Bh. navijačka scena

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
kamen spoticanja

#401 Re: Bh. navijačka scena

Post by kamen spoticanja »

Plavih_11 wrote:
Mobile_Disco wrote:
Plavih_11 wrote:Ima jedna verzija price u danasnjem Avazu.
Kad se dogovorite vi izmedju sebe, pa onda sa novinarima sjednete i malo ono jaranski popricate, ono najbolju verziju da skontate, pa onda sve to zajedno izbacite u medije, dogovorite se, a ne ovako, svako prica pricu za sebe..
Jesi li negdje procitao da sam napisao BILO KAKVU verziju? Ili si procitao da sam rekao da ne treba puno talasati oko ovoga jer slabo ima onih koji znaju tacnu verziju?
o kakvom talasanju pricas...treba upitat te idiote sta su trazili u zenici u to vrijeme u onakvom stanju :wink: koji bubreg izigravaju...jesi trebale pasti mrtve glave mozda pa da talasas?
i o kakvim verzijama pricas? jel ih to neko dovukao mimo njihove volje do centra zenice i natjerao ih da prave sranja?
Charuga
Globalni moderator

#402 Re: Bh. navijačka scena

Post by Charuga »

kamen spoticanja wrote:o kakvom talasanju pricas...treba upitat te idiote sta su trazili u zenici u to vrijeme u onakvom stanju :wink: koji bubreg izigravaju...jesi trebale pasti mrtve glave mozda pa da talasas?
i o kakvim verzijama pricas? jel ih to neko dovukao mimo njihove volje do centra zenice i natjerao ih da prave sranja?
Ne pisem UOPSTE o navijacima na ovom forumu. NISAM medju onim, kako ih zovu, vatrenim nego na kontra tribini, ne idem sa njima na gostovanja i ne mogu pisati o tome sta oni rade.
I posto NE PISEM o navijacima i mislim da OVAJ FORUM nije mjesto za to probaj naci nekog drugog za raspravu o dogadjajima u Zenici, Sirokom, Konjicu, Tuzli ...

Sretno!
kamen spoticanja

#403 Re: Bh. navijačka scena

Post by kamen spoticanja »

Plavih_11 wrote:
kamen spoticanja wrote:o kakvom talasanju pricas...treba upitat te idiote sta su trazili u zenici u to vrijeme u onakvom stanju :wink: koji bubreg izigravaju...jesi trebale pasti mrtve glave mozda pa da talasas?
Ne pisem UOPSTE o navijacima na ovom forumu. NISAM medju onim, kako ih zovu, vatrenim nego na kontra tribini, ne idem sa njima na gostovanja i ne mogu pisati o tome sta oni rade.
I posto NE PISEM o navijacima i mislim da OVAJ FORUM nije mjesto za to probaj naci nekog drugog za raspravu o dogadjajima u Zenici, Sirokom, Konjicu, Tuzli ...

Sretno!
shvatam ja tvoj pristup samo mislim da nije ispravan...treba pricati o ovome...da ne bi pricali o mrtvim ljudima poslije...zabijanje glave u pijesak nece donijeti nista dobro...ja odavno nemam nista s tribinama,ali se moji najdrazi krecu onom ulicom gdje su ovi napravili pichvajz...i jedino sto zalim je to sto im policija nije polomila kosti...ovako ce opet otici u rat na relaciji sa-ze i opet ce biti krvavih glava i razbijenih noseva...a samo zato sto se par hajvana junachilo i imalo zelju da svoje junachenje metnu na net da im jarani onanisu od ljepote prizora upaljene baklje u centru zenice... :x
al to bi trebalo vaspitat u sarajevu pa onda poslati da hodaju drzavom...za opcu dobrobit
Joey Tribbiani

#404 Re: Bh. navijačka scena

Post by Joey Tribbiani »

saso mange wrote:
Joey Tribbiani wrote:ganjeta nek se hvataju za sta god hoce
veceg offtopica nema na forumu. Tema bh navijačka scena, a info iznose likovi koji su do istih došli preko nekih dobro upućenih jarana sjedeći kod kuće...mislim u centru zbivanja :-)
dobar si nick uzo, jako dobar, odgovara

za tebe još niko nije izmislio prikladan...ajd da si citirao nešto drugo...
Charuga
Globalni moderator

