Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Plavih_11 wrote:Ima jedna verzija price u danasnjem Avazu.
Kad se dogovorite vi izmedju sebe, pa onda sa novinarima sjednete i malo ono jaranski popricate, ono najbolju verziju da skontate, pa onda sve to zajedno izbacite u medije, dogovorite se, a ne ovako, svako prica pricu za sebe..
Jesi li negdje procitao da sam napisao BILO KAKVU verziju? Ili si procitao da sam rekao da ne treba puno talasati oko ovoga jer slabo ima onih koji znaju tacnu verziju?
o kakvom talasanju pricas...treba upitat te idiote sta su trazili u zenici u to vrijeme u onakvom stanju koji bubreg izigravaju...jesi trebale pasti mrtve glave mozda pa da talasas?
i o kakvim verzijama pricas? jel ih to neko dovukao mimo njihove volje do centra zenice i natjerao ih da prave sranja?
kamen spoticanja wrote:o kakvom talasanju pricas...treba upitat te idiote sta su trazili u zenici u to vrijeme u onakvom stanju koji bubreg izigravaju...jesi trebale pasti mrtve glave mozda pa da talasas?
i o kakvim verzijama pricas? jel ih to neko dovukao mimo njihove volje do centra zenice i natjerao ih da prave sranja?
Ne pisem UOPSTE o navijacima na ovom forumu. NISAM medju onim, kako ih zovu, vatrenim nego na kontra tribini, ne idem sa njima na gostovanja i ne mogu pisati o tome sta oni rade.
I posto NE PISEM o navijacima i mislim da OVAJ FORUM nije mjesto za to probaj naci nekog drugog za raspravu o dogadjajima u Zenici, Sirokom, Konjicu, Tuzli ...
kamen spoticanja wrote:o kakvom talasanju pricas...treba upitat te idiote sta su trazili u zenici u to vrijeme u onakvom stanju koji bubreg izigravaju...jesi trebale pasti mrtve glave mozda pa da talasas?
Ne pisem UOPSTE o navijacima na ovom forumu. NISAM medju onim, kako ih zovu, vatrenim nego na kontra tribini, ne idem sa njima na gostovanja i ne mogu pisati o tome sta oni rade.
I posto NE PISEM o navijacima i mislim da OVAJ FORUM nije mjesto za to probaj naci nekog drugog za raspravu o dogadjajima u Zenici, Sirokom, Konjicu, Tuzli ...
Sretno!
shvatam ja tvoj pristup samo mislim da nije ispravan...treba pricati o ovome...da ne bi pricali o mrtvim ljudima poslije...zabijanje glave u pijesak nece donijeti nista dobro...ja odavno nemam nista s tribinama,ali se moji najdrazi krecu onom ulicom gdje su ovi napravili pichvajz...i jedino sto zalim je to sto im policija nije polomila kosti...ovako ce opet otici u rat na relaciji sa-ze i opet ce biti krvavih glava i razbijenih noseva...a samo zato sto se par hajvana junachilo i imalo zelju da svoje junachenje metnu na net da im jarani onanisu od ljepote prizora upaljene baklje u centru zenice...
al to bi trebalo vaspitat u sarajevu pa onda poslati da hodaju drzavom...za opcu dobrobit
Joey Tribbiani wrote:ganjeta nek se hvataju za sta god hoce
veceg offtopica nema na forumu. Tema bh navijačka scena, a info iznose likovi koji su do istih došli preko nekih dobro upućenih jarana sjedeći kod kuće...mislim u centru zbivanja
dobar si nick uzo, jako dobar, odgovara
za tebe još niko nije izmislio prikladan...ajd da si citirao nešto drugo...
kamen spoticanja wrote:shvatam ja tvoj pristup samo mislim da nije ispravan...treba pricati o ovome...da ne bi pricali o mrtvim ljudima poslije...zabijanje glave u pijesak nece donijeti nista dobro...ja odavno nemam nista s tribinama,ali se moji najdrazi krecu onom ulicom gdje su ovi napravili pichvajz...i jedino sto zalim je to sto im policija nije polomila kosti...ovako ce opet otici u rat na relaciji sa-ze i opet ce biti krvavih glava i razbijenih noseva...a samo zato sto se par hajvana junachilo i imalo zelju da svoje junachenje metnu na net da im jarani onanisu od ljepote prizora upaljene baklje u centru zenice...
al to bi trebalo vaspitat u sarajevu pa onda poslati da hodaju drzavom...za opcu dobrobit
http://www.youtube.com/watch?v=4gnFF2D0ks0
nadam se da ce taj video od RA biti naznaka sredjivanja stvari u i oko RA i vracanja njih na tribinu, bas kao i ovaj od prije par godina...
