ELDIN HUSEINBEGOVIC

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
PristavilaVoduZaKafu

#401 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by PristavilaVoduZaKafu »

nidokralj wrote:ne znam za vas raja, ali mene ova nova mlada podsjeca na Cecu iz najboljeg vremena... :mrgreen:
i mene :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#402 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by ladyblue18 »

eluna wrote: redovno u primjeni ................ čak šta više, i previše u primjeni ...... vidiš - dobro si me napomenula, moram postati manje samokritična :thumbup:
Bogami se ne bi reklo :)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#403 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by plain vanilla »

eluna wrote:
plain vanilla wrote: Pisalo se i prije, cim mu je zena umrla...

samo ne znam sta je cilj ove rasprave, stvari nisu crne ili bijele, obicno su to neke sive nijanse...
bojim se vanila da je pitanje bilo što nisu pisali prije 3 ili 5 godina, dok je bila živa, ne nakon što je umrla, jer je komentar bio da je već godinama hodao okolo sa ovim i onim
kao sto vidis, ja se uopce ne uplicem u ovu raspravu,..sve mi je previse mahalsko..i njegov medijski eksponiran zivor ciju mi privatnost sada trebamo stititi, a kad ga se sazaljevalo i velicalo, tad niko nje govorio da ne treba zadirati u njegovu intimu..a mahalski mi je sad osudjivati nekoga gdje ne znam sve cinjenice

ali eto, de ti reci, mislis da 4 mjeseca je dovoljno zalovanja? sto neko rece, zamisli nekog svog u toj situaciji...pa masa ljudi otkaze svadbu zbog smrtog slucaja u porodici, pa ceka bar pola godine...bem mu misha, rano je

Kakav je njegov zivot zaista bio s bolesnom zenom, to ne znamo, znamo samo ono sto je pricao u novinama..a tamo smo mogli procitati samo o svemirskoj ljubavi. Pa da ti kazem nesto, ja duze zhalim za likom koji me ostavi nego sto je on haman zalio za zhenom koju je opjevao i svemirski volio.
eluna

#404 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by eluna »

ladyblue18 wrote:
eluna wrote:
dozvoli - samo postavljam pitanja ......... eluna sebi ne dozvoljava da bude sudija osim kada sudi samoj sebi

a ako se kome pitanja ne sviđaju, to je njihov problem........... kako god je mnogima na ovoj temi dozvoljeno da pljuju po nekome, tako je i meni dozvoljeno da pitam štošta što mnogi ne vole da pročitaju
Ne, ti ne postavljas pitanja nego si sama sebi dala za pravo da nas ovdje proglasavas svakakvim i da sudis i kakvi smo samo zato jer se ne slazemo s tobom. A to je slozit ces se pomalo drsko buduci da ne znas kakva su cija zivotna iskustva.
nađi mi post ...... jer koliko se sjećam fino napisah "pitam se" ... "zanima me" ..... čak ima i upitnika na kraju rečenica

a što se boldanog tiče - pa baš zbog toga i postavljam silna pitanja, jer ni dežurni moralisti ne znaju kakva su čija iskustva, i ponovit ću, ne znaju kakvo je pjevačevo iskustvo i šta je njemu na duši a pljuju evo 13 stranica ......dakle, ono što ti eto zamjeraš meni, ja eto zamjeram "javnosti" ......ah, da ...... eluna je vazda kontra svijeta!!!! :) .
MedenoSrce

#405 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by MedenoSrce »

meni da se desi da sam bolesna a da osoba koja se brine o meni na sva zvona prica kako i koliko sam ja bolesna, kako se zrtvuje zbog ljubavi za mene i to sve da mi zna pola zemlje a ja nisam javna licnost :-x zbog toga bi mi ta osoba bila ljigava

to sto se on ozenio a nije se ni mezar njegove zene slegao je manje bitno

degutantno mi je i ono fotografisanje sa sve osmijehom na licu pored mezara, svadbeno veselje sa sve muzikom i zvanicama a neko iz kuce preselio/umro ... no dobro nismo svi isto odgojeni niti imamo isti osjecaj za red
meth

#406 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by meth »

