Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Komšinica
#401 Re: Oprostiti prevaru
I kad i ako bih mu oprostila, ne bih mu više nikada vjerovala i ta veza bi bila pakao za oboje. Sumnjala bih u sve što kaže ili uradi, tako da i da oprostim i da pređem preko toga mislim da bi to bilo osuđeno na propast. Vjerovatno da bih mu i za najmanju sitnicu to nabijala na nos...
-
zelenashica
#402 Re: Oprostiti prevaru
Zasto oprostiti nekome nešto nakon čega više nema povjerenja.....zbilja oprostiti prevaru da bi na kraju imali pakao od veze mi je totalno ofKomšinica wrote:I kad i ako bih mu oprostila, ne bih mu više nikada vjerovala i ta veza bi bila pakao za oboje. Sumnjala bih u sve što kaže ili uradi, tako da i da oprostim i da pređem preko toga mislim da bi to bilo osuđeno na propast. Vjerovatno da bih mu i za najmanju sitnicu to nabijala na nos...
- JThomas
#403 Re: Oprostiti prevaru
ako ćeš nekome to stalno nabijati na nos, izgubiti povjerenje i skroz promijeniti odnos, to onda i nije opraštanje. i zato mislim da je gotovo nemoguće stvarno oprostiti prevaru.
- Komšinica
#404 Re: Oprostiti prevaru
Pa mislim da je nakon prevare neminovno da se izgubi povjerenje, i na neki način promjeni odnos... a to nabijanje na nos, vjerovatno da bih to radila jer bi mi to stalno bilo na pameti... i zato sam za to da je bolje svako na svoju stranu nego pokušavati spasiti nešto što je unaprijed osuđeno na propast, bar kad sam ja u pitanju...JThomas wrote:ako ćeš nekome to stalno nabijati na nos, izgubiti povjerenje i skroz promijeniti odnos, to onda i nije opraštanje. i zato mislim da je gotovo nemoguće stvarno oprostiti prevaru.
- JThomas
#405 Re: Oprostiti prevaru
e to za mene nije opraštanje, jer opraštanje i nabijanje na nos ne mogu u istu rečenicu. ja sam isti i zato znam da ne bi oprostio.
-
Quenri
#406 Re: Oprostiti prevaru
Loulou wrote:Ha?Quenri wrote:
Zapamti da nikad ne smiješ varati ženu koja te voli.....ili nevjernicu smatrati ženom....
Nevjernicu kao adulterer ili infidel?
A ti se pronašla u oboje...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#407 Re: Oprostiti prevaru
bas takoJThomas wrote:e to za mene nije opraštanje, jer opraštanje i nabijanje na nos ne mogu u istu rečenicu. ja sam isti i zato znam da ne bi oprostio.
ako mi je puno stalo i ne bih mogla otici, kao oprostila bih, a u stvari bih to izvlacila u svakoj prilici kao argument
strashno sam zlopamtilo
-
Quenri
#408 Re: Oprostiti prevaru
Tipični ženski brainsuckingplain vanilla wrote: ako mi je puno stalo i ne bih mogla otici, kao oprostila bih, a u stvari bih to izvlacila u svakoj prilici kao argument
PoDApisujem.....sahranit će me, ali se ne mijenjamplain vanilla wrote: strashno sam zlopamtilo
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#409 Re: Oprostiti prevaru
Pa ne bas..nije uvijek lako otici, ma sta ti neko napravio..pokusas da oprostis, zaboravis, ali u medjuvremenu to provlacis..koristis kao oruzje, ..bas ruznoQuenri wrote:
Tipični ženski brainsuckingOno u fazonu, premalo je da ga samo ostavim kad je bolje da ga handrim dok sam ne ode
![]()
prevara je velika jer se njome gubi povjerenje, pucaju svi shavovi veze..
najpametnije je odmah razguliti, ali kakve veze ima ljubav s pamecu?
