Kome ba?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

d2

#401 Re: Kome ba?

Post by d2 »

Meyrem wrote:
zena21 wrote: pa kako i gdje onda nadje tog za vezu, pa tog za nezbvanicnu vezu.. pa te silne za flertovanje :shock: :shock: :shock: kad su svi tako bljak :? :D
pa nije mi zivot koncentriran na nocne izlaske :?

posao, skolovanje, sport, muzika, privatna druzenja sa prijateljima ... svugdje ima super muskaraca i ne vjerujem da ces
ih vidjeti po kaficima navece jer imaju preca posla

o cemu ti pricas sa nepoznatim likom koji ti pridje i kaze hajmo se upoznati nego vozi Misko?
naravno da imaju preca posla zato se pocnes baviti drugim stvarima u zivotu, recimo odes na neku izlozbu slika ako nisi prije isla, pocnes da se bavis trcanjem, posvetis se fotografiji ili necemu cetvrtom... poenta je promjeniti fokus u zivotu i oplemeniti zivot novim interesovanjima, nova interesovanja = novi ljudi, novi ljudi = bogatiji i sretniji zivot + mogucnost da upoznas nekog zanimljivog ... bilo kakve aktivnosti koje dovode do interakcije medju ljudima, forumi, online igre... upoznajes nove ljude, druzis se, lijepo ti a mozda i neko zanimljiv bude tu ...

ali kako smo vec procitali, ti nemas te probleme :lol: (izvinite, oprostite :lol: )
lamija_SA

#402 Re: Kome ba?

Post by lamija_SA »

Sve više počinjem misliti da je fishtrija nekada prisao upravo meyrem, nakon čega je odlučio postaviti ovu temu!
lamija_SA

#403 Re: Kome ba?

Post by lamija_SA »

d2 wrote:vidite nesto, ja cesto onako u raznim prilikama pogledam oko sebe i pomislim - evo sjedim u kaficu gdje izlazi puno raje, vidim li ja u ovom momentu i jednu osobu za koju bih zelio da mi mozda bude djevojka... ili hodajuci po samoposluzi - vidim li ja ovdje nekoga za koga mislim da bi potencijalno odgovarao ... ili na nekom drugom mjestu...

dakle potpuno sam svjestan da izgled nije presudan medjutim, iskreno, meni izgled jeste inicijator jer moram ipak vidjeti nesto u nekome da bih pozelio da saznam vise

i svaki put je odgovor - ne vidim, ne zato sto trazim previse nego jednostavno ne vidim nikoga od koga bih pozelio da saznam nesto vise

medjutim fol je u tome sto partner bar po mom misljenju u vecini slucajeva ne dolazi tako (osim mozda kad si jako mlad pa si stalno po kaficima pa imas "pristup" velikom broju ljudi) nego upoznas nekoga na nekom mozda desetom mjestu, kod placanja racuna za struju i nesto ti klikne u glavi i kazes - to je ta osoba, osjecam da trebamo biti zajedno, zelim saznati o tebi...

ne mozete kriviti sve zene / muskarce radi ovoga sto kada sjednete negdje na kafi vidite 100% neodgovarajucih, zivotu treba dati priliku da ti "posalje" pravu osobu, pa nismo u fabrici za preradu narandzi gdje ljudi stoje pored pokretne trake sa bezbroj narandzi i biraju one koje su dobre a bacaju one koje su lose i onda ako je puno losih kazu - pih, ove godine nista ne valja...

polako, život to sve uredi samo ne moze preko reda i na silu.

ne mozete kriviti suprotni pol sto ne vidite nekoga ko vam odgovara...

takav postoji samo se jos niste nasli.

polako.
I agree
Meyrem

#404 Re: Kome ba?

