da ti nije malo....?d2 wrote:samo vi mene zajebavajte - sve ok, ne ljutim se ja
krevet je bracni, slobodna je jedna strana - izvolite
cu l8r
...prostora?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
da ti nije malo....?d2 wrote:samo vi mene zajebavajte - sve ok, ne ljutim se ja
krevet je bracni, slobodna je jedna strana - izvolite
cu l8r
d2 wrote:željooooooooooo
moze farbanje u plavu ali ovako
![]()
![]()
![]()
![]()
d2 wrote:zna zafaliti kada se razigram, onda se igra iz spavace prenese na cijeli stan
d2,pazi da ne razbijete loptom prozor/ed2 wrote:zna zafaliti kada se razigram, onda se igra iz spavace prenese na cijeli stan
radim nocu - spavam danju, danas sam malo zakasnioCompos_Sui wrote:d2 wrote:zna zafaliti kada se razigram, onda se igra iz spavace prenese na cijeli stan
cccc bas si nestasan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i jedno personalno pitanjecemu spavanje ko beba?
sta to ima zanimljivo na TV-u u 2 a.m. ?![]()
nece, troslojna su sa argonom, da se ne cuje nista napolju. ne briniljubav_aha wrote:d2,pazi da ne razbijete loptom prozor/ed2 wrote:zna zafaliti kada se razigram, onda se igra iz spavace prenese na cijeli stan
radis nocu ha?d2 wrote:
radim nocu - spavam danju, danas sam malo zakasnio
ma gore nego kakva spanska sapunicababyline wrote:![]()
sjo drame
![]()
djaba...utece D2Panthera wrote:cekaj stanite taman ste ekipa za picigena compos sui i ljubav aha vs d2 i stavite on line da navijamo![]()
![]()
a sta cu ja?Moonlight & Magnolia wrote:ma gore nego kakva spanska sapunicababyline wrote:![]()
sjo drame
![]()
![]()
![]()
![]()
nemam ja kondicije..otherside wrote:a sta cu ja?Moonlight & Magnolia wrote:ma gore nego kakva spanska sapunicababyline wrote:![]()
sjo drame
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj' u drugoj turi se mijenjamo
ti dodji tamo gdje sam te zvala...na onaj donjiotherside wrote:a sta cu ja?Moonlight & Magnolia wrote:ma gore nego kakva spanska sapunicababyline wrote:![]()
sjo drame
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj' u drugoj turi se mijenjamo
opaaa...ti vec zauzela pozicijuMoonlight & Magnolia wrote: ti dodji tamo gdje sam te zvala...na onaj donji
hoces li iznad ili ispod?otherside wrote:opaaa...ti vec zauzela pozicijuMoonlight & Magnolia wrote: ti dodji tamo gdje sam te zvala...na onaj donji![]()
ja stigla
nemoj se propusitbabyline wrote:sta je rekao doci ce opet u 2h. hoce li me ko probuditi tada (ne bi da sta propusim, ovo je divno)? hvala#otherside wrote:opaaa...ti vec zauzela pozicijuMoonlight & Magnolia wrote: ti dodji tamo gdje sam te zvala...na onaj donji![]()
ja stigla![]()
pa ti si ispod...sta mi preostaje?Moonlight & Magnolia wrote: hoces li iznad ili ispod?
sta ti je ..pa pukne top kad d2 ustajebabyline wrote:sta je rekao doci ce opet u 2h. hoce li me ko probuditi tada (ne bi da sta propusim, ovo je divno)? hvala#otherside wrote:opaaa...ti vec zauzela pozicijuMoonlight & Magnolia wrote: ti dodji tamo gdje sam te zvala...na onaj donji![]()
ja stigla![]()
khm khm dobrootherside wrote:pa ti si ispod...sta mi preostaje?Moonlight & Magnolia wrote: hoces li iznad ili ispod?
vala ja ne stajala u stavu mirno ni za jednog...ako on hoce na koljena, bujroomCompos_Sui wrote:
sta ti je ..pa pukne top kad d2 ustaje
moj prijedlog je da ga se doceka u stroju...od najvece ..do najmanje
po visini dakako