#405 Re: Bh. navijačka scena

Post by Charuga »

kamen spoticanja wrote:shvatam ja tvoj pristup samo mislim da nije ispravan...treba pricati o ovome...da ne bi pricali o mrtvim ljudima poslije...zabijanje glave u pijesak nece donijeti nista dobro...ja odavno nemam nista s tribinama,ali se moji najdrazi krecu onom ulicom gdje su ovi napravili pichvajz...i jedino sto zalim je to sto im policija nije polomila kosti...ovako ce opet otici u rat na relaciji sa-ze i opet ce biti krvavih glava i razbijenih noseva...a samo zato sto se par hajvana junachilo i imalo zelju da svoje junachenje metnu na net da im jarani onanisu od ljepote prizora upaljene baklje u centru zenice... :x
al to bi trebalo vaspitat u sarajevu pa onda poslati da hodaju drzavom...za opcu dobrobit
Da ne trunim ovde vise poslao sam ti PP.
pirmin

#406 Re: Bh. navijačka scena

Post by pirmin »

Impavidus

#407 Re: Bh. navijačka scena

Post by Impavidus »

http://www.youtube.com/watch?v=4gnFF2D0ks0
nadam se da ce taj video od RA biti naznaka sredjivanja stvari u i oko RA i vracanja njih na tribinu, bas kao i ovaj od prije par godina... ;-)
north

#408 Re: Bh. navijačka scena

Post by north »

Impavidus wrote:http://www.youtube.com/watch?v=4gnFF2D0ks0
nadam se da ce taj video od RA biti naznaka sredjivanja stvari u i oko RA i vracanja njih na tribinu, bas kao i ovaj od prije par godina... ;-)
Nakon čega malo po malo dolazi:

http://www.youtube.com/watch?v=OYYBN7Pu ... re=related
tazmaniaBAN4

#409 Re: Bh. navijačka scena

Post by tazmaniaBAN4 »

Image

mozel neko ovo objasniti???? :-)
Charuga
Globalni moderator

#410 Re: Bh. navijačka scena

Post by Charuga »

Zna li se gdje je ovo? Cini mi se kao na ulaz u Ilidzu sa stupa, kad se prodje kroz podvoznjak.
Impavidus

#411 Re: Bh. navijačka scena

Post by Impavidus »

tazmaniaBAN4 wrote:Image

iskreno se nadam da je ovo "primirje" sto se tice saranja grafita, dosta truda, vremena je prosto receno posarano i od jednih i od drugih...
p.s: milina za vidjet :)
adore

#412 Re: Bh. navijačka scena

Post by adore »

Ovo bi bio veliki korak naprijed za Sarajevo kao grad, za urbane navijače, za rokere a ne folkere, za one koji su se borili za ovu zemlju zajedno, mada zbog svih gluposti koje se dešavaju u zadnje vrijeme izgleda nevjerovatno.
tazmaniaBAN4

#413 Re: Bh. navijačka scena

Post by tazmaniaBAN4 »

...samo da sad ne dodju "sokolovi" i presaraju oba :lol:
Alkos

#414 Re: Bh. navijačka scena

Post by Alkos »

Plavih_11 wrote:Zna li se gdje je ovo? Cini mi se kao na ulaz u Ilidzu sa stupa, kad se prodje kroz podvoznjak.
Jeste, grafit je na Ilidzi, blizu OBI-ja.

Ne radi se ni o kakvom primirju nazalost! Pretpostavljam da se radi o dogovoru raje sa Ilidze (navijaca oba kluba) da se urade oba grafita na istom mjestu.
Zar ikoga cudi ovako nesto, u ovom gradu?! Ovdje nije strano da se raja iz mahale druze van stadiona, bez obzira na boju, te nije rijetkost da 2 brata, otac i sin, rodjaci, najbolji prijatelji - navijaju za razlicite klubove.
Joey Tribbiani

#415 Re: Bh. navijačka scena

Post by Joey Tribbiani »

:thumbup:
riko-ga

#416 Re: Bh. navijačka scena

Post by riko-ga »

Alkos wrote:
Plavih_11 wrote:Zna li se gdje je ovo? Cini mi se kao na ulaz u Ilidzu sa stupa, kad se prodje kroz podvoznjak.
Jeste, grafit je na Ilidzi, blizu OBI-ja.