Impavidus wrote:http://www.youtube.com/watch?v=4gnFF2D0ks0
nadam se da ce taj video od RA biti naznaka sredjivanja stvari u i oko RA i vracanja njih na tribinu, bas kao i ovaj od prije par godina...
iskreno se nadam da je ovo "primirje" sto se tice saranja grafita, dosta truda, vremena je prosto receno posarano i od jednih i od drugih...
p.s: milina za vidjet
Ovo bi bio veliki korak naprijed za Sarajevo kao grad, za urbane navijače, za rokere a ne folkere, za one koji su se borili za ovu zemlju zajedno, mada zbog svih gluposti koje se dešavaju u zadnje vrijeme izgleda nevjerovatno.
Plavih_11 wrote:Zna li se gdje je ovo? Cini mi se kao na ulaz u Ilidzu sa stupa, kad se prodje kroz podvoznjak.
Jeste, grafit je na Ilidzi, blizu OBI-ja.
Ne radi se ni o kakvom primirju nazalost! Pretpostavljam da se radi o dogovoru raje sa Ilidze (navijaca oba kluba) da se urade oba grafita na istom mjestu.
Zar ikoga cudi ovako nesto, u ovom gradu?! Ovdje nije strano da se raja iz mahale druze van stadiona, bez obzira na boju, te nije rijetkost da 2 brata, otac i sin, rodjaci, najbolji prijatelji - navijaju za razlicite klubove.
Plavih_11 wrote:Zna li se gdje je ovo? Cini mi se kao na ulaz u Ilidzu sa stupa, kad se prodje kroz podvoznjak.
Jeste, grafit je na Ilidzi, blizu OBI-ja.
Ne radi se ni o kakvom primirju nazalost! Pretpostavljam da se radi o dogovoru raje sa Ilidze (navijaca oba kluba) da se urade oba grafita na istom mjestu.
Zar ikoga cudi ovako nesto, u ovom gradu?! Ovdje nije strano da se raja iz mahale druze van stadiona, bez obzira na boju, te nije rijetkost da 2 brata, otac i sin, rodjaci, najbolji prijatelji - navijaju za razlicite klubove.
Mozda prije godinu-dvije ovo nebi bila senzacija ali danas jeste.Uveliko podrzavam ovo i ovim momcima kapa do poda i jednim i drugim.Svaka cast i pokazite ovim napuhanim "navijacima" da nije smrtni grijeh sto ti jaran navija za one druge.To je prednos jer imas koga zezati kad ti tim pobjedi a kad izgubi imas se od koga kriti par dana.I to je draz ovoga grada.Nadam se da ce i ostati.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
DANAS CEMO IGRATI,
MOZDA CEMO SLAVITI,
NAPRIJED, NAPRIJED SARAJEVO,
MI CEMO TE BODRITI.
NA SJEVERU STOJIMO,
NIKOG SE NE BOJIMO,
SARAJEVO VOLIMO,
I UVIJEK GA BODRIMO.
NEKA SE SJEVER PALI,
VECERAS NEMA SNA,
NEKA SE CUJE NASA PJESMA,
MI SMO HORDE ZLA.
A I AKO IZGUBIS,
NECE OSTATI NEVJERA,
JA TE VOLIM SARAJEVO,
CUT CE SE SA SJEVERA.
Pozivamo navijace Sarajeva kao i sve one koji hoce da pomognu u ovoj teskoj situaciji da sutra ujutro posjete transfuziologiju kantonalne bolnice u Zenici. Potrebna je krv za nastradale u teskoj saobracajnoj nesreci koja se dogodila danas. Situacija je jako ozbiljna.
Zalihe koje bolnica ima su dovoljne za veceras, ali sutra ce se osjetiti nedostatak. Kantonalna bolnica Zenica se nalazi u naselju Crkvice.