Quenri wrote:
PoDApisujem.....sahranit će me, ali se ne mijenjam
-
Gospoda Ministarka
#410 Re: Oprostiti prevaru
Mostarac (cini mi se), svaka ti je zlatna.Quenri wrote:Ništa ljepše nego naći onu "koja će ti djecu roditi" ali kad se prepustiš tom osjećaju onda zaboraviš mnoge stvari oko sebe i dopustiš svašta. Moram te razočarati, ali muda su ti potpuno stradala i sad od grča koji te drži ne možeš ništa. Ako te prevarila, znači da te ne cijeni....a kad si oprostio, samo si pokazao da može s tobom kako želi i to nikad neće prestati....samo će ići na gore kako vaš odnos bude ozbiljniji, danas te vara, sutra ako dočekate brak nećeš se ništa pitati i u njenim očima nikad nećeš biti muško, možda ti je teško prihvatiti ali ako tako nastaviš ostat ćeš "vreća" na kojoj se svi istresaju i koja svako jutro ide posao da obezbijedi život svojoj porodici a za to dobije duplu karnufa84 wrote:...ja oprastam po drugi put, znam mnogi ce reci sa sam budala i sve to
ali jbg kada nekoga volim vise od zivota...
Pored nje se nikad nećeš ostvariti kao muškarac, vjeruj mi, ja sam imao sličnu situaciju i mislio "ona ili nijedna..." ali od toga nema ništa, moraš naći snage da se pokreneš i to prekineš.....nemaš pojma koliko će ti biti lakše kad osjetiš slobodu, a još ako nađeš ženu kojoj je zaista stalo do tebe....ma ajde ba![]()
Nemoj da piješ i kidaš živce jer cura te NE VOLI....zato otkači je u sebi, zaebavaj se i spavaj s njom još neko vrijeme a izlazi s drugima ha ja.....šta si se stisk'o jbo ti svojih 25 godina
Zapamti da nikad ne smiješ varati ženu koja te voli.....ili nevjernicu smatrati ženom....
Be highirly...jami Durex
- headbanger
#411 Re: Oprostiti prevaru
ja bi joj oprostio ako frajer, s kim me prevarila, ima vecu cunu od moje
- Vegetastar
#412 Re: Oprostiti prevaru
Joj šta je ovo navala tema o varanjima, valjda proljeće došlo pa hormoni proradili.
Neka malo ljudi, znate šta ljude odvaja od životinja - svijest i sposobnost umne kontrole nad tjelesnim.
Smirite, volite se, poseksajte se sa osobom koju volite. Kad dosadi malo se potrudi pa unesi nešto novo, a ne nekog novog
Neka malo ljudi, znate šta ljude odvaja od životinja - svijest i sposobnost umne kontrole nad tjelesnim.
Smirite, volite se, poseksajte se sa osobom koju volite. Kad dosadi malo se potrudi pa unesi nešto novo, a ne nekog novog
- headbanger
#413 Re: Oprostiti prevaru
e da mi te je vidjeti kako smirujes cunu da se ne dize u nepozeljnom trenutkuVegetastar wrote:Joj šta je ovo navala tema o varanjima, valjda proljeće došlo pa hormoni proradili.
ti sa trebom i zamisljas kako bi je odradio u wc ili kontas joooooooj kako dobra pusacka usta ima
a cuna se lagano dize, i ti odjednom skontas da ti postaje tjesno u pantolama, i kontas uh sta cu ako skonta,
ja bi volio upoznati nekoga ko moze kontrolisati dizanje cune,
- Qler
#414 Re: Oprostiti prevaru
Vezano za prvi post, dva puta si je uhvatio, a koliko puta nisi?
- Vegetastar
#415 Re: Oprostiti prevaru
'arane, ne mogu kontrolisati dizanje, ali mogu zabijanje chuneheadbanger wrote:e da mi te je vidjeti kako smirujes cunu da se ne dize u nepozeljnom trenutkuVegetastar wrote:Joj šta je ovo navala tema o varanjima, valjda proljeće došlo pa hormoni proradili.
ti sa trebom i zamisljas kako bi je odradio u wc ili kontas joooooooj kako dobra pusacka usta ima
a cuna se lagano dize, i ti odjednom skontas da ti postaje tjesno u pantolama, i kontas uh sta cu ako skonta,
- suncokret_1984
#416 Re: Oprostiti prevaru
i hajd mi sad reci jos i to da vi muskarci razmisljate mozgom a ne onom stvariheadbanger wrote:e da mi te je vidjeti kako smirujes cunu da se ne dize u nepozeljnom trenutkuVegetastar wrote:Joj šta je ovo navala tema o varanjima, valjda proljeće došlo pa hormoni proradili.
