Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam ja Smajo, našao sam ga na Justin.tv. Kako god, Smajo je lafčina.
Svaka ti dala Smajo, majstoreeeee, kod mene fercera za deset, nema kočenja, ko' podmazano. Živio sto godina... [/quote]
Vid' ... pa ovo stvarno radi....ako bude ovako dobro funckionisalo i tamo oko 8 sati...e Smajo stvarno, frajer si nad svim frajerima... Sta se ceka ? Hajmo hitro, ovome momku treba dodijeliti orden zasluga za narod sa zlatnim vijencem.
Mislim da sa jednim spicom nemamo sanse nikakve. Mi se necemo moci braniti 90 minuta.
Kakva je povreda Muslimovica? Mislim da bi on bolje odigrao od Dzeke, Dzeko nema kapacitet da ga zabije iz jedne / dvije sanse. On je za mene treci napadac u nasem timu poslije Ibisevica i Muslimovica.
Sa jednim spicom Misimovic ce da pokusa da se ubaci u napad ali taj tempo Miske ne moze izdrzati 90 minuta.
Zasto ne uvede Pjanica?
Najveci problem je sto nasa odbrana ne moze da se odrzi sa 4 zadnja igraca pa vjerovatno zbog toga Ciro ide sa jacom sredinom i jednim spicem, ali to je igranje na bod a takva taktika ne prolazi kod Turaka.
Ako je odbrana problem neka onda igra 5 3 2 pa sta bude jer kad Turci skontaju da nemamo snage dati gol sa Dzekom onda ce da se razmasu i to je to..... Steta mislim da se ova utakmica moze uzeti jer su Turci pod pritiskom...
vee-jay wrote:Hmmm, kako ce biti? Turska nema pola igraca i izgleda da su u dosta losoj formi. Imaju ogroman balast -> moraju pobijediti. A kad oni moraju pobjediti zna se kako igraju, glavom bez obzira. Dakle procitana igra. Ipak, nasa najveca mana i jeste to sto smo uvjereni da im nismo dorasli.
I btw. ako igramo 0:1 u Spaniji, pa zasto nebi bio moguc remi u Turkoj?
Nisam reko da je nemoguće. Može bit i 0:4. Fudbal i jest upravo zbog tog zanimljiv. Ali treba biti svjestan da je Turska jasan favorit, i da poraz tamo ne bi značio nikakav debakl niti iznenađenje.
Jedan info:
Prosjek godina sa kojim bi Turska trebala izaci na teren je 22 g.
To je mac sa dvije ostrice...ako se oni razlete...moze biti drama za nas...
Isto da dodam ... da igrati 5-4-1 uopste ne mora da znaci igru bunkera... itekako se moze napasti tako, mada bi ja ipak protiv ovako mlade reprezentacije
krenuo sa 2 napadaca i u startu odrezao krila