Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Komšinica

#401 Re: Oprostiti prevaru

Post by Komšinica »

I kad i ako bih mu oprostila, ne bih mu više nikada vjerovala i ta veza bi bila pakao za oboje. Sumnjala bih u sve što kaže ili uradi, tako da i da oprostim i da pređem preko toga mislim da bi to bilo osuđeno na propast. Vjerovatno da bih mu i za najmanju sitnicu to nabijala na nos...
zelenashica

#402 Re: Oprostiti prevaru

Post by zelenashica »

Komšinica wrote:I kad i ako bih mu oprostila, ne bih mu više nikada vjerovala i ta veza bi bila pakao za oboje. Sumnjala bih u sve što kaže ili uradi, tako da i da oprostim i da pređem preko toga mislim da bi to bilo osuđeno na propast. Vjerovatno da bih mu i za najmanju sitnicu to nabijala na nos...
Zasto oprostiti nekome nešto nakon čega više nema povjerenja.....zbilja oprostiti prevaru da bi na kraju imali pakao od veze mi je totalno of :roll:
JThomas

#403 Re: Oprostiti prevaru

Post by JThomas »

ako ćeš nekome to stalno nabijati na nos, izgubiti povjerenje i skroz promijeniti odnos, to onda i nije opraštanje. i zato mislim da je gotovo nemoguće stvarno oprostiti prevaru.
Komšinica

#404 Re: Oprostiti prevaru

Post by Komšinica »

JThomas wrote:ako ćeš nekome to stalno nabijati na nos, izgubiti povjerenje i skroz promijeniti odnos, to onda i nije opraštanje. i zato mislim da je gotovo nemoguće stvarno oprostiti prevaru.
Pa mislim da je nakon prevare neminovno da se izgubi povjerenje, i na neki način promjeni odnos... a to nabijanje na nos, vjerovatno da bih to radila jer bi mi to stalno bilo na pameti... i zato sam za to da je bolje svako na svoju stranu nego pokušavati spasiti nešto što je unaprijed osuđeno na propast, bar kad sam ja u pitanju...
JThomas

#405 Re: Oprostiti prevaru

Post by JThomas »

e to za mene nije opraštanje, jer opraštanje i nabijanje na nos ne mogu u istu rečenicu. ja sam isti i zato znam da ne bi oprostio.
Quenri

#406 Re: Oprostiti prevaru

Post by Quenri »

Loulou wrote:
Quenri wrote:
Zapamti da nikad ne smiješ varati ženu koja te voli.....ili nevjernicu smatrati ženom....
Ha?
Nevjernicu kao adulterer ili infidel? :D

A ti se pronašla u oboje... :lol: A ništa....takvima kažeš "da si bolja, bila bi tuđa" i :kiss: 8-)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#407 Re: Oprostiti prevaru

Post by plain vanilla »

JThomas wrote:e to za mene nije opraštanje, jer opraštanje i nabijanje na nos ne mogu u istu rečenicu. ja sam isti i zato znam da ne bi oprostio.
bas tako
ako mi je puno stalo i ne bih mogla otici, kao oprostila bih, a u stvari bih to izvlacila u svakoj prilici kao argument
strashno sam zlopamtilo
Quenri

#408 Re: Oprostiti prevaru

Post by Quenri »

plain vanilla wrote: ako mi je puno stalo i ne bih mogla otici, kao oprostila bih, a u stvari bih to izvlacila u svakoj prilici kao argument
Tipični ženski brainsucking :x Ono u fazonu, premalo je da ga samo ostavim kad je bolje da ga handrim dok sam ne ode :-)
plain vanilla wrote: strashno sam zlopamtilo
PoDApisujem.....sahranit će me, ali se ne mijenjam 8-)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#409 Re: Oprostiti prevaru

Post by plain vanilla »

Quenri wrote:
Tipični ženski brainsucking :x Ono u fazonu, premalo je da ga samo ostavim kad je bolje da ga handrim dok sam ne ode :-)
Pa ne bas..nije uvijek lako otici, ma sta ti neko napravio..pokusas da oprostis, zaboravis, ali u medjuvremenu to provlacis..koristis kao oruzje, ..bas ruzno
prevara je velika jer se njome gubi povjerenje, pucaju svi shavovi veze..
najpametnije je odmah razguliti, ali kakve veze ima ljubav s pamecu? :D
Quenri wrote:
PoDApisujem.....sahranit će me, ali se ne mijenjam 8-)
:mrgreen:
Gospoda Ministarka