Ne radi se ni o kakvom primirju nazalost! Pretpostavljam da se radi o dogovoru raje sa Ilidze (navijaca oba kluba) da se urade oba grafita na istom mjestu.
Zar ikoga cudi ovako nesto, u ovom gradu?! Ovdje nije strano da se raja iz mahale druze van stadiona, bez obzira na boju, te nije rijetkost da 2 brata, otac i sin, rodjaci, najbolji prijatelji - navijaju za razlicite klubove.

Mozda prije godinu-dvije ovo nebi bila senzacija ali danas jeste.Uveliko podrzavam ovo i ovim momcima kapa do poda i jednim i drugim.Svaka cast i pokazite ovim napuhanim "navijacima" da nije smrtni grijeh sto ti jaran navija za one druge.To je prednos jer imas koga zezati kad ti tim pobjedi a kad izgubi imas se od koga kriti par dana.I to je draz ovoga grada.Nadam se da ce i ostati.

Cestitam.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#417 Re: Bh. navijačka scena

Post by 1946 »

A ovaj sa skate-om mora da je VuC sa OtoCe :D
apreusi

#418 Re: Bh. navijačka scena

Post by apreusi »

-danTe- wrote:Image
da dodam i ovu
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
DANAS CEMO IGRATI,
MOZDA CEMO SLAVITI,
NAPRIJED, NAPRIJED SARAJEVO,
MI CEMO TE BODRITI.
NA SJEVERU STOJIMO,
NIKOG SE NE BOJIMO,
SARAJEVO VOLIMO,
I UVIJEK GA BODRIMO.
NEKA SE SJEVER PALI,
VECERAS NEMA SNA,
NEKA SE CUJE NASA PJESMA,
MI SMO HORDE ZLA.
A I AKO IZGUBIS,
NECE OSTATI NEVJERA,
JA TE VOLIM SARAJEVO,
CUT CE SE SA SJEVERA.

Pocivaj u miru vedrane.
Reglan

#419 Re: Bh. navijačka scena

Post by Reglan »

Jeli bilo kakvog belaja izmedju robova i manijaka :run:
kotace

#420 Re: Bh. navijačka scena

Post by kotace »

tazmaniaBAN4 wrote:...samo da sad ne dodju "sokolovi" i presaraju oba :lol:
:lol: :lol: :lol: Pasha moj, ne smiju ni na google earth ,virnut na Ilidzu :skoljka:
kotace

#421 Re: Bh. navijačka scena

Post by kotace »

Ilidza rules :thumbup: Tropicana rules :thumbup: YU Cafe rules :thumbup:
smurf

#422 Re: Bh. navijačka scena

Post by smurf »

Iako je nas ljepsi, aferim za ovo :thumbup: :sax:
apreusi

#423 Re: Bh. navijačka scena

Post by apreusi »

Pozivamo navijace Sarajeva kao i sve one koji hoce da pomognu u ovoj teskoj situaciji da sutra ujutro posjete transfuziologiju kantonalne bolnice u Zenici. Potrebna je krv za nastradale u teskoj saobracajnoj nesreci koja se dogodila danas. Situacija je jako ozbiljna.

Zalihe koje bolnica ima su dovoljne za veceras, ali sutra ce se osjetiti nedostatak. Kantonalna bolnica Zenica se nalazi u naselju Crkvice.

http://zenica.jevtic.net/zenica1/mapa_zenice.gif

Transfuziologija se otvara u 07:30.

Ukoliko neko zeli da pomogne a nema prevoz neka se javi na slijedeci broj telefona SAD ili UJUTRO:

062 214 518
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#424 Re: Bh. navijačka scena

Post by bordo gandalf »

smurf wrote:Iako je nas ljepsi, aferim za ovo :thumbup: :sax:
Samo jos da je vas bordo bio bi dobar ovako :mrgreen:
snaga_znanja

#425 Re: Bh. navijačka scena

Post by snaga_znanja »

RIP A.B.

Robijasi Zenica