PristavilaVoduZaKafu wrote:
nidokralj wrote:ne znam za vas raja, ali mene ova nova mlada podsjeca na Cecu iz najboljeg vremena... :mrgreen:
i mene :D
Mlada je lijepa, Emka a.r. također....ne znam samo šta vidješe u ovoj gnjidi :roll:
Eldine sine, imaš dara za note i stihove, ali kičme...tanko skroz :oops:

On je s BIH završio što se tiče muzike isto kao i onaj Arduanin kvisko :D Može doći na Hayat, može učiti ezan pred iftar....ali da mu par stotina ŽENA (koje su većinom njegova publika) dođe na nastup, to može zaboraviti, jer žena je na strani žene čak i onda kad zna da ova druga nije u pravu :)
eluna

#407 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by eluna »

plain vanilla wrote:
eluna wrote:
plain vanilla wrote: Pisalo se i prije, cim mu je zena umrla...

samo ne znam sta je cilj ove rasprave, stvari nisu crne ili bijele, obicno su to neke sive nijanse...
bojim se vanila da je pitanje bilo što nisu pisali prije 3 ili 5 godina, dok je bila živa, ne nakon što je umrla, jer je komentar bio da je već godinama hodao okolo sa ovim i onim
kao sto vidis, ja se uopce ne uplicem u ovu raspravu,..sve mi je previse mahalsko..i njegov medijski eksponiran zivor ciju mi privatnost sada trebamo stititi, a kad ga se sazaljevalo i velicalo, tad niko nje govorio da ne treba zadirati u njegovu intimu..a mahalski mi je sad osudjivati nekoga gdje ne znam sve cinjenice

ali eto, de ti reci, mislis da 4 mjeseca je dovoljno zalovanja? sto neko rece, zamisli nekog svog u toj situaciji...pa masa ljudi otkaze svadbu zbog smrtog slucaja u porodici, pa ceka bar pola godine...bem mu misha, rano je

Kakav je njegov zivot zaista bio s bolesnom zenom, to ne znamo, znamo samo ono sto je pricao u novinama..a tamo smo mogli procitati samo o svemirskoj ljubavi. Pa da ti kazem nesto, ja duze zhalim za likom koji me ostavi nego sto je on haman zalio za zhenom koju je opjevao i svemirski volio.
sve si u pravu, i sve se slažem ..... osim što u o ovoj priči ima jedna mala sitnica koju napisah već ...... on je imao 11 godina da se pomiri i sa sobom i sa bogom po tom pitanju ......... šta je trebalo, da čeka još 11 godina da bi "mahala" aminovala njegov život??? jedan je par cipela kad se iznenada desi ili kad je neko bolestan godinu dvije, tada bi ti dala apsolutno za pravo ...... ali, što neko reče, ljudi pričaju o 11 godina kao da je 11 dana ......
plain vanilla

#408 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by plain vanilla »

jedna stvar je mahala, a druga npr njena porodica...

znas kako se kod nas kaze-red je uciniti ovo ili ne uciniti ono?
e pa red je bio da ispostuje bol njene porodice..pa taman da mu je do zene bilo stalo kao do lanskog snijega...a posebno jer je toliko volio (bar kako kaze).

i bezveze branis neodbranjivo...
insomnia78

#409 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by insomnia78 »

De ba da se onaj tvoj ozenio 4 mjeseca poslije razvoda ne bi ga iz usta vadila...

s' moje sokoćalo
EmiRem

#410 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by EmiRem »

Hoce li mi neko odgovoriti? Je li normalno postavljati slike ženine dzenaze na Facebook ili ja nisam moderan??

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
ladyblue18

#411 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by ladyblue18 »

eluna wrote: ne znaju kakvo je pjevačevo iskustvo i šta je njemu na duši a pljuju evo 13 stranica
Jeste, on strasno pati za zenom koja se nije jos ni ohladila, pa se da skrati sebi patnju ozenio. Eto, jesi zadovoljna.

