.Šibicar wrote:Adnan je seljačina,mozak mu je ko kliker,koeficijent inteligencije mu nije veći od tjelesne temperature,neodgojen je i mamina maza koja plače ko čkapi,ne zna engleski a prijavio se za muzički šou,odron je seoski ne zna sastaviti rečenicu bez psovke i to najvulgarnije,lik je odvratan kao i cijeli šou.Kad nam onakvi predstavljaju državu nije ni čudo što nas zovu glupi Bosanci...fuj
Primjetio sam da kod bosanskih navijača u onom toru uvijek stoji lik iz security-a. haman im ćejf čuvat bosance-podsjeća ih na Srebrenicu.. tamo su isto
čuvali bosance u toru.. obratite pažnju.

- Jara
#408 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Teorija zavjere...Bio bi sekjuriti ( vidljivi i nevidljivi) i da nema bh. učesnika i bh. publike...
To isto k'o sto na jednom srbijanskom forumu pišu da je OT antisrpska
Adnan jeste vulgaran, ali je za Macu mala maca.
Btw, Igor sinoć rasturio s "Angie".
- texel
#409 Re: OPERACIJA TRIJUMF
kako nema security u ovom drugom toru? to pratim već nekoliko emisija i uvijek istoJara wrote:![]()
![]()
Teorija zavjere...Bio bi sekjuriti ( vidljivi i nevidljivi) i da nema bh. učesnika i bh. publike...
To isto k'o sto na jednom srbijanskom forumu pišu da je OT antisrpskai da neće biti ni jednog Srbina u finalu, kao D. je Rom pa se ne pika.
![]()
Adnan jeste vulgaran, ali je za Macu mala maca.![]()
- KemooSA
#410 Re: OPERACIJA TRIJUMF
A da nisi slucajno primjetio 50 Adnanovih navijaca sa zutim majicama u publici koji su vjerovatno dosli iz Zivinica ?texel wrote:kako nema security u ovom drugom toru? to pratim već nekoliko emisija i uvijek istoJara wrote:![]()
![]()
To isto k'o sto na jednom srbijanskom forumu pišu da je OT antisrpskai da neće biti ni jednog Srbina u finalu, kao D. je Rom pa se ne pika.
![]()
- Jara
#411 Re: OPERACIJA TRIJUMF
To što ih ne vidiš ne znači da ih nema... šta znaš kako su raspoređeni...texel wrote:kako nema security u ovom drugom toru? to pratim već nekoliko emisija i uvijek istoJara wrote:![]()
![]()
![]()
Ne sekiraj se, slušaj kako pjevaju...
- KIA
#412 Re: OPERACIJA TRIJUMF
I deru se " ADO , ADO , ADOOOOOOO " , cuju se do Novog BeogradaKemooSA wrote:A da nisi slucajno primjetio 50 Adnanovih navijaca sa zutim majicama u publici koji su vjerovatno dosli iz Zivinica ?texel wrote:kako nema security u ovom drugom toru? to pratim već nekoliko emisija i uvijek istoJara wrote:![]()
![]()
![]()
-
Maja_XXX
#413 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Nikakve teorije zavjere ne promovisem ali ne mogu se oteti dojmu da su namjerno izabrali Adnana da bi se samo mogli sprdati s njim...On je onaj pravi Mujo iz viceva,dobar ali i glup,neodgojen,neobrazovan. A sto je najgore uopste nije smjesan, sto se najcesce navodi kao jedna od karakteristika Bosanaca (tu je i jedina razlika izmedju njega i Mace, Maca zna s vremena na vrijeme bas provaliti).Kod njega se sale sastoje od "jebo te deda Mraz" i "Koliko puta prdnes na dan"?
Elem ono je stvarno sramota , kao da nema urbanijih,normalnijh,ljepsih mladih ljudi s boljim glasom? Ja ih znam najmanje deset koji ,ako nista, znaju engleski...Jos kad ona njegova porodica krene sa onim malogradjanskim "nemoj zbog Bosne Adnane,nemoj zbog Ziviniva.."

Elem ono je stvarno sramota , kao da nema urbanijih,normalnijh,ljepsih mladih ljudi s boljim glasom? Ja ih znam najmanje deset koji ,ako nista, znaju engleski...Jos kad ona njegova porodica krene sa onim malogradjanskim "nemoj zbog Bosne Adnane,nemoj zbog Ziviniva.."
