Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljubav_aha wrote:
sad shvatam da je d2 nije nista propustio na kafici koju te pozvao
Mislim da ispravna recenica ide
sad shvatam da je d2 nije nista propustio na kafici NA koju te pozvao.tO na SI OPET IZOSTAVILA.nESTO TI SLABO IDE GRAMATIKA DUSHO!vAZNO JE NEK SE AMERICKI BIFLA
to se zove typo error
ti bi rado pocela biflati neki strani jezik,priznaj,mozda jezik kojim pricaju bosanci-holandjani samo cekas da on zdrsce za tobom,ah ta ljubav
fishtrija wrote:cure ba nemojte se svadjat... ima nas dovoljno za sve, a nijedan nije vrijedan da se svadjate anyway...
Ne svadjamo se mi samo uzvracam psihicki udarac onom ko me podjebaje......Nista curi ne uradih jos se pocela zezati s njom ali nisam znala da sam naisla na namcora neudatog u tim godinama pa joj smeta i mladost i sala.Sorry teta
fishtrija wrote:cure ba nemojte se svadjat... ima nas dovoljno za sve, a nijedan nije vrijedan da se svadjate anyway...
Ne svadjamo se mi samo uzvracam psihicki udarac onom ko me podjebaje......Nista curi ne uradih jos se pocela zezati s njom ali nisam znala da sam naisla na namcora neudatog u tim godinama pa joj smeta i mladost i sala.Sorry teta
aida,ne poznajes me ,nema potrebe da me tako opisujes,ali ovim opisom znantno pokazujes kakva si ti licnost
ljubav_aha wrote:
1.kakva je razlika biti udana,pa razvedena,kad opet postanes single
2.vjecna usidjelica ne znaci biti konstano single,znaci biti u vezama bez formalnih papira
3.hvala Bogu,nisam bolesna ,ruzna,glupa ili nesposobna,vec samo jos nemam srece u ljubavi
4.oh,da,typo errors jesu moja slaba tacka
1.Velika razlika...
2.Ne valja letati iz veze u vezu
3.Osim sto nemas srece u ljubavi volis da vrijedjas nekoga bez ikakvog osnova.Mozda je zato i nemas.
4.Ko prizna pola mu se prasta
ljubav_aha wrote:
aida,ne poznajes me ,nema potrebe da me tako opisujes,ali ovim opisom znantno pokazujes kakva si ti licnost
jednostavno nismo na istim frekvencijama
Ne opisujem te vec se malo vrati u nazad i vidi ko je poceo.Na svakoj temi se kacis za mene i kada sam pokusavala da se nasalim s tobom ti meni da sam bolesna.Mislim da je jako ruzno sa tvoje strane da nekoga vrijedjas koga ne poznajes i ko je dosta mladji od tebe(vjerovatno)....Nisam ja kriva sto mi sve ide od ruke pa se ovdje samo zezam i to je sve.Neko te sale ne shvata.Neko ko je mozda previse razocaran.Meni je iskreno zao sto nemas srece u ljubavi,i nadam se da ces naci srodnu dusu.Mozda onda prestanes kategorisati ljude na BOLESNE .Ili je tebi bolest zezanje?!Ko zna!
A definitivno nismo ni na slicnim frekvencijama
ljubav_aha wrote:
1.kakva je razlika biti udana,pa razvedena,kad opet postanes single
2.vjecna usidjelica ne znaci biti konstano single,znaci biti u vezama bez formalnih papira
3.hvala Bogu,nisam bolesna ,ruzna,glupa ili nesposobna,vec samo jos nemam srece u ljubavi
4.oh,da,typo errors jesu moja slaba tacka
1.Velika razlika...
2.Ne valja letati iz veze u vezu
3.Osim sto nemas srece u ljubavi volis da vrijedjas nekoga bez ikakvog osnova.Mozda je zato i nemas.
4.Ko prizna pola mu se prasta
1.objasni razliku,kad je tako VELIKA
2.je ne "letam" iz jedne veze u vezu,postoje i durgaciji nacini pristupa u veze
3.ne bih rekla bez osnova,a ako sam te uvrijedila,to si mogla reci prije prethodnih postova,na jedna sasvim lijep nacin
Pustite ba tu vrstu rasprave svakako tu nema pobjednika jer se obje držite svojih argumenata i nećete popustiti. Nema svrhe to što radite. Ne kažem ni da je jedna od vas u pravu ili krivu, ne želim da biram strane, ali mi je žao kad se neko svađa bez osnova ili bez cilja nekog pouzdanog. U vašem slučaju se dešava ovo drugo, i fakat vam nije fazon. Pametniji popušta vazda je bilo... Popustite obje istovremeno
Ja sam vec popustila kada sam pruzila ruku pomirenja....
A karakterisati ljude na bolesne bez osnova jedna je jako ruzna osobina kod covjeka....
I da,za informaciju-mlada sam ,hvala Bogu dragom POTPUNO ZDRAVA i psihicki i fizicki,i volim da se zezam....E da,jos da dodam lijepa
fishtrija wrote:Pustite ba tu vrstu rasprave svakako tu nema pobjednika jer se obje držite svojih argumenata i nećete popustiti. Nema svrhe to što radite. Ne kažem ni da je jedna od vas u pravu ili krivu, ne želim da biram strane, ali mi je žao kad se neko svađa bez osnova ili bez cilja nekog pouzdanog. U vašem slučaju se dešava ovo drugo, i fakat vam nije fazon. Pametniji popušta vazda je bilo... Popustite obje istovremeno
cilj postignut,sve se odigralo uz moju jutarnju kafu i dorucak,idem sad na posao