Post by Meyrem »

d2 wrote: naravno da imaju preca posla zato se pocnes baviti drugim stvarima u zivotu, recimo odes na neku izlozbu slika ako nisi prije isla, pocnes da se bavis trcanjem, posvetis se fotografiji ili necemu cetvrtom... poenta je promjeniti fokus u zivotu i oplemeniti zivot novim interesovanjima, nova interesovanja = novi ljudi, novi ljudi = bogatiji i sretniji zivot + mogucnost da upoznas nekog zanimljivog ... bilo kakve aktivnosti koje dovode do interakcije medju ljudima, forumi, online igre... upoznajes nove ljude, druzis se, lijepo ti a mozda i neko zanimljiv bude tu ...

ali kako smo vec procitali, ti nemas te probleme :lol: (izvinite, oprostite :lol: )
ne znam sta smatras "problemom", ali meni ne bi problem bio ni biti single, ima i to svoje cari, a i
bolje ni skim nego s bilo kim :wink:

u svakom slucaju je tvoja koncepcija upoznavanja novih ljudi normalnija od one
u uvodnom postu u kojem lik ide sa 0 na 100 napadajuci nepoznate cure po kaficima :D

zajednicki interesi su cudo :wink:
Dioda

#405 Re: Kome ba?

Post by Dioda »

Meyrem wrote:
Meshtar wrote:
Meyrem wrote:Problem sarajevskih muskaraca je sto imaju odredjene prohtjeve (vidi uvodni post), sto je
sasvim OK, ali sto nisu u stanju vidjeti kakvu sliku oni ostavljaju kod suprotnog spola.
Nemam nikakav problem sa kvalifikacijama trazenim u uvodnom postu, ne pijem pivo
niti bilo kakav alkohol (razlozi nisu vjerski, vec zdravstveno-estetski) medjutim postaje
zanimljivo ako taj tip pije pivo i uz to jos posjeduje posteni pivski stomacic :D
Patike odnosno tene nosim samo iz sportskih razloga, za razliku
od sarajevskim muzjaka koji ne znaju sta su kozne cipele :-D
Ne pusim uopce, ne derem se kad govorim, cini mi se da ispunjavam sve trazene
kriterije iz uvodnog posta, ali nisam nimalo zainteresirana ni da mi neko pridje
ni da nekog upoznam preko neta, jer oni koji najvise traze najmanje nude i zato
se ne cudite sto cure hodaju sa strancima koji nemaju zute zube i ne smrdi im
duhan iz usta :D
Hm, ti ne tražiš, voliš one što ne traže. Kako li ti dolaziš do, kako reče, mužjaka?

Proviđenjem?

Meyrem....Marija, to si ti?? Porastao ti onaj mali bezgrješno začeti brko, fino onako ispao za nekoga ko je bezgrješno začet? Jel upisao žurnalistiku? Jel ti čovjek još drži onu stolariju?

PS. Nije mi namjera nikoga vrijeđati na vjerskoj osnovi, samo karikiram post gore navedene. jesu dobri ovi disclaimeri :D
sta je pisac htio reci? :shock:

ne kontam sta imas da karikiras, imam zvanicnu vezu, imam nezvanicnu semu,
imam jos nekolicinu njih sa kojima flertujem
cisto zbog sporta i koji bi na mig
skocili i na nesto vise i sutra kada bi doslo do
raskida sa zvanicnim, kada bi nezvanicni nasao curu, kada bi kolege sa posla prestale
flertovati sa mnom opet ne bi bilo problema s nekim razgovarati, pa malo
flertovati, pa mozda i vise ... Nema nikakve potrebe da ulazim u bilo kakve
kombinacije sa potpunim strancima, ni na netu, ni u stvarnom zivotu pored
toliko muskaraca koje poznajem
, u gradu, na poslu, u komsiluku, na vikendici

i ne vazi samo za mene vec i za moje prijateljice ... nadam se da si shvatio sto zelim reci, nije pretesko

da mi je vidjeti tu curu kojoj je danas tesko doci do muzjaka ...

Men' se cini da si se malo preforsirala Image

svugdje ima super muskaraca i ne vjerujem da ces

A preca posla su? Provodjenje vremena s tobom? :D
Last edited by Dioda on 10/06/2008 15:10, edited 1 time in total.
d2

#406 Re: Kome ba?