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#414 Re: OPERACIJA TRIJUMF
ja fakat ne kontam,kako se moze ispolitizovat i nacionalizovat i ovaj dio foruma........pa ako Adnan predstavlja to šo neki nariču i ako je to namjerno namješteno,ša bi onda Srbi trebali reči za Danijela-Gremlina......kako god ,moja favoritkinja je ispala i dalje pracenje je za mene besmisleno.Maca,nediraj mi Mirci Macu,znaš kolko smo ženmskinja povaljali nas dvojca na turnejama
inače on ti je uposlenik i dan danas "Kamernog Teatra 55".....kulturnjak ne 
- Šibicar
#415 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Za ove što kažu da njih Adnan ne predstavlja,pa ne predstavlja ni mene,čak nisam uopšte upratio taj šou dok Adnanu nije počeo opstanak zavisiti od glasova publike.Onda na scenu stupa FTV sa tolikom hampom oko njegovog opstanka,te pozivi na glasanje,te posjeta njegovom rodnom gradu,te intervju sa njegovim roditeljima,te kako je on jedini Bosanac koji "nas" predstavlja i da svi trebamo glasati za njega.Ali neka ne strepe Adnanovi navijači,jer Ima BiH još jednu zvijezdu Adnanovih karakteristika u kojoj mogu naći lijek,i to mega-giga zvijezdu Edu Maajku,koji se po odgoju,izražavanju i papanluku ne razlikuje puno od Adnana,jedino u mentalnim sposobnostima ima +.
-
hrizantema
#416 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Koga oni tamo biraju????
Nominuju Igora i stavljaju ga na listu za odstrel, a onakav pjevac se radja jednom u 30 godina.
Bas bih volio vidjeti ove nase zvijezde da otpjevaju onako vecinu zanrova uzivo kao sto je to Igor uradio.
I sad situacija, Adnan ide u finale , a Igor ispada.E svasta!
Nominuju Igora i stavljaju ga na listu za odstrel, a onakav pjevac se radja jednom u 30 godina.
Bas bih volio vidjeti ove nase zvijezde da otpjevaju onako vecinu zanrova uzivo kao sto je to Igor uradio.
-
chengaaa
#417 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Zaista sramota!!!hrizantema wrote:Koga oni tamo biraju????
Moram da priznam da sam razocaran jucerasnjim nominacijama, prvenstveno nominovanjem Igora Cukrova!!!
Taj momak je za svaku pohvalu, medjutim sva je prilika da ce ispasti, jer kandidati ispadaju po nacionalnom kljucu!!!
Ne mogu da se ne osvrnem na tzv."predstavnika" BIH, sta reci o tom momku, on je ocigledno zalutao u svemu ovome,bolje bi mu bilo da se prijavio na recimo Grand sou, jer mu ta vrsta muzike ocito bolje lezi, prosto ne znam kako je usao u cijelu ovu pricu!!
-
hrizantema
#418 Re: OPERACIJA TRIJUMF
On tek do Grand show-a ne bi dosao! Sasa Popovic je itekako poostrio kriterije i Adnanu tamo ne bi bilo mjesta.Mislim da je prvobitna ideja bila da Jasmina dodje do finala, al igrom prilika ili neprilika, ostade Adnan.
I one price zirija tipa nije unio emocije , ili nije na vrijeme mignuo okom , ili forsira glas( pa nije dosao da baca kamena s ramena vec da pjeva) i onda cemo ga kao nominovati i et.Ispasce na pravdi boga!
Igor je i prilikom i glasom daleko ispred svih i nadam se da ce uspjeti u nakani da postane zvijezda.
Onaj Adnan je vise za teferica i koride.
Kazu Igor filozofira, dosadan te zato nije zasluzio da bude zvijezda, a onda se covjek upita hocemo li mi njega slusati kako prica ili pjeva?!
Pa ni Halida Beslica ne slusamo kako prica vec kako pjeva,a tako i vecinu ostalih estradnih zvijezda, kako zabavnih tako i narodnih.
I one price zirija tipa nije unio emocije , ili nije na vrijeme mignuo okom , ili forsira glas( pa nije dosao da baca kamena s ramena vec da pjeva) i onda cemo ga kao nominovati i et.Ispasce na pravdi boga!
Igor je i prilikom i glasom daleko ispred svih i nadam se da ce uspjeti u nakani da postane zvijezda.
Kazu Igor filozofira, dosadan te zato nije zasluzio da bude zvijezda, a onda se covjek upita hocemo li mi njega slusati kako prica ili pjeva?!
Pa ni Halida Beslica ne slusamo kako prica vec kako pjeva,a tako i vecinu ostalih estradnih zvijezda, kako zabavnih tako i narodnih.
- KPNCTNJAH
#419 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Pa to se onda isto moze reci za ovog naseg papka, neces ga slusati kako prica nego kako pjeva, u svakom slucaju ni jedno ni drugo nije prijatno za usi, ali ako je mogla Ana proci onda moze i Adnan ...meni ovo odavno nema smisla, zbog Milice sam prije gledao, a od pocetka se vidjelo kojim tokom ovo sve ide...hrizantema wrote:On tek do Grand show-a ne bi dosao! Sasa Popovic je itekako poostrio kriterije i Adnanu tamo ne bi bilo mjesta.Mislim da je prvobitna ideja bila da Jasmina dodje do finala, al igrom prilika ili neprilika, ostade Adnan.
