E kome ti objašnjavaš,pa vidiš li da je lik urodjenik neki zesci...gdje ces njemu objašnjavati košarku kad je ogranicen ko balkon za te stvari...šta seljak zna šta je cokolada-papir jede a cokoladu baca.Epitop wrote:Kada sam napisao Pirova pobjeda mislio sam na to da uvijek bilo koji naš tim, a ne samo KK Bosna kada pobjedi pri tome se ne dobije skoro ništa, a mi se naložimo da vrijedimo i da smo nešto postigli. Glavni cilj pobjeda bi bio razvoj ili nastanak novih igrača koji će voditi ekipu u nove pobjede ostvarujuči kontinuirano dobre rezultate, a ne samo sporadične pobjede. To se u nas dešava skoro pa nikada jer u trenutku kada treba napraviti rezultatski iskorak mi ostanemo na istom ili tonemo još dublje. Naši talenti sazrijevaju do 30 godine dok u drugim ekipama momci od 22-23 godine su nosioci igre.nikad_izvini wrote:Pirova pobjeda, po kralju Piru, koji je pobijedio al isto tako izgubio cijelu vojsku. De malo pojasni, šta si mislio pod navedenimEpitop wrote:Šteta što ne dobiše, ali i da su pobijedili ne bi bilo zasluženo i bila bi Pirova pobjeda.
Mene interesuje do kada se igrač smatra talentovanim, a kada skontaju da je on samo obični prosjek u moru istih igrača? Ovo me interesuje jer se u Bosni stano govori o nekim talentima kojima "fali prostora" da se dokažu a imaju po 20-22 godine, dok na drugoj strani u Partizanu i ozbiljnim ekipama košarkaši istih godina su nosici igre, a ne vječiti talenti kojima "fali prostora".
KK Bosna - 2008/2009
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#401 Re: KK Bosna - 2008/2009
-
nikad_izvini
#402 Re: KK Bosna - 2008/2009
Moje uvrede tebi, su bile : "kakiš", "pričaš a ne znaš", "nerviraš me" i "balavac". Onda sam prestao, za razliku od tebe, do ovog zadnjeg posta. Pogledaj malo šta si napisao. Reci to nekom nepoznatom, u lice. Buraz, to su teške riječi. Ili si derište razmaženo, bez granice ili baš nemaš rezona u životu.LSD wrote: E kome ti objašnjavaš,pa vidiš li da je lik urodjenik neki zesci...gdje ces njemu objašnjavati košarku kad je ogranicen ko balkon za te stvari...šta seljak zna šta je cokolada-papir jede a cokoladu baca.
Jel sad dosta
LSD wrote:Što lik može srati i glumiti pametnjakovica to je cudo...idi bolan na Politiku i komentariši Bakirovu karijeru,pusti normalnu raju da komentariše košarku...nije ovo za tebe...sirov si ti za ovog sporta,sivonja jedan.
Nabavit cu ti postere Bakirove (cak i iz perioda kad je bio mlad i rocker u poznatom mega-bendu Grafiti) pa da onanišeš po njima.
LSD wrote:
e nek si ti iskusan,rodala te majka tako pametnog....ne znam samo šta se raspravljaš sa balavcima,ne dolikuje ti.
Grafiti ti odlican bend...pa sve govori o tebi i tvom ukusu...bolje bi bilo da si na harmonici i popari odrastao,nekako prirodnije...rani se odmah.
Nego sutra,trk pod bakira,sagni se uredno i nemoj zabušavati.