#410 Re: Oprostiti prevaru

Post by Gospoda Ministarka »

Quenri wrote:
fa84 wrote:...ja oprastam po drugi put, znam mnogi ce reci sa sam budala i sve to
ali jbg kada nekoga volim vise od zivota...
Ništa ljepše nego naći onu "koja će ti djecu roditi" ali kad se prepustiš tom osjećaju onda zaboraviš mnoge stvari oko sebe i dopustiš svašta. Moram te razočarati, ali muda su ti potpuno stradala i sad od grča koji te drži ne možeš ništa. Ako te prevarila, znači da te ne cijeni....a kad si oprostio, samo si pokazao da može s tobom kako želi i to nikad neće prestati....samo će ići na gore kako vaš odnos bude ozbiljniji, danas te vara, sutra ako dočekate brak nećeš se ništa pitati i u njenim očima nikad nećeš biti muško, možda ti je teško prihvatiti ali ako tako nastaviš ostat ćeš "vreća" na kojoj se svi istresaju i koja svako jutro ide posao da obezbijedi život svojoj porodici a za to dobije duplu karnu ;-)
Pored nje se nikad nećeš ostvariti kao muškarac, vjeruj mi, ja sam imao sličnu situaciju i mislio "ona ili nijedna..." ali od toga nema ništa, moraš naći snage da se pokreneš i to prekineš.....nemaš pojma koliko će ti biti lakše kad osjetiš slobodu, a još ako nađeš ženu kojoj je zaista stalo do tebe....ma ajde ba :)
Nemoj da piješ i kidaš živce jer cura te NE VOLI....zato otkači je u sebi, zaebavaj se i spavaj s njom još neko vrijeme a izlazi s drugima ha ja.....šta si se stisk'o jbo ti svojih 25 godina :)

Zapamti da nikad ne smiješ varati ženu koja te voli.....ili nevjernicu smatrati ženom....

Be highirly...jami Durex :lol:
Mostarac (cini mi se), svaka ti je zlatna. :thumbup:
headbanger

#411 Re: Oprostiti prevaru

Post by headbanger »

ja bi joj oprostio ako frajer, s kim me prevarila, ima vecu cunu od moje
Vegetastar

#412 Re: Oprostiti prevaru

Post by Vegetastar »

Joj šta je ovo navala tema o varanjima, valjda proljeće došlo pa hormoni proradili.

Neka malo ljudi, znate šta ljude odvaja od životinja - svijest i sposobnost umne kontrole nad tjelesnim.

Smirite, volite se, poseksajte se sa osobom koju volite. Kad dosadi malo se potrudi pa unesi nešto novo, a ne nekog novog
headbanger

#413 Re: Oprostiti prevaru

Post by headbanger »

Vegetastar wrote:Joj šta je ovo navala tema o varanjima, valjda proljeće došlo pa hormoni proradili.

Neka malo ljudi, znate šta ljude odvaja od životinja - svijest i sposobnost umne kontrole nad tjelesnim.

Smirite, volite se, poseksajte se sa osobom koju volite. Kad dosadi malo se potrudi pa unesi nešto novo, a ne nekog novog
e da mi te je vidjeti kako smirujes cunu da se ne dize u nepozeljnom trenutku
ti sa trebom i zamisljas kako bi je odradio u wc ili kontas joooooooj kako dobra pusacka usta ima
a cuna se lagano dize, i ti odjednom skontas da ti postaje tjesno u pantolama, i kontas uh sta cu ako skonta,

ja bi volio upoznati nekoga ko moze kontrolisati dizanje cune,
Qler

#414 Re: Oprostiti prevaru

Post by Qler »

Vezano za prvi post, dva puta si je uhvatio, a koliko puta nisi?
Vegetastar

#415 Re: Oprostiti prevaru

Post by Vegetastar »

headbanger wrote:
Vegetastar wrote:Joj šta je ovo navala tema o varanjima, valjda proljeće došlo pa hormoni proradili.