Post by d2 »

Meyrem wrote:
d2 wrote: naravno da imaju preca posla zato se pocnes baviti drugim stvarima u zivotu, recimo odes na neku izlozbu slika ako nisi prije isla, pocnes da se bavis trcanjem, posvetis se fotografiji ili necemu cetvrtom... poenta je promjeniti fokus u zivotu i oplemeniti zivot novim interesovanjima, nova interesovanja = novi ljudi, novi ljudi = bogatiji i sretniji zivot + mogucnost da upoznas nekog zanimljivog ... bilo kakve aktivnosti koje dovode do interakcije medju ljudima, forumi, online igre... upoznajes nove ljude, druzis se, lijepo ti a mozda i neko zanimljiv bude tu ...

ne znam sta smatras "problemom", ali meni ne bi problem bio ni biti single, ima i to svoje cari, a i
bolje ni skim nego s bilo kim :wink:

u svakom slucaju je tvoja koncepcija upoznavanja novih ljudi normalnija od one
u uvodnom postu u kojem lik ide sa 0 na 100 napadajuci nepoznate cure po kaficima :D

zajednicki interesi su cudo :wink:

huh dobro je, dobar mi je koncept, gdje su mi nektarine da proslavim :lol:
Meyrem

#407 Re: Kome ba?

Post by Meyrem »

Dioda wrote: Men' se cini da si se malo preforsirala Image

trening maybe?
madner

#408 Re: Kome ba?

Post by madner »

Cccc sto vas nafura Meyrem.

Svaka ti dala, ko zna zna.
otherside

#409 Re: Kome ba?

Post by otherside »

Pici, dobio si konkurenciju :D
Dioda

#410 Re: Kome ba?

Post by Dioda »

Meyrem wrote:
Dioda wrote: Men' se cini da si se malo preforsirala Image

trening maybe?

Znaci u igri su samo perspektivni? Image
sapati srca

#411 Re: Kome ba?

Post by sapati srca »

Niko meni ne odgovori jel se odlazak na planinu broji u dobro ili lose :-D Sad sam zbunjen, ne znam u koju grupaciju pripadam....E izem ti svoj hobi :-D Vazda je nesto naopako mimo svijeta nadem :-D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#412 Re: Kome ba?

Post by pici »

otherside wrote:Pici, dobio si konkurenciju :D
neka ga nek me zamjeni ja sam na euro 2008 :D
sorry damenzi ,najveca sporedna stvar je na TV-u :D
sapati srca

#413 Re: Kome ba?

Post by sapati srca »

pici wrote:
otherside wrote:Pici, dobio si konkurenciju :D
neka ga nek me zamjeni ja sam na euro 2008 :D
sorry damenzi ,najveca sporedna stvar je na TV-u :D
Ma daj pici ne zezaj...nedostajes :-D vidis sta sve nismo znali o sebi...svasta insan sazna :-D
Meyrem

#414 Re: Kome ba?

Post by Meyrem »

sapati srca wrote:Niko meni ne odgovori jel se odlazak na planinu broji u dobro ili lose :-D Sad sam zbunjen, ne znam u koju grupaciju pripadam....E izem ti svoj hobi :-D Vazda je nesto naopako mimo svijeta nadem :-D
ako to volis i radis od srca ne moze biti lose :D

ja sam svog prvog momka upoznala na skijanju ... u vrlo jakoj konkurenciji ... bilo je fakat dosta dobrih tipova :D
pici

#415 Re: Kome ba?

Post by pici »

Meyrem wrote:
sapati srca wrote:Niko meni ne odgovori jel se odlazak na planinu broji u dobro ili lose :-D Sad sam zbunjen, ne znam u koju grupaciju pripadam....E izem ti svoj hobi :-D Vazda je nesto naopako mimo svijeta nadem :-D

ja sam svog prvog momka upoznala na skijanju ... u vrlo jakoj konkurenciji ... bilo je fakat dosta dobrih tipova :D
ja sam odlican u slalomu,spustu i na klizajkama......volim i skokove ,mada me plivanje odusevljava leptir-leđno :dance: :D
sapati srca

#416 Re: Kome ba?

Post by sapati srca »

Meyrem wrote:

Ma ja to ljeti radim...Znaci moze biti dobro :-D Hvala ti :-D zabrinuo sam se, sta ja znam, nisam u toku sta je moderno i kakve musko treba imati kvalitete... :-D
Jest vala upravu si...za skijanje...Ja otisao da se i ja malo skijam,kontam da i ja budem dobar frajer i kad sam vidio konkurenciju, dohvatio se sanki, pa vrijeme proveo sankajuci se... :-D Blago tebi, da je meni takvo samopozdanje :-D Uvijek sam bio pomalo stidljiv, i povucen, pa nikako da budem medu onima koji su jaka konkurencija :-D Eh, blago tebi...mozda i ja jednom budem imao znanja kao ti i samopuzdanja... :-D
sapati srca

#417 Re: Kome ba?