LSD wrote:Pa što nije nastavio u bendu Grafiti (a nije ni to znao)...propalom bendu sa dobrinje...koliko je to dobar bend bio najbolje govori ovo BIO...nikad niko za njega izvan SA nije cuo....jeli ti Nikad izvini...kome ti ba "mojne kakiti" i "nerviraš me"...možeš me samo oralno zadovoljiti s tom pricom...sagni se pa odradi taj posao,pa tek onda mi možeš djeliti lekcije...a poslije toga sagni se svom idolu i guznom haveru Bakiru...tek reda radi,a neceš biti jedini...ima vas na ovom forumu -citav red...sve ce to kirba uredno pokarat...ima ona od ajs nigutina (one sirovine iz srbije) o Beckhamu,pa malo poslušaj (al samo zamisli bakira umjesto davida).
-
LSD
#403 Re: KK Bosna - 2008/2009
Joj papana...samo moje postove citira...pa citiraj malo šta si ti pisao,šabane...kako si tako jednodimenzionalan.
Iz cista mira si me poceo napadati na toj temi,bez ikakvog povoda...uopšte se tebi nisam obracao...ustvari povod je bio jer sam pisao o Bakiru,a kasnije se ispostavilo da ti je guzni haver dok si tako reagovao...pa izbaci sve citate kako je do toga došlo,tokmak jedan...nemoj samo moje citate.
I ovaj najnoviji post u kojem sam čoban i parmak...pa dobro majcin sine,nije frka pljuvat cemo se...samo nemoj misliti da cu ja pucati čorcima...imaš srecu što nisam izvukao tešku artiljeriju...ali bice i to ako se budeš dodatno pravio lud i podcjenjivao me.
Iz cista mira si me poceo napadati na toj temi,bez ikakvog povoda...uopšte se tebi nisam obracao...ustvari povod je bio jer sam pisao o Bakiru,a kasnije se ispostavilo da ti je guzni haver dok si tako reagovao...pa izbaci sve citate kako je do toga došlo,tokmak jedan...nemoj samo moje citate.
I ovaj najnoviji post u kojem sam čoban i parmak...pa dobro majcin sine,nije frka pljuvat cemo se...samo nemoj misliti da cu ja pucati čorcima...imaš srecu što nisam izvukao tešku artiljeriju...ali bice i to ako se budeš dodatno pravio lud i podcjenjivao me.
-
nikad_izvini
#405 Re: KK Bosna - 2008/2009
Da mi je neko pričao, ne bi mu vjerovao. Ne smiješ replicirati, ako mu se ne sviđa. Odmah kevće. Zna se način na koji se to riješava. Šta god da kažem, fasovaću ban 4llife. Ne znam, ja takve stvari govorim u lice. Al nismo svi isti, jbg
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=375
Odoh, ne mogu ovih net lajavaca.
-
LSD
#406 Re: KK Bosna - 2008/2009
Miran brnjo...dosta si pjenio na ovoj temi i ljudima uništavao temu sa postovima koji nemaju veze sa njom...rekao sam ti vec da ovo nije teme za tebe i sad su se svi uvjerili...ja sam te odmah tjerao odavde jer znam da si panj za košarku kao što si i ti mene sa Politike jer si mislio da to nije mjesto za mene...a to sam uradio da samo malo da vidiš kako je kada te neko iz cista mira turira...sa seljakom se može samo seljacki i nikako drugacije...jedino tako taj mentalni sklop može nauciti lekciju...žao mi je što se to desilo baš na ovom podforumu...ljudi dodju ovdje da procitaju šta o Bosni a nadju moje postove sa sasvim druge teme koje TI CITIRAŠ...100% šaban moraš za to biti.nikad_izvini wrote:Da mi je neko pričao, ne bi mu vjerovao. Ne smiješ replicirati, ako mu se ne sviđa. Odmah kevće. Zna se način na koji se to riješava. Šta god da kažem, fasovaću ban 4llife. Ne znam, ja takve stvari govorim u lice. Al nismo svi isti, jbg
Izvinjavam se ostalim forumašima koji su morali citati ovo sranje...necu više definitivno.
- Arminovski
#407 Re: KK Bosna - 2008/2009
al...
