Biciklom kroz Sarajevo
-
d2
#401 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
respect
mi smo danas imali planiran pokusaj uspona na bjelasnicu ali smo odustali radi loseg vremena
mi smo danas imali planiran pokusaj uspona na bjelasnicu ali smo odustali radi loseg vremena
-
PaxPro
#402 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
ja sam soliro prosle hefte uz krupac popio sam 2 l. vode bilo pakleno vruce,otisao do v. polja jedno pola sata odmarao i nazad,lakse se vozi po hladnijem vremenu ne treba puno tekucine,prvi put kad sam pedalo uz krupac nosio sam 4 l vode i to mi je bilo malo
,izdrzaces ti to ja sam stariji od tebe pa mogu to ispedalati za 2 sata(kamenolom-v.polje) a sa v. polja do kuce 40 min. 
- Alfons Kauders
#403 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
ja odustajem tu radi gravitacije...d2 wrote:respect
- jennisjoplin
#404 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
PaxPro wrote:ja sam soliro prosle hefte uz krupac popio sam 2 l. vode bilo pakleno vruce,otisao do v. polja jedno pola sata odmarao i nazad,lakse se vozi po hladnijem vremenu ne treba puno tekucine,prvi put kad sam pedalo uz krupac nosio sam 4 l vode i to mi je bilo malo,izdrzaces ti to ja sam stariji od tebe pa mogu to ispedalati za 2 sata(kamenolom-v.polje) a sa v. polja do kuce 40 min.
imas li ranasc za vodu ili onako iz boce? planiram kupiti rana od 2l ali po tvome i od 4 ce biti malo
-
PaxPro
#405 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
ma imam ranac manji taman 2 boce vode alat i malo za nesto slatkojennisjoplin wrote:PaxPro wrote:ja sam soliro prosle hefte uz krupac popio sam 2 l. vode bilo pakleno vruce,otisao do v. polja jedno pola sata odmarao i nazad,lakse se vozi po hladnijem vremenu ne treba puno tekucine,prvi put kad sam pedalo uz krupac nosio sam 4 l vode i to mi je bilo malo,izdrzaces ti to ja sam stariji od tebe pa mogu to ispedalati za 2 sata(kamenolom-v.polje) a sa v. polja do kuce 40 min.
imas li ranasc za vodu ili onako iz boce? planiram kupiti rana od 2l ali po tvome i od 4 ce biti malo
-
PaxPro
#406 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
a ranac bas samo za vodu nejennisjoplin wrote:PaxPro wrote:ja sam soliro prosle hefte uz krupac popio sam 2 l. vode bilo pakleno vruce,otisao do v. polja jedno pola sata odmarao i nazad,lakse se vozi po hladnijem vremenu ne treba puno tekucine,prvi put kad sam pedalo uz krupac nosio sam 4 l vode i to mi je bilo malo,izdrzaces ti to ja sam stariji od tebe pa mogu to ispedalati za 2 sata(kamenolom-v.polje) a sa v. polja do kuce 40 min.
-
PaxPro
#407 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
ako je ko zainteresiran za jednu turu sutra javite, ne stidite se moze trebevic moze igman ,bujrum po zelji
sto vise to bolje 
-
d2
#408 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
respect, rece mi bavka takodje oko 2 sata da uspon traje u zavisnosti od kondicije... mislio sam ponijeti takodje oko 4 l vode, znam da ce mi trebati prvi put... javicemo se kad se popnemo, zivio i hvala !PaxPro wrote:ja sam soliro prosle hefte uz krupac popio sam 2 l. vode bilo pakleno vruce,otisao do v. polja jedno pola sata odmarao i nazad,lakse se vozi po hladnijem vremenu ne treba puno tekucine,prvi put kad sam pedalo uz krupac nosio sam 4 l vode i to mi je bilo malo,izdrzaces ti to ja sam stariji od tebe pa mogu to ispedalati za 2 sata(kamenolom-v.polje) a sa v. polja do kuce 40 min.
-
d2
#409 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
bjez bolan, biciklo place da stavis guzove na njegaAlfons Kauders wrote:ja odustajem tu radi gravitacije...d2 wrote:respect
mi smo danas imali planiran pokusaj uspona na bjelasnicu ali smo odustali radi loseg vremenakakvo crno vrijeme...
-
d2
#410 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
ja vec imam dogovorenu jednu voznju od 4 do pola 6 i drugu od pola 6 na dalje, sorry, inace bih vrlo rado !PaxPro wrote:ako je ko zainteresiran za jednu turu sutra javite, ne stidite se moze trebevic moze igman ,bujrum po zeljisto vise to bolje
- jennisjoplin
#411 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
halo ba, ima nas koji radimo do 5 pm ili 17 ura po nasem, pravite vikendom, mozda nas bude vise?d2 wrote:ja vec imam dogovorenu jednu voznju od 4 do pola 6 i drugu od pola 6 na dalje, sorry, inace bih vrlo rado !PaxPro wrote:ako je ko zainteresiran za jednu turu sutra javite, ne stidite se moze trebevic moze igman ,bujrum po zeljisto vise to bolje
-
PaxPro
#412 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
ma mozemo se dogovoriti eto ti predlozi 
- fishtrija
#413 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Sad mi ništa nije jasno - ja se popnem od Krupca do v.polja za sahat, i to s bocom od pola litre vode, s road bajkom, usred avgusta, na +30 stepeni, oko 4 popodne... A za 15 minuta sam dole...