-
PalaSa Marsa
#417 Re: Oprostiti prevaru
Gdje si fizicar, mislim fizicko i to.Guido NRW wrote:Joj analiza je boli glava.PalaSa Marsa wrote: Pretpostavljam da bi bilo gore u ovoj drugoj varijabli, s' tim da i u prvoj .. ne znam, ako nema ljubavi trebalo bi bit' eto barem neko postovanje, niko nikog ne vuce za rukav da bude s' nekim, te s' toga, ako je u pitanju samo postovanje s' malo ne znam ti cega (recimo neke privlacnosti, neke, ne znam koje u prvoj varijanti...), duzni smo nastupit' fer, ako prvenstveno sebe postujemo i ne bit's' nekim ko ti je tu da ti ispuni prazan prostor, eventualno, jer na sve ovo iz prve varijante ocekivat' je da se desi nesto tipa, on te prevario i onda se ne cudit' toliko.
![]()
Sto se tice druge, 7 godina i sl.. mislim kad nekog volis toliko dug period, da taj neko nije u stanju uradit nesto mimo, a da ti to ne osjetis, ono intinuitivno preko tih nekih zensih osjetila, naravno ako svog partnera dobro poznajes u svakom segmentu.Prva druga varijabla ovo ono. Jel mislis ovo:
\sum_{i=0}^{\infty}\int_{0}^{\infty}f_i(x,y) etc. Djaba ovo integrisat kad je red divergentan.![]()
Gdje si ba kolegice matematicarko jedva te poznadoh...![]()
![]()
![]()
I Ps: Ma nema sanse da bi oprostila o bilo kojem periodu da se radi. Svako sebi i nek' vara do mile volje, al' ne mene.
- vesela_sveska
#418 Re: Oprostiti prevaru
Ma oprostiti,kako da ne

-
PalaSa Marsa
#419 Re: Oprostiti prevaru
Jes' aha.vesela_sveska wrote:Ma oprostiti,kako da ne![]()
![]()
- kmirsad
#420 Re: Oprostiti prevaru
Lud je ko tebe prevari...PalaSa Marsa wrote:Jes' aha.vesela_sveska wrote:Ma oprostiti,kako da ne![]()
![]()
-
samosklopiokice
#421 Re: Oprostiti prevaru
Moj prvi post i bas na ovoj temi
nebi oprostio ali bi volio da se meni oprosti,salim se,nema oprastanja...
- kmirsad
#422 Re: Oprostiti prevaru
ugrabih čast da ti prvi odgovorim na tvoj prvi post
... ne znam šta bih ti reko...
haj nije nešto... al ima ovdje pametnih ljudi... 
-
PalaSa Marsa
#423 Re: Oprostiti prevaru
Hihihihi, suti nemoj kome da bi rek'o.kmirsad wrote:Lud je ko tebe prevari...PalaSa Marsa wrote:Jes' aha.vesela_sveska wrote:Ma oprostiti,kako da ne![]()
![]()
Marsi je bog...
PS
- headbanger
#424 Re: Oprostiti prevaru
suncokret_1984 wrote: i hajd mi sad reci jos i to da vi muskarci razmisljate mozgom a ne onom stvari![]()
ja licno razmisljam onom stvari
za druge ne znam nit me interesuje
- malaplavooka
#425 Re: Oprostiti prevaru
Vegetastar wrote:'arane, ne mogu kontrolisati dizanje, ali mogu zabijanje chuneheadbanger wrote:e da mi te je vidjeti kako smirujes cunu da se ne dize u nepozeljnom trenutkuVegetastar wrote:Joj šta je ovo navala tema o varanjima, valjda proljeće došlo pa hormoni proradili.
slazem sekmirsad wrote:ugrabih čast da ti prvi odgovorim na tvoj prvi post... ne znam šta bih ti reko...
haj nije nešto... al ima ovdje pametnih ljudi...