Nisam gledao utakmicu. Kako je igrao Rakic? Potajno se nadam da ce Burell malo peglati klupu...
btw uocite gresku:

Nisam gledao utakmicu. Kako je igrao Rakic? Potajno se nadam da ce Burell malo peglati klupu...
btw uocite gresku:

- sesalmir
#408 Re: KK Bosna - 2008/2009
Super nam je stranica, jos nam lazu rezultate, fenomenalno.
- strong69
#409 Re: KK Bosna - 2008/2009
Uzesmo Hemofarm
Strasna WEB prezentacija
Ali nebitno, ima li negdje izvjestaj sa ove utakmice? Ipak su momci izgleda pokazali borbenost i smanjili na -5 protiv dobrog Hemofarma. Ekipa pokazuje drugo lice sasvim od kada je Vukoicic trener.
Ali nebitno, ima li negdje izvjestaj sa ove utakmice? Ipak su momci izgleda pokazali borbenost i smanjili na -5 protiv dobrog Hemofarma. Ekipa pokazuje drugo lice sasvim od kada je Vukoicic trener.
- abondanzieri
#410 Re: KK Bosna - 2008/2009
http://www.adriaticbasket.com/stats.php?gameid=104&sez=strong69 wrote: ima li negdje izvjestaj sa ove utakmice?
- IH!
#411 Re: KK Bosna - 2008/2009
U utorak je KUP utakmica sa Sarajevskim Trilandom,interesantna i vrlo ambiciozna ekipa, u vlasnistvu jednog amerikanca .
Par rijeci najave te utakmice
http://kkbosna.forumotion.com/bh-kosark ... 0h-t47.htm
Par rijeci najave te utakmice
- IH!
#412 Re: KK Bosna - 2008/2009
Problemi sa plinom malo su zakomplikovali i gostovanje nasih gostiju iz Zadra
Preuzeto sa http://kkbosna.forumotion.com/kk-bosna- ... 15-t56.htm gdje ima i najava utakmice
Košarkaški Bosne i Zadra uoči sutrašnje utakmice 16. kola regionalne NLB lige danas u Sarajevu trenirali su u „hokejaškim uslovima“!
Zbog izuzetno niskih temperatura u našem glavnom gradu, a poesbno nedostatku plina, to jeste grijanja u velikoj dvorani KSC „Skenderija“ – Mirza Delibašić, Dalmatinci su odbili trenirati. Iz Košarkaškog kluba Bosna predložili su im da treniraju u maloj dvorani KSC „Skederija“ što su gosti, takođe, prvobitno odbili.
Za vrijeme utakmice biće grijanja
Međutim, nakon dodatnih razgovora Zadrani su nakon Sarajlija, ipak, obavili trening u maloj dvorani.
Ono što je najbitnije odigravanje sutrašnje utakmice nije došlo u pitanje jer su čelnici KSC „Skenederija“ obečali kako će do meča obezbjediti grijanje u velikoj dvorani, te da će postojhati optimalni uslovi za igru, ali i boravak gledalaca na tribinama.
Gosti morali mijenjati i hotel
Inače, Zadrani su u Sarajevo doputovali još juče, a kako u većem dijelu naše prijestolnice nema grijanja, zbog toga što su nam, ni krivim ni dužnim, Rusi „zavrnuli plinsku pipu“ zbog spora sa Ukrajinom bili su primorani mijenjati i hotel, pa su na koncu odsjeli u „Radon plazi“. U ovom sarajevskom hotelu našli su utočište kako bi se ugrijali pred sutrašnju utakmicu!
Dakle, utakmica Bosna ASA BHT – Zadrar igra se sutra od 20 sati u velikoj dvorani KSC „Skenderija“ – „Mirza Delibašić.