Insomnia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
insomnia78

#412 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by insomnia78 »

Pa ne, ozbiljno.
Kod mene zeni cuko umro prije tri godine, starcima isto prije dvije, ne pada im napamet drugog da uzmu, zao im

s' moje sokoćalo
MedenoSrce

#413 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by MedenoSrce »

nije bila 11 godina tesko bolesna, nepokretna i nesposobna da se brine za sebe i odrzava domacinstvo, manite mi se ljudi te price ms je progresivna autoimuna bolest ali sporo progresivna

odvratna mi je i osoba koja pomogne nekome jednokratno pa to velica kao da je ne znam ti kakav humanitarac
insomnia78 wrote:De ba da se onaj tvoj ozenio 4 mjeseca poslije razvoda ne bi ga iz usta vadila...

s' moje sokoćalo
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :lol: :lol: :lol:
plain vanilla

#414 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by plain vanilla »

EmiRem wrote:Hoce li mi neko odgovoriti? Je li normalno postavljati slike ženine dzenaze na Facebook ili ja nisam moderan??

jel on to stvarno na svoj FB postavio? :roll:
eluna

#415 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by eluna »

plain vanilla wrote:jedna stvar je mahala, a druga npr njena porodica...

e pa red je bio da ispostuje bol njene porodice..pa taman da mu je do zene bilo stalo kao do lanskog snijega...a posebno jer je toliko volio (bar kako kaze).

ne branim ja ništa vanila, a on i njegov život me ne zanimaju, kao što rekoh, zanimaju me dežurni dušebrižnici bosanskog javnog morala ..... na ovoj temi su mi oni interesantni, a ne pjevač i njegov život
insomnia78

#416 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by insomnia78 »

plain vanilla wrote:
EmiRem wrote:Hoce li mi neko odgovoriti? Je li normalno postavljati slike ženine dzenaze na Facebook ili ja nisam moderan??

Jasta je, a u drugom albumu slike sa vjencanja.

s' moje sokoćalo
MedenoSrce

#417 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by MedenoSrce »

plain vanilla wrote:

Image

15.04. postavio :cry:
EmiRem

#418 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by EmiRem »

plain vanilla wrote:

Pa neko je prije par stranica postavio slike s njegovog profila i tu slike ženine dzenaze i novog vjenčanja

plain vanilla

#419 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by plain vanilla »

eluna wrote:

ne branim ja ništa vanila, a on i njegov život me ne zanimaju, kao što rekoh, zanimaju me dežurni dušebrižnici bosanskog javnog morala ..... na ovoj temi su mi oni interesantni, a ne pjevač i njegov život
pa po cemu se onda razlikujes od njih? ti komentiras ljude koji komentiraju javnu licnost

nije njemu pao avion na glavu pa da je postao poznat-on je poznat jer je pricao o bolesnoj zeni..tako sam i ja cula za njega

oni komentiraju covjeka koji je plasirao medijima svoj privatni zivot
eto sad cujem da su i slke s dzenaze bile na FB
StupskaBitanga

#420 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by StupskaBitanga »

do jučer je bilo ovo
Image
dale cooper

#421 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by dale cooper »

plain vanilla wrote: eto sad cujem da su i slke s dzenaze bile na FB
Crnjak brate. Još ako ko lajka. :-)
insomnia78

#422 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by insomnia78 »

Ma ne da lajkaju, svrsavaju

s' moje sokoćalo
ladyblue18

#423 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by ladyblue18 »

plain vanilla wrote: pa po cemu se onda razlikujes od njih? ti komentiras ljude koji komentiraju javnu licnost
Hvala sto mi ustedi slova
eluna

#424 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by eluna »

plain vanilla wrote:
eluna wrote:

pa po cemu se onda razlikujes od njih? ti komentiras ljude koji komentiraju javnu licnost

nije njemu pao avion na glavu pa da je postao poznat-on je poznat jer je pricao o bolesnoj zeni..tako sam i ja cula za njega

oni komentiraju covjeka koji je plasirao medijima svoj privatni zivot
eto sad cujem da su i slke s dzenaze bile na FB
pa da te pitam onda - ako sam ja tako loša što radim to što radim, kakvi su to oni? :wink:

ili možda misliš da pisanje po forumu nije javno??
plain vanilla

#425 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by plain vanilla »

EmiRem wrote:
plain vanilla wrote:

Pa neko je prije par stranica postavio slike s njegovog profila i tu slike ženine dzenaze i novog vjenčanja

gluho bilo :roll:
Post Reply