Post by sapati srca »

pici wrote:
Meyrem wrote:

ja sam odlican u slalomu,spustu i na klizajkama......volim i skokove ,mada me plivanje odusevljava leptir-leđno :dance: :D
Ti si prava konkurencija...
Ja uzmem sanke pa kad niko ne gleda spustim se :-D
Lilana

#418 Re: Kome ba?

Post by Lilana »

Vrlo poželjan hobi - zdravlje će ti biti izuzetno zahvalno:). Ali, sudeći po mojim hodoljubnim iskustvima, gore teško da ćeš kakve hanume sresti, ako nisi kakve hude sreće :)
sapati srca

#419 Re: Kome ba?

Post by sapati srca »

Lilana wrote:
Vrlo poželjan hobi - zdravlje će ti biti izuzetno zahvalno:). Ali, sudeći po mojim hodoljubnim iskustvima, gore teško da ćeš kakve hanume sresti, ako nisi kakve hude sreće :)
Vala si upravu...Nema nikoga :-D Jos ja pobjegnem u onaj naj :-D udaljeniji dom...Jedino sto sretoh jest neku staricu sa Bjelasnice, sjedi i nesto plete... :-D Sta cu kad volim, kasno mi je sad za mijenjat hobije :-D
pici

#420 Re: Kome ba?

Post by pici »

jao sapat srca skijanje je lomljava,nije to za svakoga ja sam se prije par godina izlomio na skijama,ma........mjesec dana sam hodao cetveronoske :D al klizanje e tu upoznas trebica milion jos kad im pokazujes kako da se klizu,eeeeee moras malo pricuvat da nepadne :D
sapati srca

#421 Re: Kome ba?

Post by sapati srca »

Lilana wrote:
Al pravim dobar rostilj :-D uz ugodaj gitare :-D Mozda bude neke hude srece...
Sad upravo i krecem gore :-D Pozdrav :-D
Lilana

#422 Re: Kome ba?

Post by Lilana »

sapati srca wrote: Vala si upravu...Nema nikoga :-D Jos ja pobjegnem u onaj naj :-D udaljeniji dom...Jedino sto sretoh jest neku staricu sa Bjelasnice, sjedi i nesto plete... :-D Sta cu kad volim, kasno mi je sad za mijenjat hobije :-D
Samo ti voli ... omakne se nama nesilikonskim da zalutamo do Stanara ili dalje čak, sve na nogama svojim rodjenim, bez piva/e u ruci ... zato spomenuh hudu sreću maloprije ;)
sapati srca

#423 Re: Kome ba?

Post by sapati srca »

pici wrote:jao sapat srca skijanje je lomljava,nije to za svakoga ja sam se prije par godina izlomio na skijama,ma........mjesec dana sam hodao cetveronoske :D al klizanje e tu upoznas trebica milion jos kad im pokazujes kako da se klizu,eeeeee moras malo pricuvat da nepadne :D
Pici vala ti je svaka zlatna...Ma probao sam i klizanje :-D Tu sam se i zaljubio :-D Ja momaki se prostro,i pet minuta pokusavao ustati, ma ko bambi na ledu znas kad one cetri noge skupi pa one popuste...I onda su mi pomogli, a ja se zaljubio :-D
sapati srca

#424 Re: Kome ba?

Post by sapati srca »

Lilana wrote:
sapati srca wrote: Vala si upravu...Nema nikoga :-D Jos ja pobjegnem u onaj naj :-D udaljeniji dom...Jedino sto sretoh jest neku staricu sa Bjelasnice, sjedi i nesto plete... :-D Sta cu kad volim, kasno mi je sad za mijenjat hobije :-D
Samo ti voli ... omakne se nama nesilikonskim da zalutamo do Stanara ili dalje čak, sve na nogama svojim rodjenim, bez piva/e u ruci ... zato spomenuh hudu sreću maloprije ;)
:-D E tamo gdje cujes girtaru i dobar miris, znaj da jedan hudnik odmara :-D
Sto ti lijepo rece, za srecu...cudni su Bozji putevi... :-D
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#425 Re: Kome ba?

Post by Šeherzada »

Fantom slobodne -odgadjaj vjencanje!Mi ispisasmo 4 lista a fishtrija se ne izjasni :(
Post Reply