-
d2
#414 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
tanje ti gume 
- Alfons Kauders
#415 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
reko sam ti, puko kvar, tek sinoc sam ga osposobio...d2 wrote:bjez bolan, biciklo place da stavis guzove na njegaAlfons Kauders wrote:ja odustajem tu radi gravitacije...d2 wrote:respect
mi smo danas imali planiran pokusaj uspona na bjelasnicu ali smo odustali radi loseg vremenakakvo crno vrijeme...
nigdje te
-
PaxPro
#416 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
fishtrija ti si zvijer
mozda smo te vidjeli prosle godine uz krupac ja i kolega odmarali na onoj velikoj krivini u hladu a lik na zutom biciklu prodje ko flak,a kad smo bili na odmoristu (sto i klupe) on se spustao, e ako si to ti svaka cast 
-
d2
#417 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
e moj alfonse, nikad profesionalni biciklista od tebeAlfons Kauders wrote:
reko sam ti, puko kvar, tek sinoc sam ga osposobio...samo idem na put danas...
- fishtrija
#418 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Heh... mislim da nisam to ja bio, prošle godine bajk mi je bio bijeli, sad je bordo...PaxPro wrote:fishtrija ti si zvijermozda smo te vidjeli prosle godine uz krupac ja i kolega odmarali na onoj velikoj krivini u hladu a lik na zutom biciklu prodje ko flak,a kad smo bili na odmoristu (sto i klupe) on se spustao, e ako si to ti svaka cast
- Alfons Kauders
#419 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
nikad profesionalno nista od mene...d2 wrote:e moj alfonse, nikad profesionalni biciklista od tebeAlfons Kauders wrote:
reko sam ti, puko kvar, tek sinoc sam ga osposobio...samo idem na put danas...
- uvjek dobar gost
#420 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
Ljudi do jučer nisam nosio kacigu, međutim padoh na glavu drito i kad malo se oporavim i kad mi skinu konce sa glave kupujem kacigu...
Savjetujem svima koji nemaju kacigu da je kupe i nose kad god voze biciklo....
Hvala
Hvala
Last edited by uvjek dobar gost on 12/08/2008 11:18, edited 1 time in total.
- jennisjoplin
#421 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
to mu je bilo samo zagrijavanje, moš' mislit kad pravo radiPaxPro wrote:fishtrija ti si zvijermozda smo te vidjeli prosle godine uz krupac ja i kolega odmarali na onoj velikoj krivini u hladu a lik na zutom biciklu prodje ko flak,a kad smo bili na odmoristu (sto i klupe) on se spustao, e ako si to ti svaka cast
- jennisjoplin
#422 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
bavka profesionalac savjetovao nas amatere da neidemo na trebevic, puno je zahtjevniji od igmana, da nas onda od nestruze lopatom sa cested2 wrote:respect, rece mi bavka takodje oko 2 sata da uspon traje u zavisnosti od kondicije... mislio sam ponijeti takodje oko 4 l vode, znam da ce mi trebati prvi put... javicemo se kad se popnemo, zivio i hvala !PaxPro wrote:ja sam soliro prosle hefte uz krupac popio sam 2 l. vode bilo pakleno vruce,otisao do v. polja jedno pola sata odmarao i nazad,lakse se vozi po hladnijem vremenu ne treba puno tekucine,prvi put kad sam pedalo uz krupac nosio sam 4 l vode i to mi je bilo malo,izdrzaces ti to ja sam stariji od tebe pa mogu to ispedalati za 2 sata(kamenolom-v.polje) a sa v. polja do kuce 40 min.
- jennisjoplin
#423 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
do nove godine ces ga prefarbati u plavofishtrija wrote:Heh... mislim da nisam to ja bio, prošle godine bajk mi je bio bijeli, sad je bordo...PaxPro wrote:fishtrija ti si zvijermozda smo te vidjeli prosle godine uz krupac ja i kolega odmarali na onoj velikoj krivini u hladu a lik na zutom biciklu prodje ko flak,a kad smo bili na odmoristu (sto i klupe) on se spustao, e ako si to ti svaka cast
- jennisjoplin
#424 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
covjece, nisi nam rekao najvaznije informacije:uvjek dobar gost wrote:Ljudi do jučer nisam nosio kacigu, međutim padoh na glavu drito i kad malo se oporavim i kad mi skinu konce sa glave kupujem kacigu...
Hvala
1. ko ti podmetnu nogu
2. na kojoj ruti je to bilo da izbjegavamo to mjesto
nadam se da nije boljelo
- uvjek dobar gost
#425 Re: BICIKLOM KROZ SARAJEVO
1. Luda glava sama sebi postavila nogu
2. Oko vjetrenjače..
Bosanska glava ali sada bogatija za par šavova... nadam se da me je to u svakom pogledu opametilo.... da sam mućnuo malo glavom ludom bosanskom...
2. Oko vjetrenjače..
Bosanska glava ali sada bogatija za par šavova... nadam se da me je to u svakom pogledu opametilo.... da sam mućnuo malo glavom ludom bosanskom...