- sesalmir
#413 Re: KK Bosna - 2008/2009
Kako je prosla ta kup tekma sa trilandom 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#414 Re: KK Bosna - 2008/2009
40 setak razlike,rutinski.sesalmir wrote:Kako je prosla ta kup tekma sa trilandom
ispalo je da je prica o velikom Trilandu prenapuhana,barem jos uvijek
-
The__Doctor
#415 Re: KK Bosna - 2008/2009
koji antitalenti igraju u Bosni majko draga, mogu dovesti ne znam ti kakvog trenera kada ovaj tim ima takve idiote od igraca da je to za nepovjerovat
- Topla voda
#416 Re: KK Bosna - 2008/2009
e moj ikonicu,umri,jebo te radulovic zdravko i ispucavanja ko da si jordan
- Arminovski
#417 Re: KK Bosna - 2008/2009
@Topla voda
A kako bi bilo da se smiris malo? Nisi razmislio da se mozda islo na njega. Mislis da bi Ikonic igrao da se jednostavno ispucavao? Zaboravio si isto da nam je njegova trojka dala sansu za produzetak na kraju (ono sto Vucurovic zeznu tako glupo).
Zato bez uvrede, ali umri ti prije i svako ko navija na ovakav nacin. Ikona je dao puno vise od tebe za Bosnu.
Izgubi se utakmica i odmah niko ne valja... Najlakse je pljuvati.. Nabijem ja vas takve navijace...pih...
A kako bi bilo da se smiris malo? Nisi razmislio da se mozda islo na njega. Mislis da bi Ikonic igrao da se jednostavno ispucavao? Zaboravio si isto da nam je njegova trojka dala sansu za produzetak na kraju (ono sto Vucurovic zeznu tako glupo).
Zato bez uvrede, ali umri ti prije i svako ko navija na ovakav nacin. Ikona je dao puno vise od tebe za Bosnu.
Izgubi se utakmica i odmah niko ne valja... Najlakse je pljuvati.. Nabijem ja vas takve navijace...pih...
Last edited by Arminovski on 10/01/2009 00:04, edited 1 time in total.
-
The__Doctor
#418 Re: KK Bosna - 2008/2009
Zimic vjecni talenat 
- Topla voda
#419 Re: KK Bosna - 2008/2009
de bolan ziv bio izdrkava se frajer iz tekme u tekmu.Arminovski wrote:@Topla voda
petnaest puta sam ovo kreno napisati i suzdrzavao sam se.
sjecas se mrtvog radulovica protiv huventuda kad je zavrsilo nerijeseno u skenderiji u polufinalu kupa koraca?
sa sutem 2-21 za trojku?
e ja se sjecam...ikonic je isti takav lik...covjek tim,koji kad ide ide....a kad je bare bare upropasti tekmu,koju je on to tekmu prelomio?
puca frajer s devet metara preko ruke...daj meni ,daj meni...jebem ja igraca koji ne igra timski timsku igru
haj sve najbolje,isfuro sam se
-
Aduu
#420 Re: KK Bosna - 2008/2009
Topla voda wrote:de bolan ziv bio izdrkava se frajer iz tekme u tekmu.Arminovski wrote:@Topla voda
sjecas se mrtvog radulovica protiv huventuda kad je zavrsilo nerijeseno u skenderiji u polufinalu kupa koraca?
sa sutem 2-21 za trojku?
e ja se sjecam...ikonic je isti takav lik...covjek tim,koji kad ide ide....a kad je bare bare upropasti tekmu,koju je on to tekmu prelomio?
puca frajer s devet metara preko ruke...daj meni ,daj meni...jebem ja igraca koji ne igra timski timsku igru
haj sve najbolje,isfuro sam se
jel mi pratimo istu Bosnu??