- rado_vidjen
#420 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Onu Jasminu su potjerali jer se vjerovatno ne uklapa u sliku "glupog bosanca". Cura je imala jezik, i nije dala na sebe. (na oba nacina
)
Adi je bolje da se na neku folklornu sekciju prijavio.
Ili mozda za vucu konopa, kamena s ramena, hrkljush. Jos kad vidim onu seljadiju, yuhuuu ojhaaa
Adi je bolje da se na neku folklornu sekciju prijavio.
-
suncandan
#421 Re: OPERACIJA TRIJUMF
rado_vidjen wrote:Onu Jasminu su potjerali jer se vjerovatno ne uklapa u sliku "glupog bosanca". Cura je imala jezik, i nije dala na sebe. (na oba nacina![]()
)
Adi je bolje da se na neku folklornu sekciju prijavio.Ili mozda za vucu konopa, kamena s ramena, hrkljush. Jos kad vidim onu seljadiju, yuhuuu ojhaaa
Jasmina je imala najbolji glas, i postena je.
Je li neko jos vidio da je Danijel derpe, malo bi se on druzio s Adnanom?
-
sjever76
#422 Re: OPERACIJA TRIJUMF
jasmina je klasicna mahalusa i jezikara a uz to i ne bas specijalno pametna cim se odlucila kovati teorije urote u live prenosu (pa cak i da su njene insinuacije bile tacne) i time sebi guzicom vrata zatvorila.
vidim neki ocrnjavaju babajica ali treba reci da je momak pored rukometnog kluba konjuh najbolji ambasador svog grada u zadnje vrijeme.
ako bi morao birati izmedju nekog pametnog a pokvarenog i babajica uvijek bi izabrao ovog drugog.momak jeste malo ogranicen ali po odnosu koji ima sa profesorima moze se zakljuciti da ga gotive i da je generalno gledano pozitivna licnost bez obzira na bisere koje zna odvaliti s vremena na vrijeme (parfem od 7000 $
)
vidim neki ocrnjavaju babajica ali treba reci da je momak pored rukometnog kluba konjuh najbolji ambasador svog grada u zadnje vrijeme.
ako bi morao birati izmedju nekog pametnog a pokvarenog i babajica uvijek bi izabrao ovog drugog.momak jeste malo ogranicen ali po odnosu koji ima sa profesorima moze se zakljuciti da ga gotive i da je generalno gledano pozitivna licnost bez obzira na bisere koje zna odvaliti s vremena na vrijeme (parfem od 7000 $
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#423 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Zasto onda pobogu imaju kamere ukljucene 24h dnevno?KPNCTNJAH wrote:Pa to se onda isto moze reci za ovog naseg papka, neces ga slusati kako prica nego kako pjeva, u svakom slucaju ni jedno ni drugo nije prijatno za usi, ali ako je mogla Ana proci onda moze i Adnan ...meni ovo odavno nema smisla, zbog Milice sam prije gledao, a od pocetka se vidjelo kojim tokom ovo sve ide...hrizantema wrote:On tek do Grand show-a ne bi dosao! Sasa Popovic je itekako poostrio kriterije i Adnanu tamo ne bi bilo mjesta.Mislim da je prvobitna ideja bila da Jasmina dodje do finala, al igrom prilika ili neprilika, ostade Adnan.
Danijela ne bih isla slusati ni da mi prijete otkazom s posla!!!!
Talenat vakav nakav, ja sam mislila da se TIFA najjace krevelji dok pjeva, al ga Danijel shisha za 100 metara!
Igor ima super glas, nije nasao svoj stil jos uvijek, nadam se da ce ga naci...
Ana Bebic mi je simpaticna ali ne osjecam njen glas dok pjeva, dok je Sonja odlicna. i nina je super...
Babaja je seljak prve lige..."jebo im georgijev mater u usta" nije biser i nije provala, vec artikulacija njegovog seljakluka...prvo se obradovao sto je dobio tu pjesmu, a kad je vidio da mora da vjezba pravo da je iznese, onda se buni..
Sajko je bio gospodin i talent. Ovo ostalo...rado bih primili u nas mjesoviti hor...
PS Iskreno se nadam da ce pobijediti Nina.
- ProS
#424 Re: OPERACIJA TRIJUMF
mislim da su hrvati otpoceli nacionalizaciju emisije sa porukama u najavi: 'mi glasamo za nase',..
davno
na kraju ostaje po jedan kandidat iz svake drzave,cak su pazili i na entitete u bih
rs 'bijedi'

davno
na kraju ostaje po jedan kandidat iz svake drzave,cak su pazili i na entitete u bih
rs 'bijedi'
- atom62
#425 Re: OPERACIJA TRIJUMF
ja vjerujem da ce gegalj pobijediti!