ti sa trebom i zamisljas kako bi je odradio u wc ili kontas joooooooj kako dobra pusacka usta ima
a cuna se lagano dize, i ti odjednom skontas da ti postaje tjesno u pantolama, i kontas uh sta cu ako skonta,

'arane, ne mogu kontrolisati dizanje, ali mogu zabijanje chune :D
suncokret_1984

#416 Re: Oprostiti prevaru

Post by suncokret_1984 »

headbanger wrote:

i hajd mi sad reci jos i to da vi muskarci razmisljate mozgom a ne onom stvari :lol: :run:
PalaSa Marsa

#417 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

Guido NRW wrote:
PalaSa Marsa wrote: Pretpostavljam da bi bilo gore u ovoj drugoj varijabli :D , s' tim da i u prvoj .. ne znam, ako nema ljubavi trebalo bi bit' eto barem neko postovanje, niko nikog ne vuce za rukav da bude s' nekim, te s' toga, ako je u pitanju samo postovanje s' malo ne znam ti cega (recimo neke privlacnosti, neke, ne znam koje u prvoj varijanti...), duzni smo nastupit' fer, ako prvenstveno sebe postujemo i ne bit's' nekim ko ti je tu da ti ispuni prazan prostor, eventualno, jer na sve ovo iz prve varijante ocekivat' je da se desi nesto tipa, on te prevario i onda se ne cudit' toliko. :D
Sto se tice druge, 7 godina i sl.. mislim kad nekog volis toliko dug period, da taj neko nije u stanju uradit nesto mimo, a da ti to ne osjetis, ono intinuitivno preko tih nekih zensih osjetila, naravno ako svog partnera dobro poznajes u svakom segmentu. :D
Joj analiza je boli glava. :D Prva druga varijabla ovo ono. Jel mislis ovo:
\sum_{i=0}^{\infty}\int_{0}^{\infty}f_i(x,y) etc. Djaba ovo integrisat kad je red divergentan. :D
Gdje si ba kolegice matematicarko jedva te poznadoh... :-D :D :D :D
Gdje si fizicar, mislim fizicko i to. :D

I Ps: Ma nema sanse da bi oprostila o bilo kojem periodu da se radi. Svako sebi i nek' vara do mile volje, al' ne mene. :D Haj' ziv'li! :D
vesela_sveska

#418 Re: Oprostiti prevaru

Post by vesela_sveska »

Ma oprostiti,kako da ne :D :D :D
PalaSa Marsa

#419 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

vesela_sveska wrote:Ma oprostiti,kako da ne :D :D :D
Jes' aha. :mrgreen:
kmirsad

#420 Re: Oprostiti prevaru

Post by kmirsad »

PalaSa Marsa wrote:
Lud je ko tebe prevari... :-D Marsi je bog... :-D
samosklopiokice

#421 Re: Oprostiti prevaru

Post by samosklopiokice »

Moj prvi post i bas na ovoj temi :D nebi oprostio ali bi volio da se meni oprosti,salim se,nema oprastanja...
kmirsad

#422 Re: Oprostiti prevaru

Post by kmirsad »

ugrabih čast da ti prvi odgovorim na tvoj prvi post :D ... ne znam šta bih ti reko... :roll: haj nije nešto... al ima ovdje pametnih ljudi... :lol:
PalaSa Marsa

#423 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

kmirsad wrote:
PalaSa Marsa wrote:
Lud je ko tebe prevari... :-D Marsi je bog... :-D
Hihihihi, suti nemoj kome da bi rek'o. :-) :D Ote'ce me. :D

PS :kiss: legendo. :-D
headbanger

#424 Re: Oprostiti prevaru

Post by headbanger »

suncokret_1984 wrote: i hajd mi sad reci jos i to da vi muskarci razmisljate mozgom a ne onom stvari :lol: :run:

ja licno razmisljam onom stvari
za druge ne znam nit me interesuje
malaplavooka

#425 Re: Oprostiti prevaru

Post by malaplavooka »

Vegetastar wrote:
headbanger wrote:

'arane, ne mogu kontrolisati dizanje, ali mogu zabijanje chune :D
kmirsad wrote:ugrabih čast da ti prvi odgovorim na tvoj prvi post :D ... ne znam šta bih ti reko... :roll: haj nije nešto... al ima ovdje pametnih ljudi... :lol:
slazem se :( nazalost
Locked