Pa jedini koji zna i moze prelomiti utakmicu u Bosni je Ikonic
- Topla voda
#421 Re: KK Bosna - 2008/2009
pa jeste...Aduu wrote:Topla voda wrote:de bolan ziv bio izdrkava se frajer iz tekme u tekmu.Arminovski wrote:@Topla voda
sa sutem 2-21 za trojku?
haj sve najbolje,isfuro sam se![]()
jel mi pratimo istu Bosnu??![]()
Pa jedini koji zna i moze prelomiti utakmicu u Bosni je Ikonic
samo sto je obicno prelomi gdje ne treba
- Dupli_skalp
#422 Re: KK Bosna - 2008/2009
ne znam šta ste očekivali dok nam glavnu ulogu u reketu igraju debilusi i klocevi tipa zimić i suljagić, pored kojih bi se i moj stari sa 175cm visine naigrao i naskakao...
te likove što prije treba nogirati iz kluba...
a vukoičiću svaka čast, fenomenalan trener, ali šta će čovjek kad je okružen sa 4 igrača i ostatkom amatera... i glas je izgubio vičući...
a vukoičiću svaka čast, fenomenalan trener, ali šta će čovjek kad je okružen sa 4 igrača i ostatkom amatera... i glas je izgubio vičući...
Last edited by Dupli_skalp on 10/01/2009 01:45, edited 1 time in total.
- Dupli_skalp
#423 Re: KK Bosna - 2008/2009
šta tebi bi paša? ikonić jedini i ima kredita da puca kad hoće... pa neće valjda kreteni poput zimića ili onaj đorđević koji sa dva metra jedva koš pogodi završavati akcije?Topla voda wrote:e moj ikonicu,umri,jebo te radulovic zdravko i ispucavanja ko da si jordan
-
LSD
#424 Re: KK Bosna - 2008/2009
to je to,ukratkoeyesburn wrote:ne znam šta ste očekivali dok nam glavnu ulogu u reketu igraju debilusi i klocevi tipa zimić i suljagić, pored kojih bi se i moj stari sa 175cm visine naigrao i naskakao...
- rado_vidjen
#425 Re: KK Bosna - 2008/2009
nije mi jasno zasto se ne dovede neko pojacanje?
jel' ima neki prelazni rok pa se ceka, ili sta? svakom je jasno da je to, osim Ikonica, skupina isluzenih i ogranicenih poluigraca.
pa sta ako je ikoncic forsirao? jesu li to trebali zimic i suljagic sa svojim ubersmjesnim ledjnim tehnikama.
ti momci se boje svoje sjene, ne mogu centa skocit, ne znaju zagraditi, ne prate igru , pa ih lopta u glavu pogadja nakon sto im neko proturi loptu....jad
posebno je interesanatna pozicija playa. je li fkt bosna jedina ekipa na svijetu koja misli da je igrac na toj poziji zaduzen samo da prevede loptu
dovode se neki isluzeni igraci iz srbije koji veze s vezom nemaju. da ne bude da lupam, evo par katastrofalnih imena (procjena) samo za tu poziju: gajic, parezanin, tomovic, djordjevic. zajednicko im je svima da imaju nikakav sut, kao i razigravacke sposobnosti. odnosno kao sto vec rekoh , njihova uloga je samo da prevedu loptu.
jel to niko od bosninih juniora ne zna prevest loptu, niko U CIJELOJ BIH ne zna prevest loptu
ili sta...
takodjer nemaju srece ni sa tim silnim amerikncima (osim lancea) i to je posebno zanimjiva/jadna tema.
ma ustvari, ko ih jebe...zao mi samo sto ce potrosit odlicnog trenera...
pa sta ako je ikoncic forsirao? jesu li to trebali zimic i suljagic sa svojim ubersmjesnim ledjnim tehnikama.
posebno je interesanatna pozicija playa. je li fkt bosna jedina ekipa na svijetu koja misli da je igrac na toj poziji zaduzen samo da prevede loptu
jel to niko od bosninih juniora ne zna prevest loptu, niko U CIJELOJ BIH ne zna prevest loptu
takodjer nemaju srece ni sa tim silnim amerikncima (osim lancea) i to je posebno zanimjiva/jadna tema.
ma ustvari, ko ih jebe...zao mi samo sto ce potrosit odlicnog trenera...